Med en selfie i gymnastiksalen, kan du flytte din drøm krop i det rette lys. Men hvor stor succes det perfekte billede, og hvad er absolutte don'ts? Vi afklare

Uanset om din egen blog eller Instagram: bevise selfies, som du har arbejdet på din formular og din drøm krop i gymnastiksalen. Dette giver dig mulighed for ikke kun at dokumentere dine fremskridt, men kan også blive beundret. For komplimenter og ros fra tredjeparter er ikke undervurderes motivation. Desværre fotografere den perfekte gym selfie er ikke så nemt som det ser ud. Maurice Laaß, mænd fysik atlet og sport model, forklarer de vigtigste dos og hvad:

perspektiv

Vigtigste regel: billeder fra top til bund. Således skuldrene ser bredere og din talje smallere. Især bryst og mavemuskler kan være så perfekt fremhæves. "Spørg din træning partner eller en person i studiet, der gør flere billeder fra forskellige perspektiver. Derefter kan du beslutte, hvilke perspektiv er bedst, "rådgiver ekspert Laaß. Hans tip: Tag altid billeder med kameraet på forsiden af ​​din smartphone, som vil se mere naturligt. Også: Sørg for, at kun du nødt til at se for dig selv, og ingen løber ind i billedet. Årsagen: De ønsker bestemt ikke dit ansigt ender med andre i sociale medier.

Korrekte lysforhold

For de bedste resultater, de rette lysforhold er vigtige som en professionel fotooptagelse. Det er bedst at spørge direkte under en lyskilde, så lyset falder på overkroppen. "Lidt op fra siden af ​​indfaldende lys kan være din krop for at komme til fordel"Siger eksperten. Filtre selvfølgelig tilladt. men du bør ikke overdrive det. Bedste valg: forstærke kontraster smule. Hvem ønsker at skrive sit selfie på Instagram, er meget godt tjent med Sierra filteret.

kan spille muskler

Muskler er bedst værdsat, når de skulle arbejde på randen, er det fordi mere blod flyder gennem årerne. De fleste stadig gøre et par bicep krøller, push-ups og crunches før skydning, fitness træner Laaß anbefaler.

Den rigtige afstand

Ikke for tæt og ikke for langt væk. Med en for lille afstand kan man se sandsynligvis hver skamplet. Især med nyere smartphones med stadigt højere opløsning, der kan ske. Du behøver dog ikke ønsker at være alt for langt væk fra kameraet, ellers ikke alle muskler den bedst mulige lys.

Vær naturlig

Hvis du sender jævnligt selfies på sociale medier: Sørg for at vælge forskellige positurer og steder. Efter alt, du ikke ønsker at kede dine fans. Og frem for alt: Vær naturlig, ellers se dine billeder lagt ud. "På selfie jeg altid sat på en dejligt smil. Det kommer lidt over sympatisk", Laaß anbefaler.

De værste fejl

Absolut No-Go: "Toilettenselfies" eller billeder i omklædningsrummet. Men selv overdrevet post-forstyrres. Laaß: "Nogle oprette flere filtre på et foto eller justere skarphed ekstreme." Dine fans og tilhængere huske noget, senest når de mødes i det virkelige liv. Så hold fotos bedst så naturligt som muligt. Også: Må ikke ved alt for langt fotografi nedenfor. Da en dobbelthage, hvor faktisk ingen hurtigt opstår.

 

lave lysforhold og en mangel på smil fotograferet i spejlet: I dette billede, desværre, en masse er blevet gjort forkert:

En af Wade Nicholson (@lord_darth_wader) gepostetes foto den 20. september 2016 01:38

 

Et andet eksempel på, hvordan det ikke er. Hovedet er skåret af, i baggrunden er en person, og vi er i badeværelser:

En af Nokaut - ODŻYWKI jeg suplementy (@nokautsport) gepostetes foto den 19. september 2016 07:52

 

Et spørgsmål om smag: lave grimasser

En af James Hobbs (@ jhobbs1987) gepostetes foto den 23. april 2016 23:39

 

Naturlig udstråling. Ekspert Maurice Laass viser hvordan det gøres:

en af

Mere omIkke alle personlige træner gør sit arbejde godt.
12 tegn på en dårlig træner

Cool citater, men intet bag det? Ikke alle personlige træner gør sit arbejde godt. 12 tricks a ...

6 spor, der kan hjælpe dig med at genkende en god træner
6 spor, der kan hjælpe dig med at genkende en god træner

En god personlig træner ikke kun bestemmer din træning. Han motiverer og støtter dig på din vej til dit ...

Billeder i gymnastiksalen: For at få succes i den perfekte gym selfie
For at annullere din kontrakt på gym
Så mange penge du spilder i gym
Så mange penge du spilder i gym
De fleste overvurderer, hvor længe behov muskler til at regenerere
For at fordrive mindre tid på gym