En skæg er et udtryk for individualitet og selvtillid. Hvilket er tilgængelig, skal du klikke her

Chin hår styling til mænd:
Den korrekte skæg frisure for hver type

En skæg er at understrege personlighed en mand dygtigt - men ikke erstatte, siger billedet coach og stil ekspert Andreas Weinzierl fra Oldenburg. "var en skæg og er simpelthen et udtryk for maskulinitet. Det er dog kun relevant at skrive, hvis han harmonisk supplerer ansigts linjer og højdepunkter."

Omkring to tredjedele af de tyske mænd ikke barbere hver dag, ifølge en undersøgelse har vist. Især de tre-dages skæg er populær - 37 procent af mændene bære en. Den passionerede skæggede John Dyer har endda forsøgt at selv 27 forskellige skæg. For at undgå at skulle gøre det samme, præsenterer vi de vigtigste skæg på de følgende sider.

Mand fungerer ikke: Den skæg2/20
|

Mand fungerer ikke: Den skæg

© Rocket Stock / Shutterstock

Beard frisurer:
den Beard

Mere skæg håndterer ikke: Når skæg ikke er barberet, mest trimmet eller stylet. Den længste skæg i øvrigt var den norske Hans N. Langseth - han nåede en længde på 5,33 meter.

effekt: Den Beard synes maleriske, fit er formentlig udtrykket "Lumberjack Art", Kvinder finder det hårde mænd med skæg at se igennem, men på samme tid, transportøren også handle forsigtigt, så billede konsulent Andreas Weinzierl (www.image-trainer.de).

Og ellers: Også skæg har igen berettiget - især i lyset af den mere populære retro-stil. Den Beard tiltrækker nogle ansigtsformer ud over længden, så det bør ikke være slidt for lang.

Sexet: Den Henriquatre3/20
|

Sexet: Den Henriquatre

Den Stærk:
den Henriquatre

Sexet og maskulin

Den Henriquatre er også kendt som runde-the-mund skæg. Kinder og hals skal barberes, så resultatet er en kombination af overskæg og fipskæg. Dette passer især til store, firkantede ansigter. Jan Josef Liefers bærer ham i rollen som professor Boerne i scene og har givet ham efter popularitet. 2017 han er en af ​​de mest populære skæg.

effekt: Billede Coach Weinzierl vide: Den runde munden skæg udstråler en stærk maskulinitet, og han ser meget sexet. Den nederste del må ikke være slidt for lang for optimal udseende da virkningen ellers hurtigt glider ind i Aggressive.

På vej til ZZ-Beard4/20
|

På vej til ZZ-Beard

© SFIO Cracho / Shutterstock

Beard frisurer:
ZZ - den ekstra lange skæg

Når for lange ZZ-Beard, jo længere jo mere hofte. det tager ofte år, indtil den når ZZ status. Selv hvis han ser vild og fed, regelmæssig vedligeholdelse er vigtig, ellers er der hår knækker.

I denne skæg hår af skæg skal vokse som naturens dikterer5/20
|

I denne skæg hår af skæg skal vokse som naturens dikterer

© Shutterstock

Beard frisurer:
Beard Surfer Style

Beard er ikke det samme skæg. Nogle mænd foretrækker en naturlig vækst og efterlader hårene, hvor de kommer ud uden dem at style i form. Serveres med langt hår, der vil kunne lide bundet op til Dutt.

Durschgestylte Beard frisure med overskæg6/20
|

Durschgestylte Beard frisure med overskæg

© Sergey årsag kærlighed / Shutterstock

Beard frisurer:
Den stylet skæg

Ligesom på mode som vilde skæg frisure stylet versioner er ligesom dette Beard, hvis konturer er barberet rene. Til dette blev overskæg twirled for Moustache. Meget klassiske!

Looker: skæg og skaldet7/20
|

Looker: skæg og skaldet

© Shutterstock

Beard frisurer:
Beard-skaldet-combi

Kombinationen af ​​Beard og skaldethed er en af ​​de mest karakteristiske skæg frisurer.

Den klassiske af skæg: den tre-dages skæg8/20
|

Den klassiske af skæg: den tre-dages skæg

© Shutterstock

Bart frisurer:
De tre-dages skæg

De tre-dages skæg, skægget i sin oprindelige form. Den vokser på kinderne, hagen, mund og øvre hals. Skægget ser naturligt og er sandsynligvis bedste eventyrere, hvid stil ekspert Andreas Weinzierl. "En usoigneret effekt af Bart hurtigt, når de stive hår er for lange."

effekt: Området hele skæg ligesom de tre-dages skæg kan vises rundere og blødere i ansigtet, så han er specielt velegnet til firkantede ansigtsformer. men han er de fleste mænd.

Beard styling: Selv en tre-dages skæg, kan du justere: vokse Bare et par dage og derefter alt trimmet til den samme længde (orlov). Med barbermaskine, kan du stadig give det konturerne af hals og kinder.

Den lidt længere tre-dages skæg9/20
|

Den lidt længere tre-dages skæg

© wtamas / Shutterstock

Bart frisure i Undone udseende:
De seks-dages skæg

Mænd med en mere rektangulær eller aflange ansigt tendens til at læne og nogle gange endda knoklet udseende. I dette tilfælde "dæksler" de seks-dages skæg disse hårde konturer og kan således handle tiltalende.

effekt: Jeg især påvirker skæg med et trekantet ansigt og en mere naturlig fysik, sagde Weinzierl. Men for at slippe for vedligeholdelse, skægget skal klippes regelmæssigt og vedligeholdes.

Retro a la Bob Dylan: The Koteletten Beard10/20
|

Retro a la Bob Dylan: The Koteletten Beard

Fransk skæg Hår:
Koteletten skæg

Udtrykket er fra de franske bakkenbarter "COTE" afledt, som bogstaveligt "side" betyder. Koteletten skæg udvider symmetrisk på begge kinder og giver en "tilslutning" repræsenterer mellem hår og übrigem skæg hår.

effekt: Denne skæg form kan se længere ansigtet, og er derfor særlig velegnet til runde ansigter. Andreas Weinzierl vide: om kvinders skæg ser legende og forførende.

Og ellers: Koteletten skæg retro kult: Bob Dylan og John Lennon var allerede iført det.

Den hype: overskæg med skæg11/20
|

Den hype: overskæg med skæg

© Volodymyr Tverdohlib / Shutterstock

Moutache Beard Hår:
overskæg

Den overskæg har mange navne: overskæg, overskæg eller bare overskæg. Et velkendt overskæg tanken er Salvador Dalí, der grundlagde hans stil med ordene: "Ingen overskæg mand er ikke klædt ordentligt."

Bæreren: Den overskæg er stadig temmelig noget hvidt til trend-resistente nostalgiske og reelle typer, fordi det påvirker kvinder hurtigt køligt, men også ironisk og mystiske Weinzierl. Han synes selv snerpet, hvis det ikke er tilstrækkeligt præsenteret stilfulde / anlagte. Parret med en sjæl patch (skæg på underlæben, se næste side), skæg eller andre former skæg, men vinder også overskæg til og er bærbare. Kendte bærere af overskæg er Clarke Gable, Vivien Leigh i den smukke "Borte med blæsten" lå for dine fødder.

Og ellers: Mere for elskere, de karakteristiske figurer af overskæg, som doctored hvoraf nogle flere snese centimeter lange skæg, twirled, krøllet eller bøjet.

I stil med Blues Brothers: The Soul Patch12/20
|

I stil med Blues Brothers: The Soul Patch

Den universelle Beard Hår:
The Soul Patch

Som soulpatch en lille skæg under læben og hagen er henvist til. Dette Soul Patch har ringe effekt på det generelle udseende og passer derfor til enhver ansigtsform. men til særlig fordel, når det kommer ovale ansigter.

effekt: Andreas Weinzierl rådgiver: "Når Soul Patch forsigtighed er relevant, det påvirker kvinder delvist berechnerisch." For (sol) briller af Soul Patch handler klogt og kult - i stil med Blues Brothers.

Kombineret cool: Den Chin Puff13/20
|

Kombineret cool: Den Chin Puff

Cool Beard Hår:
Den Chin Puff

Den Chin Puff er Soul Patch er meget ens: det begynder under læben, men derefter går op over hagen ud. Den Chin Puff kan virke meget lang ansigt og passer så bedst til ovale til runde ansigtsformer, så stil ekspert Weinzierl. Det kan synes små næser bredere og længere.

effekt: Da Chin Puff de whiskers bør altid skæres, da alt for langt hår han optræder hurtigt nøjeregnende og aggressiv. Det forringer også fra ansigtet, hvide billede Coach Weinzierl. Kombineret med en tre-dages skæg eller overskæg Chin Puff virker dog afkøle og tænke.

Farvestrålende skæg frisure14/20
|

Farvestrålende skæg frisure

© Ollyy / Shutterstock

Punky frisure skæg:
stærke farver

Hvem siger, at du bør kun farve hovedhår punk. Den punky farvekombination ser rigtig cool, ikke?

den Goatee15/20
|

den Goatee

© wavebreakmedia / Shutterstock

Den Spirited:
den Goatee

slående mandlige

Den fipskæg har mange navne: Man kender ham under hagen skæg eller fipskæg (det engelske ord "ged" står for ged). Den fipskæg gør ansigt til at se længere og er derfor bedst egnet til ovale ansigter.

effekt: Virkningen af ​​denne skæg form er især påfaldende mandlige, men kan også virke hurtigt usoigneret. Derfor bør håret ikke overstige en vis længde, men dette er afhængig af ansigtets struktur. Kvinder ser ged skæg med længere, fyldigere skæg især temperament. Er håret klippe meget kort, det gør en drømmende stemning.

Og ellers: En lidt anden form for en ged skæg er det franske Fork: Den flere centimeter lange hår er skilt i midten, så de ligner gaffel-lignende.

Cool og blid på samme tid: Den Fu Manchu16/20
|

Cool og blid på samme tid: Den Fu Manchu

Den Casual:
Den Fu Manchu

Daring og køligt

Fu Manchu er også kendt under synonymer mongolerne skæg eller alfons skæg. Så det klæber til ikke mere positivt image. Med den rette kombination (her fx med skæg bakkenbarter), er effekten dog afbødes.

Fu Manchu overskæg er en strimmel med højre og venstre i munden, som trækker ansigtet visuelt stærk i længden. Så han går meget rektangulære og ovale ansigter. Hårene skal holdes meget kort, ellers en usoigneret indtryk, siger Andreas Weinzierl.

effekt: I den rette kombination af Fu Manchu kan opnå mange effekter, fra fed til afkøling, fra blid til afslappet.

Romantisk og erotisk: Den Rap Industry Standard17/20
|

Romantisk og erotisk: Den Rap Industry Standard

© Beboy / Shutterstock

Det mager:
Den Rap Industry Standard

Romantisk maskulin

Rap Industry Standard er en kombination af forskellige skæg, hvilket er meget tynd / fine snit. Han trækker sig tilbage fra kinderne omkring munden og forbinder underlæben og hagen også. Denne skæg facon går godt med runde ansigter.

effekt: Den Rap Industry Standard har på kvinder en fin, romantisk, maskulin erotisk effekt.

Forsigtigt: Skægget18/20
|

Forsigtigt: Skægget

The Gentle:
skægget

Blød og selvstændige

Skægget eller hageremmen er en tynd stribe langs kæben. Forløbet på kæben linje fremhæver de ovale konturer i ansigtet og gør også firkantede ansigter rundt.

effekt: Den smalle linje kan vises blid, fordi skæg ikke dominere ansigtet af bæreren. I kombination med en Puff Chin hageremmen selv fungerer bevidst delvist egen. For at opnå en mere maskulin effekt, kombinationen tilbyder en tre-dages skæg.

Chin gardin 201519/20
|

Chin gardin 2015

© Shutterstock

Bart frisure dominerende virkende:
Hagen gardin

kaldet hagen curtain, selv Lincoln eller Chin Curtain, er en særlig form af Chin Remme. Jo længere hår på kæben linje og kinder gøre det ansigt synes længere. Kendt støtte dette skæg var den amerikanske præsident Abraham Lincoln, efter at skæg er opkaldt. Han forsøgte med denne skæg at give primært mere fylde hans ansigt.

effekt: Eftersom hagen curtain besætter store dele af ansigtet, bæreren udstråler hovedsageligt selvtillid. Har skæg på hagen pegede på, det også ser meget maskulin, men til dels også dominerende eller lunefuld. Skægget bør derfor klippes regelmæssigt og holdes i form.

>>>  Således kan fremskyndes væksten i ansigtsbehåring

Kun i kombination: de knurhår20/20
|

Kun i kombination: de knurhår

eksperiment:
de whiskers

Mandlige og stærk

Når whiskers hele ansigtet kun håret barberet normalt stoppe på kinderne. Det er slidt mindre ofte lang og kombineres med andre former for skæg, som han normalt aggressiv / handler dominerende. Det overordnede indtryk er scruffy med et langt skæg, siger ekspert Weinzierl. Han rådgiver derfor: trim regelmæssigt og helt undgås bedre med aflange ansigter.

effekt: Meget mandig af whiskers handlinger (som ses på billedet) i kombination med en Henriquatre, der kommer meget tæt på en fuldskæg.

 

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig