Dit Men's-Health-lezers hebben het gemaakt: Na 4 maanden kunnen ze eindelijk trots hun Sixpack presenteren. Je training en motiverende tips zijn beschikbaar in onze uitgebreide fitness experiment. Hier zijn uw nieuwe rolmodellen

Nu echt iedereen om weg te vet. Boven alles, deze lezers hier die hebben gewerkt in vier maanden met de hulp van Men's Health in zijn buik. Als het werkte, kunt u volgen op onze gewichtsverlies serie. Of liever imiteren.

De Wampe-off team wil door middel van slimme voeding en sport een platte buik
Hun doel: plattere buik door slim eten en sport

© Mannen&# 039; Shealth

Vóór: De Wampe-off team

Is het blokkeren van de welvarende buitenwijken om te kijken naar de droom Belly: meester-timmerman Matthias Wald (37, links) wil om zich te ontdoen van 15 kilo, middelbare school student-docent Timo Hussain (28) 10 kilo. Misschien zelfs een six-pack in. De vier persoonlijke maandelijkse rapporten van de twee Heren-Health-readers van Fulda, plus alle het advies van onze experts, zie onze gids Best Belly garantie.

De Sixpack team wil met krachtvoer en krachttraining voor wasbord aangepaste
Hun doel: Washboard door krachtvoer en krachttraining

© Mannen&# 039; Shealth

Vóór: Het sixpack team

is de weg vrij voor een online editor Sebastian Priggemeier van Keulen (30, links): Net als zijn trainingspartner, manager Daniel Vorwerk (32), wil hij een indrukwekkende gestalte met six-pack in het centrum. Voor uw ervaring van 4 maanden en alle kennis van de coaches in onze gids.