Met Burpees om zijn best: De pushup trek sprong is een van de meest effectieve oefeningen in de wereld - en een van de makkelijkste voor het hele lichaam. Dus pak meer van

In dit artikel
 • Wat is een Burpee?
 • Wat is nu precies Burpee?
 • Hoe maak ik Burpees recht?
 • Typische Error Burpee
 • Wat breng me Burpees?
 • Welke spieren workout Burpees?
 • Want wat Burpees zijn goed?
 • Hoeveel burpees moet beginners en professionals?
 • Hoe krijg ik weer 100 of zelfs 1000 Burpees?
 • Wat is een goede multi-burpees workout plan?
 • Wat Burpee varianten zijn er? 
 • conclusie

In een kosten-batenanalyse, een Burpee komt off vrij goed: je moet niets, maar je lichaam en wat ruimte uit te voeren. Ok, zelfs om een ​​paar zweetdruppels de bereidheid is belangrijk te werpen. Daarvoor krijg je een veel beter uithoudingsvermogen en een snelle stofwisseling. Een enorm toegenomen calorieverbruik en meer macht is op de top van het. Wat de pushup trek jump - dus de Duitse term voor een Burpee - anders kunt u hier te weten komen: 

Wat is een Burpee?

Hoewel het in eerste instantie dus ook mag klinken: Burpees zijn geen dieren. De meeste beestachtig vermoeiend. En, strikt genomen, geen oefening. "Een Burpee bestaat uit een gedrongen, push-ups en een rechte sprong, die zijn gecombineerd in één vloeiende beweging. Echter, een universele definitie tot het einde niet bestaan"Zegt personal coach Christoph Bluhm uit Hamburg (www.strongerisbetter.de). Bijvoorbeeld, veel sporters zetten in het diepe push-up positie in aanvulling binnenkort volledig op de vloer en beide handen te verhogen. "De zogenaamde kant Uitgebracht Burpees aanvulling op de gedrukte-zwaar hele ding om een ​​trekkende beweging, zoals u de schouderbladen zo ver mogelijk naar achteren te trekken"Zo Bluhm. Deze variant is voortgekomen uit de CrossFit. Bij wedstrijden atleten voltooide de oorspronkelijke oefening sneller en sneller - tot de versterkte versie is gemaakt. En zelfs als hij Freeletics tiert welig. Waarom? Met beide types van de training is de "High Intensity Interval Training" (korte HIIT) op een premie. En voor de pushup trek sprong is perfect.

>>> Meer vermogen met CrossFit workout

Voor het Amerikaanse leger alleen mensen 27 en het scheppen van meer Burpees per minuut behoren - zou u doen?
Voor het Amerikaanse leger alleen mensen 27 en het scheppen van meer Burpees per minuut behoren - zou u doen?

© aaltair / Shutterstock.com

Wat is nu precies Burpee?

oorspronkelijk uitgevonden heeft de Burpee zijn naamgenoot Royal Huddleston Burpee. De Amerikaanse fysioloog wilde een basisconditie test waarbij op dat moment waren nog steeds vermist het depot en de rechte sprong te ontwikkelen. Drie jaar later, bouwde het Amerikaanse leger de Burpee daadwerkelijk in hun fitness testprogramma. Natuurlijk moet je een ontluikende soldaat om Burpees regelmatig te voltooien. In het algemeen kan iedereen meedoen, zelfs beginners hebben de procedure na een paar loopt snel op. Echter, je moet onthouden als u acute problemen met je knieën, schouders en / of de rug te hebben, volgens Bluhm. "Vooral bij de landing van de rechte sprong, kon de knie pijn te verhogen"Zegt de expert. Als alternatief kan de Burpee in talloze variaties run (zie hieronder), onder meer als een knie-vriendelijke Half Burpee zonder recht sprong.

De Burpee is de beste oefening voor kracht, uithoudingsvermogen en toename van het calorieverbruik. Omdat deze combinatie van push-ups, squats, en recht sprong brengt uw motor handomdraai in donkerrood.
Video Tutorial: Hoe de juiste Burpee maken