er jong is geen kwestie van leeftijd, maar de juiste lichaamsverzorging. Met deze 5 tips volwassen mannen als goede wijn

Transformers ster Josh Duhamel is een goed voorbeeld van hoe je niet ouder, maar aantrekkelijk door de jaren heen. De 44-jarige acteur ziet er geen dag ouder Rond de tekenen van de tijd te minimaliseren en te wandelen in voordelen dan 35. Je moet een superster met benijdenswaardige genen. oudere en jonge ausehen is gedetailleerd werk, de consistente en voortdurende implementatie vereist. toepassen wat trucs mensen die hun brood verdienen door haar goede looks aan jongere verschijnen, laten we u het voorbeeld van Josh Duhamel in detail.

1. Om grijze tempels zag er mooi

Het feit is dat vrouwen vinden sexy grijs haar. Duhamel is niet zijn eerste grijze haren te kleuren, maar laat ze groeien van nature - en je moet ook! Zorg ervoor dat het gewoon zeker een nobel grijs. Grijs haar is taai en meestal minder glanzend. Door nu, moet je een shampoo met extra voedende ingrediënten te gebruiken en gebruik een conditioner na het wassen ongeveer een derde die het haar zachter maakt. Absoluut uncool, toen de horror krijgt een gele tint is. In contrast, helpen speciale shampoos voor zilver haar, dat de vergeling effect te verminderen en verfijnen van de grijze (Bijvoorbeeld, Redken voor mannen Silver Charge shampoo).

>>>  De beste tips voor mannen met grijzend haar

Josh Duhamel is bezig met een veel jonger uit te zien
Zelfs met grijzend tempels jonge kijken - als u de juiste stand te houden!

© Helga Esteb / shutterstock.com

2. terugwijkende haarlijn U kunt jongensachtige dubben

Duhamel gecultiveerd een Undone Kapsel die noemde zijn terugwijkende haarlijn jongensachtige. Iets minder pommade zoals op deze foto, maar we hebben nog voordeliger. Want dan laat de langere haren op de kruin nog meer casual, ze kunnen over de kalende plekken en lijken sexy. Om koel te blijven out-of-bed bezoeken de hele dag met een flexibele Pomade moet je (Bijvoorbeeld, Baxter of California Cream Pomade). Wrijf een munt-en kleinbedrijf klodder tussen je handen en wrijf ze door zijn haar. Korte ruches, dan laat ze met rust.

>>>  slim te verbergen kale plekken, hier is hoe

3. Deze anti-aging huidverzorging werkt echt bij mannen

De acteur is in zijn jaren '40, maar zijn gladde, bijna rimpel-vrije huid maakt hem kijken 10 jaar jonger los. Geloof niet dat een man die beweert dat hij goede genen alleen verantwoordelijk voor zijn goede looks waren. Wie wil er jong uitzien met 40 als 30 jaar moeten een solide huidverzorging routine al te laten wennen aan het einde 20:

  • De beste gezichtsreiniging tegen rimpels in het gezicht

    Wie heeft er niet gebruikte zijn douchegel voor het gezicht en moet snel bewegen om een ​​goede cleanser voor het gezicht (Bijvoorbeeld, Active Energy Cleansing Gel Nivea Men). Douchegels ontvet de gevoelige gezichtshuid te sterk, met als gevolg dat ze droog en dus sneller gerimpeld zal zijn.

  • Moisturizer en zonnebrandcrème te houden rimpels op de baai

    Body Lotion geplakt de fijnere poriën op het gezicht. Een goede vochtinbrengende crème op de andere kant houdt de huid soepel (Bijvoorbeeld, Avene Men anti-aging crème). Als u kiest voor een anti-aging product dat betekent niet dat je oud bent, maar dat je een crème met een groot deel van de zorg en de bescherming van materialen hebben gekozen. Heel belangrijk is de zonnebrandcrème! UV-licht is de rimpels vervuiler nummer één, de vijand van jong en gezond uitziende huid.

  • Peels verjongen de teint

    Ook als u 2 tot 3 keer per maand exfoliëren uw teint ziet er frisser en jeugdiger. Scrubs reinigen van het gezicht met zeer fijne deeltjes en dode huidcellen vast te zitten in de poriën van vuil voorzichtig maar effectief te verwijderen (Bijvoorbeeld, L'Oreal Paris Men Expert Pure Power peeling).

>>>  De beste anti-aging tips voor mannen

Josh Duhamel ziet er jonger uit dan hij is
Eye Cream Voor unmanly? Dan bent u de schuld, als je zo oud als je kijkt

© Helga Esteb / shutterstock.com

4. Gebruik oogcrème - elke dag!

Doe jezelf een groot plezier als je 's morgens en' s avonds gebruik maken van een oogcrème namelijk het recht na het reinigen en vóór moisturizer (Bijvoorbeeld, Active Eye Cream for Men van Douglas of Age Defender Eye Repair anti-aging oogzorg voor de mannenhuid Kiehl's). Omdat de huid onder de ogen is de dunste op het hele lichaam. Daarom verschijnen rond de ogen en de eerste rimpels. Ze vindt het leuk om naar beneden te worden gespeeld als lachrimpels, maar al snel minder aantrekkelijk 'kraaienpootjes' ervan. Mannen die deze gevoelige regio regelmatig stofferen met room en beschermen gezien niet jong meer.

>>>  De beste anti-rimpel crèmes voor mannen

5. Houd uw lichaamshaar onder controle wanneer u wilt jonger uit te zien

Duhamel trimt zijn borsthaar tot een minimum. Talrijke studies hebben aangetoond: Dat is precies wat vrouwen willen.
Wie wil er jong uitzien voor een lange, moeten alle lichaamsbeharing in het zicht te houden. Omdat de haren groeien - behalve op het hoofd, helaas - door de jaren heen altijd wilde en onbekende plaatsen. Geef jezelf een vergrotende spiegel. De controle van uw gezicht. plotseling kiemen single, extreem lange haar van de wenkbrauwen? Neus? Van de oren? Ze waren niet alleen. Ongecontroleerde uitpuilende haar is niet alleen het tegenovergestelde van sexy, wordt ook beschouwd als een teken beginnende verlies van controle over hun eigen lichaam. Precies het tegenovergestelde van wat je wilt. Maar dat zal niet gebeuren dankzij onze tips! Zet een terugwijkende haarlijn en de eerste horror vakkundig en vroeg beginnen met een geschiedenis van de huid zorg die niet onderdoet voor die van uw vriend - en kijk lang uit benijdenswaardige jong en aantrekkelijk!

>>>  De beste crèmes voor rimpels vervuiler nummer één, de zon

Conclusie: Mannen die onderhouden en leeftijd met stijl behoud van zijn jeugdige charme

Vrouwen zijn bedrog professionals als het gaat om jonger en attrativer uitzien dan ze zijn door de natuur. Daarom zien ze door de onhandige discipelen verschijning strategieën van mannen als geverfd haar of gebotoxte Stirn. Mannen die willen jonger uit te zien met behulp van benadrukt jeugdige kleding of taal worden zelfs meer zo snel gezien als gênant. Neem betere verzorging van uw huid & om haar regelmatig en met de behoeften te behouden om haar toestand een lange tijd voor een optimaal niveau te houden. Dan lachen lijnen en grijze tempels handelen enorm aantrekkelijk en geven u een jeugdige charme die maakt je jonger uit te zien net rond het jaar!

>>>  Meer tips over hoe mensen leven langer en beter, zie onze anti-aging gids