We vroegen de artsen Sexualtherapheuten en voedingsdeskundigen om hun beste gezondheid tips. U zult verrast zijn hoe makkelijk implementeren hun advies in het dagelijks leven

een evenwichtige voeding, voldoende lichaamsbeweging en opnieuw het vermijden van roken: de basis voor een gezonde levensstijl, kunt u vertrouwd zijn met. Dat zijn de basics, maar met de gezondheid, het is net als spiertraining: Naast de basis ook de fine tuning moet akkoord gaan, want dat is net zo belangrijk. Hier zijn de top 10 gezondheid tips voor het dagelijks leven:

>>> 7 winnende strategieën voor het dagelijks leven

masturberen regelmatig: Health Tip 1

Neem je gezondheid in eigen handen als je gestresst voelt, masturbatie kan helpen bij het naar beneden, zegt de Amerikaanse psychotherapeut Paul Hokemeyer. Omdat tijdens een orgasme veel feel-good hormonen zoals oxytocine vrijkomen die bijzonder goed in te ontspannen. Leuk neveneffect: Regelmatige masturberen vermindert ook het risico van prostaatkanker.

>>> 5 masturbatie technieken, moet u weten

Voordat uw volgende duurtraining moet je bewust ademen.
Voordat uw volgende duurtraining moet je bewust ademen.

© Rido / Shutterstock.com

ademen bewust: Health Tip 2

Probeer op uw volgende cardio of krachttraining keer, maar om de eerste 10 minuten ademen alleen door de neus, adviseert Nathan Helmig, hoofdtrainer bij therunexperience.com. De verminderde zuurstoftoevoer dwingt je om volledig gebruik te maken van je middenrif te maken en te ademen veel dieper dan normaal. Deze techniek werkt ook geweldig als je gestresst bent: Slow bewust van je adem en focus op hoe je lichaam ontspant en komen langzaam weer naar beneden.

>>> 7 relaxatietechnieken voor atleten 

Health Tip 3: openlijk te praten over ziekten

Vier van de vijf mannen niet om anderen te praten over hun seksuele gezondheid of enig ander gezondheidsprobleem. Het gevolg is dat velen niet eens weten (of wil), welke ziekten kunnen zij hebben of waarvoor zij kwetsbaar zijn om genetische redenen. Maar het is belangrijk om deze gesprekken te voeren, wit VS Uroloog Jamin Brahmbhatt: Informeren over erfelijke ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk of kanker in de familie. Praat met je partner over seksueel overdraagbare ziekten die ze beiden zouden kunnen hebben of hebben gehad. Alleen als u een overzicht van hoe het is voor de gezondheid van u en welke risico's u kunt verwachten, kunt u effectief voorkomen en te reageren in de tijd.

>>> Deze ziekten kunnen worden geïdentificeerd door lichaamsgeur

Train je hart regelmatig
Als je fit te blijven, is er ook je hart

© CLIP AREA l Custom media / Shutterstock.com

Health Tip 4: maak de hartslag sneller

Je hart moet regelmatig onderhoud en training, zodat het doet zijn werk goed zo lang en fit. 30 tot 40 minuten van de oefening op de meeste dagen van de week zijn ideaal, zegt de Amerikaanse cardioloog Prediman K. Shah van de University of California in Los Angeles. Ook, twee keer per week krachttraining met gewichten moet er zijn. Als u nog wilt uw stress te verminderen, probeer het een keer met yoga. De training niet alleen het lichaam, maar ook bouwt bewezen stress, die nog steeds de schuld voor de zes belangrijkste doodsoorzaken draagt.

>>> De beste yoga stroomt voor mannen

Health Tip 5: Eet meer vezels

Mannen verbruiken gemiddeld minder dan de helft van de aanbevolen vezels per dag (30-38 gram), dat een gezondheidsprobleem kan worden omdat Fiber helpt om de bloedsuikerspiegel en het cholesterolgehalte onder controle te houden. Ze ons ook beschermen tegen hart-en vaatziekten, obesitas en diabetes. Daarom is de gastro-enteroloog Akash Goel van Presbyterian Hospital in New York raadt aan meer vezels op de tafel te brengen. Zijn tip: In de supermarkt gewoon meer groenten, volle granen en peulvruchten zoals bonen, erwten en linzen in de auto. Want als het eten is eerste thuis, is de kans groter dat ze zullen worden opgegeten.

>>> De hoogste vezelrijk voedsel

Holiday verbetert de slaap, creativiteit, vermindert stress en ontstekingen in het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem.
Holiday verbetert de slaap, creativiteit, vermindert stress en ontstekingen in het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem.

© baranq / Shutterstock.com

Health Tip 6: vakantie

De prestaties zijn als een spier: als je houd hem te lang gespannen, wordt steeds zwakker. Dat is de reden waarom we regelmatig vakantie nodig: het verbetert de slaap en creativiteit, vermindert stress en ontstekingen in het lichaam, ondersteunt het immuunsysteem en brengt ons weer in contact met familie of goede vrienden. Er is geen beter medicijn in de wereld die elke vezel van ons lichaam zo drastisch kan veranderen voor de betere, zoals vakanties, zegt psycholoog en gedragswetenschapper Murali Doraiswamy van de Duke University in Durham, USA.

>>> De beste gezondheid tips die u zelf kunt implementeren 

Health Tip 7: hebben veel sex

Seks is goed voor ons - zeer uiteenlopende redenen, zelfs voor de gezondheid: Een studie van de "British Medical Journal" bijvoorbeeld, is gebleken dat mannen die twee keer per week een orgasme leven gezonder en langer. Als een man seks heeft ten minste drie keer per week, is zijn kans op een hartaanval met de helft verminderd. Bovendien, het verbeteren van seks en orgasmen goede binding aan de partner. Maar helaas is dit niet betekent dat paren nodig om seks te hebben elke dag om gelukkig te zijn. Paren die het meerdere keren per week te doen, in feite verrassend niet gelukkiger dan degenen die slechts een keer per week copuleren.

Hoe meer je beweegt, hoe beter
Of het nu gaat wandelen of joggen: Elke vorm van de oefening gebruikt uw lichaam en uw gezondheid goed

© Morocko / Shutterstock.com

Health Tip 8: lopen regelmatig

Best elke dag na het diner voor 30-60 minuten, want dat houdt de bloedsuikerspiegel onder controle en helpt om het gewicht af te houden, zegt de Amerikaanse artsen Spencer Nadolsky, die gespecialiseerd is in de strijd tegen obesitas. Ook studies tonen aan dat het lopen remt de eetlust, slaap, en zelfs helpt tegen stress. Hoewel het niet een geweldige workout verbrandt meer calorieën dan bij het zitten op de bank tijdens natuurlijk het lopen. En wie weet, misschien uit te gaan, ook op een dag joggen?

Health Tip 9: Eet een handvol walnoten

Kleine snacks gedurende de dag perfect om je kracht te houden om belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen en te hunkeren naar voedsel te vermijden, zegt de Amerikaanse fysioloog en fitness expert Jim White uit Virginia Beach, USA. Zijn advies: Neem twee tot drie keer per dag een snack van ongeveer 100 tot 200 calorieën en op zoek naar een goede mix van eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. Walnoten ideaal bijvoorbeeld: in 30 gram vast liefst 4 gram eiwit, 2 gram vezels en het hoogste aantal plantaardige omega 3-vetzuren in vergelijking met andere noten.

>>> Gezonde snacks voor elke gelegenheid

Health Tip 10: Het onderhouden van relaties

De Canadese relatie-expert Sarah Hunter Murray weet dat goed onderhouden vriendschappen en relaties zijn de levensader voor een bevredigend leven. Want als een relatie goed gaat, functioneert het als een soort buffer voor onze dagelijkse stress. Maar het draait slechte resultaten in het tegenovergestelde effect. Daarom Murray aangeraden, geopend en vaak te praten over persoonlijke problemen. Of het nu gaat familie, vrienden of vrienden. Echter, je moet een berg te maken van een olifant. Laat het maar aan de grote, echt serieus zorgen. Wie laadt onmiddellijk spreekt vanuit de ziel voelt direct lichter, minder gestrest en over het algemeen beter.

>>> Waarom denk je dat slechte eigenschappen gezond

Build deze 10 eenvoudige tips in uw dagelijkse routine, en voelt u zich snel en op lange termijn beter. Boven alles, zal zij in aanmerking voor uw gezondheid. Geen reden dus om te wachten. Voor uw volgende reis onmiddellijk!

meer overWaarom je moet scannen uw testikels maandelijkse
Waarom je moet scannen uw testikels maandelijkse

Zaadbalkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen tussen de 25 en 45 jaar. Voor de vroegtijdige opsporing moet je regelmatig ...

Combineert kracht, flexibiliteit en coördinatie: Yoga
Dat is de reden waarom yoga is zo effectief voor mannen

Mannen en yoga? Clear! Omdat yoga rotsen. En naast de mobiliteit is het bevorderen van zelfs de kracht en coördinatie. We zeggen ...

De geneeskunde van de toekomst: high-tech tegen ziekten
Gezondheid in 2036
De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen
Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste