Lær fra den anden side: Hvad homofile kvinder kender om kærlighed

Mænds Sundhed er ikke bange for fare. Føles usvigeligt til de sidste, godt bevogtet hemmeligheder af kvindelig seksualitet i en hule af løvinder - blandt lesbiske. Hvordan de gør det virkelig, hvad vi kan abgucken os fra dem?

Det begynder i anden klasse. Som forklarer den venlige kvinde Schuster den lille Benjamin, som er så med penis og vagina. Senere, Benjamin er den ting selv ved sine klassekammerater og "bravo" støtte ham. Fra Benjamin er Ben, og Ben driver learning by doing, så ofte han kan. Han Gennemsete af dameblade og køn butikker, spørger han verdens litteratur og pigerne han kender så, for hemmelighederne af kvindelig erotik. Han ved alt. han tror alligevel.

Er du endnu en af ​​Ben? Så en alvidende, når det kommer til sex og kvinder? Er du sikker? Har du aldrig talt med eksperten par excellence? Med en lesbisk, der faktisk i sidste ende ønsker intet mere end dig - at tilfredsstille en kvinde? Kun lesbisk, har den afgørende fordel, at hun er en kvinde, og derfor ved hvordan man laver sådanne væsener glade. Ja, ja, det er nemlig selv uden Mr. Dingdong. Athena Douris, Amerikas flagskib Lesbisk hævdede endda "mænd var den mere fantasifulde kæreste, hvis du kun vil leve midlertidigt uden en hale."
Nu ikke panik - de ting stay tuned. Du skal bare nødt til at læse videre. Mænds Sundhed har kontaktet lesbisk Sexpertinnen, der er fortrolig med den såkaldte penispassivem køn. Resultatet er otte tilfredshed metoder. Og fordi vi har så omhyggeligt lyttet til, forklarer vi at også stadig den samme procedure.

Stimulering med tungen
Tungen er blødt og tilpasser sig perfekt på grund af sin fleksibilitet terrænet

© ArtStudia Group / Shutterstock.com

Muskel teknik: Du skal bruge din tunge

"Klitoris stimulation er den højeste perfektion lesbisk kærlighed kunst"Så Manuela Kay, "fordi du kan fejle før." Derudover er der en god anden måde at tiltrække en kvinde: tungen. Som har nogle fordele i forhold fingrene. Det er blødt, perfekt pasform på grund af deres fleksibilitet, terrænet, og trykket kan varieres nøjagtigt. Og selvfølgelig kan du forkæle med hende hele kroppen af ​​en kvinde. Begynd derfor ikke ens i skridt. Og holde tilbage overdreven savlen.

Tommelfingerregel: Hvor har du sidst vorbeigezüngelt, skal forblive en delikat våd linje, men ikke den langsomme bane af en fed våd orm. Hvor vi er på munden, er: Tænderne er egnede som krykker, mens du går gennem kvindens krop. De kan dog kun anvendes med passende forsigtighed. En solid bid i skamlæber anbefales kun få kvinder som nydelse katalysator. Inden for brystvorterne, men nogle kvinder tager Snappy fra de fleste. Let gnave og sutter, hvilket ville være et supplement krige. Under visse omstændigheder er det ultimative orgasme TNT begravet i dine kære her. Nå, så komme ud med din tunge!

Du bør være dygtige i oralsex
Du bør være dygtige i oralsex

© ArtStudia Group / Shutterstock.com

Med munden: du skal være dygtige oralsex

Ved du, hvorfor gør flodheste under vandet? Nej? Nå, har du nogensinde fugtet 45 kilo Schamplippen? Men bortset fra det blubbriger vand sex kan være lystbetonet for folk, tungen indsætte skeden er garanteret fugtig, og kvinden kommer til deres penge. I hvert fald ifølge den lesbisk forfatter Annete Berr: "Det gode ved oralsex er fornøjelse for både, fordi munden er en yderst kompleks sanseorgan, som er perfekt til at nyde." Hvis du ikke er så sikker i denne henseende, som fru Berr og derefter du bedre gå til nummer 69. vaginale simulering af deres kære giver manden følelsen af ​​gode gamle missionærstillingen tilbage. Han ved, fordi han føler sig godt tilpas, fordi maskulinitet afhænger af flere gange.

Du bør være en Frauenflüsterer
Pas på hvilke ord de særligt starter

© sakkmesterke / Shutterstock.com

Med munden: Du skal være en Frauenflüsterer

Kvinder har en stor mund - de ikke kun lide at tale sig ind i et raseri, men også til orgasme. Selv hvis du er tavse slags mand, vi råde dig til at udveksle verbale intime. Måske er dette den eneste lejlighed, hvor de kommer til sidst til at tale. Afgørende er fremstillingen. Athena Douris rådgiver tidligere nedskrive mindst 50 synonymer for køn: "Og vær forsigtig på hvilke ord de særligt starte." Helt galt er personligheder. Sig aldrig: "Du har en varm, fede røv." Dette er ikke kun pinligt, men frem for alt dum - hun føler fedt og har hendes trusser hurtigere igen end til munden.

Bedre er der allerede sjæl filosofisk seksuel drilleri: "De perler af sved på lårene glimter som små stjerner i det store rum." Du kan også vælge fra en erotisk Ham læse. Og hvis det går godt, kan du være klarere og fastere. Der er tilsyneladende en lang række kvinder, der selv F-ordet virkelig gerne høre i en tilstand af ophidselse, selvom de aldrig ville indrømme det i en ikke-ophidset tilstand.

Lad dem udgør lidt
Lad dem udgør lidt

© Guryanov Andrey / Shutterstock.com

Med øjet: du bør gøre en varm billede af hende

De fleste kvinder føler sig for tyk, for bred, bare for at bebust. Forkæl dig selv med diskussionerne. Adgang til kameraet til hende at bevise det modsatte. Lyder vanvittigt, men er blevet godt modtaget. Hvorfor? Fordi det har at gøre med magt. Endelig fotografens anvisninger, og som er venligt følges.

Mange kvinder kan lide det, der er, når elsker chefen er i ringen. Men "opfordre dig til ikke at smile, når de ikke ønsker din elskede det," rådgiver Athena Douris. Så ingen overtalelse til Poznan, hvor maven selv tykkere, taljen endnu bredere og brystet ser endnu mindre end normalt. Gøre hende i stedet foretrækker komplimenter. Det vil begejstre dem, når du tager dem ud med hans øjne.

Solo sex: du bør være i stand til at bare se
Solo sex: du bør være i stand til at bare se

© Gorosi / Shutterstock.com

Solo sex: du bør være i stand til at bare se

"De fleste lesbiske har ingen problemer med selvtilfredshed fordi de er vant til at røre en vagina"."Hetero kvinder har en sund appetit for solo sex"; så sexolog Jamie Goddard. Kun officielt gør det ingen med sine egne. Fortæl okay derfor, at du ønsker at se hende, mens onanerer. Hvis hun begynder rød, er du nødt til at veje. Enten bruge en bedre: "Jeg vil gerne se, hvordan du gør det selv, og hvordan du ser under orgasme. Gør det for mig. "Eller vælg den taktiske tilbagetog, du beskrive dirty talk (se punkt 5), hvad du forestiller dig, og derefter vente. Under alle omstændigheder, som regel hver kvinde har drømt om sex foran tilskuere. Så hvis de i begyndelsen er en smule genert og anspændt, så gå men et godt eksempel eller, endnu bedre, Schatzi en hjælpende hånd.

Du bør tage ved hjælp af tredjemand
Du bør tage ved hjælp af tredjemand

© bikerider london / Shutterstock.com

Vibratorer og andre hjælpemidler: Du skal tage ved hjælp af tredjemand

Vaginal penetration med fingre eller dildo kan være spændende for begge parter. Selv hvis din elskede on dildo, vibrator og Co. taler ikke åbent, betyder det ikke, at de gerne vil have en ikke så. Du kan spare dig selv den næste fødselsdag obligatorisk stegepande og give hendes tid legetøj. Vi anbefaler vibrator nybegyndere. Måske en af ​​rillerne plast. Eller af silikone. Selvfølgelig vil de råbe i rædsel, men hun ville faktisk gøre i stegepande. Og hvis hun kun én gang har brugt til ting, vil det opdage, at vibratoren når de anvendes korrekt vakt stærkere end gryden. Det er vigtigt, at du ikke forveksler vibratoren med et ekstra penis. Hverken han brugte så stadig du nødt til at være jaloux på ham. Tiltrækningen af ​​vibratoren er, at det kan forårsage til huden, men især på klitoris med sine små, ekstremt hurtige bevægelser højeste glæde overalt. Han er mere en erstatning tunge. Og det kan faktisk nogle gange være ganske nyttigt.

Sponsoreret Afsnit Display

googletag.cmd.push (function () {
mps_ss_pos4 = googletag.defineSlot ( '/ 1.057.534 / MH_SS_POS4'
[[300, 330], [150, 300]], 'ss_pos4') addService (googletag.pubads ()).
( 'Ss_pos4') googletag.display;
});

googletag.cmd.push (function () {
mps_ss_pos5 = googletag.defineSlot ( '/ 1.057.534 / MH_SS_POS5'
[[300, 330], [150, 300]], 'ss_pos5') addService (googletag.pubads ()).
( 'Ss_pos5') googletag.display;
});

(Function () {
if (typeof window.loadApgc === "undefined") {
kaste nyt Fejl ("Praelude mangler!");
}

window.loadApgc (SDM_defsite, SDM_defzone, "5852b2618f7737e4298204b3");

hvis (window.apgc.use === 0) {
SDM_head.registerAd ({DEFNet:"4444", Defsite:"menshealth.de_sd", Defzone:"elsker", Størrelse:"300x250", Adset:"BRSL", Navn:"rektangel"Display: 0, writeTargetDiv: 1, targetDiv:"div-gpt-ad-rektangel"});
} Else if (window.apgc.use === en) {
SDM_defzone ="undefined"= Typeof SDM_defzone SDM_defzone!?:"elsker", SDM_head.registerAd ({DEFNet:"71814604", Defsite:"menshealth.de_rmp", Defzone:"elsker", Størrelse:"300x250", Adset:"BRSL", Målretning:"udenlandsk = / 4444 / menshealth.de_sd /"+ + SDM_defzone"; Tagname = rektangel; oldsz = 300x250", Navn:"rektangel"Display: 0, writeTargetDiv: 1, targetDiv:"div-gpt-ad-rektangel"});
}
}) ()

RELATEREDE LINKS

  • De bedste seksuelle positioner fra Kama Sutra
  • Deep Throat for begyndere og øvede
  • 10 tips om, hvordan at bringe kvinder til orgasme
  • 6 trin til at korrigere kondom størrelse
  • Så fungerer den perfekt oralsex
  • Så vellykket erotisk massage
  • øge libido naturligt - virker så&# 039; s

Fra vores netværk

Klik her!

Profit Spie Lev dig - vær dig selv!
At lære af lesbiske i Cave of Lionesses
Den nye fald kollektion fra Baby Bjørn er der - og fejrer lighed, tolerance og entydighed - fordi ...