Testosteron gør dig mandlige og sundt - i hvert fald hvis du producerer din egen. Vi giver tips om hvordan man kan øge den naturlige produktion af hormoner

Fjern fedt og øge dit testosteron

Jo tykkere maven, de lavere testosteron niveauer - som resultat af en række undersøgelser. Fordi fedtvævet selv er et hormon fabrik, men den producerer de forkerte hormoner bygger på kvinde mand til. "Selv de, der en testosteron værdi har i overvægt i det normale område, kan øge det ved at reducere vægten"Så Hamborg mænd læge Frank Sommer. Så noget som løb hen til bacon! En af de mest effektive fedtforbrænder øvelser: squats med vægtstang.

Find dig selv en god fodboldklub

En sejr og tre point - så du score testosteronniveau også i tingene. Den, der taber, er imidlertid modløs hormonelt. Så den måde at reagere ikke kun spillerne, men også deres fans ser TV - demonstreret af amerikanske forskere i fodbold VM i deres eget land. Også, er hjemsted fordel relateret til testosteron. Derhjemme, det hormon niveau er højere end før udekampe. Computerspil bringe den måde, intet. Dårlig luft, fede snacks, motion og søvnmangel endda reducere testosteron produktionen. Med den rigtige klub, så du kan booste din testosteron!

>>> Fodbold øger testosteron

Mere Mukkis? Tjek din testosteron værdi!
Testosteron gør dig mandlige og sund

© romersk Samborskyi / Shutterstock.com

Træn ret kort, men hård

Ekstreme udholdenhedssport sænker testosteron-niveau. "Det afgørende er ikke antallet af kilometer, men varigheden af ​​enheden"Siger Frank Sommer. Så deler din ugentlige arbejdsbyrde snarere i flere kortere ruter, som hver især bør være at skabe i maksimalt 90 minutter. Eller prøv styrketræning. Dette kan øge testosteron niveauer, især hvis du arbejder kort, men intens høj vægt. "En maksimal stigning kan opnås ved tvunget reps, hvor man går tilbage kun kort om den muskuløse fiasko"Sagde Sommer. Ikke desto mindre, ikke overdrive det: 1 time i last rum vare!

De testosteron vandstand: spiser proteiner

Mænd har brug for kød. Britiske forskere ved University of Worcester har fundet: proteinet fattigere, mænd spiser, jo flere globuliner (særlige protein forbindelser) svømning i deres blod - og disse er netop dem, der trækker testosteron ud af omløb. Kan kun handle frit hormon molekyler og ikke er bundet til globulinfrit i kroppen. Tilstrækkelig protein indtag kan øge din testosteron!

>>> Protein shakes til muskelopbygning

De bedste actionfilm til mænd
De bedste actionfilm til mænd
62 billeder
© Marvel

Kig på de rigtige film

Actionfilm øge din testosteron. Dette kunne et amerikansk forskerhold fra University of Michigan show. dog kun romantiske film ført til mere progesteron. Dette hormon er en af ​​de gestagener i naturlige mængder, er det i mænd ringe effekt. Måske er et nyt argument, hvis du kæmper næste gang med dine kære over tv-program.

Læs mænds sundhed

Ud over de fitness-øvelser, især de erotiske historier vises hormonelt stimulerende. Hvis du ikke har tid til at læse, se bare de billeder - der alene giver rigelig testosteron-styrke udsigt.

hurtigt producere mere testosteron

Du ønsker at køre dit testosteronniveau hurtigt i luften? Sådan virker det

hurtigt producere mere testosteron
hurtigt producere mere testosteron