Med Burpees til sit bedste: Den pushup trek spring er en af ​​de mest effektive øvelser i verden - og en af ​​de nemmeste for hele kroppen. Så pak mere af det

I denne artikel
 • Hvad er en Burpee?
 • Hvad der præcist er Burpee?
 • Hvordan laver jeg Burpees ret?
 • Typisk Error Burpee
 • Hvad bringer mig Burpees?
 • Hvilke muskler træning Burpees?
 • For hvad Burpees er gode?
 • Hvor mange burpees bør give begyndere og professionelle?
 • Hvordan får jeg tilbage 100 eller endda 1000 Burpees?
 • Hvad er en god multi-burpees træning plan?
 • Hvad Burpee varianter er der? 
 • Konklusion

I en cost-benefit-analyse, en Burpee kommer ud ganske godt: du skal køre andet end din krop og noget plads. Ok, selv at kaste et par dråber af sved viljen er vigtig. For at få dig en langt bedre udholdenhed og en høj hastighed stofskifte. Et enormt øgede kalorieforbrug og mere magt er på toppen af ​​det. Hvad pushup trek hoppe - så den tyske betegnelse for en Burpee - ellers kan finde ud af her: 

Hvad er en Burpee?

Selv om det i første omgang kan lyde så: Burpees er ikke dyr. De fleste bestialsk udmattende. Og strengt taget ingen motion. "En Burpee består af en squat, push-ups og en lige hoppe, som er kombineret i en flydende bevægelse. Men findes ikke en universel definition til enden"Siger personlig træner Christoph Bluhm fra Hamborg (www.strongerisbetter.de). For eksempel har mange motionister sat i den dybe push-up position ud kort tid helt på gulvet og hæve begge hænder. "Den såkaldte hånd Udgivet Burpees supplere print-tunge hele til en trækker bevægelse, som du trækker skulderbladene så langt tilbage som muligt"Så Bluhm. Denne variant har udviklet sig fra CrossFit. Ved konkurrencer afsluttet atleter den oprindelige øvelse hurtigere og hurtigere - indtil den styrkede version blev oprettet. Og selv når han Freeletics er udbredt. Hvorfor? Med begge typer træning er "High Intensity Interval Training" (kort HIIT) på en præmie. Og for pushup trek spring er perfekt.

>>> Mere kraft med CrossFit træning

For den amerikanske hær kun folk 27 og skabe flere Burpees per minut tilhører, - ville du gøre?
For den amerikanske hær kun folk 27 og skabe flere Burpees per minut tilhører, - ville du gøre?

© aaltair / Shutterstock.com

Hvad der præcist er Burpee?

oprindeligt opfundet har Burpee sin navnebror Royal Huddleston Burpee. Den amerikanske fysiolog ønskede at udvikle en grundlæggende fitness-test, hvor dengang stadig manglede indlevering og den lige hoppe. Tre år senere, den amerikanske hær byggede Burpee faktisk i deres fitness-testprogram. Selvfølgelig er du nødt til at være en spirende soldat at fuldføre Burpees regelmæssigt. Generelt kan man slutte sig til, selv begyndere har proceduren efter et par kører hurtigt på det. Dog skal du ikke, hvis du har akutte problemer med dine knæ, skuldre og / eller ryggen, i henhold til Bluhm. "Især når landing fra den lige hoppe, kunne knæsmerter stige"Siger eksperten. Alternativt kan Burpee i utallige variationer køre (se nedenfor), herunder som et knæ-venlig Half Burpee uden lige hoppe.

Den Burpee er den bedste øvelse for styrke, udholdenhed og øget kalorieforbrug. Fordi denne kombination af push-ups, squats, og lige hoppe bringer din motor snuptag i mørkerød.
Video Tutorial: Hvordan laver det rigtige Burpee