Het is de moeite waard om over te schakelen naar een elektrische fiets - zelfs voor sporters. We onthullen waarom en laten zien dat het beste bij u past en wat je moet overwegen wanneer het kopen

De e-bike is verre van een "met pensioen voertuig". Fietsen met elektronische ondersteuning zijn ook geschikt voor sporters. Want nu is beschikbaar voor bijna alle soorten fiets modellen met elektromotor: de E-mountainbike door middel van liegen of vouwfietsen door naar de Tour fiets.

Soorten e-bikes
Met de term e-bikes twee verschillende types van de elektrische fiets zijn eigenlijk bedoeld: De e-bike en pedelec (Pedal Electric Cycle). Terwijl de motor van e-bikes in beweging wordt gezet door middel van een gashendel, moet u de pedelec op de pedalen in te voeren om te kunnen profiteren van de elektronische ondersteuning. Alleen de slinger beweging zet de motor in de versnelling. Pedelecs zijn de meest voorkomende variant onder de wielen: Hier maken we onderscheid tussen down-gereguleerd en snel pedelecs. De-down gereguleerd pedelecs zijn licentievrije, waaronder de trapkracht is slechts tot een snelheid van 25 km / h wordt ondersteund door de motor. Als u wilt om sneller te gaan, moet je ofwel zitten op hun voetenwerk of toevlucht nemen tot een S-Pedelec, een snelle Pedelec met trapondersteuning tot 45 km / h. 

belangrijk: Beide e-bikes en pedelecs die 25 km / h hoger zijn dan u een exploitatievergunning nodig hebben. De snelle elektrische fietsen worden beschouwd als bromfietsen met laag vermogen, dus voor hen een bromfiets verzekering plaat wordt voorgeschreven. Je moet ook een bromfiets testcertificaat of licentie van de klasse M van de bestuurder, met het oog op de snelle e-bikes of pedelecs voeren. h bij het besturen van e-bikes, die alleen versneld door de motor sneller dan 25 km /, een helm moet worden gedragen.

Voor City Biker
Een elektrische stadsauto vergemakkelijkt het dagelijkse woon-werkverkeer. Voordeel: Ondanks mogelijke upgrades komen niet zo snel zweten. Zelfs bij langere ritten, je hoeft niet helemaal zichzelf uitputten. Uitermate geschikt voor woon-werkverkeer zijn de snelle S-pedelec zegt Björn Gerteis, e-bike expert en auteur vanMagazine elektrische fiets. Om te gaan met snel, zelfs lange afstanden op een constant tempo. Ook als u gebruik hebben gemaakt van al uw middelen niet na het werk, dan kunt u de motor uit te zetten met het oog op Černý is de kans weer recht

Voor mountainbikers
Sports-georiënteerde e-bikes zijn geschikt voor ervaren mountainbikers, evenals MTB beginner. "Om u moeiteloos elke heuvel"Bevestigd Gerteis. Met steile hellingen, kunt u de motor aan en uit downhill schakelen als dat nodig is. Dus u uw hartslag langer kan houden in een laag bereik, de expert uitgelegd. 

voor Tourenfahrer
Voor lange afstand fietsers zijn er speciale elektrische trekking of toerfietsen. De e-hybridefietsen doorgaans bieden meer comfort door een vork of een verende zadelpen. Een goede vering zorgt ervoor dat u het voor een lange tijd comfortabel. Een ander voordeel van toerfietsen met elektrische energie: Als u van plan bent een fietstocht met meerdere mensen, hoeft u zich geen zorgen te maken over meer conditie verschillen: Met de elektrische ondersteuning kunt u dit compenseren.

voor Trainingspausierende
Na een lange onderbreking van de training, de elektrische fiets om weer fit te krijgen langzaam helpt. Met de hulp van de elektrische fiets, kunt u geleidelijk verhogen van uw fitness. Door de motor te helpen uw hartslag blijft veel langer in een laag tot mid-range. Dit verhoogt ook de vetverbranding.

Voor beginners Sport
E-bikes helpen om de bastaard te verslaan. Immers, een trainingseenheid vergemakkelijkt. U kunt als je wilt werken, omdat ze kunnen ondersteunen als dat nodig is en de conditie van de motor individueel te bepalen. Natuurlijk kunt u ook helemaal uitschakelen.

U moet overwegen bij de aankoop van:
model: Denk na over wat je wilt doen met de e-bike. In het dagelijks leven, raden wij u een stadsfiets met voorwielaandrijving (voor motoren zijn goedkoper dan andere varianten), e-bike expert adviseert Gerteis. Als u van plan reizen routes, moet de e-bike een ophanging en een portier te hebben. Voor bergachtig terrein is een mid-engine voordeel. Motor en de batterij zit hier midden op het frame, de stroom rechtstreeks aan de keten van Radschwerpunkt sleutel blijft Aflevering stabiele handling van de motor.

batterij: Elke batterij die momenteel beschikbaar is op de markt, moet u 30 tot 40 kilometer. De losse genoeg voor woon-werkverkeer voor ontspannen weekend tour om te werken en ook. Wees voorzichtig met de details van het bereik van e-bikes: hoe ver je kunt gaan met de batterij is sterk afhankelijk van hoe intensief je het wiel te gebruiken, uw lichaamsgewicht, de weersomstandigheden en de aard van de afstand die u te dekken, zegt expert Gerteis , Een batterij nodig heeft, afhankelijk van het model, 3 tot 5 uur om volledig op te laden. 

Prijs: Voor een goede e-bike moet u investeren om 1.700 euro. De meeste batterijen kan opladen tot 1000 keer. Dat is genoeg voor een totale afstand van 30.000 tot 40.000 kilometer. Als uw fiets is nog in goede staat en ze op te hangen, sommige e-bike fabrikanten bieden de omzetting van standaardmodellen. Afhankelijk van het uitrustingsniveau en rijden de omzetting van 300 tot 1.600 euro kan kosten. Laat de conversie uit te voeren alleen door een professional. Alleen hij kan beoordelen of de fiets de hoge belastingen kan weerstaan ​​als een e-bike. Niet elk wiel kan worden omgevormd probleem en gevaar.

Elektrische fietsen 2012: Goede redenen voor E-Bikes
De nieuwste elektrische fietsen in 2012
19 foto's
© PR
meer overVoeding speelt tijdens de training na de winter een belangrijke rol te breken
Knap werk na de winterstop

Met deze tips om pezen, ligamenten en kraakbeen te beschermen, als je opnieuw wilt beginnen na de training pauzes

De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model