Wij helpen u van de escapade dilemma: Wanneer om de waarheid te bekennen na een affaire en onder welke voorwaarden je beter zwijgen

Het begon als een onschuldige flirt op een kerstfeest en belandde in een vreemd bed. is problematisch dat als je in een vaste relatie. Soms is het echt maken ons de verleidingen van het leven is niet zo makkelijk met monogamie. Zelfs als je veel vertrouwen houden in het partnerschap, dus door middel van een slip kan passeren toch. En dus je bent niet alleen. Voor een studie van Georg-August University Goettingen bleek dat 55 procent van de ondervraagde vrouwen en 49 procent van de mannen ooit ontrouw geweest. De vraag is hoe je omgaat met het dan. Wanneer moet u bekennen een affaire en als je beter voor altijd te noemen.

>>> Nooit was vreemdgaan makkelijker! Pagina Anchor portals en dating op het net

Bedrogen: Om een ​​affaire bekennen
Affair: Heb je slechts een keer viel het verlangen naar avontuur of leiden u al een dubbelleven?

© VGstockstudio / Shutterstock.com

Wat te doen na de affaire?

Een kus, een nacht of slechts een zwakke 10 minuten kan de hele wereld te veranderen. Een escapade zet plotseling alles in vraag. Maar voordat u een bekentenis of een gelofte van stilte voor een one-night stand of een derde Knutscher hals over kop te maken, moet u eerst komen om zichzelf te rusten. Kort na een gooi je in een noodtoestand. Ze zijn verontrust, vol adrenaline, geplaagd door schuld en schaamte. En dan is er deze slopende angst dat alles wat je hebt in je relatie opgebouwd, wordt nu vernietigd. Echter, je hebt nu het hoofd koel te houden. In plaats van haastig om je geweten te sussen en om de lasten voor vier schouders te verdelen, moet je jezelf denken tijd waarin je staat als een test vier belangrijke vragen:

 1. Werd de escapade gepland?
 2. Was het meer dan een eenmalige affaire?
 3. Denk waarmee je vaker bedrogen aan de persoon?
 4. Heb je er ooit aan gedacht om je relatie te beëindigen?

  Als u vragen heeft "ja" antwoord is in de zaak zeer waarschijnlijk niet alleen een blip, maar een kwestie van gevoelens. Misschien fladdert in je buik een hele zwerm van vlinders. Dit suggereert duidelijk dat je in de relatie voordat je misstap niet tevreden, maar tot nu toe niet kon scheiden. Denk goed na als je nog steeds bereid om te vechten voor je relatie. Als dat zo is, moet je bereid zijn om samen te werken om een ​​oplossing te vinden. Zo niet, je partner verdient een zachte bekentenis. Niemand vindt het leuk om te worden bedrogen en niemand houdt krijgt de voorkant van de bib popped of ervaren het achter je rug - zoveel respect moet zijn.

  >>> Om fatsoenlijke make-up met haar

  Wanneer moet je stil na vreemdgaan blijven

  Echter, als je al deze vragen te beantwoorden, het suggereert dat je emotioneel nog steeds erg gehecht aan je partner. Heeft u beschermd tijdens seks met vreemden tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en kan ook gerust zeggen dat een dergelijke misstap nooit meer gebeurt, is het verstandiger in veel gevallen aan de mantel van stilte lag over de kwestie. Een bekentenis zou alleen verlichten uw geweten in deze zaak kort en pijn je partner. Je zou moeten leven voor de rest van uw relatie met het lot van de bedrogen. Ondanks de bewuste stilte moet je niet gewoon verplaatsen uw escapade. Je moet omgaan met deze opnieuw op om de redenen voor uw gedrag zichzelf te begrijpen. Alleen op deze manier, bescherm je jezelf van een andere misstap die zou kunnen eindigen in een kwaad ligt cyclus. Als je niet kan omgaan met de schuld alleen, maar je moet beter geen kennissen en vrienden te initiëren. In plaats daarvan kunt u praten over de last van de ziel naar een therapeut.

  >>> Ben jij de dupe? 15 risicofactoren voor een ontrouwe vrouw

  Bedrogen: Om een ​​affaire bekennen
  Gevangen? Vrouwen voelen zich vaak instinctief wanneer de partner ontrouw

  © VGstockstudio / Shutterstock.com

  Als de bekentenis van ontrouw is onvermijdelijk

  Is gemaakt van een one-night stand een langere bed-verhaal of zelfs een dubbel leven, breng jezelf in de problemen als je niet ophoesten van de taal en bekennen de affaire. Hoe langer je dubbel spoor rijdt, hoe groter de kans dat je niet alleen aan het einde zal staan. Als u al een kans voor uw Bezehung meer te zien, moet je spelen met open kaarten en toegeven zijn partner dat je iemand hebt ontmoet. Echter, Zal je niet je solide partner te verliezen, drie stappen voor uw belijdenis zijn nodig:

  1. Einde van de affaire
  2. Ben je duidelijk over de redenen van uw ontrouw
  3. Opdagen coöperatieve

  Een affaire is altijd een teken dat de kant Springer iets ontbreekt in de relatie. Of tederheid, geslacht of gemeenschappelijke belangen. De redenen voor ontrouw zijn in de meeste gevallen verlangen naar bevestiging en het verlangen naar een seksueel avontuur. In vele lange-termijn relatie, is het normaal dat routine is geslopen. In de loop der jaren, de kans vergroot, zodat een van de partners ontrouw. maar een dergelijke affaire niet noodzakelijkerwijs het einde van de relatie. Een bekentenis van wangedrag met een begrijpelijke redenering kan zelfs helpen om de relatie te verbeteren. onderzoekers van de University of California en University of Washington aangetoond dat de waarschijnlijkheid van scheiding na een bekentenis is 30 procent lager dan bij het stil. Een crisis is ook een kans, de partner en maak kennis met zijn wensen en ideeën te leren kennen.

  In de meeste gevallen is de partner ruikt een rat, zelfs voordat u besluit te gaan biechten. Omdat veel vrouwen hebben een instinct voor als er iets anders is in het partnerschap dan normaal. Als je vrouw of vriendin Dus spreekt direct aan het feit als je bedriegen, moet je niet proberen te verdoezelen de zaak. Zelfs niet als je aangevallen voelt. Want met een leugen u een punt overschrijdt waar u kunt later backtrack weer moeilijk. Dat brengt je partner in een dubbel moeilijke positie. Het is dan niet alleen misleid, ze herinnert het moeilijker te vertrouwen. Overigens, heb je een goede kans om de liefde voor een bekentenis te redden. Een onderzoek van het advies van het Instituut forsa bleek dat 50 procent van de vrouwen een affaire zal vergeven als hun partner heeft bekend.

  Bedrogen: Om een ​​affaire bekennen
  Een boeket maakt een escapade niet goed. Maar je kunt nog steeds toch opslaan van de liefde

  © VGstockstudio / Shutterstock.com

  De 5 reglement van Ontrouw Confession

  Als je hebt besloten om schoon schip te maken, moet je het tactisch doen. Dit toont de partner dat u een inspanning te leveren en je zal niet worden geduwd in de daders hoek. Als u zich aan de volgende 5 Beicht regels, de zaak gaat uit ongedeerd.

  Affair Confessions Regel 1: Vermijd rechtvaardigingen

  Weersta de reflex om ongeloofwaardige redenen voor uw wangedrag te schudden uit zijn mouw. Komt niet met alcohol als de oorzaak en beschuldigen u niet de one-night stand-partner als een kwaad verleidster. Uw partner zijn geïnteresseerd in deze onderwerpen beetje. Ze weet maar één ding: ze zijn te wijten. Tot nu toe verkeerd het heeft dus niet goed.

  Seitensprung-Confessions Regel 2: Weet beschuldigingen niet maken

  Met uitspraken als "We hebben inderdaad al voor eeuwig niet meer seks gehad" of "Je flirt maar ook met elke man" Zorg ervoor dat aan beide zijden van de emoties overkoken en een geschil ontstaat.

  >>> 9 sets je moet je nooit zeggen in het geschil

  Seitensprung-Confessions Regel 3: Blijf Open

  Je hebt een fout gemaakt. Krijg een andere één van deze week. Leg uit aan haar dat u uw fouten, maar willen niet dat de relatie gaat aan stukken en daarom willen om samen te zoeken naar haar naar oorzaken.

  Seitensprung-Confessions Regel 4: Bewijs backbone

  Als je haar de waarheid hebben verteld, moet u zich voorbereiden op een emotionele uitbarsting. Misschien zullen ze huilen, misschien huilen, of gewoon stil. Geef haar tijd voor emoties en je niet verlaten vluchtte de kamer. Wacht tot de eerste schok is afgenomen. Alleen dan moet je het gesprek voort te zetten.

  Seitensprung-Confessions Regel 5: Verdeel de gegevens

  Beantwoord de vragen eerlijk aan uw partner. Wilt u waarschijnlijk weten wie de zaak, hoe vaak heb je gezien en hoe het allemaal begon gehad. Door middel van een open debat te bewijzen aan haar dat u wilt open en eerlijk te zijn. Fijne details moet je niet uitpakken, maar beter. Zelfs als uw partner staat erop dat zou haar te helpen bij de verwerking. Het maakt je niet verder brengen als u vertellen wat standjes je hebt geprobeerd te veranderen kanten. Vergelijkingen tussen de kwaliteit van fraude Shepherd Stündchens en de relatie zijn taboe.

  Seitensprung-Confessions Regel 6: Luisteren

  Na het gesprek het moeilijkste deel is nog niet voorbij. heeft een escapade om een ​​relatie omgegaan, gaan meestal met iets meer dan 2 jaar. In deze tijd van geduld is vereist. U kunt rekenen op een verhoogde wantrouwen uw partner. Vermoedelijk zullen ze vaker met de zaak te confronteren. Geef het maar toe en bieden haar verdere gesprekken over. Als zelfs na jaren van vertrouwen nog steeds te lijden, het helpt als je haar een gesprek met een paar adviseurs bieden om u te helpen het ding bij elkaar te krijgen onder controle. Om te bewijzen aan haar dat je bereid bent om te werken voor hun vertrouwen zijn.

  >>> Om relationele problemen zelf op te lossen

  meer overvalsspelen online
  Andere kant springen portals op het net

  Zoekt en gij zult het vinden: Wie wil ontrouw te zijn, vindt manieren om vals te spelen, en digitaal. Deze online portals beloven ...

  De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
  Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

  Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

  Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
  Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
  De belangrijkste trend kapsels voor mannen
  Deze 12 delen zijn nu Trend
  Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
  van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model