Testosteron maakt je mannelijke en gezond - tenminste als u produceert uw eigen. We geven tips over hoe je de natuurlijke productie van hormonen te verhogen

Verwijder vet, en het verhogen van uw testosteron

Hoe dikker de buik, de lagere testosteronspiegel - als gevolg van een groot aantal studies. Omdat het vetweefsel zelf is een hormoon in de fabriek, maar het produceert de verkeerde hormonen bouwt aan vrouwelijke mannelijk naar. "Zelfs degenen die een testosteron-waarde heeft dan het gewicht binnen de normale grenzen, kan het verhogen door het verminderen van gewicht"Dus de Hamburg mannen dokter Frank Sommer. Dus, niets rende naar het spek! Een van de meest effectieve vetverbrander oefeningen: squats met barbell.

Zoek jezelf een goede voetbalclub

Een overwinning en drie punten - dus je scoort testosteronspiegel ook in de dingen. Wie verliest, is echter hormonaal teneergeslagen. Dus de manier om niet alleen de spelers, maar ook hun fans tv-kijken te reageren - aangetoond door Amerikaanse onderzoekers in het Soccer World Cup in hun eigen land. Ook wordt het thuisvoordeel in verband met testosteron. Thuis, het hormoon niveau is hoger dan voorheen uitwedstrijden. Computerspelletjes brengen op die manier, niets. Slechte lucht, vette snacks, lichaamsbeweging en slaaptekort zelfs verminderen de aanmaak van testosteron. Met de juiste club, zodat u kunt stimuleren uw testosteron!

>>> Football verhoogt testosteron

Meer Mukkis? Controleer uw testosteron waarde!
Testosteron maakt je mannelijke en gezond

© Roman Samborskyi / Shutterstock.com

Werk vrij kort, maar hevig

Extreme duursporten verlaagt de testosteronspiegel. "Doorslaggevend is niet het aantal kilometers, maar de duur van de unit"Zegt Frank Sommer. Dus, verdeel je wekelijkse werklast eerder in een aantal kortere routes, die elk zou moeten zijn om te creëren in een maximum van 90 minuten. Of probeer krachttraining. Dit kan verhogen testosteron niveaus, vooral als u werkt korte maar intense hoog gewicht. "Een maximale verhoging kan worden bereikt door gedwongen herhalingen, waar je gaat back-slechts kort over de gespierde mislukking"Zei Sommer. Toch niet overdrijven: 1 uur in het krachthonk strekt!

De testosteronspiegel stijgt: Eet eiwitten

Mannen moeten vlees. Britse onderzoekers van de Universiteit van Worcester hebben gevonden: het eiwit armere, mensen eet, hoe meer globulinen (speciaal eiwit verbindingen) zwemmen in hun bloed - en dit zijn juist degenen die het testosteron te trekken uit de circulatie. Kan fungeren alleen gratis hormoon moleculen en niet gebonden aan globuline in het lichaam. Adequate eiwitinname kan je testosteron te verhogen!

>>> Eiwit shakes voor de spieropbouw

De beste actiefilms voor mannen
De beste actiefilms voor mannen
62 foto's
© Marvel

Kijk naar de juiste films

Actie films stimuleren uw testosteron. Dit kan een Amerikaans onderzoeksteam van de Universiteit van Michigan-show. echter, romantische films alleen geleid tot meer progesteron. Dit hormoon is een van de progestagenen in natuurlijke hoeveelheden, is het bij mannen weinig effect. Misschien is dit een nieuw argument, als je de volgende keer vechten met uw dierbaren over het tv-programma.

Lees Men's Health

In aanvulling op de fitness-oefeningen in het bijzonder de erotische verhalen verschijnen hormonaal stimulerend. Als u geen tijd om te lezen, zien alleen de foto's - die alleen bieden voldoende testosteron verbeterende uitzicht.

snel meer testosteron

U wilt uw testosterongehalte snel rijden in de lucht? Hoe werkt het?

snel meer testosteron
snel meer testosteron