Nooit meer baggy kleren! Inclusief half shirts kunt dik spieren - met de juiste strategie. we verraden

Je zat om een ​​lichtgewicht? Dan is de laatste aflevering van onze training serie is precies naar uw smaak: ga 16 oefeningen die je gegarandeerd in de breedte - acht voor de studio en acht voor het huis. Zij allen roepen voor meerdere spiergroepen tegelijk.

Dit zorgt ervoor dat u net zo ingesteld op de grond en bladerdeeg niet alleen afzonderlijke delen van het lichaam. Zeer belangrijk: Strikt voldoen aan onze normen en altijd te laden zo veel gewicht op dat u niet meer te maken na de laatste herhaling! Neem drie keer per week vanaf nu één van de twee workouts, elk met een rustdag tussen de eenheden. Tien minuten op de roei-ergometer als een warming-up.

Naar behoren te verhogen voor Hardgainer

  • eten genoeg. Iedereen die wil massa op te bouwen, moet meer energie te absorberen dan het verbruikt. Net Asperges Tarzan, de zogenaamde harde gainer, vaak zeldzame om het ontbijt te maken of missen maaltijden de fout. Meer informatie over hoe je energie behoeften zal beoordelen (www.ernaehrung.de/berechnungen). Exact waarden biedt een ademgas analyse (in prestatiediagnostiek centra, vanaf 50 euro). Ontberingen moeten up draufpacken tot 500 kcal / dag.
  • Eet geselecteerd. Elementanalyse voor spier gebouw is hoogwaardige eiwitten in vis, vlees, eieren of zuivelproducten. In Zunehmwilligen moeten worden opgenomen in elke maaltijd proteïne. Streven naar de beste tot een waarde van 1,5 tot twee gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag.
  • voedsel gelijkmatig. Geef jezelf elke twee tot drie uur een hapje of een maaltijd. Dus het lichaam heeft altijd voldoende brandstof en niet knabbelt er aan hun eigen substantie. Belangrijk: eiwitten en koolhydraten (zoals boter melk met banaan) uitgevoerd direct na de training!

De anti-hoofdpijn trainingFull body workout in 10 minuten