De frisurer tendenser 2017 for mænd: Fed Cut og komme slanke udseende, også skaldet. The Great er højere. Underbyder vi vil se sjældne

Frisurer trend for mænd 2017:
Slanke udseende, Fed Cut og korte shaved hoveder er stigende

Hvilke mænds frisurer er populære i 2017, forklarer Jörg Oppermann, trend-frisør fra Hamburg, i et interview

Hvad er der tilbage fra 2016? Og hvad der er nyt om de frisurer for mænd i 2017?

"Den klassiske Facon haircut tilbage. Han har optrådt i mange samlinger på catwalks i Paris, da slanke udseende eller kæmmet som en klassisk krone baglæns. altid ser super elegant og passer til mode stil i 2017 helt.
Den absolutte trend i 2017 er efter min mening den 'Fed Cut'. Denne stil kan ses meget i mode hovedstæder. Det er som en 'pot haircut'. fuldstændigt barberet omkring samme længde af hår og 1-2 cm over ørerne til hovedet. Enten helt glat og på en længde eller endog helt opgraderet .På den modeshows i 2017. Jeg har ofte set udseendet af Alessandro Michele, designeren af ​​Gucci. Han bærer sit hår i 70'erne stil, lang, bølget og skiltes i midten. Meget afslappet, meget peacig. Ligesom god!"

>>> Det er de hotteste mænds frisurer 2018

Og hvad de skal bære mænd med ringe eller tyndt hår?

"Et højdepunkt på 2017 er den barberet hoved ... meget kort, meget lige, meget, meget kunstig."

Dwayne Johnson er netop blevet kåret til den mest sexede mand i live ...

"Den helt skaldet er alle de vrede. Det viser en masse af maskulinitet og dynamisk, sportslig elegance. Ikke underligt at han blev stemt Sexiest Man Alive for. En skaldet symboliserer afgang. Et stort problem for det nye år!"

Hold Frigang og einrasierte sideskilning så populær som i 2016?

"Den Frigang tendens er overstået. Jeg kan ikke se ham for 2017:e Sideskilning stadig, men ikke mere end Frigang."

Er tunneler i 2017 stadig populære?

"Den store ting er ikke nødvendigvis mere så hip. Det er slidt meget sleeky udseende, arbejdet meget med gel. Alt er smartere tilbage og skiltes."

Mænd er modigere med farvestoffer? Hvilke farver er tendens?

"Ja! Absolut skøre og virkelig cool. Enhver, der vover i kombination med den trendy Fed Cut, der vover meget og er helt hofte. Bang rød, lyse orange - siden, og mere fra farvepaletten!"

Hvordan har skæg tendens påvirket frisurer?

"Den skæg påvirket frisurer omfang, konturerne er kortere. Ansigtet er fuld af hans skæg. Derfor er det vigtigt at bære håret kontur lidt kortere. Så du ikke kan se alt for meget hår, men snarere at passe og stil!"

Jörg Oppermann fører i Hamborg salon 'Oppermann Haute Coiffure'

Den side cut, ligesom i kombination med et skæg, en af ​​de mest fashionable frisurer til mænd 20172/59
|

Den side cut, ligesom i kombination med et skæg, en af ​​de mest fashionable frisurer til mænd 2017

© Sakkmesterke / Shutterstock.com

Mænds frisurer Trends 2017:
The Great er vuggende, sidesnittet bleit bedste frisure i 2017

Dennis Creuzberg, trendy frisør fra Berlin, afslører annonceres som klipninger og -Stylings for mænd i 2017

 • side Cut til Berlin  Scene frisør Dennis Creuzberg tilhører (også kaldet Side Part) Side Cut  til den absolutte top frisurer til mænd i 2017. Siderne holdes kort for disse mænds frisure og topcoaten er længere. Creuzberg: "Det nye ved frisure er, at håret er slidt lidt længere på kronen, omkring 10 til 15 cm lang, og udseendet er noget vildt og ukontrolleret stylet."
 • Einrasierte mønstre er Ingen Gos "Hendes hår einrasierte mønstre er absolut 2017 Ingen Gos, "siger Dennis Creuzberg. Det eneste i 2017 vil stadig være tilbage af dem, er einrasierte krone og dette endda på begge sider."
 • krøller Hvis du allerede har lys krøller eller bølger i naturen, vil være glade, fordi de er en reel blikfang i 2017, så Creuzbergs prognose.
 • skæg "Selv skæg tendens forbliver endnu længere ned til os, som jeg synes er også god"Siger Creuzberg. Selvom ikke alle skal være tvangsmæssigt hans skæg og pålægge os med tre hår på ansigtet for at være trend-bevidsthed, men en fuld velholdt skæg vil fortsætte med at byde velkommen og passer perfekt med hår tendens 'store'.
 • Stor sten "The Great er meget høj slag-tørret i år og enten doctored virkelig glat med nogle gel eller svagt disheveled ind i klippen med pulver spray"Sagde Dennis Creuzberg.
 • Rich hårfarver Farver, der lægger vægt naturlighed og ungdommelighed er tendensen. "Vi Frisører har så meget at gøre med de mænd, næsten præcis som hos kvinder." Sikker på, fordi mænd ønsker at se ung og dynamisk. Og således lykkes, valget af den type matching, den trendy frisure spiller en vigtig rolle.

Dennis Creuzberg er ekspert på L'Oréal Professionnel og fører i Berlin-Mitte hans 'Atelier Dennis Creuzberg'.

  En god kort frisure du erkende, at du kan style det anderledes3/59
  |

  En god kort frisure du erkende, at du kan style det anderledes

  © Shutterstock / Volodymyr Leshchenko

  Korte frisurer:
  Trendy korte frisurer til mænd

  Trend kort hår: Hvad længde passer til hvilket hoved form og hvordan at style dit kort frisure optimalt

  Konvertible korte frisurer er annonceret. Tendensen er væk fra underskæringen, værdi vil i stedet i år placeret på mandlige men elegante snit. Konturerne er korte og den øverste hår langt, så Hamburg Trend Frisør Jörg Oppermann. Hvor kort konturerne vil afhænge af dit hoved form.  

  • De har en aflang og smal hovedform?
   Lidt længere konturer gøre dit ansigt ser bredere. Barberen anbefaler en længde på 2 cm.
  • De har en rund hovedform?
   Konturerne kan være stille bare 0,5 centimeter. Dette udvider dit ansigt.

  Kort hår - styling
  Det er vigtigt, at din kort frisure er variabel. Den lange ydre pels giver mulighed for mange forskellige stylings, afhængigt af den lejlighed. Disse produkter bringer dit korte hår i topform:

  • modellering
   Gel gør håret hård og unformbar. Bedre til modellering af en blanding af gel og voks, at rede den lange ydre overtræk til jobbet elegant tilbage eller til siden er. "Det blandede produkt giver kort hår den rigtige glans"Siger Oppermann.
  • Strand Effect Spray
   For at få den afslappede wet look til hverdagsbrug. Håret kan gentagne gange neustylen og forbliver fleksibel.
  • tekstur Pulver
   En styling pulver giver dit hår tekstur og er velegnet til afslappet underholdning look. Dit hår får volumen og virker vildt og frazzled. Garanteret til at holde hele natten.

  Tekst: Laura Oelker

   Den dandy udseende tilhører tendensen i 2017 frisurer til mænd med fuld hår4/59
   |

   Den dandy udseende tilhører tendensen i 2017 frisurer til mænd med fuld hår

   © Shutterstock / L&# 039; Oréal Professionnel

   Frisurer trend for mænd 2017:
   Dandy udseende

   Hvem har en frodig leder af hår, det sætter i 2017 med en sideskilning scene. Ikke kun kraniet, og siderne er trimmet i volumen. Hår pomade eller voks (fx Wax L'Oréal Professional) holde volumen og styling længe i form.

   De er usikker på pomade er det rigtige for dig? Shopmajic forklarer de vigtigste detaljer omkring den populære styling produkt.

   I dag Don Draper ville bære skæg: Denne Mad-Men-retro look er en af ​​de fashionable frisurer 20175/59
   |

   I dag Don Draper ville bære skæg: Denne Mad-Men-retro look er en af ​​de fashionable frisurer 2017

   © Shutterstock / L&# 039; Oréal Professionnel

   Frisurer trend for mænd 2017:
   Mad-Men-retrostil

   Dette look er et blikfang på enhver part. Ved lydstyrken på toppen af ​​hovedet og glat hår fastgjort til siderne af frisure ser fashionable og elegante. hjælpe Volumizing shampoo (f.eks Fiber Boost L'Oréal Professionnel Homme) for at få overflod i dit hår: Tip. Hår gel eller voks for at sikre, at den pragt indtil morgen overlever partiet.

   Svampen er en af ​​de fashionable frisurer til mænd 20176/59
   |

   Svampen er en af ​​de fashionable frisurer til mænd 2017

   © Shutterstock / Philip Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   champignon hoved

   Med en lille indsats, er den nye fortolkning af Beatles kig stylet. Vores ekspert, Redken Artist Michi Jung af Cut for Friends i Hamburg, rådgiver: "Påfør en hasselnød stor mængde styling pasta i dine hænder og derefter massere ind i håret" For den perfekte struktur, du stadig slå med flad hånd over hoved. "Endelig svinge enkelte hår på bagsiden af ​​hovedet og over ørerne med fingerspidserne på ydersiden," Jung anbefaler. Paul og John ville være så stolt!

   Mænd med krøllet hår liggende med en tunnel frisure i 2017 alle de vrede7/59
   |

   Mænd med krøllet hår liggende med en tunnel frisure i 2017 alle de vrede

   © Shutterstock / Philip Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   Curl Tolle

   For at tæmme naturen Krause, hår har brug for en masse fugt. Den professionelle: "Curls ofte synes skør og kedelig, fordi de ikke reflekterer lyset." Den bedste måde at distribuere et hår creme (f.eks Cream med Silk Groom Kiehl s) fra rødderne til spidserne, således at kombinere håret og det med til at give en naturlig glans. "Når føntørre du skal tørre krøller med en diffuser på den laveste indstilling, så strukturen ikke eksplodere," siger frisøren. Og skægget skal passe naturligt.

   Capri er en klassiker blandt Mr. frisurer, der aldrig går af mode8/59
   |

   Capri er en klassiker blandt Mr. frisurer, der aldrig går af mode

   © Philip Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   Capri

   Capri er en klassiker blandt Mr. frisurer. For at få ham i form, bør du distribuere en hasselnød stor mængde gel voks i håndfladerne og give det generøst til hele håret. Professionel tip VPM Michi Jung: "Sørg for, at gelen voks ikke tørrer ud eller fast vilje." Så trækker med en fintandet kam en kam og kam dit hår strengt til siden. "Go bedste tider med toppen fra spidsen siden hendes hår til at løse hver enkelt spil og at komme i form," rådgiver vores ekspert.

   Langt hår kan være meget maskulin, hvilket beviser den Man-Braid, en af ​​de fashionable frisurer til mænd 20179/59
   |

   Langt hår kan være meget maskulin, hvilket beviser den Man-Braid, en af ​​de fashionable frisurer til mænd 2017

   © Philip Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   Man-Braid

   Forudsætning for Man-Braid look er længere dækhår. For at rette den Store så stabil, skal du væve enkelte afsnit fra spidsen siden eller oven. Du skal først redigere håret med en mat pulver volumen (f.eks Powder Grip 03 Redken), som giver det en meget mere greb. "Det sikrer også, at kortere hår, der kan indeholde mellem, forbliver i den lidt flettet ydre pels og den Store som en endnu fastere stativ har," siger Barber Jung.

   Collagen-stil er en af ​​de fashionable frisurer til mænd 201710/59
   |

   Collagen-stil er en af ​​de fashionable frisurer til mænd 2017

   © Philipp Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   College-Style

   Så at de er her som en en, skal du hochföhnen vådt hår med en børste. derefter hår professionel Michi Jung går igen med en mini styler (glattejern, såsom GHD) i en vinkel på 45 grader på top coat og stylt det lidt fremad. den Mecki er fastgjort med en fleksibel styling creme, der giver stærkt hold, men ikke tør. "Endelig er du gå med håndfladerne stadig på siderne," den Redken Artist rådgiver. "Jo flere omstrejfende hår du opretter den og forme det lidt tilbage."

   Svampen er stigende i popularitet11/59
   |

   Svampen er stigende i popularitet

   © Philip Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   Præcis champignon

   For en hård, grafisk linje på kanten og på siderne håret behandles med en flad jern og stylet fremad. Mindre er mere: "En ært beløb styling creme fuldt tilstrækkelig til at understøtte den tekstur og naturlig glans af hår," forklarer ekspert Michi Jung. Cremen er let fordeles i håndfladerne og derefter overtrukket med den flade indre overflade på håret. Så ligge fremspringende, flyvende hår, som gør det udseende synes taktløs, og ikke brugt hår volumen reduceres herved det samme.

   Den Surfer mat tendens, på stranden og på kontoret12/59
   |

   Den Surfer mat tendens, på stranden og på kontoret

   © Philip Hegger

   Moderigtigt frisurer til mænd 2017:
   Surfer måtten

   Til fremstilling af hår og hovedbund perfekt på styling, vask det med en rensende shampoo (f.eks Clean Brew Mørk Ale Redken) for at fjerne enhver styling rest, kalk eller chlor. Ekspert Michi Jung: "Giv foran en føntørring spray Seasalt * i stadig vådt hår og massér det på. Så blæse tørt på den laveste indstilling og tør moppe helt under konstant æltning. "

   * E.g. Nr 157 Salt spray af L: A Bruket

   Punky styling "Cabriolet Man"-Looks13/59
   |

   Punky styling "Cabriolet Man"-Looks

   © levende bevis

   Mænd Hår:
   fleksible udseende

   Timeless skære teknikker kombineret med moderne styling værktøjer er grundlaget for den nye Timeless Indsamling af levende bevis. Dette look kaldet "The Convertible Man" er perfekt til mænd, der forsøger at sikre, at alle de daglige mødes med et snit, det kombinerer kølige slanke look med punk elementer.

   Trend frisure til mænd: den slanke udseende14/59
   |

   Trend frisure til mænd: den slanke udseende

   © levende bevis

   Mænd Hår:
   Den Cabriolet Man

   En nedskæring, to styling: Den fleksible haircut gør med nogle styling fra punk Tolle (se forrige figur) en trendy slanke udseende.

   Frisurer tendens i 2017 for mænd: stylet i forelocks15/59
   |

   Frisurer tendens i 2017 for mænd: stylet i forelocks

   © Shutterstock / BUNDYBUNDY / Inge Prader

   Mænd Hår:
   understreges pandehår

   Den frisure trend 2016 fra huset BUNDYBUNDY motto "Ny Natural", Det betyder, ukomplicerede, konvertible Cuts, flydende former og vægt på panden. Den hårfarve bliver lysere med upåfaldende Strähen. Vi tænker: Ser rigtig godt!

   Frigang forbliver Trend16/59
   |

   Frigang forbliver Trend

   © Intercoiffure Tyskland

   Mænd Hår:
   blond underskæring

   Frigang frisure når det er bedst: Dette Mænd frisure fra Intercoiffure Collection 2017 blev konturerne identificeret præcist. Skægget skitserer både ansigtet og halsen er barberet rene, selv øjenbrynene perfekt formet. Cool og bang på trend er de blonde striber i hendes lange hår på toppen.

   Korte frisurer til mænd 2016

   En stjerne frisører forklare tendenser:
   Mænds korte frisurer i videoen

   Korte frisurer er 2017 ikke så kort. Årsagen: konturerne af mænds frisurer er blødere, rundere, mere flydende. Den lange, stylet hår i panden bare tillade konvertible styling. Frisør Jörg Oppermann (Haute Coiffure, Hamburg) forklarer de nye sektioner med eksempler (af Tigi, Glynt og kælder skolen).

   Casual frisure til mænd med skæg18/59
   |

   Casual frisure til mænd med skæg

   © KMS California / Nick Dorey

   Mænd Hår:
   Beard forbliver Trend

   De tre-dages skæg er 2017 igen på vej op, men skægget er og bliver eneste gange stadig alle de vrede. De øverste frisører fra KMS California holde det noget kortere og kombinere det med en længere her, henkastet stylet opad pandehår. Farven på de lysere hår optages i den ydre pels.  

   19/59
   |

   © KMS California / Nick Dorey

   Mænd Hår:
   Glat stylet hår Swept

   Hvad enten lange hår eller kort hår: glat stylet hår med masser af volumen er tendensen. Og i det mindste en angivet top er obligatorisk.

   Velholdt tre-dages skæg supplerer kort hår20/59
   |

   Velholdt tre-dages skæg supplerer kort hår

   © KMS California / Nick Dorey

   Mænd Hår:
   3-dages skægstubbe-kort hår combo

   Håret på siderne får lov til at vokse igen, og i 2017 ikke længere barberet. Smuk eksempel: Disse afslappet, med modelling_tools creme (her: KMS California Hair Play Messing Creme) løs-stil wuselig pande kort hår i kombination med en velholdt tre-dages skæg.

   Frisure tendenser for mænd med skæg 2016

   En stjerne frisører forklare de tendenser:
   Frisurer til mænd med skæg i videoen

   Korte frisurer er ikke så korte. Årsagen: konturerne af mænds frisurer er blødere, rundere, mere flydende. Den lange, stylet hår i panden bare tillade konvertible styling. Frisør Jörg Oppermann (Haute Coiffure, Hamburg) forklarer de nye sektioner med eksempler (af Tigi, Glynt og kælder skolen)

   Naturligt udseende farve accenter forfine udseendet22/59
   |

   Naturligt udseende farve accenter forfine udseendet

   © KMS California / Nick Dorey

   Mænd Hår:
   Kort hår med Tolle

   Det samme kort frisure, men med afslappet med glat Great opad stylet hår. Vigtigt: En sideskilning kan ses. Et par lysere, mere naturligt udseende nuancer af den forreste sektion skaber en raffineret billede.

   Flosset stylet pande kort frisure for mænd af Tom Kroboth23/59
   |

   Flosset stylet pande kort frisure for mænd af Tom Kroboth

   © Shutterstock / Roman Mitchenko

   Frisurer til mænd:
   kort frisure

   En nedskæring, to udseende - i hvert fald. Hvis snittet er rigtigt, udseendet er let at fuldstændigt at transformere 2015 kronet af den internationale presse som "bedste frisør i verden" hår stylist Tom Kroboth beviser med dette kort frisure for mænd. I dette afsnit siderne holdt kort gevinst til hovedet ind mod midten med en omhu skum til mere volumen trimmet (her: Mousse Hair Expresse Mænd ved prof.cehko) af overflod, trin-cut dækker hovedhår.

   Cool kort hår med dyb sideskilning24/59
   |

   Cool kort hår med dyb sideskilning

   © Shutterstock / Roman Mitchenko

   Frisurer til mænd:
   Kort hår klippe med en lav spids

   Samme snit, denne gang med glat geföntem hår og sideskilning styling. Kroboths Tip: "For en silkeagtig glans og et styrket hår struktur Jeg bruger altid en balsam. Jeg foretrækker at arbejde med produkter, der indeholder så få kemiske tilsætningsstoffer såsom rækken af ​​prof.cehko hvis Conditioner påvirket Schwarzkümmelöl-, aloe vera og hvedeprotein base "Hvad især godt kan lide ved udseendet. Den angivne 3 -dag skæg er en cool kontrast til den minutiøse styling frisure!

   Grå whiskers ser attraktivt25/59
   |

   Grå whiskers ser attraktivt

   © Chris Tribelhorn / Glynt 2015

   Frisurer til mænd:
   grå hår

   at vise de første grå hår på hovedet? Glæd jer! Hvad enten på hovedet eller i skæg, grå er trendy! Senest ved udseendet er den 10-dages skæg, som erstatter Beard langsomt 2017:e

   Cool kombination: naturlige krøller og tre-dages skæg26/59
   |

   Cool kombination: naturlige krøller og tre-dages skæg

   © Chris Tribelhorn / Glynt 2015

   Frisurer til mænd:
   Curls og tre-dages skæg

   Mænd med naturligt krøllet lade dem vokse 2017:e Tip: anit-frizz pleje ikke blot forbedrer administration af krøller, hun giver også bounce og gør håret ser pæn (her var som Breeze Detangler spray af Glynt anvendt). Hvis krøller gøre dit ansigt ser alt for blød, kombinere dem med en karakteristisk tre-dages skæg.

   Pony frisurer er stigende27/59
   |

   Pony frisurer er stigende

   © Chris Tribelhorn / Glynt 2015

   Frisurer til mænd:
   Bangs med et skæg

   Pony er tilbage på mode, glad og lang, krøllet og i kombination med en skæg.

   Trend Sleek Look28/59
   |

   Trend Sleek Look

   © Chris Tribelhorn / Glynt 2015

   Frisurer til mænd:
   Elegant udseende

   Glat, skinnende hår er fuld af hofte og 2017 for både mænd med lange og korte hår. En sideskilning del af udseendet, men kan ikke håndtere skal være helt korrekt.

   Elegant udseende frisure29/59
   |

   Elegant udseende frisure

   © Chris Tribelhorn / Glynt 2015

   Frisurer til mænd:
   Kort hår i slanke stil

   Korte frisurer for mænd er 2017 ikke helt så kort som 2016, især de laterale dele er ikke barberet, men få mere længde. men det slanke udseende tilbage. Tip: For slanke udseende også holder i langt hår, håret har brug for en stærk lotion med wet-look effekt (her: Jelly Extreme Styler fra Glynt).

   Trendy kort frisure30/59
   |

   Trendy kort frisure

   © Chris Tribelhorn / Glynt 2015

   Frisurer til mænd:
   Kort hår med pjusket pandehår

   Sæt dit hår i scene!

   Mænds klipning med mange styling muligheder31/59
   |

   Mænds klipning med mange styling muligheder

   © Cutting Crew Matrix

   Trend frisure for mænd:
   1 sektion 3 Styles

   Look 1: Casual Street Style

   Med denne frisure til stil med blot et par enkle trin tre moderigtige frisurer - både for erhvervslivet som for halfpipe. Grundlaget for en nedskæring med længere dækhår og genvej hår på halsen og den side konturer.

   For det første, klassiske look du føntørre topcoaten som med en Paddelbrusch simpelthen baglæns. Er dit hår mere oprørsk natur, type før føntørring en Föhncreme i hår ordne det med en hårspray (som stil Fixer matrix).

   Mænds klipning med mange styling muligheder32/59
   |

   Mænds klipning med mange styling muligheder

   © Cutting Crew Matrix

   Trend frisure for mænd:
   1 sektion 3 Styles

   Look 2: Sporty og ukompliceret

   For den sporty, ukompliceret kig ind et stop-givende styling mousse i fugtigt hår (f.eks StyleLink Hold Booster) og føntørre håret med et skelet pensel skrå pande.

   Mænds klipning med mange styling muligheder33/59
   |

   Mænds klipning med mange styling muligheder

   © Cutting Crew Matrix

   Trend frisure for mænd:
   1 sektion 3 Styles

   Look 3: Forretning

   Til denne frisure indtaste et volumen booster i fugtigt hår og føntørre det, og derefter på sit laveste indstilling. Ælt denne hår i form. En voks pasta (f.eks StyleLink Over Achiever af matrix) hjælper til at få en let bølget tekstur til håret.

   For at sætte krøller kølig scene, der er behov for meget styling34/59
   |

   For at sætte krøller kølig scene, der er behov for meget styling

   © Shutterstock / Matteo Cavalleri (c) Moroccanoil

   Frisurer til mænd:
   Casual krøllet hår

   En afslappet, rodet krøller kontrolleret stil skabt af den britiske frisør Lee Machin for alle modeller af Missoni Mænd efterår / vinter 2016 modeshow. Så de ønskede pjusket udseende frisure rigdom får stylist arbejdede stærk volumen skum fra hårgrænsen til spidserne af håret (her: Moroccanoil Root Boost). Selv hvis du har naturligt krøllet: For et cool look kommer af det, de krøller har brug for støtte, først da de udfolde deres fulde bounce og holde det hele dagen. Til denne frisure frisør arbejdede efter føntørring en Modeliercreme (Moulding Cream af Moroccanoil) med fingrene næsten hver krølle.

   Foto: Missoni Mænds AW2016, Hair af Lee Machin hjælp Moroccanoil

   Urban frisure35/59
   |

   Urban frisure

   © Tigi

   Frisurer til mænd:
   Londons Mayfair udseende

   Anrasierte sider, stærke krone og længere dækhår omfatter 2017 til Urban frisure. Denne holdning til forretningsfolk klar den pomade kan (her: Slick Trick Pomade Tigi) ikke kun er synlige, det giver udseendet af den ultimative prikken over i'et.

   Confident Rebel stil36/59
   |

   Confident Rebel stil

   © Tigi

   Frisurer til mænd:
   New York Williamsburg udseende

   Ikke for generte og reserverede typer: I dette look, er sidepanelerne barberet raspelkurz, kæmmet de længere dækhår i panden. Tip: hårvoks (som Bed chef Matte Separation Wax) giver håret styrke og struktur.

   På det korte hår, læderjakke er et must37/59
   |

   På det korte hår, læderjakke er et must

   © Tigi

   Frisurer til mænd:
   Urban kort hår

   Kort hår med anlagte hår i panden: Denne styling, er intet overladt til tilfældighederne.

   Sæt langt hår i scene38/59
   |

   Sæt langt hår i scene

   © Tigi

   Frisurer til mænd:
   Bad Boy frisure

   Langt hår er aldrig helt ud: Med Pomade "fortrydes" fra hendes ansigt styling, udseendet giver en cool rock and roll flair.

   Cool hår styling til mænd med fuld hår39/59
   |

   Cool hår styling til mænd med fuld hår

   © Tigi

   Frisurer til mænd:
   Chelsea udseende

   Fuld hår vil blive afholdt. 2017 får lov til at vokse tilbage hår og stylt det med masser af pomade eller voks fra ansigtet.

   Trend frisure ved Tigi for mænd40/59
   |

   Trend frisure ved Tigi for mænd

   © Tigi

   Frisurer til mænd:
   langt hår

   Sæt dit hår i scene, så længe de spire stadig med uformindsket styrke på hovedet! Med hår voks, pomade og Co kan eksperimentere smukke og stil et nyt udseende hver dag.

   Hvilken slags menneske er, at tendensen frisure hvor meget styling indsats de betyder for hvilke detaljer der tæller ... Trend Frisør Michael Jung (skåret til venner, Hamburg) forklarer i denne video, at farve gør hoften Undercut endnu trendy hvorfor hos mænd med vigende fine streger stor look endnu bedre, og at Plizfrisuren er igen på vej op.

   Trend Frisører forklare mænds frisurer:
   Frigang - Tolle - champignon frisure

   Trend Frisør forklarer Michael Jung fra Hamborg hvordan man stylt at underbyde selv hofte, der er tunneller særligt gode og hvad der er vigtigt i svampen frisure

   Hvis du ønsker at se flere frisurer, skal du klikke kalibrering gange på.

   Trend Frisør forklarer Michael Jung fra Hamborg hvordan man kan sætte grå hår kølig scene, barberet en udtalt sideskilning i dit hår og hvad man skal være opmærksom på en stor Undone

   Trend Frisører forklare mænds frisurer:
   Grå hår - Undone Tolle - sideskilning

   Trend Frisør forklarer Michael Jung fra Hamborg hvordan man kan sætte grå hår kølig scene, hvordan man barbere en udtalt sideskilning i håret og hvad man skal være opmærksom på en stor Undone

   Hvis du ønsker at se flere frisurer, skal du klikke kalibrering gange på.

   Bakkenbarter perfekt Faconschnitt43/59
   |

   Bakkenbarter perfekt Faconschnitt

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   bakkenbarter

   De, der har, af natur, fleksible, elastiske (Engl. Bøjelige) bølger, de kan lide at sætte på displayet frodig, alligevel, hvis han fastholdes med en god snit og lidt styling scene. Meget vigtigt: bakkenbarter for en slående kontrast, trend frisør Johannes Reissig rådgiver (Elbschön frisører) fra Hamborg.

   forretning frisure44/59
   |

   forretning frisure

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   forretning frisure

   Sporty, men alligevel smart og velegnet til erhvervslivet: Den side hår er holdt kort i dette afsnit, det øverste hår skiltes længere og til siden. De første grå hår dukke op? Mere køligere!

   Frigang med dyb sideskilning45/59
   |

   Frigang med dyb sideskilning

   © Goldwell / Markus Jans

   Frisurer til mænd:
   Dyb sideskilning

   Høj kontrast: Præcist stylet Frigang med dyb sideskilning, for at fylde tatoveringer.

   Frigang frisure46/59
   |

   Frigang frisure

   © Goldwell / Markus Jans

   Frisurer til mænd:
   Frigang

   Frigange ser ikke ens på begge sider. I den forrige foto kan man se, at i denne frisure på et hoved halvdelen af ​​sideskilning domineret, den anden side (foto), men er stylet glat.

   Bakkenbarter til Faconschnitt, krone og dele af gråt hår styling for erhvervslivet og underbyde tatovering - KMS California Hår Stylist Johannes Reissig forklarer, hvad der er vigtigt i de trendy mænds frisurer 2015

   Trend Frisører forklare mænds frisurer:
   Bakkenbarter - krone - Frigang

   Bakkenbarter til Faconschnitt, krone og grå tråde for erhvervslivet hår styling og underbyde tatoveringen - Trend Frisør Johannes Reissig forklarer, hvad der er vigtigt i de trendy mænds frisurer 2015

   Hvis du ønsker at se flere frisurer, skal du klikke kalibrering gange på.

   Trend frisure for mænd af KMS California48/59
   |

   Trend frisure for mænd af KMS California

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   Retro Slick

   Nedskæringer, der kan konverteres til mange forskellige stilarter - dette mål KMS California Style Råd sat op til dine frisurer kreationer. For dette look til at vare længe, ​​er styling gel påføres håndklædetørt hår, så håret skiltes og kæmmet i form side. For glans, er du også i tørt hår senere lidt styling gel, endelig håret med bagsiden af ​​børsten eller håndfladen glat - det er retro slick look.

   Trend frisure for mænd af KMS California49/59
   |

   Trend frisure for mænd af KMS California

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   pony

   Det samme afdeling, men denne gang stylet i panden hår. Meget cool.

   Trend frisure for mænd af KMS California50/59
   |

   Trend frisure for mænd af KMS California

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   Asymmetrisk Hedgehog Look

   Hår Voks (her: Hairplay tør voks KMS California) bringer emne selv ind i den korteste hår.

   51/59
   |

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   Asymmetrisk, stylet i panden frisure

   Forudsat, at du har tyk, længere hår og et ønske om velordnet meget styling, så du prøve det på denne scene frisure. Du mener den pragt holder et par timer, bør altid have en gryde hår voks det. Hvad vi gerne om udseende, den kølige grå hårfarve.

   Trend Hairstyle fra KMS52/59
   |

   Trend Hairstyle fra KMS

   © KMS California / Sven Jacobsen

   Frisurer til mænd:
   krøllet hår

   "Hvis du ikke har naturlige krøller, så er denne frisure er ikke for dig"Siger hår stylist Johannes Reissig. men der har sådan et hår tekstur, skal du sætte dem i rampelyset, såsom her med en lille frigang, med en kemisk let jazzed-grå farve og en tre-dages skæg.

   Asymmetrisk haircuts er blandt de mest fashionable frisurer til mænd i 2015, men dens styling kræver nogle færdigheder. Under hvilke betingelser gør du styre, forklarer hår stylist Johannes Reissig. Plus: tips til krøllet hår

   Frisurer til mænd:
   Asymmetrisk snit - Hair styling - krøllet hår - Trend gråt hår

   Asymmetrisk haircuts er blandt de mest fashionable frisurer til mænd, men deres styling kræver nogle færdigheder. Under hvilke betingelser gør du styre, forklarer hår stylist Johannes Reissig. Plus: tips til krøllet hår

   Hvis du ønsker at se flere frisurer, skal du klikke kalibrering gange på.

   Beard forbliver Trend54/59
   |

   Beard forbliver Trend

   © trimmer / Roberto Aguilar

   Frisurer til mænd:
   Store og skæg

   "Moderigtigt på tidens tand, men ikke alt for avantgarde - det er de ser af vores kunder søger"Siger Heiko Schneider, som stylet denne mænds frisure i London Bed chef Tigi Studio Company. 

   Office Ready skæg frisure55/59
   |

   Office Ready skæg frisure

   © trimmer / Roberto Aguilar

   Frisurer til mænd:
   Stub

   Så snart det bliver varmere udenfor, er det også med en kortere skæg tendens.

   Futur-stil klipning for mænd fra skolens kælder56/59
   |

   Futur-stil klipning for mænd fra skolens kælder

   © Keller skolen / Vlado Golub

   Frisurer til mænd:
   Kontrast mellem naturlige og kunstige

   Som en kombination af kunst og den kreative naturlighed af skolens kælder karakterisere deres hår kreationer til mænd. vi kan lide. Hvorfor skal ikke farve deres hår platin blond og mænd? Ser godt!

   Trend look med twirled Bart ender af Keller skolen57/59
   |

   Trend look med twirled Bart ender af Keller skolen

   © Keller skolen / Vlado Golub

   Frisurer til mænd:
   styr overskæg

   Trend frisure med snoede overskæg ender: Så bringe Keller skolen en særlig kontakt til den tendens styling.

   Bart og Tolle: frisure trend for mænd58/59
   |

   Bart og Tolle: frisure trend for mænd

   © Klier

   Frisurer til mænd:
   Store og skæg

   Denne frisure med Tolle og skæg står mænd i læderjakke samt i aftenkjole.

   Frisurer trend for mænd59/59
   |

   Frisurer trend for mænd

   © Klier

   Frisurer til mænd:
   Frans sektion

   Asymmetrisk snit, ideel til mænd med tidlig vigende hårgrænse

   Klik her for alle fotogallerierDen multiple mandlige orgasme - en vejledningSå er flere orgasmer mulige for mændDen vigtigste trend frisurer til mændDisse 12 sektioner er nu TrendVores forfatter ved nu, hvad det vil sige at have sex hver dagDette sker, når du har sex hver dag i 100 dage15 sunde retter til den lille pung20 hurtige måltider for lidt pengeDet giver mere tid til det væsentligeHurtig morgen rutine, mere tid til sig selv10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig