I NY drikker du nu knogle bouillon i stedet for kaffe. Crazy, yanks! Eller? Nope, ganske smart, fordi suppen har ikke kun smagt virkelig i sig selv

Sandsynligvis den mest originale Super mad i verden fejrer en genoplivning: Knoglen bouillon - nu nok bedre kendt som "bone bouillon" - fanget som en ny tendens drikke hovedstæder i verden og gør kaffe, kokos vand og Co. dette ser temmelig gammel. Bouillon kommer i århundreder for forkølelser styrke immunsystemet & Co held anvendt. Tilhængerne af den Paleo kost sværger ved de positive virkninger af suppen. Men hvad der præcist gør "bouillon" så sundt og hvordan man kan forberede dem ordentligt? Vi vil fortælle dig det. 

I denne artikel:
 • Hvad der præcist er knogle bouillon overhovedet?
 • gøre disse ingredienser bouillon knogle som sunde
 • Opskrift: Hvordan håndterer du den perfekte knogle bouillon
 • Bone bouillon til at gå: Klar bouillon i testen
 • Så forskellige som knogle bouillon kan bruge
 • Konklusion: Mere end bare "bouillon"

Hvad der præcist er knogle bouillon overhovedet?

En knogle bouillon er - som navnet antyder det - en slags koncentreret Sud, er tilberedningen af ​​knogler (oksekød, kylling, etc.) i vand dannes. Den kogte bouillon bør ulme mindst 2-3 timer (jo længere, jo bedre), er i slutningen af ​​en meget intens smag og en integreret del af Paleo-køkken. "Bone bouillon er næsten glemt Superfood - vores bedstemødre har svoret at"siger Paleo blogger Nico Richter. "Bouillon er fuld af sunde næringsstoffer og smager både ren og i gryderetter, supper og selv i smoothies"Så dommer, en dejlig kop varm knogle bouillon nyder næsten dagligt om morgenen.

I modsætning til bouillonen kun (meatless) knogler til fremstilling af knogle bouillon øvrigt anvendes, og ikke selve kødet. Men det ikke skader knoglen bouillon selv om man sætter knogle og kød sammen. Den overcooked kød kan bagefter hakket og forbliver deponeret i bouillon.

  gøre disse ingredienser bouillon knogle som sunde

  I Kina er knogle bouillon betragtes som en form for medicin. Og selv din bedstemor vidste, at en dejlig varm bouillon kan bringe svækkede spiritus igen. Men knogle bouillon har en masse flere sundhedsmæssige fordele. "For mig er der primært én, særlig vigtig sundhed gavn for knogle bouillon, nemlig den positive effekt på tarmen"siger Sundhed Coach Nadine Hüttenrauch fra Berlin. "Tarmen styres sammen med vores hjerne mange funktioner i vores krop og er derfor med rette ofte end "I midten af ​​vores sundhed" titlen", Sundhed ekspert. Det er derfor særlig vigtigt at holde det passer med den rigtige kost. "Den harmonisere virkning af knogle bouillon til tarmen kan føre til en øget tilførsel af næringsstoffer, styrke immunsystemet og en mere effektiv fjernelse af toksiner."

  Desuden bør styrkes ved at drikke de bouillon knogler og væv, og selv for en synlig anti-aging effekt (foryngende effekt) af hud, hår og negle pleje. Årsagen til alle de mange sundhedsmæssige fordele ligger i de anvendte ingredienser og forberedelse af de lange madlavning oksekød, kylling eller fisk knogler værdifulde mineraler (såsom magnesium og calcium) og proteiner (såsom collagen) frigivet fra knoglen og forblive i bouillonen.

  (Mark) Kknogler giver knoglerne ikke kun smag, men også give mange sunde ingredienser - © serdarakyildi / Shutterstock.com

  Kollagen er et animalsk protein, eller snarere et strukturelt protein, og en af ​​de vigtigste komponenter i knogler, tænder, sener og bindevæv. "Selvom kroppen producerer kollagen selv siden, men går tilbage på produktionen, når vi bliver ældre"Hvid Nadine Hüttenrauch, som også er medicinsk testet ernæring og livsstil konsulent. At kollagen er faktisk fra knoglerne i bouillon "hiked" er i øvrigt viser slutproduktet selv: Hvis en knogle bouillon i køleskabet, er det faste og geleret. Ikke underligt, fordi collagen er hovedbestanddelen i gelatine. Collagen har også en høj andel af aminosyrerne prolin og glycin, som er involveret i mange vigtige processer i kroppen. Prolin, fx nødvendig for at producere ny brusk og væv. Det har anti-inflammatorisk og skubber ud over immunsystemet. Glycin blandet i syntesen af ​​galdesyre (vigtigt for forbrændingen af ​​fedt), er involveret i reguleringen af ​​blodsukkerniveauet og dannelsen af ​​creatin. Aminosyren glutamin boltrer i det sunde bouillon. Hvad er godt, fortæller dig vores ekspert: "Glutamin er involveret i strukturen af ​​tarmvæggen og vil således støtte tarm sundhed. Derfor er det (en permeabel tarmvæggen) anvendes ofte i såkaldte utætte gut syndrom."

  Der bruges til at gøre hans knogle bouillon og brusk-rige knogle (såsom kylling fødder eller bovin ankel), også kan drage fordel af såkaldte glycosaminoglycaner (f.eks Hyaloron). Disse stoffer kan findes i bl.a. i brusk væv, hvor de sikrer, at leddene pæn "smurt" og forblive elastisk. Du går om madlavning i bouillon og bør derfor sikre sunde led og reducere ledsmerter og slidgigt. "Hertil kommer, knogle bouillon er rig på mineraler såsom calcium og magnesium, som er vigtige for muskler, knogler og endda vores nervøs sag, og sporstoffer såsom silicium, som igen er vigtig for hud og hår", Sundhed ekspert. 

  Opskrift: Hvordan håndterer du den perfekte knogle bouillon

  Hvem har nu fået hele læsning appetit på en dejlig varm bouillon kan enten ringe bedstemor og spørge hende om hendes hemmelige opskrift eller blot for at tilberede vores opskrift. Farlige præparater Tips inklusive of Health Coach Nadine Hüttenrauch og Paleo ekspert Nico Richter, som i øvrigt også forfatter til to succesfulde Paleo kogebøger, for eksempel, Paleo - Power hver dag er.

  For at tilberede en god knogle bestand, du nødt til at være en professionel kok. Hold dig nemt til vores tips - © dean Drobot / Shutterstock.com  

  Ingredienser til 1 liter Bone bouillon

  • 500 g oksekød knogle (knoglemarv nødvendigvis)
  • 1 frisk løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bundt suppe grøntsager
  • 1 stykke ingefær
  • omkring 1,5 liter vand
  • 1 spiseskefuld cider eddike
  • havsalt 
  • 1 knivspids peber
  1. Knoglerne i stykker chop chop eller forlade slagteren. "Selvfølgelig skal knoglerne har den højeste kvalitet, om muligt opnå en blanding af Mark og kød knogler fra organisk Weiderind", Paleo Insider anbefaler dommere. Også for ernæring og sundhed ekspert er kvaliteten af ​​ingredienser i første omgang. Den angriber (ja, endda knogler) til kød og andre animalske produkter udelukkende 100% økologisk kvalitet tilbage.
  2. Placer oksekød knogler i en stor gryde og også stege uden fedt. "De ristede smag resulterer intensivere smagen"Hvid dommer.
  3. Skræl løget og skåret i halve. vask (bestående af gulerod, knoldselleri, porre, persille) og snittes i store stykker, suppe grøntsager. Skræl hvidløg, ingefær skåret groft i strimler.
  4. Løg og grøntsager giver knogler og led (fortsat omrøring) nice steger alt (undtagen persille). 
  5. Knogler og grøntsager nu slukke med vand eller fylde indtil alt er dækket. Tilføj æblecidereddike nu. "Æble cider eddike er at støtte frigivelsen af ​​næringsstoffer fra knoglerne"Så ekspert Hüttenrauch. 
  6. Tilsæt persille og bring i kog.
  7. simre dækket langsomt over medium varme om muligt 12 timer eller mere (2-3 timer mindst. But). Fjern om nødvendigt skummet af bitre stoffer med en skum eller slev. Bemærk dommer, der har kogt mange bouillon: "Ingen måde at skimme det fedt, der er den bedste i bouillon."
  8. Derefter til suppen stamme kun gennem en sigte og derefter gennem en fin klud i en anden gryde (filtrering) og sæson smag med salt og peber. 

  Bouillonen enten fungere eller annullere straks. Lad afkøle derefter og udfylde straks i en lufttæt glas og opbevares i køleskab (7 dage holdbarhed) eller i portioner fryse (højst 3 måneder).

  Ekstra spids af Nico Richter af Paleo360: Når du varme bouillon tilsættes lidt kanel og frisk ingefær, som giver sjælen mad en velsmagende krydderier. Hans opskrift på den perfekte Paleo-bone bouillon kan findes på blog

  Bone bouillon til at gå: Klar bouillon i testen

  Gode ​​ting tager tid, en god bouillon så godt. At du ikke altid har lyst eller tid til at tilbringe timer i køkkenet for at sætte en ny knogle bouillon, men er ganske forståeligt. I New York, London & Co kan være enkel i en af ​​hoften "bouillon barer" march og hans bouillon til nødt til at tage. Ganske så vidt vi er i Tyskland (endnu). Den første bouillon bar Tyskland, som åbnede i november 2015 Berlin, har nu nemlig lukket ned igen. Men du behøver ikke gå i panik, internettet godhed: Fordi der er en hel del sælgere, hvor du kan bestille frisk kogt bouillon i glas på lager. 

  Bio-bone bouillon BROX
  Bio-bone bouillon BROX

  © BROX / Léonard Méchinaeu

  1. BROX

  HVAD Bio-bone bouillon Brox scorer med en særlig lang kogetid på 18 timer og en super intens smag. Bouillonen afkøles men fast, kan drikke direkte til derfor ud af køleskabet ikke. Ved opvarmning i Bonebrox ", men ret flydende igen er. 
  HVOR MEGET BROX er ved 6-pack til € 46,74. Hvis du vil have mere, direkte beordrede pakke med 24 eller 36 briller.
  WO bonebrox.de
  TIP: 
  solgt - ren eller med tilføjelsesprogrammer, såsom frisk ingefær eller krydderurter - fra 04 november til udgangen af ​​februar 2017 den første Brox Po-up Store, bouillon i nedbrydelige at gå kopper åbner i Weinbergsweg 21 i Berlin-Mitte. En kop bouillon du får her fra 4,40 euro fra man-søn 11 til 19 AM. 

  Oksekød bone bouillon af producenter JARMINO
  Oksekød bone bouillon BEAM

  © JARMINO

  2. BEAM & BOOST

  HVAD JARMINO har to forskellige organiske bone bouillon i området: Den oksekød knogle bouillon "BEAM" og kylling bone bouillon "BOOST", Begge var kogte omkring 12 timer. 
  HVOR MEGET En knogleskørhed bouillon (350 ml) koster 4,99 euro. Knoglen bouillon pakke med 6x 6x oksekød og kylling bestand koster 59,99 euro. Der er også mere favorable prøvesmagning pakke med 2x knogle bouillon og vegetabilsk bouillon 2x til 19,99 euro.  
  WO www.jarmino.de

  Så forskellige som knogle bouillon kan bruge

  Bone bouillon du kan bare drikke rent kursus for en - for eksempel, i stedet for te eller kaffe. Ikke at glemme, er også feel-good faktor, fordi at nippe en varm bouillon varmer indefra og afslappet på samme tid. Du kan også alfons bouillon med lille indsats smag: "Ingefær, citrongræs og kaffir limeblade give bouillon et asiatisk touch"Så Health Coach Hüttenrauch. "Om vinteren kan du forfine bouillon faktisk giver særlige krydderier som kanel, Sternanise, bugten eller nellike." krydderier & indtaste Co. simpelthen ved opvarmning af bouillon med potten eller kop. Bouillon er, men ud over dette også en fremragende base for saucer, supper og stir-fries (z. B. med ris, kød eller linser) af alle slags. Man kan også grøntsager eller naturlig braise kød i det og så lavt fedtindhold, men forberede, med stor smag. Tip: Frys suppen i isterning formularer for at de altid er i små, passende portioner senere på hånden som at forfine en sauce. 

  Konklusion: Mere end bare bouillon

  I øjeblikket er der ingen undersøgelse, der rent faktisk kan bevise de sundhedsmæssige fordele af knogle bouillon videnskabelig. "Men der er mange andre undersøgelser af individuelle ingredienser i bouillon, som indikerer positive virkninger i organismen," siger ekspert Nadine Hüttenrauch. bruges som knogle bouillon i århundreder til at styrke og styrke immunforsvaret, men taler for sig selv. Selv hvis den nuværende hype sandsynligvis snart vil erstattet bouillon af en ny fødevare trend, bør du ikke lade falde så hurtigt glemt den traditionelle Superfood. For selv om kun halvdelen af ​​de sundhedsmæssige fordele i sidste ende vil bevist, bør du sip knogle bouillon tilbage ofte og regelmæssigt i din daglige rutine - ikke kun for forkølelser. Supper og saucer kan let raffinere, uden tilsætningsstoffer, bindemidler & Co - ideel til stenalderen kost og den nuværende Clean Eating livsstil. 

  Mere omLækre proteinrige opskrifter med masser af oksekød
  Proteinrige opskrifter med oksekød

  Oksekød er indbegrebet af muskel køkken! Vores opskrifter med oksekød forsyne dig med høj kvalitet protein til ...

  de Mænd's Health Steak-Guide gibt Ihnen Tipps beim Fleischeinkauf
  de Mænd&# 039; s Health Guide Steak

  Tysk grill mester fortæller dig, hvordan du tilberede din bøf ret, og hvilke stykker af oksekød protegere din gane ...

  Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
  Så er flere orgasmer mulige for mænd
  Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
  Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
  Den vigtigste trend frisurer til mænd
  Disse 12 sektioner er nu Trend