Uanset om romantik, første dato eller efter sex: Det moderne menneske erobret kvinder med opmærksomhed og følsomhed. Og kærlighed er aldrig blot rutine

På din side

Kvinder er hver mand et mysterium - selv herre. Men i modsætning til mange af sine samtidige, ser han forskellene med ro og fascination. Sammenlignet med kvinder, den opfører sig respektfuldt, høflige og hjælpsomme. Det er ligegyldigt, om det er hans kone, hans date, en bekendt eller fremmed. Det moderne menneske i enhver situation (flirte, i partnerskab, i seng), at kvinder føler sig godt tilpas i hans tilstedeværelse.

En kvinde erobre med gode manerer og Vid2/6
|

En kvinde erobre med gode manerer og Vid

© Justin van Gelderen; vladmarko / iStockphoto.com

komme i kontakt

Mange mennesker opsøge deres partnere på internettet i dag. Dette er for herre ikke første valg - men han er ikke bange for den nye brønd. Så hvis dine data online, så du behøver ikke logge ind på alle portaler, men kun med den ene, som du bedst kan lide. Skriv. En livlig profil, hvorfra dine interesser dukke (en bog, din sport, den nuværende favorit musik, det sidste besøg i biografen) Reglen er: hverken tykt stadig dybt stablet. Ikke nogen vittighed billede, ingen ansøgning foto. Tag kun med kvinder kontakt, hvis profil du ikke give slip. Får du anmodninger, du ikke er interesseret, nægter høfligt men bestemt. Sikker på, du kan selvfølgelig "tjekke op" flere kvinder, alle gør. Intim du vil, men kun hvis du har valgt et - og for dig. Selv hvis de stadig ofte spørger: Tal med en kandidat aldrig over en anden. Og hvis du har den rigtige, slette din konto - fair er fair.

De har ikke opdaget noget online, men i det virkelige liv en kvinde har vakt din interesse? Foretag øjenkontakt og gå direkte mod hende. Må ikke spille spil! Du føler sig godt tilpas i din egen hud og selvsikker, så gå derovre. Forestil, holde øjenkontakt, spørg hendes navn. Ingen small talk! Spørg ligeud: "Hvad var det mest spændende, sidste gang du oplevede?" For at skabe positive følelser og en afslappet atmosfære.

Det har udløst? Så bede hende om hendes telefonnummer, med henblik på at fortsætte den spændende samtale. Fløjte ned reglen at lade pass 2 til 3 dage for at tilkoble. Du kan lide det, så de kalder dem. Men måske ikke den næste morgen, som virker på dem i stedet for at have afskrækkende virkning.

Træk ikke et show off, at lokke bare om din date3/6
|

Træk ikke et show off, at lokke bare om din date

© Justin van Gelderen; Leontura / iStockphoto.com

wangle Dato

Hvad enten online eller offline bekendtskab, snubler ikke tilfældigt i den første stævnemøde. Reserver et bord på restauranten eller cafe, planlægge tur på landet i forvejen (vejr, ankomst og afrejse, picnic). Kjole til lejligheden og være på tid for enhver pris. En forsinkelse på den første date ikke efterlader dig om interessante, men uhøflig handling.

Gøre hende den første ting en kompliment til hendes outfit, fordi hun har peppet sig op for dig. Vis din bedste opførsel. Du skal ikke sætte din jakke på vandpytter, men køre dem som altid på kantsten side at beskytte din date før vejen og eventuelle stænk. Hold dørene for du flytter den justeret stolen. Alle disse små ting gør hende til at føle, at hun fuldt ud kan koncentrere sig om dig. Hvis du ikke er en læge eller kansler, telefonen forbliver slukket, og i lommen. Ved udgangen du betale regningen. Da hun tilbyder at dele det beløb, du afviser denne høflig, bedes gøre det, men udeblivelse.

Selvfølgelig, du aldrig forvente en "tilbagevenden" til gengæld: Medbring din date sikkert hjem - til hende! Håndtryk, knus eller kys farvel? Hvad er passende at fortælle deres adfærd og kropssprog - du tvinger noget! Kvinder sætter pris på klarhed. Fortæl hende, at du ønsker at se hende igen. Afviser det, du er taknemmelig for den tid sammen. 

En moderne menneske tackler i husstanden4/6
|

En moderne menneske tackler i husstanden

© Justin van Gelderen; 4x6 / iStockphoto.com

tråd forførelse

Det siger sig selv, at du ikke er grådige og falder som en ulv på sit bytte. Fortolke deres nonverbale og verbale signaler korrekt, har du en idé om, hvorvidt det er også interesseret i det næste skridt at gå. Mød den rigtige tone - være for tåget hverken direkte eller.

Drys et komplimenter og tvetydigheder, ser mere og mere fysisk kontakt. Kæle med håndfladen på hendes underarm sammen eller holde hendes hånd. Pas på, "nej," siger hun uden ord: Hvis hun undgår dine detaljer og blikke og krydser sine arme, er du for langt smedet forude. Viser dine fremskridt, der afsættes til at tale om sig selv, hvad det handler om dig. De er begge vokset op, sex er en integreret del af livet og et forhold.

men være respektfuld i denne henseende. Sig, at du ikke vil have den aften til jer begge er forbi. den så kendte som entydig spørgsmål hjælper ofte: "Kommer du for en kop kaffe med mig"

I bunden af ​​den moderne mand holder det køligt5/6
|

I bunden af ​​den moderne mand holder det køligt

© Justin van Gelderen; Benguhan / iStockphoto.com

mester elskov

En herre sætter andres velfærd om hans egen - selvfølgelig gælder dette også, og især under elskov. Enhver kvinde er unik og ønsker at blive behandlet som sådan. Giv en følelse af sikkerhed til hende ved at gøre hende komplimenter. Gå forsigtigt og langsomt - Sex er mere af en maraton, ikke en sprint.

Oplev din partner, tage din tid med hvert stykke tøj, hver centimeter af hendes krop. Vær opmærksom på de signaler, der udsendes af kroppen af ​​følgesvend - når de bevæger sig, hvordan de indånder, mens hun stønner. Om man-night stand eller mangeårige partner: God sex er altid en kombination af fysiske og følelser - og altid en give og tage.

Tænk godt bag, ikke kun i sig selv. Mænd har en tendens efter sex til dumheder. Spørgsmålet "Hvor var jeg?" Er på listen over don'ts i toppen, samt øjeblikkelig søvn. Men selv dem, der sammen direkte undersøgte hans tøj eller kvinden beder om at forlade, ikke opfører sig som en gentleman. Nyd Derefter - og begynde at kigge frem til næste gang.

Også i forholdet du bo herre igennem6/6
|

Også i forholdet du bo herre igennem

© Justin van Gelderen; 4x6 / iStockphoto.com

styrke forholdet

Du har erobret damen og med hende i et fast forhold. Så at arbejdet ikke er gjort, er det kun begynder. En moderne menneske er den elskede hver dag, at hun er speciel. Opmærksomheden samt små og store finesser gør (ikke blot ved fødslen eller på Valentinsdag) et forhold speciel og vise, at du interesserer dig for meget på partneren. Fortæl hende regelmæssigt.

Invester i det mindste så meget energi og omsorg i dit forhold ligesom i begyndelsen. Download hjerter dame på regelmæssig basis i restauranten eller cafe, hvor du havde din første date med hende. Find Fælles hobbyer kompromiser - for hinanden, og selv i stressende uger. Husk: En Gentleman giver gavn for andre af hans egen.

Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig