U wilt om gewicht te verliezen of spieren op te bouwen? Dan moet u weten wat uw dagelijkse calorie behoeften! Onze calorie calculator bepaalt het voor u - snel en gratis

Hoeveel calorieën moet ik me om gewicht te verliezen? Hoeveel moet ik eten wanneer ik wil spieren op te bouwen? U kunt alleen beantwoorden als u weet dat uw individuele calorieën per dag nodig heeft deze vragen. Hoe te berekenen? Met een nogal ingewikkelde formule. Maar maak je geen zorgen: Je hebt niet de rekenmachine die onze calorieën snellere computer neemt voor je eigen!

>>> Onze 60 beste gewichtsverlies recepten

Dat is waarom u uw dagelijkse calorie-eisen moeten weten

Speciaal voor de Abspecker van u, is het belangrijk om de dagelijkse calorie behoeften te leren kennen. Bij het verwijderen van tellingen aan het eind van de dag, dat is eigenlijk gewoon je calorie-saldo: Pas als je minder calorieën inneemt dan u per dag verbrandt, verlies je gewicht. Dit heet dan "negatieve energiebalans", Omgekeerd nemen meer calorieën dan je lichaam gebruikt ("positieve energiebalans") Je neemt. 

Echter, dit is slechts ten dele waar, want als je wilt spieren op te bouwen, heb je gezegd "negatieve energiebalans" veroorzaken en zorgen dagelijks voor een calorie overschot. Waarom? Het is simpel: Je lichaam moet extra energie en "bouwmaterialen" voor nieuwe spierweefsel. Het werkt echter alleen als je regelmatig lopen krachttraining. Anders zal je zelfs instellen, maar niet in spiermassa, maar vet.

>>> De 13 grootste fouten in de opbouw van spieren

Maar wie wil om zijn gewicht te houden, moeten weten wat hoeveelheid calorieën hij dagelijks moet uitvoeren. Want als calorie-inname en calorieverbruik houdt over de omvang, houd uw gewicht. Maar hoe doe je precies zijn dagelijkse calorie behoeften berekenen?

Zo gemakkelijk om uw calorie behoeften te berekenen

Afvallen dankzij calorieverbruik apps - belangrijk's
berekenen calorie behoeften in een paar seconden

© SYDA Productions / Shutterstock.com

Je hoeft enkel leeftijd, lengte, gewicht en geslacht in de onderstaande velden. Uit deze waarden, onze calorie calculator berekent eerst uw basaal metabolisme (GU). Het basaal metabolisme is hoeveel calorieën je lichaam, te behouden vitale functies geconsumeerd in alle rust. Het basaal metabolisme is verschillend voor elke persoon wordt bepaald door de leeftijd, geslacht, lengte en gewicht. Zelfs spieren zorgen dat de basaal metabolisme stijgt.

Aangezien de fysieke activiteit op GU doet er niet toe, in aanvulling op het basaal metabolisme en de zogenaamde macht verkoop (LU) moet worden berekend. Energieverlies is alleen de hoeveelheid energie die wordt verbruikt door sport en bewegen. Afhankelijk van hoeveel oefening je oefenen en of je de neiging op te nemen of typ Bürohengst werk fysiek zwaar, en de LU Type gemakkelijk gevarieerd om u hoeveel beweging je normaal rijdt en hoe beweging intensief is hun taak. hun individuele caloriebehoeften per dag (GU + LU) wordt dan berekend uit deze waarden.

>>> 10 metabolisme boosters die je vetverbranding te stimuleren

Opmerking: Om gewicht te verliezen, moet de calorie behoeften te verminderen - maar wees voorzichtig om zeker genoeg calorieën te krijgen om in hun basisbehoeften te voldoen. De optimale calorie nodig heeft met de gezonde afslanken zeker ongeveer in het midden van het basaal metabolisme en uw totale behoeften.