2017 Smart ure tilbyder masser af funktioner og ekstramateriale. For at hjælpe dig med at finde den rigtige smartphone til dit håndled udvidelse, vi sammenlignet 17 Smart ure

Smarte ure for mænd sammenlignet

Hvad er Smart Ure?

Smarte ure er en forlængelse af din smartphone og forbundet til det via Bluetooth. En smart ur letter brugen af ​​mobiltelefoner, er signaler (akustisk, vibrationer), når der modtages beskeder eller opkald.

Hvad er fordelene ved Smart Ure?

De er især praktisk: Smart ure kan tjene til smartphones takket være den berøringsfølsomme skærm som en skærm forlængelse. Så du behøver ikke grave ud din mobiltelefon, der interfererer med møder i klatring hindrer vitale oplysninger nu.

Hvilke funktioner har Smart Ure?

Producenter gøre ure til visse områder af livet. Check foran køb præcis, hvad du har brug for uret - som et fitness-træner, som udendørs vejledning med GPS eller måske som en forretning assistent for post? Ud over at vise opkald og meddelelser (e-mail, sms og sociale medier opdateringer), kan du svare på beskeder på de fleste modeller med stemmen eller ved at trykke på berøringsskærmen. Musik og gestus kontrol, fodgænger navigation. mange app udvidelser og stemmesøgning og en aktivitet tracker herunder optisk pulsmåling på håndleddet (til alle sportsgrene) er også standard.

Hvor lang tid tager et batteri til Smart Ure?

SmartWatch batterierne holde 1 eller 2 dage. En strømbesparende tilstand, hvor kun den tid, der vises, løbetiden forlænges. Og: Tænd funktioner, som du ikke bruger, altid slukket. Oplad kun batteriet, når den er helt tom (øger levetiden).

Hvad en skærm skulle min SmartWatch?

En opløsning på 300 pixels per inch (ppi) er minimum her - ellers enkelte pixels er synlige, hvis muligt. Vi anbefaler en lyssensor, der justerer lysstyrken på lysforholdene.

Den Huawei Watch 2 er fra marts i Bluetooth, der starter i april i 4G og i maj 20172/18
|

den Huawei Watch 2 er fra marts i Bluetooth, der starter i april i 4G og i maj 2017 "klassisk"Variant tilgængelig.

© PR

Smarte ure for mænd sammenlignet:
Huawei Watch 2

Pris: 329 Euro (Bluetooth), 379 euro (4G) og den klassiske version for 399 euro

På Mobile World Congress 2017 har Huawei officielt afsløret sin nyeste smarte ur i de samme tre varianter: I marts 2017 salget af Huawei Watch 2 starter med Bluetooth i farverne sort og grå, i april 4G-versionen følger i sort og orange og i maj til sidst en noget højere kvalitet klassisk model med metal tilfældet og brun læderrem er stadig på markedet. Alle tre versioner kører med den nyeste firmware Android Wear 2.0, blive drevet af en Snapdragon-processor og adskiller sig kun i detaljer fra hinanden. Den Huawei Watch 2 er kompatibel med Android og iOS, og tilbyder alle almindelige SmartWatch funktioner.

Fitness funktioner i fokus

Et særligt fokus er på det kinesiske selskab lægger det til fitness værdi - især med 4G-version, hvor telefonen kan bo i træning derhjemme. Der er også forskellige sundhedsmæssige funktioner som GPS mapping, kontinuerlig pulsmåling, real-time træning instrukser og analyse og vurdering af de indsamlede sundhedsdata. Batteriet holder ifølge producenten omkring to dage (40 timer).

Yderligere funktioner: kontinuerlig pulsmåling, GPS, LTE, gyroskop, kompas, barometer. vandtæt i henhold til IP68-certificering.

Højde / vægt: 48,9 x 45 x 12,6 mm / 57 g (4G) og 60 g (klassisk variant)

display: 1,2 inches / 390x390 pixel (326 ppi)    

plads: 4 DK / 768 MB RAM

>>> Den bringer fitness tracker virkelig

Den modulære SmartWatch blok er forudbestilling på marts 2017:e3/18
|

Den modulære SmartWatch blokke på forhånd bestilt i marts 2017:e

© PR

Smarte ure for mænd sammenlignet:
blokke

Pris: $ 499 (hvad der svarer til næsten 469 euro med 4 moduler inkluderet)

Kickstarter kampagne tak: Med den modulære SmartWatch "blokke" fra samme start-up virksomhed, kan du samle dit ur via moduler, der er sluttet sammen som en enkelt band-medlemmer, i henhold til dine ønsker. Urkassen lavet af rustfrit stål udformet med et display, løvemund processor, Bluetooth, bevægelsesfølere og basen batteri kvasi. Andre funktioner er simpelthen integreret via modul ekspansion i armbåndet. 4 moduler er inkluderet i prisen, hver ekstra omkostninger 35 dollars (omkring 33 euro). I øjeblikket er der seks moduler at vælge imellem: pulsmåler, lommelygte, GPS / GLONASS-modul, ekstra batteri, en frit programmerbar knap og med hvilken temperatur, luftfugtighed og lufttryk kan måles en såkaldt eventyr modul. Yderligere moduler er under udvikling og vil blive tilføjet med tiden, herunder et fingeraftryk sensor, et kamera og en mobilmodem. Blokken-watch kører med iOS og Android og kan nu forudbestilles - i sort og rød.

Yderligere funktioner: Afhængig af modulet vælgeren anderledes.

display: 1,39 inch / 400x400 pixels              

plads: 4 DK / 512 MB RAM

>>> De fedeste teknologi gadgets til mænd

Den LG Watch Sport (de to varianter til venstre) og LG Watch Style (3 varianter til højre) har været tilgængelige siden marts 2017 men indtil videre kun i USA.4/18
|

den LG Watch Sport (2 varianter forlod) og LG WatchStyle (3 varianter til højre) har været tilgængelige siden marts 2017 men indtil videre kun i USA.

© PR

Smarte ure for mænd sammenlignet:
LG Watch sport og stil

I øjeblikket kun tilgængelig i USA. Pris: fra $ 249 (Style) og $ 349 (sport)

Tid til starten af ​​Android Wear 2,0 LG har introduceret to nye Smart ure, der kører på Googles nyeste operativsystem: "LG Watch Sport" og "LG WatchStyle", I begge varianter, som engang kun tilgængelig i USA, clocket en Snapdragon-processor på 1,2 GHz. Ellers er der ikke rigtig en stor ligheder mere. Særligt interessant er den sport versionen skal være, fordi det kan gøre med puls sensor, NFC, GPS og SIM-kort slot omfattende SmartWatch teknologi, der er designet til at hjælpe, især når du dyrker sport. Gennem hele den indbyggede teknologi og børstet rustfrit stål sag imidlertid SmartWatch er derfor noget velnæret.

Uden en pulsmåler, NFC, GPS og SIM-kort slot, LG Watch Style, dog skal nøjes. Det er næsten en stærkt nedskaleret version, og instrueret med deres sarte og kompakt design, især til brugere, der ønsker at bære en smuk og lys smarte ur på håndleddet, og det kan undvære mange moderne funktioner. De armbånd lavet af italiensk læder er indbyrdes udskiftelige.

den "LG Watch Sport" i Titanium og mørkeblå, den "LG WatchStyle" i også komme i titanium sølv, rosa guld. Når de to smartwatches vil være til salg i Tyskland, er endnu ikke klart.

LG Watch Sport                                                     

Særlige funktioner: Pulsmåler, GPS-modul, NFC, SIM-kort slot. Vandtæt til IP68-certificering.

Højde / vægt: 45,4 x 51.2 x 14.2 mm / 89 gram

display: 1,38 inch / 480x480 pixel (348 ppi)

plads: 4 DK / 768 MB RAM

LG WatchStyle

Særlige funktioner: Beskyttet til IP67-certificering. Udskiftelige armbånd.

Højde / vægt: 42,3 x 45,7 x 10,8 mm / 46 gram

display: 1,2 inches / 360x360 pixel (299 ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Samsung Gear S3 er&# 039; s, siden december 2016 markedet.5/18
|

Samsung Gear S3 har eksisteret siden december 2016 markedet.

© PR

Smarte ure for mænd sammenlignet:
Samsung Gear S3

Pris: 399 €

Den seneste SmartWatch flagskib Samsung går under navnet "Gear S3" og fås i to forskellige design variationer: "Gear S3 Frontier" og "Gear S3 Classic", Mens Frontier modellen ønsker at overbevise i en robust udendørs udseende, er den klassiske udgave rettet mod elskere af subtile og elegante ur design. Teknisk set begge ure er stort set den samme. I begge modeller, en dual-core processor slaver med 1 GHz, som operativsystemet kommer Tizen anvendes. Takket være indbygget højttaler og mikrofon kan også foretage opkald uden at skulle holde telefonen i hånden med de redskaber S3. Praktisk: tiden er permanent viser den altid-On Display (AOD). Ifølge producenten af ​​batteriet holder op til fire dage.

Praktisk: Den Gear S3 er takket være integreret GPS og i kombination med den app "S Health" også stor som en fitness-Watch. Selvom hendes komfort er ikke rigtig atletisk, vifte af funktioner og muligheder etablere S3 men stærkt ähnel fitness armbånd "Gear Fit 2" af Samsung. >>>Den Gear Fit 2 fra Samsung sport test

Fungerer bedst gearet S3 med Samsung smartphones. Med andre Android-smartphones og iOS enheder, den SmartWatch arbejder selv, men begrænset i funktioner.

Yderligere funktioner: Trådløs opladning (WPC), pulsmåler, Alti / Barometer, speedometer, vandtæt til IP68-certificering. Armbånd udskiftelige.

Højde / vægt: 46,1 x 49,1 x 12,9 mm / 62 g (Frontier) og 57 g (Classic)

display: 1,3 inches / 360x360 pixel (278 ppi)                   

plads: 4 DK / 768 MB RAM

Apple Watch Serie 2 er tilgængelig siden 2016:e September6/18
|

den Apple Watch Series 2 er tilgængelig siden 2016:e September

© Apple

Smarte ure for mænd sammenlignet:
Apple Watch Series 2

Pris: fra 419 EUR

den "Apple Watch Series 2""Sun har modtaget nogle opgraderinger i forhold til den tidligere model: Ud over en hurtigere dual-core processor og en super-lyse skærm er den integrerede GPS / GLONASS og vandmodstand til 50 meter er reelle højdepunkter. På design og intuitive touch-screen betjening og krone, dog vil intet ændre sig. Generelt kan den anden generation af Apple Watch gladeligt regne den nye overklasse af Smart ure, men det er højere kan kun bruges med en iPhone 5 eller. Som for fitness tracking, er den nyeste Apple Watch en bemærkelsesværdig all-rounder: Ingen anden gadget øjeblikket dækker så mange sportsgrene. Løb eller sport begyndere får et værdifuldt værktøj til at planlægge deres uddannelse til at spore og evaluere.

Ligesom sin forgænger, Apple Watch Series 2 i to forskellige størrelser (38 og 42 mm). Huset er tilgængelig med enten aluminium, rustfrit stål eller keramik, og i sølv, grå, pink guld, guld eller sort. Desuden et stort udvalg af armbånd i forskellige farver og materialer.

Yderligere funktioner: Gyro sensor, accelerometer, Herzfrequensmesser, lyssensor, Bluetooth 4.0. Armbånd udskiftelige.

Højde / vægt (38 mm): 38,6 x 33,3 x 11,4 mm / 28,2 g (aluminium model uden armbånd)

Højde / vægt (42 mm): 42,5 x 36,4 x 11,4 mm / 34,2 g (aluminium model uden armbånd)

display: 272x340 pixels (38 mm model) og 312 x 390 pixels (42 mm) model

plads: 2 GB til musik

>>> Apple Watch Series 2 sport test

Polar M600 er siden september 2016 handel.7/18
|

Polar M600 er siden september 2016 handel.

© PR

Smarte ure for mænd sammenlignet:
Polar M600

Pris: 350 €

den "M600" Polar er primært rettet mod atleter, der - på udkig efter træning, en omfattende analyse og tracking værktøj med en række fitness funktioner - ud over de traditionelle SmartWatch funktioner. er særligt nyttige, integreret GPS og GLONASS-modul og den optiske puls med 6 lysdioder. Den smarte ur fra Polar kan sagtens bruges ved svømning, fordi M600 er vandtæt ned til en dybde på 10 meter. Operativsystemet er Android Wear bruges, som kan nu opdateret med en opdatering på version 2.0 og er kompatibel med iOS og Android-enheder. Inde i en 1,2 GHz dual core processor tinkers. Batteriet holder ifølge producenten om to dage og 8 timers træning. Smart Watch fås i farverne sort og hvid.

Yderligere funktioner: Gyroscope. Vandtæt op til 10 meter til IPX8 certificering, søvn analyse.

Højde / vægt: 45 x 36 x 13 mm / 64 gram

display: 1,3 inches / 240x240 pixels (260ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Den Moto 360 (2. generation) er tilgængelig siden september 2015.8/18
|

den Moto 360 (2. generation) er tilgængelig siden september 2015.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
Moto 360 (2. generation)

Pris: fra 249 EUR

Den første generation af "Moto 360" Motorolas bedst sælgende Android SmartWatch 2014 var højt Canalys Den nye udgave vil ringere end succes i noget, og gøre det meget bedre. Det design, der er helt sikkert lykkedes: Den nye Moto 360 kan omfatte ufortrødent de smukkeste Smart ure for mænd og kan være online på producentens hjemmeside i den såkaldte "Moto Maker" også individuelt design.

Ellers giver Moto 360, i forbindelse med en Android-smartphone, den brede vifte af funktioner, som man forventer fra en moderne SmartWatch: Navigation, Google-funktioner pulsmåling, Aktivitet Tracker og andre sundhedsmæssige hjælpemidler. Cool: Den digitale urskive kan ikke kun erstatte, men også tilpasse med de ønskede oplysninger.

To forskellige størrelser er tilgængelige: en 42- og en 46mm version skala overvejende det samme udstyr, herunder en 1,2 GHz Snapdragon 400-processor, 4 GB hukommelse og 512 MB RAM. Når batteriets levetid, men der er en forskel: I 42 mm udgave sætter en 300mAh batteri, der varer for omkring en dag. Den store 46mm model er dog en 400mAh batteri installeret, ændringen efter blot to dage tilbage på anklagebænken for trådløst at genoplade.

også kompatibel med iPhone
En god egenskab for Moto 360: Android kan SmartWatch via iOS-app "Android Wear" også bruges med iPhones, men derefter med alvorligt begrænsede funktioner. Så budskaber er for eksempel gået på uret og nogle fitness-funktioner er tilgængelige. Det er også næsten.

Andre funktioner: Gyroscope, optisk pulsmåler, skridttæller, accelerometer, lyssensor, alle udskiftelige armbånd

Størrelse / Vægt: 42/46 x 42/46 x 11,4 mm / ingen angivelse af fabrikantens vægt

display: 42mm model: 1,37 inches (35 mm) / 360x325 pixel (263ppi)
46mm model: 1,56 inches (40 mm) / 360x330 pixel (233ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Den Moto 360 Sport er tilgængelig i Tyskland siden januar 2016:e9/18
|

den Moto 360 Sport er tilgængelig i Tyskland siden januar 2016:e

© PR

Smarte ure i sammenligning:
Moto 360 Sport

Pris: 299 €

Sammenlignet med "Moto 360" er den "Moto 360 Sport"Som navnet antyder, er designet specielt til sportsfolk. Således er uret fremstillet overvejende af en stabil silicone til bedre fjerne fugt. Side udluftninger bør også give køling. Men det største plus er den integrerede GPS, hvilket gør din smartphone sporten behøver ikke at blive gennemført for at indsamle GPS-data. Den SmartWatch ligner oplysningerne med din telefon fra enkel, når det er tilbage i området.

Andre funktioner: Gyroscope, barometrisk højdemåler, skridttæller, accelerometer, lyssensor, optiske pulsmålere, vandtæt, batteri holder op til en dag

Størrelse / Vægt: 45 × 45 × 11,5 mm / 54 gram

display: 1,37 inches (35 mm) / 360x325 pixel (263ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

TAG Heuer Forbundet er tilgængelig i december 2015.10/18
|

den TAG Heuer Forbundet er tilgængelig fra december 2015.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
TAG Heuer Forbundet

Pris: 1350 Euro

med den "TAG Heuer Forbundet" der er smuk SmartWatch luksus for dit håndled. Den schweiziske ur producent viser off især hvad angår håndværk og design. 1,5-tommer skærm er beskyttet af safirglas, er tilfældet med sandblæst bezel lavet udelukkende af titanium og gør SmartWatch med 52 gram (uden strop) især let. Når Armbånd af vulkaniseret plast du kan vælge mellem forskellige farver. Den indbyggede teknologi (1,6 GHz dual-core processor, 4 GB hukommelse og 1 GB RAM) for at få et andet sted selv for omkring 200 euro, og dermed er klar: du betaler primært til luksus udseende og høj kvalitet - og selvfølgelig for navnet. Desværre, en pulsmåler og GPS mangler. Operativsystemet er bruges Android Wear.

De tilsluttede værker med enhver Android smartphone fra version 4.3. Selv men SmartWatch kører med iPhone iOS 8.2, så med meget begrænsede funktioner. Den 410 mAh batteri varer for omkring en dag. Nice idé: TAG Heuer ur kan være efter den toårige garantiperiode i yderligere 1.350 euro for en "Carrera Calibre 5" udveksling. så du får den mekaniske modstykke i et lignende design, for et ekstra gebyr.

Andre funktioner: Skridttæller, gyroskop, vandtæt til IP67-certificering

Størrelse / Vægt: 46 mm diameter, 12,8 mm tykkelse / 52 gram (uden armbånd)

display: 1,5 inches / 360x360 pixel (240 ppi)

plads: 4 DK / 1 GB hukommelse

Den Fossil Q grundlæggerens&# 039; s for at købe i december 2015.11/18
|

den Fossil Q Stifter har eksisteret siden december 2015 til at købe.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
Fossil Q Stifter

Pris: 279 Euro (med læderrem), 299 Euro (med armbånd i rustfrit stål)

Også Fossil ønsker at etablere sig som en klassisk ur producenter i smart ur markedet. den smarte "Q grundlægger" med rustfri hus og eventuelt stål en læder eller rustfrit stål armbånd ser på håndleddet fra klassisk elegant og visuelt ligner den nye "Moto 360" Motorola. Heller har denne sorte bjælke i bunden af ​​skærmen, bag hvilken lysstyrken sensoren er placeret. Q Grundlægger med 1,5 tommer touch screen og Intel Atom processor er baseret på operativsystemet Android Wear, som fungerer bedst med Android-telefoner fra version 4.4. Selv iOS understøttes fra version 8.2 og iPhone 5, er det Smartwartch dog meget begrænset i funktionalitet. Efter omkring en dag, skal Q Grundlægger blive returneret til den induktive ladestation.

Andre funktioner: Acceleration sensor, 3-akse gyro sensor, lyssensor, skridttæller, vandtæt IP67 certificering, huset passer til hver 22 mm bredt bånd

Størrelse / Vægt: 47 x 47 x 13 mm / 72 gram med læderrem (173 gram rustfrit stålbånd)

display: 1,5 inches / 360x326 pixel (240 ppi)

plads: 4 DK / 1 GB hukommelse

Den Huawei Watch er at have siden september 2015.12/18
|

den Huawei Watch er at have siden september 2015.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
Huawei Watch

Pris: fra 399 EUR

Udformningen af ​​"Huawei Watch" er det kinesiske selskab var inspireret af de klassiske schweiziske ure og er afhængig af godt håndværk og materialer af høj kvalitet. For eksempel 1,4-tommer skærm med 400x400 pixels opløsning, for eksempel beskyttet af yderst ridsefast safirglas. Huset er fremstillet af kold-smedet rustfrit stål, dels børstet og delvis poleret. Svarende til Apple Huawei første smart ur fås i tre varianter: "klassisk". "Aktiv" og "elite", Modellerne er forskellige i de anvendte boliger materialer, plus der er armbånd lavet af ægte læder og stål til udvælgelse. Den nuværende topmodel med gyldne rustfrit stål sag og link chain omkostninger gang lige omkring 800 euro.

Inde arbejde ELT en 1,2 GHz Qualcomm-processor, operativsystem er Android Wear med alle dens funktioner til brug med mindre den er forbundet til en Android smartphone. Med iPhone, Huawei Watch fungerer så godt, men så med meget færre funktioner. Takket pulsmåler og bevægelsessensor sechsachsigem den SmartWatch er også velegnet som et fitnesscenter følgesvend, men GPS mangler. Den 300 mAh batteri holder omkring to dage.

Andre funktioner: Accelerometer, gyroskop, pulsmåler, barometer, vandtæt til IP67 certificering, enhver udskiftelige rustfrit stål armbånd eller læder

Størrelse / Vægt: 42 mm i diameter, 11,3 mm højde / 58 gram

display: 1,4 inches / 400x400 pixel (286 ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Den Gear S2 fra Samsung er tilgængelig i oktober 2015.13/18
|

den Gear S2 fra Samsung Fås i oktober 2015.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
Samsung Gear S2

Pris: fra 349 euro (Gear S2) eller fra 379 euro (S2 Gear Classic)

Lidt ældre, men stadig interessant: Samsung "Gear S2" fås i to varianter: The "Gear S2" er udviklet meget atletisk og minder stærkt om den klassiske Swatch design, mens den "Gear S2 Classic" er noget elegant med riflet bezel og læderrem. Teknisk set både Smart ure er identiske. En anden innovativ funktion er navigationen med roterende falsen, kan du rulle gennem menuer og apps på uden at dække sine fingre den lille skærm. Selvfølgelig kan du også - helt klassisk - navigere ved hjælp af berøringsskærmen.

Operativsystemet Tizen anvendes. Gear S2 fungerer med alle Android smartphone fra version 4.4 og mindst 1,5 GB hukommelse. Batteriet holder en dag løs, efter tre dage, han skal oplades via den induktive ladestation.

Andre funktioner: Acceleration sensor, position sensor, puls sensor, barometer, lyssensor, støv og vandtæt til IP68, alle udskiftelige armbånd

Størrelse / Vægt: Gear S2: 42,3 x 49,8 x 11,4 mm / 47 gram
Gear S2 Classic: 39,9 x 43,6 x 11,4 mm / 42 gram

display: 1,2 inches / 360x360 pixel (302 ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

ZenWatch 2 Asus er&# 039; s, siden oktober 2015.14/18
|

den ZenWatch 2 af Asus Der er, siden oktober 2015.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
ASUS ZenWatch 2

Pris: fra 169 EUR

Selv med den "ZenWatch 2" forbliver Asus sit ur design overvejende sandt: rektangulært hus, afrundede hjørner og let buet visning af ridsefast Gorilla glas. Mærkbar er den nye krone, som dog kun brugt meget primitiv og slukkes og at vågne op fra standby, ikke kan sammenlignes med den innovative krone af Apple Watch. Til dette, to tæller ZenWatch til de bedste smartwatches på markedet.

To størrelser er tilgængelige: et med 1,63- og en 1,45-tommer skærm. Begge versioner er drevet af en Snapdragon 400-processor. Operativsystemet er Android Wear bruges, som tilbyder de sædvanlige SmartWatch funktioner. Som et fitnesscenter følgesvend, den ZenWatch 2, er imidlertid ikke så godt på grund af manglende pulsmålere.

Andre funktioner: Skridttæller, vand og støvtæt til IP67, alle udskiftelige armbånd

Størrelse / Vægt: 45,2 / 49,6 × 37,2 / 41,7 × 10,5 / 9,5 mm / 39/46 gram

display: lille model: 1,45 inches / 280x280 pixel (273ppi)
stor model: 1,63 inches / 320x320 pixel (278ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Apple Watch er tilgængelig siden april 2015.15/18
|

den Apple Watch er tilgængelig siden april 2015.

© Apple

Apple Watch serie 1

Fra 399 €

den "Apple Watch serie 1" trods efterfølgerstadig ganske interessant. De findes i to forskellige størrelser (38 og 42 mm). Derudover er der et "normal" Model, en sports-version i aluminium og en guldur til ekstravagante kunder. Specielt: Med et hjul på siden - "krone" kaldet - du kan rulle og zoome, for eksempel på kortene. Brugeren kan først skelne Tryk pres, så mange nye funktioner. Højdepunktet: Uret nudges på dig, når beskeder eller modtagne opkald. Der er endda forskellige puf til forskellige meddelelser (ansættelse, post, etc.). Om den indbyggede mikrofon og højttaler, kan du foretage telefonopkald direkte fra uret. Uret minder dig hvornår det er tid igen til at træne. Plus, kan du indtaste sports mål og evaluere din præstation. Apple Watch arbejder dogkun med Apple-enheder. Mindst en iPhone 5 med operativsystem iOS 8 er tilvejebragt. Køretiden for batteriet er producenten blot 24 timer.

Andre funktioner: Pulsmåler, accelerometer, gyroskop, stemme assistent Siri, skridttæller og andre fitness-funktioner

Størrelse / Vægt38,6 / 42 × 33,3 / 35,9 × 10,5 mm / 25 eller 30 gram (38mm- / 42mm model)

udstilling38mm model: 1,4 tommer / 272 x 340 pixels
42mm model: 1,53 tommer / 312 x 390 pixels

hukommelse: 8 GB / 512 MB RAM

Siden juli 2015 Alcatel OneTouch Watch er tilgængelig i Tyskland.16/18
|

Siden juli 2015 Alcatel OneTouch Watch tilgængelig i Tyskland.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
Alcatel OneTouch Watch

Pris: 179 €

den "Alcatel OneTouch Watch" en i vores sammenligning af de billigste smarte ure, især da deres markedspris er nu allerede faldet til omkring 100 euro. Visuelt ligner den seneste Moto 360 fra Motorola. Din krop er lavet af rustfrit stål, er ryggen og armbånd lavet af plast. De to tidligere tilgængelige armbånd kan ikke ændres eller afkortes, fordi den er et USB-stik til opladning af ur med en NFC-chip skjul. For det er det armbånd i to forskellige størrelser. (Se billedet som) de to metal armbånd versioner er ikke tilgængelige indtil i dag.

Den 1,22-tommer berøringsfølsom skærm er - trimmes med en sort bjælke nederst, som anvendes i dette tilfælde som en slags back nøgle - som med Moto 360. Den største mangel ved Alcatel Watch: Den understøtter ikke apps, er der begrænset udelukkende til de centrale funktioner i en smart ur (tid display, fitness funktioner og smartphone meddelelser), men arbejder for det med Android-smartphones (version 4.3) og iPhones ens. Mens andre smarte ure repræsenterer mere end 40 ur ansigter at vælge imellem før, er der på Alcatel Watch kun tre. God: 210 mAh batteri holder op til to dage.

Andre funktioner: Optisk puls sensor, skridttæller, søvn analyse, kompas, gyroskop, accelerometer, højdemåler, vandtæt IP67 certificering

Størrelse / Vægt: 41,8 x 41,8 x 10,5 mm / 60 gram

display: 1,22 inch / 240x204 pixels (ppi)

plads: ingen producentens anvisninger

LG Watch Urbane kan købes siden september 2015.17/18
|

den LG Watch Urbane kan købes siden september 2015.

© PR

Smarte ure i sammenligning:
LG Watch Urbane

Pris: 349 €

LG har udviklet en smart ur, der i høj grad på den tidligere model "G Watch R" orienterede. Således "LG Watch Urbane" også en runde OLED display af plast. Din rustfrit stål tilfældet med ægte læderrem til at handle mere formel. Indeni, en Snapdragon slaver 400 processor på 1,2 GHz (quad-core). Batteriet holder omkring en og en halv dage af producenten. Smukke: I "Altid-On Ambient"Tilstand vil uret vise løbende nedtonet. LG Watch Urbane afhængig af operativsystemet Android Wear og er kompatibel med Android-smartphones-version 4.3.

Andre funktioner: Accelerometer, gyroskop, kompas, barometer, pulsmålere, skridttællere, vandtæt IP67 certificering, kompatibel med standard armbånd

Størrelse / Vægt: 45.5 x 10.9 x 52x2 mm / 66,5 gram

display: 1,3 inches / 320x320 pixel (245 ppi)

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Sony SmartWatch3 er tilgængelig siden oktober 2014.18/18
|

den Sony SmartWatch3 er tilgængelig siden oktober 2014.

© Sony

Smarte ure i sammenligning:
Sony SmartWatch 3

Pris: omkring 230 euro

den "SmartWatch 3" Sony ser futuristisk og især sporty. Den firkantede skærm er indlejret i en silikone armbånd. Højdepunktet: Den SmartWatch 3 har sin egen GPS-modul, der virker selv uden koblede smartphone. Hvilket er også velegnet til sportsfolk, der har telefonen ikke altid er der. Uret er også stadig vandtæt. Der ligger Google-Software Android Wear, som suppleres med sit eget operativsystem Sony Mobile UX. Dette giver dig adgang til typiske Sony funktioner som fitness app "Lifelog", Batteriet holder 1 eller 2 dage.

Yderligere funktioner: GPS, pulsmåler, skridttæller, barometer, gyroskop

Højde / vægt: 36,0 x 51,0 x 10,0 mm / 76 gram

display: 1,4 inches, 320 x 320 pixels

plads: 4 DK / 512 MB RAM

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig