Björn og Jan endelig ønsker at strejke som en pige - som en professionel bokser, selvfølgelig. De viser dig hvordan du får i 5 uger mere hastighed og kraft i dine venstreorienterede og rettigheder

Mål af Björn Krause, livsstil redaktør, og Jan Mötting, assisterende art director:2000 Newton * gennemslagskraft i boksning

* Enhed af kraft, hvor slagstyrke er angivet

For et år i januar, og jeg får i ringen. Hvor stærk vi strejke godt, vi spekulerer for første gang, da vi kommer fra sparring Jan har en violet, jeg bløder fra næsen. Kun 2 uger senere, vi er på vej til Leipzig for at gøre en performance test i Institute for Applied Training Science.

1. runde: effektiviteten test
Jens Bussweiler, Fachgruppenleiter kasser, plejes kun topatleter fra landsholdet - for os, han gør en undtagelse. For det første er der tutoring i fysik: "Effekten af ​​et slag lige så afhængig af masse og anslagshastigheden af ​​bokser" Hvem vil ramme fjenden, skal være hurtige til at slå, fremskynde knytnæve fra starten, maksimum - én måde. Skal jeg ønsker at opnå maksimal effekt, jeg nødt til at slå hårdt - Mulighed to. For dette, skal den knytnæve på modstanderen strejke på maksimal hastighed.

Men musklerne, er det muligt for kun en lille del af den slående måde, at lade de største accelerationskræfter. Så du er nødt til at vælge en variant. Jan og jeg ønsker at ramme et maksimum hårdt. I 3 gange 3 minutter af hver affyring af os omkring 160 slag onto en udstyret med sensorer væg pude. Januar nåede med sin pladevat, korset, en maksimal kraft på 1550 Newton *, jeg lander i 1900. Bussweiler: "En top atlet fluevægt bringer det til næsten 2.000 Newton også." En kvinde? Mere? Når vi? Det er stille i det rum, hvor vi netop har været råben, som om vi var dækket i blod på slagmarken. Et blik på Jan (tidligere fodboldspiller, 90 kilo): Hvordan ser en kvinde ligne godt, at rammer hårdere end en fyr, der tidligere bankede køleskabe?

"Hemmeligheden bag et hårdt stød er i udfoldet masse og hastighed," forklarer ekspert Bussweiler. Mænd slog ikke automatisk hårdere end kvinder. Det er også afgørende for teknologien. Fordi vi ønsker at arbejde.

Runde 2: The Iron Fist Træning
"Jeg ved ikke, - når jeg - det så - der var" stønner januar "Hvis du ikke kan tale, træningen var for slap," tællere vores træner. Tim von Fintel fra Hamborg er kampsport ekspert (http://www.zanshin-dojo.de) og relateret til Djævelen: Det giver ham helvede sjovt at pine os. Det ligner en træningsdag: varme op med roterende bevægelser og skyggeboksning, derefter kombinationer på væggen polstring, et minut hver bænkpres, squats og øvelser med medicin bolde. Efter tre af disse passager kan jeg mærke, at selv svede mine øjne.

3. runde: punch-finalerne
Fire uger senere, ved det næste besøg af testen lab, baren hænger meget højt. "Sidste gang her har gjort materialprøve en Active, det var ligesom en Wrecking Ball ramt," siger Bussweiler.

Så vores renoveringer begynde. Vi foreslår 9 minutter hver hånd ud til at være den sidste. "Resultatet ser godt - til rekreative atleter," boksning ekspert. Den forbedrede teknologi har avancerede i januar med pladevat af utrænede område i de uddannede, har jeg rejst mig ved jab, jab. Og vi begge var i stand til at få vores maksimal effekt hårdhed konstant - vigtigt at sætte modstanderne under pres. Den gennemsnitlige hårdhed af pladevat af en utrænet er 500 til 1000 Newton, ivrige rekreative cyklister kommer til over 1500, Jan og jeg ridse 2000. "Teoretisk er det muligt i 3 måneder 2500 Newton for at nå," sagde Bussweiler. Lyder som en fremtidig mål. Først tager Jan og jeg er men bestemt til hensigt at arbejde på vores dækning.

HER kommer til Jans og Bjørn hårdeste BOX TIPS