Een baard is een uiting van de individualiteit en zelfvertrouwen. Dat beschikbaar is, klik hier

Chin haar styling voor mannen:
De juiste baard kapsel voor elk

Een baard is om te benadrukken de persoonlijkheid van een man vakkundig - maar niet vervangen, zegt image coach en stijl expert Andreas Weinzierl van Oldenburg. "een baard en is alleen een uitdrukking van mannelijkheid. Het is echter alleen geschikt om te typen, als hij harmonisch een aanvulling op het gezicht lijnen en hoogtepunten."

Ongeveer twee derde van de Duitse mannen niet scheren elke dag, volgens een studie heeft aangetoond. Vooral de baard van drie dagen is populair - 37 procent van de mannen dragen een. De gepassioneerde bebaarde John Dyer heeft zelfs geprobeerd om zelf 27 verschillende baarden. Om te voorkomen dat om hetzelfde te doen, presenteren we de belangrijkste baarden op de volgende pagina.

Man werkt niet: The Beard2/20
|

Man werkt niet: The Beard

© Raket Stock / Shutterstock

Beard kapsels:
The Beard

Meer baard niet af te handelen: Wanneer Beard niet wordt geschoren, de meeste in orde gemaakt en ingericht. De langste baard, overigens, was de Noorse Hans N. Langseth - hij een lengte van 5,33 meter bereikt.

effect: The Beard lijkt vreemd, fit is waarschijnlijk de term "Lumberjack Art", Vrouwen vinden het moeilijk mannen met een baard te doorzien, maar op hetzelfde moment, de vervoerder ook voorzichtig handelen zodat image consultant Andreas Weinzierl (www.image-trainer.de).

En anders: Ook baarden hebben wederom gerechtvaardigd - in het bijzonder in het licht van de meer populaire retro-stijl. The Beard trekt een aantal gezichtsvormen in aanvulling op de lengte, dus het moet niet worden gedragen te lang.

Sexy: The Henriquatre3/20
|

Sexy: The Henriquatre

The Strong:
de Henriquatre

Sexy en mannelijk

De Henriquatre wordt ook wel rond de mond baard. Wangen en hals te scheren, zodat het resultaat een combinatie van snor en sik. Dit past bijzonder grote, vierkante vlakken. Jan Josef Liefers draagt ​​hem in de rol van professor Boerne in de scene en heeft hem gegeven door populariteit. 2017 is hij een van de meest populaire baarden.

effect: Afbeelding Coach Weinzierl weten: het round-the-mouth baard straalt een sterke mannelijkheid, en hij ziet er erg sexy. Het onderste deel mag niet worden gedragen te lang is voor een optimale uitstraling omdat het effect anders snel glijdt in de Agressieve.

Op weg naar ZZ-Beard4/20
|

Op weg naar ZZ-Beard

© SFIO Cracho / Shutterstock

Beard kapsels:
ZZ - de extra lange baard

Wanneer overlong ZZ-Beard, hoe langer hoe meer hip. Vaak duurt het jaren tot het ZZ-status bereikt. Zelfs als hij ziet er wild en vet, regelmatig onderhoud is belangrijk, anders is er haarbreuk.

In deze baard haar van de baard moet groeien als de natuur dicteert5/20
|

In deze baard haar van de baard moet groeien als de natuur dicteert

© Shutterstock

Beard kapsels:
Beard Surfer Style

Baard is niet hetzelfde baard. Sommige mannen de voorkeur aan een natuurlijke groei en laat de haren, waar ze naar buiten komen zonder dat ze stijl in vorm. Serveer met lange haren die zich zullen graag vastgebonden aan Dutt.

Durschgestylte Beard kapsel met Snor6/20
|

Durschgestylte Beard kapsel met Snor

© Sergey oorzaak liefde / Shutterstock

Beard kapsels:
De stijl Beard

Net als in de mode zo wild Beard Frisure vormgegeven versies zijn als dit Beard, waarvan de contouren zijn schoon geschoren. Hiervoor werd de snor draaide voor Moustache. Zeer stijlvol!

Looker: baard en kaal7/20
|

Looker: baard en kaal

© Shutterstock

Beard kapsels:
Beard-kaal-combi

De combinatie van Beard en kaalheid is een van de meest karakteristieke baard kapsels.

De klassieker van de baarden: de baard van drie dagen8/20
|

De klassieker van de baarden: de baard van drie dagen

© Shutterstock

Bart kapsels:
De baard van drie dagen

De driedaagse baard, de baard in zijn oorspronkelijke vorm. Het groeit op de wangen, kin, mond en de bovenste hals. De baard ziet er natuurlijk uit en is waarschijnlijk het beste avonturiers, wit stijl expert Andreas Weinzierl. "Een onverzorgde gevolg Bart snel wanneer de stijve haartjes te lang."

effect: Het gebied brede baard zoals de baard van drie dagen kunnen verschijnen ronder en zachter het gezicht, dus hij is bijzonder geschikt voor vierkante gezichtsvormen. maar hij is de meeste mannen.

Baard styling: Zelfs een baard van drie dagen, kunt u tweak: groeien maar een paar dagen en dan is alles in orde gemaakt op dezelfde lengte (laten). Met het scheermes, kunt u nog steeds geven contouren van de nek en wangen.

De iets langere baard van drie dagen9/20
|

De iets langere baard van drie dagen

© wtamas / Shutterstock

Bart kapsel in Undone look:
De zes-daagse baard

Mannen met een meer rechthoekig of langwerpig gezicht hebben de neiging om op te leunen en soms zelfs benige look. In dit geval "covers" de zesdaagse baard deze harde contouren en kan dus werken aantrekkelijk.

effect: Ik heb vooral de baard met een driehoekig gezicht en een meer natuurlijke lichaamsbouw beïnvloedt, zei Weinzierl. Echter, teneinde het onderhoud ontsnappen, de baard moet regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden.

Retro à la Bob Dylan: De Bakkebaarden Beard10/20
|

Retro à la Bob Dylan: De Bakkebaarden Beard

Frans baard Kapsel:
bakkebaarden baard

De term komt uit de Franse bakkebaarden "COTE" verkregen, die letterlijk "page" betekent. Bakkebaarden baard zich symmetrisch aan beide wangen en verschaft een "verbinding" vertegenwoordigt tussen haar en übrigem baardhaar.

effect: Dit baard vorm kan langer lijken het gezicht en is daarom bijzonder geschikt voor ronde gezichten. Andreas Weinzierl weten: On Women's baard ziet er speels en verleidelijk.

En anders: Bakkebaarden baard retro cult: Bob Dylan en John Lennon waren al draagt.

The Hype: Snor met Baard11/20
|

The Hype: Snor met Baard

© Volodymyr Tverdohlib / Shutterstock

Moutache Beard Kapsel:
de snor

De snor heeft vele namen: snor, snor of gewoon snor. Een bekende snorren tank is Salvador Dalí, die zijn stijl opgericht met de woorden: "Geen snor mens is niet goed gekleed."

De drager: De snor is nog steeds eerder iets wit voor trend-resistente nostalgische en echte types, omdat het afbreuk doet aan vrouwen snel cool, maar ook ironisch en mysterieuze Weinzierl. Hij lijkt zelfs benauwd als het niet voldoende stijlvolle / gekapte gepresenteerd. In combinatie met een ziel patch (baard op de onderlip, zie volgende pagina), Beard of andere vormen baard, maar wint ook de snor en is draagbaar. Bekende dragers van de snor is Clarke Gable, Vivien Leigh in de prachtige "Gone with the wind" lag aan je voeten.

En anders: Meer voor de liefhebbers, de kenmerkende vormen van de snor, die enkele van die verschillende tientallen centimeters lange baard gesleuteld, getold, gekruld of gekruld.

In de stijl van Blues Brothers: The Soul Patch12/20
|

In de stijl van Blues Brothers: The Soul Patch

De universele Beard Kapsel:
The Soul Patch

Als soulpatch een baardje onder de lip en de kin wordt aangeduid. Dit Soul Patch heeft weinig effect op de totale uitstraling en past daarom om elke vorm van het gezicht. maar om bijzonder voordeel als het gaat ovale gezichten.

effect: Andreas Weinzierl adviseert: "Wanneer Soul Patch voorzichtigheid gepast is, beïnvloedt vrouwen gedeeltelijk berechnerisch." Voor de (zonne) brillen van Soul Patch handelt verstandig en cult - in de stijl van de Blues Brothers.

Gecombineerd cool: The Chin Puff13/20
|

Gecombineerd cool: The Chin Puff

Cool Beard Kapsel:
De Chin Puff

De Chin Puff is de Soul Patch is zeer vergelijkbaar: het begint onder de lip, maar dan gaat omhoog over zijn kin. De Chin Puff kan lijken erg lang gezicht en past dus best te ovaal tot rond gezicht vormen dus stijl expert Weinzierl. Het kan kleine neus breder en langer lijken.

effect: Wanneer Chin Puff de snorharen altijd moet worden gesneden, omdat een te lange haren handelt hij snel opdringerig en agressief. Het doet afbreuk ook uit het gezicht, wit Afbeelding Coach Weinzierl. In combinatie met een driedaagse baard of een snor Chin Puff handelt echter koel en denken.

Felgekleurde baard kapsel14/20
|

Felgekleurde baard kapsel

© Ollyy / Shutterstock

Punky kapsel baard:
sterke kleuren

Wie zegt dat je moet enige kleur hoofdhaar punk. De punky kleurencombinatie ziet er echt cool, toch?

de Sik15/20
|

de Sik

© wavebreakmedia / Shutterstock

De Spirited:
de Sik

opvallend male

De sikje heeft vele namen: De mens kent hem onder de kin baard of sik (het Engels woord "geit" staat voor geit). De sik maakt het gezicht langer en is daarom het meest geschikt voor ovale gezichten.

effect: Het effect van deze baard vorm is vooral opvallend mannelijk, maar kan ook snel handelen onverzorgd. Daarom moet het haar niet boven een bepaalde lengte, maar dit is afhankelijk van de structuur van het gezicht. Vrouwen zien de geit baard met langere, vollere baard bijzonder temperament. Is het haar heel kort geknipt, het maakt een dromerige sfeer.

En anders: Een iets andere vorm van een baard van de geit is de Franse Vork: De enkele centimeters lang haar scheiding in het midden, zodat ze eruit zien als vorkachtige.

Cool en zacht tegelijk: De Fu Manchu16/20
|

Cool en zacht tegelijk: De Fu Manchu

The Casual:
De Fu Manchu

Daring en koel

De Fu Manchu is ook bekend onder de synoniemen Mongolen baard of pooier baard. Dus zij zich houden aan niet meer positief imago. Met de juiste combinatie (hier bijvoorbeeld met een baard bakkebaarden), is het effect echter beperkt.

Fu Manchu snor is een strip met rechts en links van de mond, heeft het gezicht visueel sterk in lengte trekt. Dus gaat hij zeer rechthoekige en ovale gezichten. De haren moet zeer kort worden gehouden, anders wordt er een onverzorgde indruk, zegt Andreas Weinzierl.

effect: In de juiste combinatie van Fu Manchu kan vele effecten te bereiken, van vet om af te koelen, van zacht tot casual.

Romantische en erotische: The Rap Industry Standard17/20
|

Romantische en erotische: The Rap Industry Standard

© Beboy / Shutterstock

The Skinny:
The Rap Industry Standard

romantische mannelijk

De Rap industriestandaard is een combinatie van verschillende baarden, die zeer dun / shag. Hij zich terugtrekt uit de wangen rond de mond en verbindt ook de onderlip en kin. Dit baard vorm gaat met een rond gezicht.

effect: The Rap Industry Standard heeft op vrouwen een mooie, romantische, mannelijke erotische effect.

Voorzichtig: De baard18/20
|

Voorzichtig: De baard

The Gentle:
de baard

Zacht en zelf

De baard of chin strap is een dunne strook langs de kaak. Tijdens de kaaklijn benadrukt de ovale contouren van het gezicht en maakt vierkante vlakken round.

effect: De smalle lijn weergegeven verzacht, omdat de baard het gezicht van de drager niet domineren. In combinatie met een Puff Chin het kinstuk zelf werkt bewust dele zelf. Om een ​​meer mannelijke effect te bereiken, de combinatie biedt een baard van drie dagen.

Kabouterbaard 201519/20
|

Kabouterbaard 2015

© Shutterstock

Bart kapsel dominant acteren:
De kabouterbaard

genoemd kabouterbaard, zelfs Lincoln of kabouterbaard, een goede vorm van de Kinbanden. Hoe langer het haar bij de kaaklijn en wangen maken het gezicht langer lijken. Bekend ondersteunen deze baard was de Amerikaanse president Abraham Lincoln, nadat de baard is vernoemd. Hij probeerde met deze baard vooral meer volheid zijn gezicht.

effect: Aangezien de kabouterbaard bezetten grote delen van het gezicht, de drager straalt vooral zelfvertrouwen. Heeft de baard op zijn kin wees op, het ziet er ook heel mannelijk, maar deels ook dominant of humeurig. De baard moet daarom regelmatig worden schoongemaakt en bewaard in vorm.

>>>  Aldus de groei van gezichtshaar kan worden versneld

Alleen in combinatie: de snorharen20/20
|

Alleen in combinatie: de snorharen

experiment:
de snorharen

Mannelijke en sterk

Wanneer snorharen hele gezicht alleen het haar is meestal geschoren stoppen op de wangen. Het wordt minder vaak gedragen lang en in combinatie met andere vormen van baard, zoals hij meestal agressief / waarnemend dominant. De algemene indruk is smerig met een lange baard, zegt expert Weinzierl. Hij adviseert daarom: Getraind regelmatig en volledig vermeden beter met langwerpige gezichten.

effect: Zeer mannelijk snorharen handelingen (zoals te zien op de foto) in combinatie met een Henriquatre die komt zeer dicht bij een volle baard.

 

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou