Wie wil zijn buik effectief te bestrijden, moet vertrouwen op natuurlijke vetverbrander, omdat de te versnellen uw gewichtsverlies. Dit zijn de beste vet-away food

Vetverbrander voedingsmiddelen:
chili

Hoe scherper, de slanker. De capsaïcine in chili peppers verwarmd in aanvulling op de smaakpapillen van zelfs de verbranding van vet in het lichaam. "De antioxidant stimuleert de stofwisseling en de spijsvertering", legt het boek auteur ( "Grease Guide, systemed, ongeveer 10 euro). "Bovendien, de insuline wordt verlaagd, waardoor het verbranden van vet toeneemt." Een andere vetverbrander effect: De capsaïcine (ook in hete pepers of cayennepeper) afneemt eetlust. spice it dus altijd correct!

Foods om gewicht te verliezen: Spinazie2/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Spinazie

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
spinazie

De voormalige Bugbear maakt niet alleen sterk als Popeye, maar ook slim als zijn Braut Olivia. In de groene bladgroenten thylakoiden zijn inbegrepen, plantaardige verbindingen die de eetlust te onderdrukken, blijkt uit een Zweedse studie Lund University en zo helpen gewicht te verliezen. De extreem lage calorische dichtheid van slechts 14 kcal per 100 g is perfect voor het laten smelten zelfs de onbedwingbare verschijnen vetlaag. Ter vergelijking, in een zak van kleverige beren met 200 g gehalte meer calorieën dan worden opgenomen in 4,8 kg spinazie. Ze kunnen zo graag een portie goed te keuren. Of een hele emmer.

Foods om gewicht te verliezen: Eieren3/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Eieren

© Jiri Hera / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
eieren

Geen angst van cholesterol! Hoewel eidooier bevat tal van het zogenaamd ongezonde stoffen, maar die met de cholesterol uit het dieet weinig bijdraagt ​​in de bloedwaarden. Dit blijkt uit een Britse studie van de Universiteit van Surrey. Elk ei bevat 7 gram eiwit met die combinatie 
van aminozuren die uw lichaam kan 100 procent Muskelmasseumwandeln. Een van de kleine power packs per dag een grote bijdrage aan uw eiwitvoorziening is.

Foods om gewicht te verliezen: Magerquark4/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Magerquark

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
Magerquark

De naam zegt het al, omdat je vet door vet quark niet bepaald zijn. De wrongel mislukt met slechts 71 kcal per 100 g tot beuken en biedt tegelijkertijd opleggen 13 g eiwit en nog gezonde calcium. In 500 gram vet quark zet 460 milligram calcium - dat is de helft van onze dagelijkse behoefte. Maar let op: het hogere aantal calorieën, calciumgehalte afneemt! Vermijd daarom modellen met 20 of 40 procent vet. Aangezien het caloriegehalte in deze meer dan verdubbelen stijging Eet dagelijks om de 100 g magere kwark voor het ontbijt over als kwark of fruit later op de dag als roomkaas, die zeer goed smaakt met wortelen of aardappelen.

Foods om gewicht te verliezen: Pluimvee5/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Pluimvee

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
gevogelte

Foods om gewicht te verliezen: Fish6/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Fish

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
vis

Met betrekking tot hun gehalte aan koolhydraten zijn vis en zeevruchten ingenieuze collega's. Ze bevatten slechts sporen van het, en daarom hebben we hun GI dicht bij nul. In tegenstelling tot de groenten die je kunt nog steeds vissen genieten met de nodige voorzichtigheid, want het heeft veel meer vet: dus 100 gram zalm bieden 202 calorieën, 100 g venkel ter vergelijking slechts 19. Echter, omdat vis bevat ook de vitale vetoplosbare vitamine D je moet afslaan week zeker zet een op uw dieet.

Foods voor gewichtsverlies: Apples7/30
|

Foods voor gewichtsverlies: Apples

© Markus Mainka / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
appels

30 Vitamins - waaronder provitamine A, vitamine B1, B2, B6, E en C, elk hoeveelheid kalium en een stapel van andere mineralen in overvloed in en onder het heldere appel schillen. Er zijn maar liefst 70 procent van de waardevolle voedingsstoffen - dus uit de buurt van het schilmes blijven. Bovendien is een gemiddelde grootte appel geeft slechts ongeveer 81 kcal. En vooral belangrijk: de bekende vezel pectine in appel stimuleert de spijsvertering en verzadigt langdurig. Hoe handig dat deze vruchten groeien hier op het land ton van bomen en op het hele jaar door beschikbaar zijn. Ze zijn ook goed om de klassieke junkfood, zoals gebak of pannenkoeken tot een beheersbaar six-pack niveau omlaag te brengen.

Foods om gewicht te verliezen: Asperges8/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Asperges

© sarsmis / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
asperge

Asperges is ongeveer 95 procent uit water - er is niet veel dat je vet zou kunnen maken. Na het eten van asperges is ook geveegd sneller water uit het lichaam.

Plus: asperge levert bijna alle vitamines, vooral vitamine A, C en E. Zelfs met een normale portie van asperges kunt u een substantieel deel van uw dagelijkse behoefte aan deze vitamines te dekken - bijvoorbeeld meer dan de helft van uw behoefte aan foliumzuur. Foliumzuur dient vele vitale functies in het lichaam. Bijdraagt ​​tot de vorming van bloedcellen en is betrokken bij de vorming van DNA en RNA.

Foods om gewicht te verliezen: kikkererwten9/30
|

Foods om gewicht te verliezen: kikkererwten

© margouillat-foto / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
kikkererwten

In 100 g heerlijke peulvruchten 16 g vezels zijn opgenomen. De Duitse Nutrition Society beveelt aan dat 30 gram vezels per dag. 100 g kikkererwten Dus je hebt het goed bedekt de helft van de vraag. Zet 2 keer per week kikkererwten op uw dieet - in de vorm van hummus. In combinatie met andere macht voedsel dat bedrag is al genoeg. De cijfers zijn gebaseerd op het droge gewicht van de bolletjes.

Foods om gewicht te verliezen: Amandelen10/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Amandelen

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
amandelen

Zij zijn - net als de avocado - niet precies laag in calorieën. Daarom moet je niet emmers ook voeden. Echter, hun voordelen voor de gezondheid (zoals een vermindering van de kans op een hartaanval) en hun gewichtsverlies mogelijkheden zijn zo uitstekend dat je moet nooit compleet zonder hen. Bij 15 g per 100 g, het aandeel van de vezel - die uw gewichtsverlies plan geeft de laatste trap. De benchmark: Neem een ​​dag 1 handvol Vermogen kernen. Goede eetlust!

Foods voor gewichtsverlies: Water11/30
|

Foods voor gewichtsverlies: Water

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
water

Logisch, water heeft geen calorieën en dus geen last van de calorieën account. Maar het kan nog veel meer te doen! Experimenten hebben aangetoond dat je verbrandt 50 calorieën meer als je nog een halve liter meer in plaats van de aanbevolen twee liter water per dag te drinken. "In de loop van het jaar is dit 18 250 calorieën, wat overeenkomt met ongeveer 2,5 kilo puur lichaamsvet," zegt de voedingsdeskundige. Waterfles zet altijd in het zicht op het bureau of in je zak. Aansteker is niet het verliezen van gewicht.

Foods om gewicht te verliezen: Avocado12/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Avocado

© Subbotina Anna / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
avocado

In de categorie van de vrucht stevig Macht Fruit is een van de topleveranciers van vezels: 6 g per 100 g. op hetzelfde moment het bevat ongeveer 4 keer zoveel calorieën als een appel. Dus je moet niet onbeperkt guacamole (avocadoonderdompeling) eintunken snacks zijn. Vier halve fruit per week zijn perfect. Dan moet je niet het risico van het leveren van te veel ruwvoer te voeren. 30 g zijn aan te raden, die behoefte heeft aan meer dan 50 gram verteren, krijgt dit zeer spoedig een gas ontwikkeling in zijn darmen voelde.

Foods om gewicht te verliezen: Broccoli13/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Broccoli

© Sabino Parente / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
broccoli

Kalium, calcium, ijzer, magnesium, chroom: De lijst van gezonde ingrediënten in broccoli kon blijven voor een tijdje. voor de "kool" onder zijn familieleden waarschijnlijk de gezondste. De ingrediënten zijn onmisbaar voor het functioneren van vet verlies.

Foods om gewicht te verliezen: Wortelen14/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Wortelen

© Donatella Tandelli / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
wortelen

De vele vezels in wortelen die niet alleen houden de darmen gezond, maar ook lang genoeg vast te houden. Bij voorkeur ruwvoer. Leuk neveneffect: Zelfs een middelgrote wortel - zelfs wortel of wortel geroepen - genoeg om je dagelijkse behoefte aan vitamine A en beta-caroteen te voldoen - en dat is goed voor de ogen. 

Foods om gewicht te verliezen: koolzaadolie15/30
|

Foods om gewicht te verliezen: koolzaadolie

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
koolzaadolie

Olie heeft de hoogste calorische dichtheid van alle voedsel en helpt je toch afvallen. "De lange-keten omega-3 vetzuren activeren genen die de vetverbranding te verhogen", zegt Lemberger. "Hoewel vet tegelijkertijd wordt opgenomen, maar deze onverzadigde vetzuren zijn goed voor het lichaam, omdat ze het cholesterolgehalte te verlagen en ondersteuning van het cardiovasculaire systeem."

Foods om gewicht te verliezen: Grapefruit16/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Grapefruit

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
grapefruit

Pickles kan leuk zijn, bitter maakt dun. Volgens een Amerikaanse studie een half fruit of een glas grapefruitsap leads (100 milliliter) elke dag voor de belangrijkste maaltijd voor minder gewicht. Gemiddeld is de vrijwilligers deelgenomen aan 12 weken 1,5 kg meer dan die van de deelnemers die slechts één glas water kregen voor het eten.

Foods voor gewichtsverlies: Groene thee17/30
|

Foods voor gewichtsverlies: Groene thee

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
groene thee

Tuurlijk, ja weer alleen water. Maar er is meer aan de hand. Studies hebben aangetoond dat catechines en flavonoïden thee tannines vermindering van de opslag van vet in de lever. Daarnaast is de thee verhoogt de warmte-ontwikkeling in de cellen en dus het aantal verbrande calorieën. Reeds 340 milliliter van groene thee per dag verminderde het lichaamsgewicht van de deelnemers in 3 maanden met een gemiddelde van 2,4 kilo. En deze hoeveelheid dient aan 2,5 liter water toegevoegd.

Foods om gewicht te verliezen: Ginger18/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Ginger

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
gember

De pittige Aziatische wortel als een kopje thee of spice een echte calorie killer. "De opname van gember, de lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de extra calorieën worden verbrand", aldus expert Lemberger. Gewoon een duim-en kleinbedrijf stuk van schil, hak en giet er kokend water. Suiker wordt dan verboden.

Foods om gewicht te verliezen: Peer19/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Peer

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
peer

"Één peer per dag houdt de dokter weg." Klinkt niet zo mooi, maar het is ook waar. Een peer per dag is in feite net zo gezond als een appel, want het is ook rijk aan vitaminen en mineralen. "Heb peren, net als appels, een hoge waarde in pectine," zegt Lemberger. En het is deze vezel is de Slim geheim, want het is onverteerbaar, maar verhoogt het voedsel volume.

Foods om gewicht te verliezen: Mosterd20/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Mosterd

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
mosterd

toe naar gelang van de resultaten van een Deense onderzoek University of Copenhagen 20 g mosterd (hetgeen overeenkomt met ongeveer 2 theelepels) per dag warmteproductie van het lichaam. Het resultaat is dat er meer calorieën worden verbrand. Voor deze, de scherpe isothiocyanaten verantwoordelijk zijn. Smeer eenvoudige mosterd in plaats van boter op het brood, geven de salade dressing of roer in de saus.

Foods om gewicht te verliezen: chia zaden21/30
|

Foods om gewicht te verliezen: chia zaden

© successo-images / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
chiazaad

Haar vriendin verstrooit meer recentelijk het krijgen van deze kleine zwarte korrels in granen? Houd dan uw kopje keer ernaast. Omdat het zo hyped chia zaden, die veel vezels bevatten. Dit maakt hen vertragen de opname van koolhydraten en houdt uw bloedsuikerspiegel constant. Daarnaast wordt je spijsvertering gestimuleerd, wat een positief effect op je darmflora heeft. Sinds chia zaden zwellen in de maag en kan vele malen binden meer water, ze zorgen ook voor een langdurig gevoel van verzadiging. 

Foods om gewicht te verliezen: Limburger kaas22/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Limburger kaas

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
Limburger cheese

Onder de eiwitbronnen Harz is de tip: volgepompt met hoogwaardige wei-eiwit, laag in calorieën, goedkope en in elke supermarkt verkrijgbaar. 30 procent eiwitgehalte van Limburgse kaas is ook goed voor op kipfilet, en op slechts 131 kcal per 100 gram! Neem het dagelijks 50 tot 100 g tot zichzelf. De iets strengeGeschmack niet van jou is? Verfijn het met gedroogde tomaten, Italiaanse bevroren kruiden en olijfolie en balsamico azijn.

Foods om gewicht te verliezen: paddestoelen23/30
|

Foods om gewicht te verliezen: paddestoelen

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
champignons

De maat van alle dingen bij hun glycemische index (GI) is de druif. Het heeft een waarde van 100, waardoor het de referentie voor alle andere levensmiddelen. Maar let op, 100 is een slechte prijs! Zo is duidelijk: als je wilt afvallen, moet je suiker te vermijden. Echter, voedingsmiddelen die een GI van minder dan 55 hebben, zijn bijzonder aanbevolen. Dit merk undercut losse champignons, ze zijn op 15. Echter, in andere schimmels je kan stoten, ze hebben allemaal dezelfde waarden.

Foods om gewicht te verliezen: Venkel24/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Venkel

© Dani Vincek / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
venkel

Die alleen maar willen om snel gewicht te verliezen met paddestoelen, maar heeft een hekel aan dat verzacht de frisse smaak van venkel uit. De kracht groenten heeft ook een GI van 15. Overigens, venkel is niet alleen geschikt als roergebakken groenten, maar smaakt ook heerlijk als Knabberkram aan de balie. Vanwege de harde vezels moet u duidelijk van de buitenste lagen te sturen. Als u genieten van venkel in de vorm van thee, daalt de glycemische index op nul (net als bij elke thee).

Foods om gewicht te verliezen: Tomaat25/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Tomaat

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
tomaat

Omdat de Plauze zien rood! Dankzij veel vezels en een hoog gehalte aan water, kunt u een punch zo goed met tomaten pack - toch neemt zeer weinig calorieën, want een tomaat heeft slechts 15 calorieën. Het bevat ook veel kalium, dat het opgeslagen water wordt uitgescheiden in het lichaam. Wist u dat? In feite, ze komt uit Zuid-Amerika, heeft Columbus haar quasi aangenomen. 

Foods om gewicht te verliezen: Carob26/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Carob

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
Carob

Chocolade voor Lean. Nou ja, bijna! Dit is de fruitmarkt die meestal wordt aangeboden als een poeder van de johannesbroodboom. Het is vrijwel vetvrij, maar rijk aan vezels en mineralen en kan overal worden gebruikt, waar cacao wordt gebruikt. Het smaakt zoeter dan cacaopoeder (niet te verwarren met cacao drankpoeder) en iets caramel. Een studie van het Duitse Instituut voor Nutrition Research in Potsdam toont aan dat bij proefpersonen die bij de maaltijden 5 tot 20 gram van het extract, werd het vetgehalte in het bloed daalde met maar liefst 97 procent kort na 1 uur. Daarnaast is het extract verhoogde vetverbranding.

Foods om gewicht te verliezen: Bonen27/30
|

Foods om gewicht te verliezen: Bonen

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
bonen

Wanneer bonen kunt u kiezen tussen twee opties: Ten eerste is er de groene bonen, calorische dichtheid-winnaar onder de peulvruchten: Het biedt 27 kcal per 100 g en is bij uitstek geschikt om deze reden, als bijgerecht. Ten tweede zijn er nieren en witte bonen: Beide rassen zijn al op ongeveer 70 kcal per 100 gram, dus maar nog steeds aanzienlijk lager dan de waarden van andere bijgerechten, zoals noedels (150 kcal per 100 g). De hoge eiwit- en vezelgehalte van bonen helpt ook je gewicht te verliezen, omdat beide voedingsstoffen lang verzadigen.

Foods om gewicht te verliezen: volkoren brood28/30
|

Foods om gewicht te verliezen: volkoren brood

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
Volkorenbrood

De donkere variant heeft hetzelfde aantal voordelen. Volkorenmeel verlaagt de glycemische index, zodat de alvleesklier minder insuline - het hormoon dat hunkeren naar voedsel triggers. Witbrood bevat per 100 g 3 g voedingsvezel, volkorenbrood in hoofdstuk 7 g. Lijnzaad brood is de leider met 10 g. Vraag het algemeen op volkoren brood - dan nemen zo veel vezels die u mag blijven gips de heerlijke witte bloem versie op sandwiches.

Foods om gewicht te verliezen: selderij29/30
|

Foods om gewicht te verliezen: selderij

© Shutterstock

Vetverbrander voedingsmiddelen:
selderij

Met 93 procent watergehalte, wordt de calorie-balans niet te veel gebruikt in selderij. Tegelijkertijd is het bevat veel vezels en veel calcium. Deze bindt in de darm lange keten vetzuren, die dan niet meer in het weefsel opgenomen, maar worden uitgescheiden. Zelfs de dikke buik is Spirited Away!

Foods om gewicht te verliezen: carbon30/30
|

Foods om gewicht te verliezen: carbon

© Tim UR / Shutterstock.com

Vetverbrander voedingsmiddelen:
kool

Als Popeye tijden heeft geen spinazie bij de hand, eet hij kool. 25 kcal per 100 gram Savooiekool zeer goede vet race. Gewoon een klein beetje beter is voor het verliezen van gewicht is kool zijn (24 kcal) en broccoli (22 calorieën) en kool (21 kcal). De absolute treffer bloemkool, die is geladen met 18 kcal per 100 gram.

Verrijk dus nu de stevige winter maaltijden aan hun calorische dichtheid radicaal verminderen. Noord-Duitse's zijn helaas slecht nieuws: De boerenkool komt tot 37 kcal per 100 g.

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou