Uanset om du tabe sig eller opbygge muskler: En hurtig stofskifte er nøglen til succes. For at optimalt stimulere dette, bør du undgå følgende metaboliske bremser i hverdagen

En hurtig stofskifte er primært i at tabe fordel: Med en såkaldt aktiv stofskifte vil du overskydende pounds off meget lettere det er. Men ikke i ethvert menneskes stofskifte kører altid ved fuld hastighed. Derfor kan nogle fodre uden at være fedt ("god mad genvindingsvirksomhed"), Mens "dårlig mad genvindingsvirksomhed" stige meget lidt.

>>> For at øge din fedtforbrænding under søvn på

bestemmer også alder, køn og selvfølgelig vores kost, hvor effektiv de metaboliske processer, der forekommer i vores krop. men visse fødevarer kan også bremse og langsom den ubemærket dit stofskifte.

For at undgå dette, bør du gøre en stor omvej omkring disse otte metaboliske Bremser:

1. Uregelmæssige måltider rodet op dit stofskifte

Mennesker, der spiser uregelmæssigt eller endda udelader alle måltider, bremse dets metabolisme. Hvem tror han vil tage "middag annullering" hurtigere, opnåede tværtimod: din krop er afhængig af en regelmæssig forsyning af næringsstoffer til at opretholde vigtige metaboliske processer, der kører. Kør ham dagligt for få kalorier, skifter han simpelthen i dvaletilstand.

>>> Sådan planlægges alle måltider for ugen før klog

Også på grund af for store pauser mellem to måltider (mere end 16 timer), for at reducere visse metaboliske funktioner. Det betyder, at du ikke kun føle sig træt og slidt, men har i slutningen af ​​dagen også bruger mindre energi. Årsagen: Der blev hæmmet visse metaboliske aktiviteter, der ellers ville brænde en masse energi.

2. Du kan springe morgenmad

Havregryn: Den sande magt mad!
Med en afbalanceret morgenmad bringe dit stofskifte

© Losangela / Shutterstock.com

Hvem savner måltider, hæmmer dets metabolisme, så det virker mere langsomt. Især om morgenen, er det vigtigt, at du stimulerer dit stofskifte og give kroppen med (ny) energi. Fordi butikkerne blev tømt natten over. Spise at bringe dig de nyeste 2 timer efter at få et kulhydrat og protein-rige måltid dit stofskifte optimalt på sporet.

>>> 6 grunde til at spise mere havregryn

Ideal er af høj kvalitet proteiner (fx fra æg) og komplekse kulhydrater i form af fuldkornsbrød eller havregryn. Det går ikke så hurtigt i blodet, fordi kroppen tager længere tid at nedbryde og omdanne det til energi. Derudover har de vare lang nok, så du holde ud løs indtil frokost.

3. Du spiser for lidt protein

Proteinrige fødevarer betragtes stofskiftet booster par excellence. Årsagen: Kroppen har brug for til korrekt forbruge energi til at nedbryde de proteiner - meget mere end kulhydrater og fedt. Dit stofskifte vil arbejde så effektivt stimuleret. Mennesker, der spiser meget lidt protein dagligt, kan disse "Energi sprøjte" savnet.

Tabe protein kost - virker så's
Æg, fisk, kød, men også bælgfrugter og nødder er gode protein leverandør

© Oleksandra Naumenko / Shutterstock.com

men protein kan gøre endnu mere: Behandlingen af ​​protein til din krop hårdt arbejde, der ikke kun koster energi, men også tid. Og det har en række fordele for dig og din vægttab plan: Protein mætter længe, ​​hvilket forhindrer cravings før. Desuden regulerer dit blodsukker, så det ligger ned ingen rutschebane forlystelser grund af svingende insulin niveauer. En anden plus, fordi hormonet insulin kan sætte din fedtforbrænding halt. Og det er et godt køb, når du ønsker at tabe et par kilo.

>>> Tabe protein kost - hvordan det virker

4. For meget alkohol hæmmer dit stofskifte

Alkohol og tabe sig? Ikke en god kombination. Da kroppen er optaget af et glas vin eller øl med alkohol nedbrydning, både kulhydrat som fedt stofskifte også komme på samme tid en næsten fuldstændig i stå. Sukkeret er indeholdt i øl & Co gør også dit insulinniveau til at stige hurtigt (og lidt senere falde tilbage). På almindeligt sprog: Dit stofskifte er radikalt bremset af den alkohol, din fedtforbrænding er stoppet.

>>> forbrænde fedt: For at fremskynde dit stofskifte

Alkohol giver også kalorier: 1 gram har omkring 7 kalorier - næsten dobbelt så meget som sukker. Derfor er en glas (0,2 l) Rød bringer det ud omkring 170 kcal, en pilsner (0,3 l) til mere end 130 kcal. Ekstra kalorier, du virkelig ikke kan bruge dig tabe sig.

5. overvældet For meget sukker dit stofskifte

Sukker Addict? Vi har de bedste anti-sukker Tips
Er du en sukker junkie? Vi henter dig fra afhængighed af sukker!

© Dean Drobot / Shutterstock.com

Dette vil komme som nogen overraskelse: sukker ikke hjælpe dig tabe sig. Men hvorfor ikke? Sukkerholdige drikkevarer, slik og hvidt mel produkter langsom ned af dit stofskifte. Kroppen er bogstaveligt talt oversvømmet efter at have spist slik med sukker og blodsukker stiger hurtigt. derefter bugspytkirtlen udskiller hormonet insulin. Insulin sikrer, at sukkeret passerer fra blodet ind i cellerne der hvor det er nødvendigt.

>>> 7 tips til at bekæmpe afhængighed af sukker

På grund af den store byrde på bugspytkirtlen, kan det ske, at de er lidt "skyder mål" og i slutningen for lidt sukker forbliver i blodet. Resultatet: blodsukker. Koncentration og ydeevne kan gradvist Heißhungerattaken følge. En ond cirkel, der i værste fald diagnosticeret "Type 2-diabetes" slutter.

6. For lidt vand bremser stofskiftet

Kun dem, der drikker ordentligt, forbliver effektiv under sport
Drikke stimulerer metabolisme

© Dean Drobot / Shutterstock.com

Kroppen er omkring 70 procent vand. uden dette "brændstof" ville de fleste kan finde sted (vitale) metaboliske processer i vores krop overhovedet. Sig: Uden regelmæssig vandforsyning kører næsten intet i vores krop. Hvem drikker for lidt vand, så der automatisk bremser dets metabolisme på grund af den kørende på grund af mangel på vand tvunget på lavt blus. Bare tænk på din fordøjelse: Vand øger de truer uden vand blokeringer.

Så meget vand du skal drikke dagligt: 30 til 40 ml vand pr kilogram kropsvægt. Eksempel: Du vejer 80 kilo? Så, et gennemsnit på 2,8 liter vand om dagen (2,4-3,2 liter) er ideelle for dig. Om sommeren, og hvis en masse sport er drevet, din væske krav, men derudover øges.

7. Du fodre for meget fastfood

Da du har en fed problem: For alle, der spiser hurtigt, endnu hurtigere fedt
Burgere er saulecker, men også en reel pres på din krop

© zeljkodan / Shutterstock.com

Hvem gør jævnligt i snackbaren eller fastfood stop bliver stor succes med at tabe sig. Sure, burgere, pommes frites og frossen pizza har masser af kalorier, men det er ikke det eneste problem. Derudover kan din krop tegne næsten ingen brugbare næringsstoffer fra fastfood. den "fastfood" kun indeholder en masse usunde mættede fedtsyrer. Fedt hæmmer vores stofskifte og gør fordøjelsen træg og langsom. Endnu værre er de såkaldte transfedtsyrer, for eksempel opstå, når stegning. De øger de blodets fedtindhold, kan øge dit kolesteroltal og endda øge din risiko for kræft.

>>> At helbrede en junk food tømmermænd

Essentielle vitaminer, fibre & Co kigger på fastfood, dog forgæves. Hvad vil du finde, tilsætningsstoffer af enhver art, såsom smagsstoffer, smagsforstærkere, konserveringsmidler og meget mere. Dette giver maden selvom lækker, smager godt og holdbarhed - men for dit stofskifte, gør dette (unødvendige) tilføjelser kun ekstra ballast er.

8. De kører for lidt (kraft) Sport

Sport er og bliver den bedste (og hurtigste) måde at stimulere dit stofskifte. Derfor langvarig siddende og generelt lidt bevægelse i hverdagen er en reel metabolisk bremse. Konsekvens, kroppen lukker sin aktivitet mode og de metaboliske processer bremses. Dette eksempel musklerne forbrænder færre kalorier og tage hurtigere. De, der sidder en masse på arbejdet, bør forsøge at i det mindste stå op hver time og komme videre.

Hvad gør en god protein bar?
Kombiner styrke og udholdenhedstræning til at skubbe stofskiftet optimalt

© ALL-bedst-fitness-er-HER / Shutterstock.com

Efter arbejde, er det så: fra gym. Endurance motion bør være ideel til korrekt at forbrænde fedt og dræbe overskydende kilo. Men styrketræning, bør du ikke forsømme. Fordi muskler nødt til at forbruge selv i hvile energi fordel. Flere muskler og dermed øge din basal metabolisme.

>>> 10 stofskifte booster, der brændstof din fedtforbrænding

Tag afterburn: Efter hver styrke og udholdenhedstræning din krop bruger ekstra energi i op til 48 timer. I løbet af denne tid, det fedt tab sker ikke under selve træningen. Jo mere anstrengende og længere træningspas, jo større afterburn.

Konklusion: stimulere metabolisme, snarere end inhiberer

Hvad metabolisk hæmmer, kan du opdage, takket være vores råd? Dybest set, er det nemt at brændstof sine metaboliske processer optimalt. Bare husk følgende ting: Masser af motion, lav sukker og alkohol, masser af protein, ingen fastfood og altid rart at drikke nok vand - det er det. alt det tager at tage ud for at hurtigt (men stadig sundt). 

Mere omstimulere fedtforbrænding: Vores Top 10 tips
10 stofskifte booster, der brændstof din fedtforbrænding

lave&# 039; s ikke unødigt svært. Når stofskiftet revved er, det bliver lettere med slankende. Med ...

stimulere stofskiftet
For at fremskynde dit stofskifte

Så du forbrænde mere fedt, du skal stimulere dit stofskifte ordentligt. Vi afklare alle spørgsmål til ...

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd
Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend