Lemonade vermindert de niersteen risico

feiten: Ze liggen ter hoogte van de onderste ribben, links en rechts van de wervelkolom. De boonvormige organen elk 11 cm lang en wegen 20 tot 200 gram.

taken: De nieren schoon het bloed door het scheiden afval- en gifstoffen zich in de urine. Zij regelen ook het water en zout balans, de bloeddruk en de productie van rode bloedcellen.

veroudering De nieren kunnen en dan nog slechts half zo goed bloedtoevoer krimpen. Zo is de filtratiesnelheid vermindert. Om dezelfde hoeveelheid afval scheiden, wordt meer water dan nodig is - bedreigend uitdroging. Werking van beide nieren niet meer (volledig) automatische bloed filteren (dialyse) noodzakelijk.

* Belangrijkste doodsoorzaak: Nierfalen: 5370 (1%)

Care Tips

  • Normaliseren bloedsuikerspiegel door het opnemen van complexe koolhydraten uit volle granen. Te veel suiker in het bloed bevordert atherosclerose en schadelijk voor de filterfunctie.
  • Kijk voor een nier-vriendelijke bloeddruk onder 130/85 mmHg. Verhoogde niveaus lager door middel van oefening en gewichtsverlies.
  • Drink minstens 1,5 tot 2 liter per dag. "Als je veel zweet, of diarree, moet je compenseren voor dit verlies van water bovendien"Legt professor Helmut Geiger, nefroloog in het Universitair Ziekenhuis van Frankfurt.
  • Vecht hoog cholesterol. de "Physicians' Health Study" Freiburg University ontdekte dat mannen twee keer zoveel kans om te ontwikkelen met slechte waarden nierfunctiestoornis.
  • Vind tijd om een ​​arts te raadplegen. "Nierziekte meestal geen pijn veroorzaken", Zei de expert. Sommige gevallen worden gedetecteerd alleen door bloed of urine. Het ziekenfonds betaalt een test elk jaar.
  • Drink limonade. Een Amerikaanse studie van de Universiteit van Wisconsin in Madison toonde aan dat het bevatte citraat vermindert het risico van niersteen. Kijk voor een laag suikergehalte.

*Sterfgevallen onder mannen in Duitsland in 2007, absoluut en proportioneel; Bron: Federale Bureau voor de Statistiek

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd