3-dages skæg er trendy og endda kontor-venlig. Hvis de er vedligeholdt ordentligt. Sådan virker det

I denne artikel:
  • Mark af en tre-dages skæg
  • Trimmeren - den vigtigste 3-dages skægstubbe værktøj
  • barbere tre-dages skæg konturer
  • Ligesom 3-dages skæg konturer optimere ansigtsform
  • Fastholdelse af en tre dages skæg
  • Hvad hjælper mod kløende og skratter tre-dages skæg
 • 3-dages skæg stilarter

 

Mand, sexet og lidt vovet: Denne effekt alle bærere af en tre-dages skæg håbet på. Og er på rette: * opstå meningsmålinger viser, at tre-dages-skæg-Tager er mere attraktive for kvinder: På trods af den nuværende tendens i retning af skæg, han er ved udgangspunktet i deres favør. 2 millimeter skæg rige mænd som regel for en ændring af billedet fra: Fra blød til sexet, fra velegnet til eventyrlystne, ved korrekt polycycliske. Men kun hvis det skæg opretholdes! Hvordan er en cool tre-dages skæg, dit skæg, fortæller vi dig her.
* E.g. af Parship.de

Karakteristisk for de tre dages skæg

Per definition stadig skinner ansigtshuden igennem på en 3-dages-skæg, skægget har endnu ikke ændret vækst mod hagen, men "er" påpegede væk fra huden (ofte til ærgrelse for dine kære). 3-dag-skæg er mellem 0,5 og 4 mm lang. Hvad længde, som mennesket er bedst, er forskellig fra menneske til menneske. Ligeledes hvor lang tid det tager for opdræt af hans tre-dages skæg: de "3 Dage" på vegne af den korteste hår varianten bør ikke tage de angivne dimensioner. Hormonelle, genetiske indflydelse og sæsonmæssige forhold, når den tre dage skæg længde er nået, er den optimale er en. Til dette ud, så lad den stubbe spiring for nu.

Disse er betingelserne for en tre-dages skæg

 • Mænd med stærk og jævnt tykt skæg er forudbestemt til en tre-dages skæg.
 • Selv mænd, hvis ansigtshår har svag huller kan godt bære en tre-dages skæg. De bør dog ikke justere deres trimmer på mindre end 2 mm for at skjule små skæg huller.
 • Har dit skæg for mange huller, bør du prøve en anden Bart formular. Inspiration kan findes i vores skæg frisurer galleri.
 • De tre-dages skæg passer hver skæg farve. For meget mørkhårede mænd ofte indtryk af en tre-dages skæg opstår fra 0,5 mm, meget lyse hår typer har brug for altid op til 5 mm stubbe.

>>> Casual skæg stilarter for hver type

Trimmeren - den vigtigste 3-dages skægstubbe værktøj

0.3mm voksende skæg i gennemsnit pr dag. Det betyder, at de fleste mænd nå den dristige tre-dages-skæg kig efter kort tid. Huller i vækst er ikke en grund til panik: Hver af dine omkring 7.000 til 15.000 hår har en anden vækst rytme derfor ikke alle lige synlige. Tip: Hvis du har brug for at kigge oplært fra dag ét, trimme din spirende tre-dages skæg efter kun 24 timer på det laveste niveau trimmeren, så det ser glat og stram. Hvem har mere tid til at eksperimentere i første forsøg, observerede vækst og ser endnu engang fire, fem dagen lang, før han bringer trimmeren alle ansigtsbehåring til en længde på mellem 0,5 og 4 mm. men så er det også tid: Efter alt, du ønsker en cool 3-dages og ikke langhåret "jeg er alt for doven-til-barbering" -Bart. For hvilke 3-dages-skæg længde, du vælger, i sidste ende, er en smagssag.

>>> De bedste værktøjer til trimning

Erhvervelsen af ​​en trimmer anbefales absolut i orden og bringe hårene regelmæssigt hurtigt bare det samme, optimale længde. I trimmere, kan den nuværende generation af shear længde på op til 20 mm justere, så de stadig vil tjene dig godt, hvis du ønsker at prøve en længere skæg variant.
Tip: Før trimme skæg skal være rene og tørre. Så starter ved kæben linje og i retning af vækst.

Razor at barbere konturerne af en tre-dages skæg bedst
Med en barbermaskine, kan du barbere konturerne af en tre-dages skæg skarpeste

© Shutterstock

barbere ren konturer: fra stubbe til Bart frisure

Sorry guys, Enhver, der tror vokse og trim regelmæssigt nok til en sexet tre-dages-skæg udseende, er vi nødt til at skuffe dig. Uden glatbarberet konturer på halsen og på kinderne af de tre-dages skæg virker bare usoigneret og er uegnet til både kontoret og til dato. Men bare rolig: Med lidt øvelse og et par tricks, du få trukket definerede skæg konturer hurtigt.
De reneste skæg konturer til at barbere med en barbermaskine. Men da skæret er skarp som helvede og håndtering kræver dygtighed, bør denne ekstremt kølig barbering metode først med en professionel praksis i udstrakt grad (Hvordan bladet barbering skridt for skridt, forklarer en barber i vores video). Det giver mening at søge selv optimal barbering ved barberen konturer matcher ansigtsform og derefter barbere dem i fremtiden hver to dage efter at være. At du lykkes godt med våde barbermaskiner eller Rasierhobeln. Ideel til 3-dages skæg er 3-i-1 barbermaskine ligesom ProGlide Fusion Power Styler fra Gillette, som du barbere samme tid, trim og kan style skarpe, definerede højdekurver. Så du genkende uæstetisk "flosser", og altid holde konturen linje på barbering i tankerne, bør du bruges til kontur barbering Beskriver olie eller transparent barbergel (For eksempel, fra Mænd Expert) til at bruge. Også tørre barbermaskiner kommer til konturer barbering pågældende. Der er således præcision Bart Tyler (fx fra Philips), projekt de røde laser linjer langs skæret på huden, hvorved præcise skærekanter.

>>> Det er de bedste metoder til hårfjerning for mænd

Som tre-dages skæg konturer optimere ansigtsform

En skæg former ansigtsform. Anthony Stölting af Eric Barbier i Hamborg, forklarer, hvordan de skæg konturer kan påvirke ansigtsform:

 • Området hele skæg ligesom de tre-dages skæg kan vises rundere og blødere ansigt, så det er egnet til særlig god rektangulære ansigtsformer.
 • For mere runde ansigter klare konturer er ekstremt vigtigt. Mod forsiden af ​​skæg skal skæres en smule mere kantede, så ansigtet kanter og særpræg vises.
 • Har du en temmelig kantet ansigt, konturerne kan være lidt blødere baner. Især på hagen skæg bør ikke køre alt for tilspidset.
 • en dobbelthage kan lamineres med en 3-dages fremragende skæg. Den nederste kontur bør begynde så lavt som muligt under halsen.

>>> Find de rigtige briller til din ansigtsform

Bart olie nærer tre-dages skæg
se rene 3-dages skæg afslappet og klør sjældne

© Shutterstock

Pasning af din 3-dages skæg

3-dages skæg er vasket eller lange skæg i brusebad med shower gel, men med en mild shampoo eller bedre en skæg shampoo (der er eksempel på blackbeards). Årsagen: Bart shampoo bevirke langt mindre en affedtende virkning, således at hårene bevarer deres naturlige sebum beskyttende lag og udtørring.

Disse midler hjælper hver kløende, skratter skæg 

For at give et klart skæg ikke klør. Det er den hud, der er meget irriterende for skæg. Den smarteste ting du kan gøre, er så meget som muligt at ignorere og omhyggeligt bevare huden. med regelmæssig peelings befri huden af ​​overskydende hudceller, der hindrer de knurhår om dyrkning. Over tid, huden vant til den ansigtsbehåring og faldet til ro. En let fugtighedscreme lindrer også kløende hud. Der er nu specifikke for de tre-dages skæg matchede produkter som fugten væske til de tre-dages skægstubbe af L'Oreal Mænd Expert eller Nivea Mænd Sensitive 3-dages skæg hydro gel.
Det værste du kan gøre, når kløe er at ridse og at trække knurhår. Ridser øger irritation af huden. Og hvis du trækker skæg hår, du skader håret rod på lang sigt, så de afbryde produktionen helt. Resultatet ville være en uregelmæssig vækst af skæg. Så bevare roen!

>>> Førstehjælp til kløe

Bart olie - et must for Bart luftfartsselskab

3-dages skæg skal være stubbet og trimmes afhængigt af ansigtsbehåring hver to til fire dage. Friske abgeraspelte whiskers er desværre normalt hårdt, stikkende, skarp som ledningsender. skæg olie (For eksempel fra blackbeards eller Brooklyn Soap Company) gør det lidt blødere. Barbier Anthony Stölting raves om Bart olie: "Det gør både skæg og huden smidig og sikrer en balanceret teint." Støvregn 2 til 3 dråber på fingerspidserne og massér det forsigtigt. Hvis du er i tvivl, bruge mindre snarere end for meget. Bart plejeprodukter såsom Balea Mænd frisk 3-dages skæg pleje gel indeholder hår blødgørere, der gør det skæg også glattere. Vores skæg trimning galleri fortæller dig flere gode styling produkter specielt til folk med skæg.

>>> Få din skæg olie, men selv!

De mest populære tre-dages skæg stilarter

Don Johnson også kendt som Sonny Crockett i serien "Miami Vice" (1984-1989) hjalp de tre-dages skægstubbe på hans debut som en styling trend for mænd. Den altid bære en jakke bærende betjent bar stubben i en meget kort, meget barberet udgave og gjorde det første kontor-venlige udseende. musikere som Kurt Cobain (1967 indtil 1994) eller nu Geiger David Garrett dog bære tre-dages skæg meget længere og med mindre vægt på de konturer - hvad de ikke gør det mindre attraktivt for kvinder (e). Men så længe du ikke så cool musik som engang frontmand i Nirvana, bør du ansætte lidt mere med din 3-dages skæg styling. Tommelfingerregel:

 • 0,5 mm betragtes stadig klokken skygge og ikke som en tre-dages skæg.
 • 1,5 mm lange om, er den klassiske tre-dages skæg, iført de kreative arbejdsnarkomaner i Loft etager i alle vestlige byer.
 • 2,5 mm er den længste kontor grad 3 stubbe-længde
 • 3,5 mm lange studerende, sportsfolk og fagfolk bære det som et klart udtryk for deres uafhængighed af konventioner.
 • Senest 5 mm kan ikke længere tale om en tre-dages skæg.

>>> Her er de seneste frisurer tendenser for mænd