Mænd er hævngerrig efter en Beziehungsaus end kvinder. Her de enkelte faser

Fase 1: Død
Hvordan har du det: Hvor døv! "Du holder alt til en ond drøm, ønsker at genindstille din partner"Forklarer Dr. Doris Wolf, Psykoterapeut i Mannheim. Som et resultat, har du det ned, tvivler selv og isolere sig fra.
Hvad du kan gøre: bevare roen! forventer ikke, at det passerer sit præg på dig. Selv om det er svært: Undgå al kontakt med din ex. "Telefonopkald eller ikke går efter hendes", Forfatteren rådgiver ("Hvis partneren er ...", PAL-Verlag, omkring 13 euro). Afstanden er vigtig. Også: Har du det virkelig nødvendigt at løbe efter hende? Hvis du lægger pres på din ex eller chikanere dem, gøre det værre. Forsigtig: Mange mænd nu drukne deres frustrationer i alkohol eller ty til andre stoffer!

Fase 2: Anger
Hvordan har du det: Som spyttede! "Du sover dårligt, er ubalanceret, uregelmæssig spise, nogle gange for lidt, nogle gange for meget"Forklarer Wolf. De tror hele tiden om din Forløbet og kaste sig ret til at har ikke gjort noget for forholdet.
Hvad du kan gøre: Klare minder! "Pak alle elementer i dit hjem, som du opretter forbindelse til din ex, i en stor kasse og forvise dem til kælderen"Rådgiver psykoterapeut. Eller skrive hende et brev, som du derefter ikke har sendt det. Så du kan afreagere. Vores tip: Sæt det overskydende vrede i bevægelse. Gå jogging, svømning, grave din have - hver hobby bringer distraktion.

Fase 3:nyorientering
Hvordan du føler The Change! At være alene gør dig ikke noget mere af jer tror igen på sig selv, men er afhængige af, og endnu en gang igennem.
Hvad du kan gøre Og handling! Tag handling, lave planer, især i weekenden - fordi du tror mest tilbage til almindelige timer. Wolf: "Spørg ikke for meget af dig selv. Ikke desto mindre, er du nødt til at handle nu, også selvom du ikke føler." Gå væk i et par dage med venner, bare fuck off gange - at komme ud af deres sædvanlige miljø.

>>> At være en glad single

Fase 4: Stødende
Hvordan har du det: Ligesom ny! De har selvtillid og at forstå, hvorfor forholdet brød sammen. De har intet ønske om at (selv) medlidenhed, ikke ønsker at være alene.
Hvad du kan gøre: Tschakaaa! "Tro på dine styrker. I en separat man mister synet af den lidt"Siger terapeuten. Gå ud, møde kvinder. Og husk altid: Er du ikke den uheldige, men din ex.

Vi fortæller dig, hvilken strategi du skal udfylde korrekt med forholdet. Hvad Kærlighed problemer i en lejlighed venter på at tjekke vores guide.

Mere omHvordan gør jeg op med hende?
afslutte forholdet

Hver begyndelse er svær. Men det modsatte er tilfældet for partnerskaber. Her er forholdet ende er det sværeste ...

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model