Et kondom er kun pålidelig beskyttelse, hvis det sidder korrekt. For at finde den rigtige størrelse kondom

Problemet med dårlig montering kondomer

Du går til apotek henkastet kong pack til kassereren? Men kun hvis det passer. Problemet med for stort et kondom: "Det kan nemt glide, tilbage rullende igen, og det kan lække sperm," forklarer Andreas Gloël, kvalificeret social og seksuel pædagog af Pro Familia i Hamborg. Men også for at lukke Kondomer kan være din undergang: "Du strække, hvorved materialet desuden stresset," siger eksperten. Og de kan medføre, at din erektion bryder ned.

Siddepladser til en god kondom

"Det skal passe stramt, men ikke føler sig utilpas," siger Gloël. "Hvis luftbobler, hvilket er en klar indikation af, at kondomet er for stor". Men "rynker" ofte kunne ikke undgås, da hvert penis er formet individuelt. "Roll-over skal ikke give dig nogen smerte. Ellers skal du have en bredere kondom, "eksperten siger.

Disse seks trin vil hjælpe dig med at finde den rigtige kondom størrelse

Din honning vil hjælpe dig med at fastslå gerne finde den rigtige kondom størrelse - © artemisphoto / Shutterstock.com

1. Vær opmærksom på bredden

"Det er ikke længden, der tæller, men bredden," sagde Gloël. Hvis du ikke havde tænkt på? Er i kondomer størrelser, men så! Hvis kondomet er for kort og bo to centimeter i bunden af ​​penis afdækket, det er ikke noget problem. "Hvis det er for lang, tværtimod, ikke rulle resten let," siger eksperten.

2. Beregning af størrelsen

"Sæt et fleksibelt målebånd rundt den tykkeste del af din penis," rådgiver Gloël. At måle omkredsen. Den korrekte bredde af kondomet beregne ved at dividere omkredsen af ​​den anden

3. Standard kondomer

"Meget ofte en bredde på 52 mm og en længde på 185 millimeter," sagde Gloël. Hvis der ikke yderligere navn på emballagen, at henvisningen til en anden størrelse er, det er en standard kondom.

4. I erkendelse af størrelsen

"På den side eller på bagsiden af ​​emballagen, er bredden af ​​kondomet mærket" forklarer Gloël. Bredere kondomer kalder sig ofte "Large", "konge" eller "Large". Smallere ofte har "Slim" eller "Lille" i navnet.

5. kondomer i forskellige størrelser

De fleste kondomer er 49 til 55 millimeter bred. "Disse er tilgængelige i købmænd, apotek, men ofte også på tankstationer og i automater," sagde Gloël. Størrelser afvige mere fra standard bredde, der er online og i sexbutikker. Nogle mærker som My.Size, Coripa og Theyfit har specialiseret og tilbyde op til 95 forskellige størrelser afhængigt af ikke blot bredden, men også af længden.

6. Den højre form

"Formen på kondomet skal være så af penis match," sex pædagog rådgiver. Hvis du opdager, at standardformularen af ​​glans er for stram, tage et kondom med ekstra stor hovedgærde. Er det for stramt tværtimod på penis, en, der bliver bredere mod akslen hjælper. Hvis bredden er ret i sig selv, kondomet, men stadig glider, eller luft bobler, skal du vælge et kondom, der er tæt bag glans. Sådanne kondomer kalder indsnævrede, anatomisk eller profileret. "Ribben, behøver riller eller knopper ikke påvirke pasform," siger eksperten. "De bør gøre brug kun én følelse intens oplevelse." Et godt overblik over formularer tilbyder Kondomotheke.

Ingen montering kondom handy?

Hvis du har et kondom i den rigtige størrelse på hånden, eksperten rådgiver: "Brug en standard kondom. Hvis du interesserer dig for prævention, der er bedre at bruge end ingen, selv om risikoen for at forhindre spredt så er højere. "Derfor, se efter under samleje, uanset om det er stadig på plads. Generelt: "Veje mellem risiko og fornøjelse faktor fra," sagde Gloël. Hvis du allerede Flutes går erektion ved tanken om et kondom, så tal med din partner om alternativer.

Mere omSåledes at kondomet beskytter dig virkelig, du er nødt til at rulle gummi korrekt
De mest almindelige kondom uheld - og hvordan man undgår dem

Forebyggelse med planen: For at undgå de mest almindelige utilsigtede handlinger, der sker gør kærlighed med kondomer ...

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model