Din drøm kvinde er ikke ved skranken i baren, hun sidder, som nu, foran en skærm. Lige der bør du kigge efter. Hvordan gå online i dating ægte kærlighed og de skarpeste damer

Online dating-tjenester på internettet: er ikke kun for de desperate og forgæves alligevel? Vi vil vædde på din vennekreds der er mindst et par, hvis første berøring fandt sted online. Ikke underligt, bruger vi en masse tid foran skærmene. Det giver derfor mening at lede efter drømmen kvinde eller en affære i nettet. Dette er ikke ny: Der har været chat platforme vil flirtet anonym. Og tak budbringere som ICQ og det første sociale netværk de muntre online teasere gik kort efter i gang selv blandt venner. Hvem har lidt tid og ikke tid til kurve, målrettede søgninger efter kærlighed. Talrige enkelt apps og dating platforme lover den store fangst - mange kan betale for det. Er pengene givet godt ud? Vi giver et overblik over de mest almindelige platforme og give tips om, hvordan at finde partnere på internettet er mulig.

>>> Så kvinder ønsker at blive erobret

Hvad er fordelene online dating?

Er indlysende: du kan nemt gå eller i sweatpants på sofaen på piger fange kigger på frokost tid på kontoret for Mrs. Right. Men der er mere plus punkter af dating i forhold til traditionelle indledende metoder. Vi har det vigtigste samlet.

Fordel nummer 1: Online tilbud er enorme og nemt

Hvis du kigger på en bar eller i supermarkedet for en potentiel partner, du har brug for tid, tålmodighed og en tyk hud. Chancen for, at du vil få mulighed for at nærme sig en smuk kvinde og ikke får en kurv, er relativt lav. Endelig ikke alle flirte damer forberede stempel "Tal til mig" på panden. Langt højere er chancerne for succes for en dato, når du går på internettet for at søgningen. "Du kan antage, at en person med en aktiv profil på søgning og måske allerede er i brug som i det virkelige liv, eller er uinteresseret"Forklarer enkelt ekspert Eva Fischer fra Wien (www.dieliebesfischer.com).

Mange kvinder søger partnere online
Mange kvinder søge på internettet efter drømmen mand - og give disse penge fra

© Branislav Nenin / Shutterstock.com

Fordel nummer 2: Også generte mænd kommer i Online Dating for tog

Ikke hver mand vover at tale den smukke fremmede på bussen. Frygten for kurven er dyb. "Hvis du får noget svar på internettet til en kontakt, der er lettere at bære end en afvisning i det virkelige liv"Sagde Fischer. Også hvem mangler repartee har fordel af de digitale partner: "De har ikke tid stress kan se i hvile og tænke grundigt over, hvad du svarer"Siger eksperten. Også, du forblive anonym, indtil du beslutter dig for at afsløre mere af sig selv.

Fordel nummer tre: Filteret funktionen finder folk med samme interesser

Hvem er vigtigt, at partneren har samme interesser, der stikker om ægteskab markeder ikke så længe i tågen, som i det virkelige liv. Selvfølgelig kan du også deltage i en klub eller deltage i en klub, men det betyder ikke garantere, at der er drømmen kvinde venter og er single.

Fordel nummer 4: Online Dating skubber selvtillid

Hvor ofte får du en kompliment fra en fremmed kvinde i den seneste tid? Hvis du kan tælle det på den ene side, er det ikke nødvendigvis har noget at gøre med dit udseende. I modsætning til mænd, kvinder vige tilbage fra at gøre en smuk mand en kompliment at fløjte efter ham eller naturligvis ser op til ham. Du vil blive overrasket over, hvor mange kvinder på en enkelt fondsbørs reagere positivt på din profil.

Jeg kan ikke engang se på Facebook efter en partner nemt?

Sikker på at du kan. Men sandsynligheden for spredning er der et lignende niveau som på gaden. Kvinder reagerer mere skeptisk kontakt optagelse af fremmede mænd. Og en ven angraben uden at vide, om hun også har interesse? Dette kunne være pinligt! Hvis du er på udkig efter en partner alvorligt, bør du hellere blive blandt jævnaldrende.

>>> 10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig

Fordelen ved online dating: Det er overalt
Vil du behandlet dem? Når online dating er en risiko for en kurv er lavere

© Branislav Nenin / Shutterstock.com

Hvad er forskellen på en online dating og dating service?

Den klassiske personlige annonce, som du kender fra avisen, fandt online dating-tjenester eller personlige annonce portaler. Kreditorer giver kun infrastrukturen. Partnernes asylansøgere oprette en profil med personlige oplysninger og foto og aktivt nærmer søgning eller findes. Men ikke dating tjeneste: Her forelægges medlemmerne af konkrete forslag til potentielle partnere. Disse singler har brug for at besvare et omfattende spørgeskema. Ved hjælp af en hemmelig formel derefter foreslog potentielle partnere. Dating-tjenester er forfaldet.

Og hvad med at finde en partner på dating apps?

Selvfølgelig kan du også søge gennem dating apps som Tinder eller Lovoo for en potentiel partner. "Men sådanne platforme i kvinder ofte føler, at der er bare på udkig efter hurtig sex et omdømme. Det skræmmer dem og driver dem i mere beskyttede områder"Så den eneste ekspert. Dem, der søger efter noget langsigtet, for at finde partnere skal have virkelig heldige hjælp af dating apps.

>>> Kærlighed eller sex Hvad gør alle på Tinder?

Hvilke dating-platforme er der?

Venlige Singler fortælle os på reklametavler og i tv-reklamer, som du er på udkig efter din partner nu online. Men hvor præcist gør de det? Den Stiftung Warentest har undersøgt de mest almindelige gebyr-Enkelt dating sites, vi har set på de platforme for dig.

PARSHIP: Ifølge oplysninger her ugentligt over 30.000 nye brugere registrere. Dateringen service, der annoncerer en succesrate på 39 procent, tilbyder et omfattende personlighed profil, brugeren har gjort mange samarbejdspartnere forslag og er klart designet. Men denne ansøgning skal ikke være nærig: Prisen på en seks-måneders Premium-medlemskab beløb til omkring 450 euro.

Neu.de: Dateringen service gør en seriøs indtryk og gør brugeren daglige anbefalede partnere. Opsigelsen vil gå glat. Hvem ønsker at være her et halvt år, kommer til at betale omkring 270 euro.

LoveScout24: Gode ​​råd, omfattende søgemuligheder og en let afskedigelse - så testresultatet fra Stiftung Warentest. LoveScout24 fører sammen på måder opførsel såvel singler. Den seks-måneders medlemskab koster omkring 150 euro.

Også Shy punkter i Online Dating
Flirting på internettet: Shy mennesker behøver ikke at skjule

© SFIO CRACHO / Shutterstock.com

Elite partnere: Den kurtage for akademikere og singler med niveau lægger særlig vægt på databeskyttelse. Den side ser klart, overbeviste søgefunktionen. En præmie medlemskab i 3 måneder beløber sig til ca. 210 euro.

eDarling: Mens portalen måtte kæmpe 5 år siden med databeskyttelse, viser i dag betydelig forbedring. Ifølge oplysninger omkring 13 millioner singler er i øjeblikket registreret i 25 lande verden over. En præmie medlemskab i 6 måneder vil koste omkring 300 euro.

Finya.de: For en nybegynder, når det kommer til online dating, det frie marked er ideel. Forslagene partnere overbevisende pasform. Ulempe: Login-data overføres ukrypteret.

Single.de: Dette marked er relativt ligetil, men tilbyder gode søgemuligheder. Desværre er data registreringen transmitteret ukrypteret på denne platform, der også var højt Stiftung Warentest, problemer med sletning af profiler. 45 euro for en tre-måneders medlemskab, dog børsen ligger i den lavere pris segmentet.

Er det værd at bruge penge til den digitale Dating?

Det hele afhænger af, hvem der ser hvem. "Akademikere med ønsket om langsigtet og måske familie flyttede næsten magisk udvekslinger lover at 'niveau'. Dette fører der en højere andel af kvinder, hvilket naturligvis er sjovt for mænd"Sagde Fischer. Men selv dem, der ikke kan investere store penge behøver ikke at gå tomhændet: "Der er også vidunderlige frie markeder, hvor man kan komme til at kende nogen godt. Fordi mange attraktive kvinder imidlertid ofte komme der massevis niveau løs anmodninger til den sarte Rapport skræmte igen og prøve lykken i en angiveligt "mere alvorlig" omgivelser"Sagde Fischer. Omhyggelig man skal være på aktiemarkederne i midten prissegment, som næppe adskiller sig fra andre, så specialisten. De har opbygget gennem mere jubilæum en statelig indeks, men har næsten ingen kontakt stand medlemmer. Løftet om reklame er store, men de er ikke indløst. "Også populære er platforme, der er til rådighed gratis, men tilbyder et tillæg for eksempel en mere komfortabel søgning"Forklarer enkelt ekspert.

Hvor vellykket er dating via internettet?

Hvis du mener, udtalelserne fra de dating-tjenester er chancerne for kærlighed på internetsøgning meget godt. En undersøgelse fra USA taler et lignende sprog. forskere på University of Chicago adspurgte 19.000 par om deres indførelse. Omkring 35 procent af alle adspurgte havde mødt på nettet. Desuden gav parret havde mødt over internettet er mere tilfredse i ægteskabet som dem, der var faldet offline. De online eksistens-down ægteskaber blev skilt sjældnere. Resultaterne, der er offentliggjort forskere i Fachmagzin "PNAS",

Den profil billede er dit visitkort
Ingen 0815 profil billede: Placer din karakter og interesser

© Branislav Nenin / Shutterstock.com

SKAL og MÅ: Hvad man skal kigge efter i Online Dating?

Du skal blot registrere og skrive rasende? Vær venlig ikke! Selv i online dating, er der en etiket. Vi giver dig tips til, hvordan man hurtigt komme til den første dato for chatten.

Den profil billede: Selvom udvendige ikke altid kommer først i at finde en partner på internettet, dit profilbillede er stadig den første indtryk du efterlader din potentielle partner. Selv hvis du ikke anser for at være særligt fotogene, bør du altid bruge et billede i stedet handle uden et ansigt. Opsøge en ærlig billede, helst to. Et snapshot fra skole er ikke egnet. Undgå også at selvstændige repræsentative eller halv-klædt udgør eller en trutmund. Naturlighed vinder.

>>> Hvad dit profilbillede afslører om dig

Den selv-beskrivelse: Du ønsker at skille sig ud fra mængden og ikke bob op og ned i kliché sump. Hvorfor er det værd at generelle udsagn som "Jeg er humoristisk og kan lide at have det sjovt" uden. Alle har som sjov og hvis du er humoristisk, bevise det bedre ved en sjov formulering. En potentiel partner kan få et bedre billede, når man taler om specifikke hobbyer. For at indtaste en potentiel interesseret person, også binde punkt for en samtale. Men skal du lade som ingenting, du ikke er, fordi du antager det ville være på bedre med kvinder. Sandheden er den seneste i et møde til lyset t. men giver ikke for meget personlige award - Problemer med moderen, en lang sygehistorie eller det tidligere ikke hører hjemme i din profil beskrivelse.

Kontakten: Hvordan man skriver en kvinde i Online Dating? Som med profilbeskrivelsen er vigtigt selv at kontakte udtrykket. I en undersøgelse af dating tjeneste PARSHIP mere end 92 procent af enlige kvinder sagde, at de fejlfri tegnsætning og stavning er vigtige. Prøv at undgå fejl ved at jage din tekst igennem Autokorrektur et tekstbehandlingsprogram, før du sender den. Altid være høflig og interesseret og undgå uklarheder. Tal om ting, der nævner hjerter dame i din profil. Har du også lide franske film? Så skriv det til hende. Se mindre på dit profilbillede. komplimenter som "Du ser sexet" reducere sandsynligheden for, at du vil få et svar. Hvis den første kontakt er en succes, bør du ikke haste til at tvinge en samtale via WhatsApp eller e-mail - som afskrækker mange kvinder. Udnyt messaging system leverandør til den første Anbandelversuche.

>>> Pick-up linjer med stil: Hvordan at flirte enhver kvinde lige til seng

Flere og flere par findes via dating
Ukompliceret og ikke overfladisk: flere og flere par finde sig selv via online dating

© Branislav Nenin / Shutterstock.com

Er dating ulemper?

Ja, især privatlivets fred og varsel kan være et problem. "For betalte udvekslinger bør overholde opsigelsesvarsler og læse det med småt i det mindste denne sektion. Alt for let at ende andre steder i abonnementet fælde og en lokkemad og switch forvandler en et-årig periode på den almindelige pris"Sagde Fischer. Også, indtaste personlige data, der er kendt.

En anden ulempe: du nødt til at stole på de oplysninger, en kvinde og kan aldrig vide præcis, om de snyder eller et falsk foto brugt. I det virkelige liv, du ser, er hvad du får, men kan ikke regne med den kvinde, du måske ikke fører op ad havegangen også. Om betalingstjenester platforme, er chancen for en falsk er at falde lavere end i frie markeder.

>>> Hvordan man genkender en falsk profil

Konklusion

Jagten på drømmen pige på internettet er pinligt? Bestemt ikke! Mænd, der gennemsøge udvekslinger partner efter kvinden for livet, på udkig efter et seriøst forhold. Chancerne er: mange kvindelige singler, der ikke har lyst dum kjole, også søge på nettet for prinsen. Omkring 30 procent af alle par har fundet på nettet og tendensen er stigende. Må ikke vente længere for kærlighed ved første blik - tage dit held i dine egne hænder!

Mere omOverhold vores 5 dating regler
Så kvinder ønsker at blive erobret

Én ting står klart for enhver mand: kvinder ønsker at blive erobret - det eneste spørgsmål er, hvordan. Hold dig til blot disse 5 ...

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model