Waarom krijg je kippenvel? Waarom soms spieren zonder reden trillen? Antwoorden op lichaam fenomenen

Waarom krijg je kippenvel als er iets griezelig gebeurt
De zenuwuiteinden in de huid zijn als vrouwen - ze reageren emotioneel, en je hebt geen controle over. Recentelijk gebeurde, wanneer u de shocker zag. Het kippenvel dateert uit de fighting-of-Escape-time. Zoals de vacht heeft opgewekt, als je wilde om de vijand te intimideren, zegt Dr. Doris Day (dat is echt zo!), Hoogleraar dermatologie aan de Universiteit van New York. Toen keek ze groot en gevaarlijk, die al de woede op grot partijen moet zijn geweest. Vandaag de dag hebben mensen het grootste deel van het haar verloren, maar het mechanisme blijft bestaan, met alles erop en eraan. als je "zijn huiveringwekkende", Adrenaline wordt tegelijkertijd door je aderen gepompt, en het lichaam zetten waarschuwing.

Waarom ga je niet je milt dringend
De milt is als een vreemde taal: erg nuttig, maar niet noodzakelijk. Ze zit in de buikholte linksboven, bouwt een breed scala van bloedproducten en helpt het immuunsysteem om te sorteren op ongewenste indringers. Maar de anatomie expert Eric Glasgow legde uit dat zelfs de lever en lymfesysteem over het werk van de milt kan nemen. Zij konden daarom gemakkelijk worden verwijderd.

Wat is een deja vu
In een déjà vu is een soort kortsluiting in de hersenen. Dat, wat ik meen me te herinneren, is een self-made geheugen van het nieuwe evenement. Resultaat: Er is een front alsof wat er gebeurt, eerder gebeurd.

Waarom kan twitch spieren ongegrond
Soms geven nerveus zonder bevel van de hersenen impulsen naar de spieren en begint te trillen als Joe Cocker op Woodstock. Als de spiertrekkingen is chronisch, heet Tic, dan zet meestal een groter probleem achter de rug, zoals een verstoring van de neurotransmitters in de hersenen. De korte termijn contracties zijn onschadelijk.

Waarom een ​​kip tong doet pijn meer dan één schotwond
Je weet niet wat een kip tong? Had je ooit: Een gescheurde stukje huid op de nagel bed. Echt smerig. Een kip tong opknoping zoveel zenuwuiteinden die een simpele aanraking of beweging veroorzaakt ernstige pijn gedaan. Als je de volgende keer, duik je vingers in het water, waardoor de nagelriemen zacht maakt. Knip de stukken huid met een kleine, steriele schaar. Nee, niet bijten.