Met een dieet plan te krijgen u uw bestemming sneller
© Sebastian Duda / Shutterstock.com

Mensen die betrokken zijn in de sport heeft energie nodig - want zonder de juiste brandstof, je maakt over het eten loopt in termen van spieropbouw en uithoudingsvermogen niets. Omdat vooral atleten verbruiken meer energie, wat betekent dat er meer energie moet worden toegevoegd om te presteren op hun best in opleiding en een goede regeneratie te verzekeren. Het is daarom belangrijk dat de atleten aan te passen uw dieet aan de specifieke sport en idealiter zorgen voor een voeding plan. Omdat een dieet plan is minstens zo cruciaal voor uw succes als een goede training plan. Met het oog op een het eten plan te maken, moet u zich bewust zijn over uw doelstellingen: Wilt u om gewicht te verliezen? Of behoren tot de hardgainers die willen nemen? Bent u alle prioriteit te geven aan de opbouw van spieren? Of u wilt uw uithoudingsvermogen te verbeteren door het uitvoeren van? Als u uw doel hebt ingesteld, gaat het naar het vaststellen van uw individuele calorie behoeften per dag. De dagelijkse calorie-eis wordt samengesteld uit uw basaal metabolisme, het energieverlies en het aantal verbrande calorieën tijdens het sporten en het dagelijks leven samen. Met onze calorieverbruik calculator kunt u berekenen met een paar klikken je calorie nodig heeft. Als je wilt afvallen door middel van dieet en lichaamsbeweging, is het raadzaam ongeveer 300 tot 500 calorieën uit uw berekende calorie of energie nodig heeft om te eten. Degenen die willen spieren op te bouwen, maar verhoogt de calorie balans opnieuw met 300-500 kcal.

De verdeling van voedingsstoffen in het dieet

Koolhydraten, eiwitten en vetten zijn de drie belangrijkste voedingsstoffen en vorm in aanvulling op vitaminen, mineralen & Co, de basis van een dieet. Vetten en koolhydraten het lichaam met vorranging energie, eiwit - ook bekend als eiwit - uw lichaam nodig heeft om spieren op te bouwen. Als de verdeling van voedingsstoffen in het dieet plan ziet er individueel afhankelijk van uw bestemming en de sport. Voor atleten, bijvoorbeeld, beveelt de volgende samenstelling: Koolhydraten: 40 tot 50 procent eiwit: 20 tot 30 procent vet 20 tot 30 procent. Wie wil om gewicht te verliezen is gebaseerd op de beste op de low carb principe en vermindert de hoeveelheid koolhydraten tot ongeveer 10 procent, verhoogt het eiwitgehalte op 50 en vet tot 40 procent.

De keuze van geschikte voeding voor uw dieet

De koolhydraten moet je de vorm van complexe koolhydraten tot zich nemen. De volgende koolhydraten voedingsmiddelen worden aanbevolen als: volkoren pasta, natuurlijke of wilde rijst, volkoren variëteiten van groenten zoals aardappelen en peulvruchten. Een ander pluspunt van complexe koolhydraten: ze bieden ook gezonde vezels die lang en belangrijke vitaminen en mineralen te verzadigen. Omdat eiwitrijke voedingsmiddelen worden aanbevolen voor een dierlijke eiwitbronnen zoals vlees (rund, kalkoen, kip), vis en eieren. Maar plantaardige voedingsmiddelen op basis van zijn goede bronnen van eiwitten en, bijvoorbeeld, voor vegetariërs en veganisten onvervangbaar. Deze omvatten sojaproducten zoals tofu, peulvruchten, granen zoals quinoa en noten. De behoeften vet grijper voorkeur plantaardige vetten, zoals plantaardige oliën en noten.

Voorbeeldig dieet plannen als download

In onze downloadsectie op het einde van deze pagina vind je dieet plannen voor verschillende doelen te vinden. Ook: de beste gewichtsverlies recepten, recepten voor de opbouw van spieren en hoe je in de ochtend door te beginnen low carb met het beste ontbijt recepten low carb

  • 01.02.2012

Het dieet plan voor Sixpacker
Het dieet plan voor Sixpacker

Nu ga je: Deze voorbeeldige six-pack dieet plan dat u het vet te brengen op de buik naar ...

Het dieet plannen zijn beschikbaar als pdf
Het dieet plannen om Mister Bigchest als pdf

voor vegetariërs en vleeseters - Hier vindt u het 4-weekse dieet plannen om Mister Bigchest 2015 als PDF te downloaden vinden

  • alle inhoud
  • foto's
  • video
  • specials
  • artikel

Onze beste voeding tips voor massa-gebouw hardgainers
Dieet voor harde gainer voor massa-gebouw
Meal Prep: Goed geplande maaltijden te vergemakkelijken een spier gebouw
Om alle maaltijden koken voor de week voor slimme
De beste gezondheid van voedsel voor mannen
De beste voeding voor sporters
De top 10 voedingsmiddelen voor meer spieren
De 10 beste voeding voor meer spiergroei
De juiste timing telt
Vet te verbranden door het eten van recht
Wat is sas beste eten in het Cheat Day voor u, u beslist op uw stemming
spieren op te bouwen, ondanks junk food? Deze methode werkt&# 039; s