Hvem ønsker at kæmpe sig vom effektive, bør stole på naturlig fedtforbrænder, fordi den accelerere dit vægttab. Disse er de bedste fedt-away mad

Fedtforbrænder fødevarer:
chili

Den skarpere, jo mere slank. Den capsaicin i chili peppers opvarmes foruden smagsløgene hos selv afbrænding af fedt i kroppen. "The antioxidant stimulerer stofskiftet og fordøjelsen," forklarer bogen forfatter ( "Fedt Guide, systemed, omkring 10 euro). "Desuden ved insulinniveauet sænkes, hvilket igen brændende fedt øges." En anden fedtforbrænder effekt: capsaicin (er også i hot peppers eller cayennepeber) nedsætter appetitten. Så altid spice den op korrekt!

Fødevarer til at tabe vægt: Spinat2/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Spinat

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
spinat

Den tidligere bussemand ikke kun gør stærk som Popeye, men også slank som sin Braut Olivia. I det grønne bladgrøntsager thylakoider er inkluderet, plante forbindelser, der undertrykker appetitten, ifølge en svensk undersøgelse Lunds Universitet og så hjælpe dig med at tabe. Den ekstremt lave kalorietæthed på kun 14 kcal per 100 g er perfekt til at lade smelte væk selv den ukuelige optræder fedtlag. Til sammenligning, i en pose gummy bjørne med 200 gram indhold flere kalorier end er indeholdt i 4,8 kilo spinat. De kan så godt lide at godkende en portion. Eller en hel spand.

Fødevarer til at tabe vægt: Æg3/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Æg

© Jiri Hera / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
æg

Ingen frygt for kolesterol! Selvom æggeblomme indeholder masser af de angiveligt sundhedsskadelige stoffer, men taget med kolesterol bidrager lidt i blodværdier. Dette blev afsløret af en britisk undersøgelse fra University of Surrey. Hvert æg indeholder 7 gram protein med denne kombination 
af aminosyrer, som kroppen kan 100 procent Muskelmasseumwandeln. En af de små power packs om dagen er et stort bidrag til dit protein forsyning.

Fødevarer til at tabe vægt: Magerquark4/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Magerquark

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
Magerquark

Navnet siger det hele, fordi du er fedt ved fedt kvark ikke blevet bestemt. Ostemassen mislykkes med kun 71 kcal pr 100 g til bøg og giver samtidig indførelse 13 g proteiner og endnu mere sund calcium. I 500 gram fedt kvark sætte 460 mg calcium - det er halvdelen af ​​vores daglige behov. Men pas på: det højere antal kalorier, falder calciumindhold! Undgå derfor modeller med 20 eller 40 procent fedt. Da kalorieindholdet i sidstnævnte til mere end det dobbelte stigning Spis dagligt på 100 g fedtfattig ostemasse til morgenmad omkring som hytteost eller frugt senere på dagen som flødeost, der smager meget godt med gulerødder eller kartofler.

Fødevarer til at tabe vægt: Fjerkræ5/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Fjerkræ

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
fjerkræ

Fødevarer til at tabe vægt: Fisk6/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Fisk

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
fisk

Med hensyn til deres indhold af kulhydrater er fisk og skaldyr geniale jævnaldrende. De indeholder kun spor af det, og derfor har vi deres GI tæt på nul. I modsætning til grøntsager, du kan fiske stadig nyde med forsigtighed, fordi det har meget mere fedt: dermed 100 gram laks giver 202 kalorier, 100 g fennikel til sammenligning kun 19. Men fordi fisk indeholder også den vitale fedtopløselige vitamin D du bør slå uge helt sikkert sætte en på din kost.

Fødevarer til vægttab: Æbler7/30
|

Fødevarer til vægttab: Æbler

© Markus Mainka / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
æbler

30 Vitaminer - herunder provitamin A, vitamin B1, B2, B6, E og C, hver mængde af kalium og en bunke af andre mineraler vrimler i og under den sprøde æble skræl. Der er en kæmpestor 70 procent af de værdifulde næringsstoffer - så holde sig væk fra skrælning kniv. Desuden er en gennemsnitlig størrelse æble indeholder kun omkring 81 kcal. Og især vigtigt: den velkendte fiber pektin i æbler stimulerer fordøjelsen og mætter langtidsholdbare. Hvor bekvemt at disse frugter vokse her på jord tonsvis af træer og på hele året er til rådighed. De er også gode til at nedbringe klassiske junk fødevarer såsom kager eller pandekager til en håndterbar six-pack niveau.

Fødevarer til at tabe vægt: Asparges8/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Asparges

© sarsmis / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
asparges

Asparges er omkring 95 procent vand - der er ikke meget, der kunne gøre dig fed. Efter at have spist asparges fejede er også hurtigere vand fra kroppen.

Plus: asparges forsyninger næsten alle vitaminer, især vitamin A, C og E. Selv med en normal servering af asparges du kan dække en væsentlig del af dit daglige behov for disse vitaminer - for eksempel, mere end halvdelen af ​​dit behov for folinsyre. Folinsyre tjener mange vitale funktioner i kroppen. Det bidrager til dannelsen af ​​blodceller og er involveret i dannelsen af ​​DNA og RNA.

Fødevarer til at tabe vægt: kikærter9/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: kikærter

© Margouillat-foto / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
kikærter

I 100 g lækker bælgplanter 16 g fibre er inkluderet. Den tyske Nutrition Society anbefaler, at 30 g fibre pr dag. 100 g kikærter Så du har været godt dækket halvdel af efterspørgslen. Put 2 gange om ugen kikærter på din kost - i form af hummus. I kombination med andre power fødevarer, der beløb er nok allerede. Tallene er baseret på tørvægten af ​​de små kugler.

Fødevarer til at tabe: Mandler10/30
|

Fødevarer til at tabe: Mandler

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
mandler

De er - ligesom avocado - ikke ligefrem lav i kalorier. Derfor bør du ikke fodre spande også det. Men deres sundhedsmæssige fordele (såsom reduktion af hjerteanfald risiko) og deres vægttab potentiale er så fremragende, at du bør aldrig komplet uden dem. På 15 g per 100 g, andelen af ​​fiber - der giver din vægttab plan den endelige spark. Benchmark: Tag en dag 1 håndfuld Power kerner. God appetit!

Fødevarer til vægttab: Vand11/30
|

Fødevarer til vægttab: Vand

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
vand

Logisk, vand har ingen kalorier, og derfor ikke belaster kalorier konto. Men det kan gøre meget mere! Forsøg har vist, at du forbrænder 50 kalorier mere, hvis du stadig drikker en halv liter mere i stedet for de anbefalede to liter om dagen. "I løbet af året, denne 18 250 kalorier, svarende til omkring 2,5 kilo ren fedt," siger ernæringsekspert. Vandflaske altid sat i syne på skrivebordet eller i lommen. Lettere ikke tabe.

Fødevarer til at tabe vægt: Avocado12/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Avocado

© Subbotina Anna / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
avocado

I kategorien af ​​frugt solid Power Frugt er en af ​​de bedste leverandører af fiber: 6 g per 100 g. på samme tid, det indeholder omkring 4 gange så mange kalorier som et æble. Så du skal ikke være grænseløs guacamole (avocado dip) eintunken snacks. Fire halve frugter om ugen er perfekte. Så du ikke risikerer at levere for meget grovfoder. 30 g er tilrådeligt, der har brug for at fordøje mere end 50 gram, det bliver meget snart en gas udvikling i hans Indvolde følte.

Fødevarer til at tabe vægt: Broccoli13/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Broccoli

© Sabino Parente / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
broccoli

Kalium, calcium, jern, magnesium, krom: Listen over sunde ingredienser i broccoli kunne fortsætte et godt stykke tid. til "kål" blandt hans slægtninge sandsynligvis den sundeste. Ingredienserne er uundværlige for driften af ​​fedt tab.

Fødevarer til at tabe vægt: Gulerødder14/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Gulerødder

© Donatella Tandelli / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
gulerødder

De mange fiber i gulerødder ikke kun holde tarmene sunde, men også holde længe nok. Fortrinsvis råmateriale. Dejlig bivirkning: Selv en medium gulerod - selv gulerod eller rod kaldes - nok til at opfylde dine daglige behov for vitamin A og beta-caroten - hvilket er godt for øjnene. 

Fødevarer til at tabe vægt: rapsolie15/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: rapsolie

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
rapsolie

Olie har den højeste kaloriefattige tæthed af alle fødevarer og hjælper dig med at tabe alligevel. "De langkædede omega-3 fedtsyrer aktivere gener der forøger fedtforbrænding," siger Lemberger. "Selvom fedt samtidig registreres, men disse umættede fedtsyrer er godt for kroppen, fordi de reducerer cholesterolniveauer og støtte det kardiovaskulære system."

Fødevarer til at tabe vægt: grapefrugt16/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: grapefrugt

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
grapefrugt

Pickles kan være sjovt, bitter gør tynd. Ifølge en amerikansk undersøgelse halv frugt eller et glas grapefrugtjuice ledninger (100 ml) hver dag, før den vigtigste måltid for mindre vægt. I gennemsnit de frivillige deltog i 12 uger 1,5 kg mere end dem fra deltagere, der fik kun et glas vand før du spiser.

Fødevarer til vægttab: Grøn te17/30
|

Fødevarer til vægttab: Grøn te

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
grøn te

Sure, ja igen kun vand. Men der er mere i det. Undersøgelser har vist, at catechiner og flavonoider af te tanniner reducere lagring af fedt i leveren. Derudover te øger varmeproduktionen i cellerne og således kalorier brændt. Allerede 340 milliliter grøn te om dagen reducerede kropsvægten af ​​deltagerne i 3 måneder med et gennemsnit på 2,4 kilo. Og dette beløb skal lægges til de 2,5 liter vand.

Fødevarer til at tabe vægt: Ginger18/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Ginger

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
ingefær

Den krydrede asiatiske rod som en te eller krydderi en rigtig kalorie morder. "Inddragelsen af ​​ingefær, kropstemperaturen stiger, hvilket medfører ekstra kalorier er brændt," forklarer ekspert Lemberger. Blot en tommelfinger-størrelse stykke skræl, hakke og hæld kogende vand. Sukker er så forbudt.

Fødevarer til at tabe vægt: Pear19/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Pear

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
pære

"En pære om dagen holder lægen væk." Det lyder ikke så rart, men er også sandt. En pære en dag er i virkeligheden lige så sundt som et æble, da det også er rig på vitaminer og mineraler. "Har pærer, ligesom æbler, en høj værdi i pektin," siger Lemberger. Og det er denne fiber er Slim hemmelighed, fordi det er ufordøjeligt, men øger mængden mad.

Fødevarer til at tabe vægt: Sennep20/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Sennep

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
sennep

stige med resultaterne af en dansk undersøgelse af KU 20 g sennep (hvilket svarer til ca. 2 teskefulde) per dag kroppens varmeproduktion. Resultatet er, at flere kalorier er brændt. Til dette de skarpe isothiocyanater er ansvarlige for. Smør simpel sennep i stedet for smør på brødet, give salatdressing eller rør det i saucen.

Fødevarer til at tabe vægt: chiafrø21/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: chiafrø

© successo-images / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
Chia frø

Hendes ven spreder mere nylig at få denne lille sorte kerner i korn? Hold derefter din kop gange lige ved siden af ​​den. Fordi det er så hyped chiafrø, som indeholder en masse fiber. Dette gør dem bremse optagelsen af ​​kulhydrater og holde dit blodsukker konstant. Desuden er din fordøjelse stimuleres, hvilket har en positiv effekt på dine tarmfloraen. Siden chiafrø svulme i maven og kan binde mange gange mere vand, de også sikre en langvarig følelse af mæthed. 

Fødevarer til at tabe vægt: Limburger ost22/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Limburger ost

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
Limburger ost

Blandt de kilder til protein Harzen er tip: pumpet fuld af høj kvalitet valleprotein, lav i kalorier, lav pris og i hvert supermarked tilgængelig. 30 procent proteinindhold Limburger ost er også langt foran kyllingebryst, og på kun 131 kcal pr 100 gram! Tag det daglige 50 til 100 g til sig selv. Den lidt strengeGeschmack er ikke din? Tilpas den med tørrede tomater, italienske frosne krydderurter og olivenolie og balsamico eddike.

Fødevarer til at tabe: svampe23/30
|

Fødevarer til at tabe: svampe

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
svampe

Målet for alle ting ved deres glykæmiske indeks (GI) er den drue. Det har en værdi på 100, hvilket gør det til reference for alle andre fødevarer. Men pas på, 100 er en dårlig værdi! Så er klart: Hvis du ønsker at tabe sig, bør du undgå sukker. Men fødevarer, der har et GI på mindre end 55, er særligt anbefales. Dette helt underskårne løse svampe, de er på 15. Men i andre svampe kan slå dig, de alle har lignende værdier,.

Fødevarer til at tabe vægt: Fennikel24/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Fennikel

© Dani Vincek / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
fennikel

Hvem blot ønsker at tabe sig hurtigt, som med svampe, svampe, men hader at blødgør den friske smag af fennikel fra. De elektriske grøntsager også har en GI på 15. I øvrigt, fennikel er ikke kun egnet som stir-fried grøntsager, men også smager lækkert som Knabberkram ved skrivebordet. På grund af de hårde fibre, bør du styre uden om de ydre lag. Hvis du kan lide fennikel i form af te, dens glykæmiske indeks falder til nul (som med enhver te).

Fødevarer til at tabe vægt: Tomat25/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Tomat

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
tomat

Siden Plauze ser rødt! Takket være mange fibre og et højt vandindhold, kan du pakke en punch så lige med tomater - alligevel tage meget få kalorier, fordi en tomat har kun 15 kalorier. Den indeholder også en masse af kalium, som det lagrede vand udskilles i kroppen. Vidste du? Faktisk hun kommer fra Sydamerika, har Columbus vedtaget sin kvasi. 

Fødevarer til at tabe vægt: Carob26/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Carob

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
Carob

Chokolade til Lean. Tja, næsten! Dette er frugten markedet, som tilbydes normalt som et pulver af johannesbrødtræet. Det er næsten fedtfri, men rige på fibre og mineraler og kan anvendes overalt, hvor der anvendes kakao. Det smager sødere end kakaopulver (ikke at forveksle med kakao pulver til drikkevarer) og lidt karamel. En undersøgelse af det tyske institut for ernæring Forskning i Potsdam viser, at hos patienter, der tager med måltider 5 til 20 gram af ekstraktet, blev blodet fedt niveau faldet med op til 97 procent kort efter 1 time. Hertil kommer, at ekstrakt øget fedtforbrænding.

Fødevarer til at tabe vægt: Bønner27/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: Bønner

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
bønner

Når bønner du kan vælge mellem to muligheder: For det første er der den grønne bønner, Kaloriedensiteten-vinder blandt de bælgfrugter: Det giver 27 kcal pr 100 g og er ideel til denne grund, som en side parabol. Det andet er der nyre og hvide bønner: Begge sorter er allerede på omkring 70 kcal per 100 gram, så men stadig betydeligt under værdierne af andre side retter, såsom nudler (150 kcal per 100 g). Den højt proteinindhold og fiber indhold af bønner hjælper også dig med at tabe, fordi begge næringsstoffer mætte længe.

Fødevarer til at tabe vægt: fuldkornsbrød28/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: fuldkornsbrød

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
Fuldkorns hvedebrød

Den mørke variant har den samme række fordele. Fuldkornsmel sænker glykæmisk indeks, således at bugspytkirtlen udskiller mindre insulin - det hormon, der udløser trang til mad. Hvidt brød indeholder pr 100 g af en 3 g kostfibre, fuldkornsbrød i afsnit 7 g. Hørfrø brød er førende med 10 g. Spørg generelt på hele hvedebrød til - derefter tage på så meget fiber som du kan fortsætte med at gips den lækre hvide mel-version i løbet af sandwich.

Fødevarer til at tabe vægt: selleri29/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: selleri

© Shutterstock

Fedtforbrænder fødevarer:
selleri

Med 93 procent vandindhold, er kalorie balance ikke er for overused i selleri. På samme tid, det indeholder en masse fiber og en masse af calcium. Sidstnævnte binder i tarmen langkædede fedtsyrer, som derefter ikke længere inkorporeres i vævet, men udskilles. Selv potbelly er engageret væk!

Fødevarer til at tabe vægt: kulstof30/30
|

Fødevarer til at tabe vægt: kulstof

© Tim UR / Shutterstock.com

Fedtforbrænder fødevarer:
kål

Hvis Popeye gange har nogen spinat på hånden, spiser han kål. Med 25 kcal pr 100 g savoykål er meget godt i fedt løb. Bare en smule smule bedre for at tabe vægt er kål er (24 kcal) og broccoli (22 kalorier) og kål (21 kcal). Den absolutte hit er blomkål, der er fyldt med 18 kcal per 100 g.

Berig så nu de solide vinter måltider for at reducere deres kalorie tæthed radikal. Nordtyske s er desværre dårlige nyheder: Den grønkål kommer til 37 kcal pr 100 g.

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig