Kan tre hjul gør så meget sjov som 2? Vi lad os se det en prøve på den og den nye Can-Am på Spaniens Serpentine afprøvet i praksis Spyder F3-T

Enhver intelligent mand sagde engang "4 hjul bevæge kroppen, to hjul bevæger sjælen", Lyder plausibelt, fordi en ting er sikkert: To cykling er - undskyld - pokkers cool. Kurver, vind, frihed ... Det fulde program niveau, som finder sted mellem hjelmen og fodstøtte, så snart du trækker gashåndtaget.

Så vidt, så klart. Men hvad med tre hjul, såkaldte tre-track køretøjer? Sjælebærere? Krop traktorer? Eller noget andet? For at finde ud, vi rejste til Spanien for at teste den nye sjov bil Can-Am Spyder F3-T i praksis. Her på den solrige bakker i Alicante, hvor en kurve hochschlängelt bjergene til den anden, fik vi lov til at stifte bekendtskab med den muskuløs beefcake.

Can-Am Spyder F3-T
Tilføj kurven ikke bringer dig Spyder. Men på en måde du gør det alligevel

© PR

Kraftfuld, glat og noget dystert

Udtalelserne fra den samlede presse på optik, der spænder fra "Ligner en Batmobil" til "Hat var en om en stikken", Frontpanel view dette kan endda være rigtigt i nogle måder. Hvis man ser på den Spyder men fra siden, er meget hurtigt en lurende Panter fra stikken. Kraftfuld, elegant og virkelig mørke, Spyder sammenkrøbet på asfalten. Og lederen af ​​denne Panters ville se ikke så dybt ned, kan man sige i forbifarten støj her en pokkers FETTEST to-hjuler gør sin vej gennem gaderne.

En virkelig behagelig fyr

... Damn pokkers fed og gennemsigtig måde, fordi siddestillingen af ​​F3-T er ekstra dyb valgt fod- så langt fremad. Resumé: Du sidder omkring så behagelig som i sin yndlingsstol og så samtidig stadig meget afslappet fra. Så afslappet og afslappet, at vi giver vores Spyder gear på hver tur til at dreje hoveder. Fordi - og det er unbestrtitten - Spyder er en ser godt ud. Hvis det ikke er nok, svingene på lydsystem. Ja, du hørte rigtigt - der rejser i Spyder F3-T, hans rejse kan tilføje deres eget tema musik. AM / FM radio i handskerummet er udstyret med USB og AUX-port til mobiltelefon og MP3-enhed. 4 højttalere kan således have sin tur af AC / DC, Helene Fischer eller hvem soundtrack.

Can-Am Spyder F3-T
Hvis en kurve linet op på skråningen til den anden, idet en automatisk nedgearing af F3-T en masse arbejde fra

© PR

I 4,8 sekunder i "Is-the-kølige mode!"

øvrigt er temmelig awesome det faktum, at begge fodstøtter som føreren kan også justeres. Således kan en og samme Spyder drives af kvasi-Lady 1,60 til 2-meter mand. Endnu mere praktisk er det takket være den standard luftaffjedring til baghjulet, som føreren - selv kan justere via en knap - mod gebyr. Ikke alt for dårlig enten: Den ekstra store forrude, der under acceleration tager presset væk fra brystet. Og du sgu brug for på F3-T, som det gode går op som Lucy. I 4,8 sekunder det accelererer til 100 og den impuls i "Is-the-kølig tilstand"! Enhver planlægning en længere turné med Spyder, kan sætte pris på den integrerede sag og en hjelm rum ved den måde. Alt låsbar og derfor en beroligende alternativ for dem, der ellers ville ængsteligt bevogtet rolle og sidelommer.

Og køreoplevelsen med Can-Am Spyder F3-T

Spørgsmålet om, hvorvidt den Spyder føles mere som bil eller flere af motorcykler er svært at svare på. Selvfølgelig kan vinden omkring næsen kunne mærkes og siddestillingen er blot, at en motorcyklist. Til dette sving evne, og det er for fuldblod motorcyklister efter alle ingen mangel irrelevant. Det faktum, at der ikke er nogen håndbremsen, og du behøver kun at stole på sin højre fod, når man træder ind i jern, bør anvendes til for motorcyklister i første omgang. Desuden er koblingen fuldstændigt fjernet en. er stærkt forskudt med sin finger på venstre styret. Nedgearing er helt elimineret, fordi det regulerer motoren helt af sig selv. Det lyder let, og det er også, og efter de første par kilometer, man har bilen ret hurtigt under kontrol.

Et alternativ til fuldblods biker?

For al den kærlighed - en motorcykel erstatter ikke Spyder. For dette, trods alt, er den skævhed mangler. Og dog: Den fyr er sjovt og at bare fordi man er nogle gange så sikkert med ham. Dvs: Rystet er ikke - selv når uanset hvor dristige manøvrer. Det er den ene vished til en anden glæde vokser på eksperimenter og Wilde Sau spil.

Hvem kan køre Can-Am Spyder?

Relief for alle ikke-rockere: At drive Spyder, kræver det ikke en motorcykel licens. En bil kørekort er tilstrækkeligt. Men med de følgende begrænsninger: For alle fra den 19. januar 2013 erhvervede licenser i Tyskland en to-hjuler kørekort (klasse A) og en minimumsalder på 21 år er ordineret. I udlandet, men den juridiske situation ser igen anderledes. Den bedste måde at anvende til dette formål for de kompetente myndigheder at kontrollere, hvad licens du hvor der er behov for Spyder Roadster.

Teknikken med Spyder F3-T

motortype Rotax 1330 ACE, tre-cylindrede rækkemotor, vandkølet med elektronisk brændstofindsprøjtning og elektronisk gasspjæld kontrol
transmission 6-trins automatiseret gearkasse med bakgear
magt 115 hk (86 kW) ved 7.250 U / min
drejningsmoment 130 Nm ved 5000 omdr / min
forhjulsophæng Dobbelt wishbone med krængningsstabilisator
baghjulsophæng Svingarm med justerbar luftaffjedring
Elektronisk bremse fordeling Fodbetjent, hydraulisk 3-hjulet bremsesystem
forbremsen 270 mm skiver med 4-stempel faste calipre fra Brembo
bagbremse 270 mm skive, 1-stempel caliper med integreret parkeringsbremse
Længde / bredde / højde 2.596 / 1.497 / 1.241 mm
akselafstand 1709 mm
siddehøjde 675 mm
tørvægt 430 kg
lagerplads 78 l
tankkapacitet 27 l
instrumenter Farvet Premium Digital Display: Digital speedometer, omdrejningstæller, kilometertæller, triptæller & Timetæller, gear display, display til Smart Assist ECO-tilstand, temperatur, motor lys, elektronisk brændstofmåler, ur
Lydsystem Lydsystem med 4 højttalere, radio og AUX-port (1/8-inch stik)
socket Valgfri USB-port
farver Pearl White, Pure Magnesium Metallic med rød Can-Am ramme
sikkerhedssystemer Stabilitet kontrolsystem, traction control-system, blokeringsfri bremser, Dynamisk Servostyring, digitalt kodede
Sikkerhedssystemet (D.E.S.S.)
pris 25.000 €

Mere omnuværende scrambler
Dette er de aktuelle Scrambler

Endelig er de tilbage! Scrambler bare invadere vore gader - med masser af 60'er charme og kærlighed til frihed ...

Motorcykel med ABS - eksperterne siger
Motorcykel med ABS - eksperterne siger

Flere og flere vil have en motorcykel med ABS. Eksperter går ind for turnaround blandt rockere og forklare, hvorfor ...

Motorcykel hjelm designe selv - hvordan det's
Motorcykel hjelm designe selv - hvordan det&# 039; s
Motorcykel rundtur i Provence
Motorcykel rundtur i Provence
Motorcykel tur i Nepal
Motorcykel tur gennem Nepal