Den sex var mega moderat! Cuddle, måske slumre gang mere afslappet én. Ikke så kvinden ved din side. Vores forfatter afslører, hvad kvinder gør derefter hemmeligt

Kvinder kræver ofte en udvidelse under forspillet. Når efter-sex afslapning, men du er mindre begejstret. Selvfølgelig, de nyder det hyggelige samvær efter stævnemøde ligesom mænd. Den eneste forskel: Det er ofte mentalt et andet sted, mens han saligt glider ind i drømmeland. Blame hormoner.

Når mandlig orgasme hormonerne prolactin og oxytocin frigives, niveauerne af adrenalin og noradrenalin falder. Denne kombination giver den såkaldte post-coital træthed. I den kvindelige orgasme imidlertid koncentrationen af ​​adrenalin og noradrenalin i blodet stiger. Det er derfor, de er ofte vågen og slået efter orgasme. Det er den teori. Men hvad gør damerne når mennesket stadig hengiver sig klimaks? Vores forfatter spurgte rundt i deres piger rundt og de øverste 10 ting, der er anført.

>>> 10 tips om, hvordan at bringe kvinder til orgasme

Hvilken kvinde efter sex gør # 1: Sæt rosen-farvede briller og en fest

Wow! Det var vildt, det var intimt, som var rart. Hormonet cocktail af oxytocin og adrenalin gør os piger, som vi slynget på cloud 177. Hvis hjerteslag og åndedræt berolige langsomt ned, vi føler samtidig helt vågen og super afslappet. Bedst af alt, er årsagen til vores følelse flash placeret lige ved siden af ​​os. Da vi gerne se tilbage: hvordan hende ligge der, helt færdig med pjusket hår - at falde i kærlighed! Nogle af os er så overstrømmende, at de knus foretrækker faste valutakurser løfter om kærlighed eller ville øjenvippe livets planer. Fordi du mænd efter orgasme, men alle er andet end klar til at springe, selvfølgelig en eller anden du nogle gange forkerte vej - og det vil typisk kommenteret på følgende måde: "Du falder altid i søvn efter sex",

Efter orgasme, er hun allerede tænker ikke længere i sengen
Mens manden forkæler stadig orgasme, kvinders tanker allerede andre steder

© EVGENNISH P / Shutterstock.com

Hvilken kvinde efter sex gør # 2: Kontroller, om kondomet var virkelig tæt

De fleste af os ville røre en brugt kondom med to fingre. Ikke desto mindre er mange hoppe over hendes afsky skygge, især efter en one-night stand. De skrækhistorier om revnet gummi gå nemlig spor på os. Selv om køn var fantastisk, den stille tvivl for mange kvinder kommer på. Vi blev simpelthen brugt i lang tid, at vi kun sig selv at beskæftige sig med forebyggelse og derfor har en rote erhvervet kontrolspørgsmål - især hvis kondomet ikke kun bruges som backup for hormonel prævention.

Hvad den gør efter sex # 3: tilbage til din side af sengen

En våd plet på arkene? Arven fra køn del af det, men skal du ikke på vores side af madrassen! Efter sex, nogle af os gerne glide over til dig derfor til at forhindre mærker på deres halvdel. Har du ikke lagt mærke til? Når næste Sex gange ud. Sikker på, de ønsker at kæle - men det er ikke den eneste grund til behovet for nærhed.

>>> De 9 simpleste ting at gøre kvinder glade

Hvad gør kvinder efter sex # 4: overveje, om de har brug for at ændre ark

Det følger af punkt 2: Hvad var det rod? Er du den samme Gæsterne førte til badeværelset og har frisk puttede tilbage ind i feltet eller er du stadig forekomme efter kernesund slag? Mere presserende rejser spørgsmålet om elskov i løbet af deres jordbær uge. Du ved, hvad massakrerne kan forlade. Ja, vi tror så praktisk. Jeg siger ja, citronskal Hilsner!

Hvad betyder darling efter sex # 5: Annuller i troede spinding klasse i aften

Den rumple arkene var udmattende nok. I dag sveder igen? Åh nej! Medmindre vi ikke rigtig kunne forarme os Bettsport. Men i tvivl om, vi beslutter han foretrækker til et tv-show maraton og en ekstra enhed kæle på sofaen.

Hvad det gør # 6 efter køn: rammer flasken og derefter forsvinde på toilettet

Nej, det handler ikke om champagne, men helt almindeligt vand, eller hvad der ellers bare at stå på natbordet. Spændende Sex gør dig tørstig, hidtil klart. Men det har endnu en grund til, at nogle af os nå til sex flinkt vandflaske. Du ønsker at være sikker på, at de kan gå på toilettet i den næste halve time for at forhindre det brænder som helvede i de næste tre dage, mens tisser. Der er faktisk piger, der har tendens efter køn til at pådrage sig en blære infektion. Triggers er bakterier af den mand, der kommer under sex i hendes blære. Ved kvinde vasker urinrøret mens tisser, kan det være den såkaldte honeymoon Zystis forhindre. Derfor er din elskede dykke, altid så hurtigt derefter på toilettet.

>>> For at forkæle skeden med dine kære rigtige

Hvilken kvinde efter sex gør # 7: Find trusserne

Det er jinxed: som at stjæle et monster under sengen underbukser, brystholdere og sokker, som er gået i kampens hede i alle retninger. I de fleste tilfælde tøjet distribueret under dynen ved foden. Før vi kommer op, skal den del findes.

Hvad din partner efter sex gør # 8: tjek skeden

Bare de to: en kvinde og hendes vagina. Efter sex nyder vi den seneste i bruseren den intime samvær. Alt er godt dernede? En intens elskov vi føler stadig timer senere. 

Disse ting gør kvinder efter sex - og du har ingen idé
Togetherness med den intime zone: efter sex efter vagina Check

© Kryzhov / Shutterstock.com

Hvad den gør efter sex # 9: tage et kig i spejlet

Vi har mulighed for at se på en dag ikke ofte os nøgen i spejlet efter at komme op, før de går i seng, og lige efter sex. Det er derfor, mange af os at udnytte muligheden for at gøre en adræt formular check. . Og den falder for det meste gode: for på grund af de overfyldte lykke hormoner efter orgasme vi selv ikke er så strenge som før os Efter sex læber skinne, huden er buttet og rosenrød teint - Hej bombe

Hvilken kvinde efter sex er # 10: onanere

Bare rolig: bare fordi en kvinde efter sex og heller ikke investerer hånd, betyder ikke, at du har den stævnemøde ikke var sjovt. Tværtimod, mange kvinder er så skarpe, at de tørster lige efter den næste efter den første orgasme. Fordi nogle ønsker ikke at forvente, at (trætte) partnere, de onanerer bare bevist måde.

>>> Hvorfor kvinder vil have dig til at se dem onanere

Konklusion

Ja, kvinder har deres flåter efter sex. Hvad med din? Hvad laver du så? kunne skyde en efter-sex selfie, du ryger cigaretten efter eller føre dem en ildevarslende tally? Hvad enten mandlige eller kvindelige hemmelige vaner har: ikke såre din partner. Så længe køn er autentisk, i sidste ende er ligegyldigt, hvem eller hvad så gør det?

Mere omDen multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste

Fedtet vil smelte og hurtigt? Vi viser dig 5 øvelser, som du i mindre end en fjerdedel af en time ...

Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model
hvorefter kvinder ikke ønsker at blive spurgt seks seksuelle positioner,
Efter disse seks sex positioner kvinder ikke ønsker at blive spurgt