Toegegeven, het vrouwelijk orgasme is moeilijk te ontcijferen. Maar met deze tips, bent u goed op weg om de dame te leiden naar uw bestemming

 1. Verleid begint met lachen

  Vrouwen willen vermaakt worden als voor het slapen gaan. Dus overtuigen door middel van humor en laten u de charme spelen. Begin bijvoorbeeld op je console een karaoke spel en zing "I Wanna Dance With Somebody" Whitney Houston voor de vrouw van je dromen. Je zal liggen op de vloer van het lachen - de beste basis voor de gevoelige hoogtepunten.

 2. Vertel uw geliefde, moeten ze denken over seks

  En de hele dag lang! Bel het kantoor en ademen haar iets vies oor. Stap uit de vrouw van Job en aanraken tijdens het rijden terloops haar knie. Elke aanraking telt! In de avond zullen zij eerder worden gegarandeerd.

 3. Relax!

  Ontspanning is de belangrijkste factor voor het vrouwelijk orgasme. Dus Verspreid gewoon geen gedoe en geven de vrouw voelt dat ze de hele nacht te doen. Ontsteek een paar kaarsen en op zachte muziek. Hoe duidelijker je over te brengen dat je patiënt bent, hoe makkelijker het is voor hen te laten gaan - en om te ontploffen op een bepaald punt.

 4. Kus met passie

  Dit wekt haar verlangen elders verwennen, zoals de buik of tussen de benen. Dan lik je een zachte tong in het plezier centrum, op de buitenste schaamlippen aan de interne. Plaats uw hand op haar buik: Als u een twitch voelen, ze is bijna klaar. Dan beslissen of u wilt uw partner op te slaan of te vertrekken fidget een beetje.

 5. bieden zekerheid

  Sommige vrouw krijgt te veel over haar uiterlijk en voelt zich naakt onzeker. Geef haar onderdak en nemen hun angst door haar complimenten.

 6. Plaats uw handen aan

  Ga eerst met uw vingers lichtjes over haar zachte huid. Strip delicate en vertragen de buitenste schaamlippen langs. Verhoog de druk tot de opwinding van uw partner toeneemt. Dan kunt u de clitoris te masseren met uw vingers, zo mogelijk in een vast ritme. Als je wijsvinger doordringt, zet hem opwaartse richting G-spot.

  >>> Hoe kunt u uw G-spot te vinden

 7. Eerste ze, dan

  Als je te lang te wrijven in de clitoris, kan het ongevoelig of pijnlijk zijn. Vervolgens worden alle Orgasm pogingen zijn gedoemd te mislukken. Voldoen alleen de wens van de geliefde, wat ze leuk vindt. En dan krijg je je geld.

  >>> Vergeet de G-spot: Vrouwen willen laten verwennen in de CUV

 8. De subtiel verschil

  Terwijl mannen vanaf een bepaald punt op weten geen weg meer terug en kom gewoon, vrouwen kunnen vertragen 200-0 abrupt - bijvoorbeeld als je gewoon een beetje van wat je als gewoon doen afwijken. Als je gewoon even stilstaan, kan het al zijn het. Weg! Natuurlijk, vrouwen vinden het leuk als u in te variëren tussen de technieken.
  Maar als je eenmaal op het winnende pad hebben gevonden, blijven totdat u uw bestemming hebt bereikt.

 9. spitsuren

  Langzame bewegingen te stimuleren meer vrouwen dan snel. Zullen ze opduiken, zult u merken dat. Dringen plat in het eerste derde van de vagina. Er zijn de meest zenuwuiteinden - vooral wanneer het gezwollen met opwinding.

 10. Zorgen voor een verandering

  Probeer het eens, maar met role-playing games - die beloven knetterende erotische. Schik voor een ontmoeting met je vlam voor de avond. Ontmoet gedraag je als twee vreemden die voldoen aan alleen in een bar, in het pretpark of de bioscoop, maar. Ga flirten nooit te snel - Vertraging verhoogt de spanning, waardoor een onvergetelijke finale.

Voor de gemeenschappelijke orgasme vind je suggesties in ons artikel te vinden "De beste standjes",

Wat gebeurt er tijdens een orgasme?

Iedereen kent het onbeschrijfelijke gevoel van climax. Maar wat gebeurt er tijdens een orgasme eigenlijk in het lichaam? Dr. Moritz Tellmann onthult alle in de video

Wat gebeurt er tijdens een orgasme?
Wat gebeurt er tijdens een orgasme?