Van Navi tot mini tool: Deze 17 gadgets maken uw volgende fietstocht nog beter. We hebben het getest

Van 350 Euro:
GPS Edge 800 van Garmin

De Edge 800 is een GPS-fietscomputer met touch screen (display: 2,6 inch). Hierdoor kunt u niet alleen navigeren, maar ook van plan tours en bewaken van uw prestaties waarden. Ook aan boord: een basiskaart voor Europa. Het apparaat slaat onder andere afstand, snelheid, locatie en de stijging en daling. Samen met een ANT + hartslagmeter 800 houdt de Edge ook het bepalen van uw hartslag met snelheids- en cadanssensor is een nauwkeurige analyse van uw rit.

Edge 800 van Garmin in de test
In de test werkte perfect de touch-screen bediening. Het menu is erg eenvoudig, maar je moet investeren veel tijd om te kunnen alle functies te begrijpen en toe te passen. Plus: The Edge 800 is bijzonder geschikt voor training. Alle trainingsgegevens worden opgeslagen en kunnen worden toegediend op de computer met de Garmin Training Center software en geëvalueerd. Bijzonder praktisch: Met de functie "Virtual Partner" kunt u wedstrijden, zoals een nieuw record op het thuiscircuit opgezet te leveren. Ze rijden bijvoorbeeld tegen hun oude training gegevens of gegevens van andere fietsers.

Tip: het online portaal van Garmin, maar ook over andere tour portals naar andere fietsers tours te verlaten en deze rechtstreeks importeren naar het apparaat (in het bijzonder geschikt om te fietsen vakantie). Conclusie: De Edge 800 maakt training en navigeren plezier. Het GPS-apparaat is niet alleen geschikt voor professionals, maar ook voor ambitieuze mountainbikers, wielrenners en toerfietsers.

Meer info: www.garmin.com/de/

iPhone-houder bespioneren drivers2/17
|

iPhone-houder bespioneren drivers

© PR

Ongeveer 40 euro:
iPhone-houder bespioneren drivers

De flexibele, vervaardigd uit gerecycleerde materialen spy beugel kan zonder gereedschap worden gemonteerd op het fietsstuur. De terminal past aan verschillende buisdiameters 22-27 millimeter. De installatie werkt in portret of landschap modus. Op maat gemaakte hoezen die klittenband plakken op de beugel, is er iPhone 3GS en vierde

iPhone-houder spionnen bestuurder in de test:
De spy-houder snel aan het wiel. De iPhone wordt geleverd in een rubberen mantel die klittenband hecht op de beugel. Voorwaarde: een niet te dik stuur (verpakt weg stuur niet zo goed) en ongeveer 4 vierkante centimeter. Bij het besturen van de telefoon is stevig, en de werking van het touch screen is geen probleem, maar:. Te groot schokken, kan de houder in staand formaat ooit naar voren of naar beneden glijden. En de iPhone is niet beschermd in de envelop tegen vocht. Conclusie: eenvoudig, efficiënt en stijlvol opgelost.

Meer info: www.fahrer-berlin.de

Fietszadel 611 Active SQ-Lab3/17
|

Fietszadel 611 Active SQ-Lab

© PR

Ongeveer 150 euro:
Fietszadel 611 Active SQ-Lab

De 611 Active SQ-Lab is een zogenaamde ergonomische zadel, dat is om de rug en het perineum te verlichten. Het zadel is in verschillende breedtes. Reden: Uw lichaamsgewicht wordt verdeeld alleen effectief wanneer uw zitbeentjes op het zadel rust (zitbotjes afstand kan worden gemeten bij de dealer). De zadelneus is ook enigszins lager, dat is ontworpen om gevoelloosheid voorkomen. Plus: Met een kantelbare begrip voordeel vooral rugklachten uit het zadel: De 611 Active kantelt, enigszins schoppen naar de zijkant, waardoor de tussenwervelschijven worden ontlast.

611 Active SQ-Lab in de test
De 611 Active vergt wat gewenning, maar de zitpositie is zeer aangenaam. Het zadel opgelucht merkbaar van de dam gebied en de onderrug. De tilt functie met verschillende kunststof buffers (er zijn drie hardheidsgraden) is goed gedaan. Zelfs na enkele uren van fietsen 611 Active is nog steeds zeer comfortabel. Het enige nadeel: iets zwaarder dan conventionele sportzadel.

Meer info: www.sq-lab.com

Fietsbroek Circuit Bib Icebreaker4/17
|

Fietsbroek Circuit Bib Icebreaker

© PR

Over 160 euro:
Fietsbroek Circuit Bib Icebreaker

Het Circuit Bib Icebreaker is opgevuld carrier shorts van 85 procent Merinowol. Voordeel ten opzichte van andere functionele materialen: Zelfs na lang dragen van de stof blijft relatief vrij van geur.

Fietsbroek Circuit Bib Icebreaker in Test
De broek passen goed, er ook van overtuigd het pad. Zelfs in de warmere temperaturen is het niet te warm. En: Zelfs op langere routes, de vervoerder shorts zitten met inbegrip van kussen zeer aangenaam.

Meer info: www.icebreaker.com

Fiets jersey Cadence Jersey Icebreaker5/17
|

Fiets jersey Cadence Jersey Icebreaker

© PR

Ongeveer 90 euro:
Fiets jersey Cadence Jersey Icebreaker

De Cadence Jersey Icebreaker is net als de broek Merino. Deze natuurlijke vezel kwaliteit temperatuur en is comfortabel (ondanks wol geen krassen). Onaangename geur van zweet is er niet. Omdat Merinowol vrijwel reukloos tijdens langdurig gebruik. Andere voorzieningen: een verstandige fietspomp zak.

Meer info: www.icebreaker.com

Bike Vest Prestaties Light Vest Craft6/17
|

Bike Vest Prestaties Light Vest Craft

© PR

Ongeveer 70 euro:
Bike Vest Prestaties Light Vest Craft

De Performance Light Vest van Craft is een ultra-lichtgewicht, winddicht fiets vest. De verpakking is zo klein dat het vest past losjes in de trui zak. Stoffen en voering betrouwbare bescherming tegen wind en koele temperaturen (alleen de voorste winddicht), snijden de gebogen houding op de fiets.

Bike Vest Prestaties Light Vest van Craft in de test
The Light Vest Craft kan pakken om vuist grootte en opgeborgen in jersey snel. De zeer lichtgewicht vest is een echte apparatuur hit bijzonder winderige shutdown of onduidelijke weersomstandigheden. Het deel zit zeer comfortabel en heeft voorste en achterste reflectoren zelfs kleine afdrukken.

Meer info: www.craft.se

Bike glazen supernova adidas eyewear7/17
|

Bike glazen supernova adidas eyewear

© PR

155 euro:
Bike glazen supernova adidas eyewear

De lichte Supernova u nauwelijks op het hoofd. Toch zullen ze niet toegeven. Door de naadloze glazen heb je een geweldig uitzicht. Anti-fog filters en een scala aan filter kleuren die relatief snel kan worden gewijzigd. Ook kunnen visuele hulpmiddelen worden via de stekkers achter de lens clip, geïntegreerd in de glazen.

Meer info: www.adidas.com/Eyewear/content/de/

Fietsrugzak door Vaude Tracer8/17
|

Fietsrugzak door Vaude Tracer

© PR

Van 80 Euro:
Fietsrugzak door Vaude Tracer

De fiets pakket tracer Vaude bovenzijde is voorzien helmbevestiging side netzakken, regenscherm, aparte drinksysteem met een extra uitgang. Door een slimme aanpassing van de rugzak elke rug kan worden aangepast: De heupgordel is verstelbaar naar achteren lengte. Plus: metalen haken in plaats van plastic sluitingen. De tracer in vier maten: 12, 16, 20 en 28 liter - ook voor meerdaagse tochten.

De tracer van Vaude in Test
De Tacer is goed geventileerd aan de achterzijde en heeft een strakke pasvorm. Goede oplossing: Tool of noodpakket past in een kleine voorvak op de heupgordel waaraan u snel rankommt, zelfs tijdens het rijden. Top geschikt voor mountain bike of andere fietstochten.

Meer info: www.vaude.com

Bike shoes Comp Road (links) en Comp MTB Specialized9/17
|

Bike shoes Comp Road (links) en Comp MTB Specialized

© PR

160 euro:
Fiets Schoenen Specialized Comp

De Comp Road Shoes Specialized (links) hebben een glasvezel zool die het pedaal voor een schone stroom overdracht maakt. Praktisch: De schoenen worden door een schroef en stalen koord te stellen. Dit werkt ook heel goed tijdens het rijden. Het model is ook beschikbaar als MTB-versie (rechts): De sluiter werkt hier op Kletts en ratels.

Bike shoes Comp Road Gespecialiseerd in de test:
De fiets schoenen Comp Road Specialized liggen gemakkelijk te voet. De zool is ongelooflijk stijf en brengt de kracht schoon op het pedaal. De schroefdop is praktisch en eenvoudig aan te passen. Zelfs tijdens het rijden kunt u de schoenen geweldig resultaat aan te passen. Vind onze collega's van het tijdschrift Road Bike. Er, de race-model Comp Road Specialized winnaar (06/11) was.

Meer info: www.specialized.com/de/de/bc/home.jsp

Fietshelm Watu Scott10/17
|

Fietshelm Watu Scott

© PR

Vanaf 50 Euro:
Fietshelm Watu Scott

De Watu Scott is goed gemaakt en beter geventileerd. Een maat van de helm door het draaien van wielen met raster ingesteld. Beste argument: de gematigde prijs.

Meer info: www.scott-sports.com

Bike Handschoenen Grippp Tour SF van Hirzl11/17
|

Bike Handschoenen Grippp Tour SF van Hirzl

© PR

40 euro:
Bike Handschoenen Grippp Tour SF van Hirzl

De fiets handschoenen Grippp Tour SF van Hirzl hebben een comfortabel, maar strakke pasvorm - zelfs in de regen. De Zwitserse fabrikant belooft een uitstekende grip voor volledige stuur controle. Plus: zelfs water loopt uit bij de lederen handschoenen.

Bike Handschoenen Grippp Tour SF van Hirzl in Test
De korte vinger handschoenen zijn zeer comfortabel, hoewel ze zeer nauwkeurig passen bij de vinger en hand. Ze zien er stijlvol en palmen blijven droog, zelfs bij hoge temperaturen. Top: De Grippp Tour SF zijn zeer dun, zelfs de gel pad niet zo maar door bij te dragen. Dit geeft u een heel directe, gevoelige besturing.

Meer info: www.hirzl.de

Bike shorts Taurus Pro Men van Zimtstern12/17
|

Bike shorts Taurus Pro Men van Zimtstern

© PR

Met 150 euro:
Bike shorts Taurus Pro Men van Zimtstern

De baggy shorts Taurus Pro Men van Zimtstern heeft een herausknöpfbare binnenbroek met zeem. Dit beschermt de achterzijde. Het materiaal is duurzaam en rekbaar. De laatste is echter volgens de fabrikant alleen langs en niet over. Dit is om te voorkomen doorzakken.

Meer info: www.zimtstern.com

Mini Pump Alloy Drive Lezyne13/17
|

Mini Pump Alloy Drive Lezyne

© PR

33 euro:
Mini Pump Alloy Drive Lezyne

De Mini luchtpomp Alloy Drive Lezyne moet worden op elke tour. De hulpdienst weegt slechts 112 gram en pompen ook grote MTB snel moe. Wordt geleverd met Schrader en Presta ventiel.

Meer info: www.lezyne.com

Mini Tool Hummer 2 Topeak14/17
|

Mini Tool Hummer 2 Topeak

© PR

20 euro:
Mini Tool Hummer 2 Topeak

De minitool Hummer 2 Topeak biedt 16 functies en weegt slechts 167 gram. Ook aan boord: diverse Allen, Torx, spaaksleutel, schroevendraaiers, kettingpons bevestigingshaken -en, evenals twee bandenlichters.

Meer info: de.topeak.com

Fietscomputer CS 500 Polar15/17
|

Fietscomputer CS 500 Polar

© PR

Met 200 euro:
Fietscomputer CS 500 Polar

De fietscomputer CS 500 Polar valt op vooral door zijn enorme, heldere display. Dit is rocked naar rechts of naar links te werken. Beste argument. Zeer gemakkelijk af te lezen display. Daarnaast is er een herinnering voor het tijdig eten en drinken tijdens de training.

Fietscomputer CS 500 Polar in de test
De CS 500 Polar u krijgt om zijn eigen prestaties veel beter leren kennen. Daarnaast is de speelse aspect (veel opties in controle en evaluatie) niet verwaarloosd. Het apparaat is geweldig om te lezen en geeft elke fietser een nieuwe motiverende kick.

Meer info: www.polar-deutschland.de

Helm Camera HD Hero van Go Pro16/17
|

Helm Camera HD Hero van Go Pro

© PR

Over 350 euro:
Helm Camera HD Hero van Go Pro

De Hero HD door Go Pro levert de beste HD-beeldkwaliteit. De meegeleverde case is waterdicht. De 5 megapixel camera wordt geleverd met alle bevestigingen, zodat u meteen kunt beginnen.

Helm Camera HD Hero van GoPro in de test
Dankzij een quick-change gehechtheid in een mum van tijd. Daarmee is echter slechts een beugel met linten. Een goede stuurhouder kost 25 euro. De camera levert geweldige foto's met rijke kleuren, het geluid is ook acceptabel. De bediening is zeer eenvoudig. Het enige nadeel: Het LCD-scherm geeft geen zoeker.

Meer info: gopro.com

LED-licht Ixon IQ Speed ​​Busch & molenaar17/17
|

LED-licht Ixon IQ Speed ​​Busch & molenaar

© PR

180 euro:
LED-licht Ixon IQ Speed ​​Busch & molenaar

De fiets lamp Ixon IQ Speed ​​Busch & Müller vele uren licht (op vol vermogen ongeveer 10 uur volgens de fabrikant, 10 lux, het moet 50 uur). Met maximaal 50 Lux is bijna perfect licht op de weg. De bijgevoegde accu kan worden uitgevoerd in de trui of gemonteerd op het frame (het Pack kan tot twee koplampen als lampen geven). De spot voldoet zelfs aan de StVZO regelgeving. Met iets minder dan 100 gram is niet bepaald een lichtgewicht, maar al snel geïnstalleerd.

Meer info: www.bumm.de

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou