De seks was mega matig! Cuddle, misschien sluimeren eens meer ontspannen een. Niet zo de vrouw aan uw zijde. De auteur laat zien wat vrouwen doen dan in het geheim

Vrouwen hebben vaak de extensie tijdens het voorspel. Toen ik na geslacht ontspanning, maar je bent minder enthousiast. Natuurlijk, ze genieten van de gezellige samenzijn na de rendez-vous, net als mannen. Het enige verschil: het is vaak mentaal ergens anders, terwijl hij zalig afglijden naar het land van dromen. De schuld van de hormonen.

Wanneer orgasme mannelijke hormonen prolactine en oxytocine vrijkomen, de niveaus van adrenaline en noradrenaline afneemt. Deze combinatie zorgt voor de zogenaamde post-coïtale vermoeidheid. In het vrouwelijk orgasme, maar de concentratie van adrenaline en noradrenaline in het bloed stijgt. Dat is de reden waarom ze vaak wakker en bleek na een orgasme. Dat is de theorie. Maar wat doen de dames toen de mens nog steeds overgeeft aan de climax? Onze auteur vroeg rond in hun meisjes rond en de top 10 dingen vermeld.

>>> 10 tips over hoe om vrouwen te brengen tot een orgasme

Welke vrouw na de seks doet # 1: Doe de-rose gekleurde bril en een feestje

Wow! Dat was wild, het was intiem, wat leuk was. Het hormoon cocktail van oxytocine en adrenaline maakt ons meisjes dat we gekatapulteerd op cloud 177 Als hartslag en ademhaling te kalmeren langzaam naar beneden, voelen we ons tegelijkertijd helemaal wakker en super relaxed. Het beste van alles, is de reden voor ons gevoel flash ligt direct naast ons. Omdat we graag terug te kijken: hoe haar daar liggen, volledig uitgevoerd met verwarde haren - om verliefd te worden! Sommigen van ons zijn zo uitbundig dat ze omhelzing liever vaste wisselkoers geloften van liefde of zou het leven plannen uithalen. Omdat je mensen na het orgasme, maar alle andere dan klaar om te springen, natuurlijk een of andere je soms verkeerde manier zijn - die normaal gesproken commentaar als volgt: "Je in slaap valt altijd na de seks",

Na het orgasme, is ze al aan het denken niet langer in bed
Terwijl de man toch opgaat orgasme, de gedachten van vrouwen die al elders

© EVGENNISH P / Shutterstock.com

Welke vrouw na de seks doet # 2: Controleer of het condoom was heel dicht

De meesten van ons zou een gebruikt condoom te raken met twee vingers. Toch zijn veel sprong over haar afschuw schaduw, vooral na een one-night stand. De horror verhalen van gebarsten rubber gaan namelijk sporen op ons. Zelfs als de seks was geweldig, de rustige twijfel voor veel vrouwen gaat branden. We waren gewoon gebruikt voor een lange tijd dat we alleen zelf te maken hebben met de preventie en hebben dus een rote controle verworven over kwesties - met name als het condoom niet alleen werd gebruikt als een back-up voor hormonale anticonceptie.

Wat het doet na de seks # 3: terug naar uw kant van het bed

Een natte vlek op de lakens? De erfenis van geslacht deel van uit, maar doe niet aan onze kant van de matras! Na de seks, sommigen van ons willen meer dan glijden u dan op merken te voorkomen dat op hun helft. Heb je niet gemerkt? Wanneer ik de volgende Sex een time-out. Tuurlijk, ze willen knuffelen - maar dat is niet de enige reden voor de noodzaak van nabijheid.

>>> De 9 eenvoudigste dingen aan vrouwen gelukkig maken

Wat maakt dat vrouwen na de seks # 4: nagaan of ze nodig hebben om de lakens te veranderen

Blijkens punt 2: Wat was de rotzooi? Bent u dezelfde bouwt zo de voorsprong naar de badkamer en hebben frisse terug nestelde zich in de doos of bent u nog steeds optreden na de wellustige strijd? Meer dringend roept de vraag op het vrijen tijdens hun aardbei week. Je weet wat de slachtpartijen mag verlaten. Ja, wij denken van wel praktisch. Ik zeg ja, schil Groeten!

Wat doet de lieveling na de seks # 5: annuleren in dacht dat de spinnen klasse in de avond

De rumple de lakens was vermoeiend genoeg. Vandaag zweten alweer? Oh nee! Tenzij we konden niet echt verarmen ons Bettsport. Maar in geval van twijfel besluiten we dat hij de voorkeur voor een tv-show marathon en een extra eenheid knuffel op de bank.

Wat het doet # 6 na de seks: het raken van de fles en dan verdwijnen op het toilet

Nee, het gaat niet om champagne, maar doodgewone water of wat anders gewoon staan ​​op het nachtkastje. Spannende seks krijg je dorst, tot nu toe duidelijk. Maar het heeft nog een andere reden waarom sommigen van ons bereiken voor de sex nimbly fles water. U wilt ervoor zorgen dat ze kunnen gaan naar het toilet in het volgende half uur om te voorkomen dat het brandt als de hel in de komende drie dagen, terwijl het plassen. Inderdaad, er zijn meisjes die de neiging hebben na de seks tot het aangaan van een blaasontsteking. Triggers zijn kiemen van de man die komen tijdens de seks in haar blaas. Door vrouw wast de urinebuis tijdens het plassen, kan het de zogenaamde huwelijksreis Zystis voorkomen. Daarom is uw geliefde duik altijd zo snel mogelijk daarna naar het toilet.

>>> Om de vagina verwennen met uw dierbaren recht

Welke vrouw na de seks maakt # 7: Zoek de slipje

Het wordt vervloekt: als het stelen van een monster onder het bed onderbroeken, beha's en sokken, die zijn doorgegeven in het heetst van de strijd in alle richtingen. In de meeste gevallen, de kleren verdeeld onder de dekens aan de voet. Voordat we opstaan, moet het deel worden gevonden.

Wat uw partner na de seks doet # 8: controleer de vagina

Alleen de twee: een vrouw en haar vagina. Na de seks genieten we van het laatste in de douche de intieme samenzijn. Alles is goed daar beneden? Een intense vrijen we nog steeds het gevoel uur later. 

Deze dingen doen vrouwen na de seks - en je hebt geen idee
Saamhorigheid met de intieme zone: na de seks na de vagina controleren

© Kryzhov / Shutterstock.com

Wat het doet na de seks # 9: neem een ​​kijkje in de spiegel

We hebben de kans om te kijken naar een dag niet vaak ons ​​naakt te zien in de spiegel na het opstaan, voor het slapen gaan en, direct na de seks. Dat is de reden waarom velen van ons gebruik maken van de mogelijkheid om een ​​wendbare vorm cheque te maken. . En de watervallen meestal goed, want om de overvolle geluk hormonen na het orgasme wij zelf niet zo streng als voor ons Nadat schijnen sex lippen, de huid is mollig en roze teint - Hallo bom

Welke vrouw na de seks is # 10: masturberen

Maak je geen zorgen: alleen omdat een vrouw na de seks en zelfs niet investeert de hand, betekent niet dat je het rendez-vous was niet leuk. Integendeel, veel vrouwen zijn zo scherp dat ze hunkeren net na de volgende na de eerste orgasme. Omdat sommige willen niet de (vermoeide) partners verwachten, ze masturberen net beproefde manier.

>>> Waarom vrouwen willen dat je om ze te bekijken masturberen

conclusie

Ja, vrouwen hebben hun teken na de seks. Hoe zit het met jou? Wat doe je zo? zou schieten een after-sex selfie, rook je de sigaret na of leiden ze een onheilspellende tally? Man of vrouw geheime gewoonten heeft: laat je partner geen kwaad. Zolang het geslacht authentiek is, uiteindelijk niet wie of wat doet het dan uit?

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd