Oxfords behoren tot de standaarduitrusting en dus in elke garderobe: Met een zwarte Oxford Ze zijn in het bedrijfsleven altijd plek

Zwart kalfsleer, net cap, gesloten vetersluiting, dunne leren zool - beste de business schoen schlechthin.Am kiest voor welted Oxford schoenen uit Engeland of de Verenigde Staten. De investering is de moeite waard, omdat de Oxford al meer dan 100 jaar wordt opgeroepen, het is daarom onwaarschijnlijk dat dit snel zal veranderen. In de jaren '80, de blik kwam, Oxford heel helder kuit of suède met een donker pak aan tragen.Das ziet er goed uit in ieder geval. Wanneer conservatieve collega's je zo snel, maar de reputatie als een dandy weg.
Oxford gladleer moeten regelmatig worden onderhouden met schoensmeer en moet na elk gebruik schoenspanners. Zoals met alle lederen schoenen geldt de regel hier: De beste manier om te investeren in de aankoop van een geschikte spanner.

Wat past oxford schoenen?
De zwarte Oxford is een conservatieve kantoor schoen, het past perfect met de klassieke pak. Als je een pak te combineren in antraciet met Oxford in bruin leer of suède, outs zichzelf genadeloos als een stijl expert. Deze leersoorten zijn ook ideaal voor combinatie van fijne jas en donkere grijze wollen broek.