Gezonde testikels hebt de ingrediënten van een getuige, zijn van vitaal belang voor mannen. daarom onschadelijk deze elf sperma-killer

vruchtbaarheid:
Lonely reproductieve World Record

Achthundertachtundachtzig kinderen die hij zou hebben verwekt, in ieder geval! Zo Mulai Ismail, die in de 18e eeuw in Marokko woonde toen Sultan houdt, waarschijnlijk het wereldrecord.

 Tegenwoordig is één assemblagelijn productie is zo moeilijk voor te stellen, en niet alleen omdat er niemand is die zijn eigen noemt een 500 man sterke harem. Ongeveer 7 procent van alle Duitse mannen - die deel uitmaken van 2,5 miljoen - hebben problemen met de vruchtbaarheid. Veel merken het pas wanneer ze willen nageslacht.

De meeste van de wandeling volgt naar de dokter, maar niet altijd, er zijn succesvolle manieren en middelen verzakking sperma op hun tenen te brengen. Daarom is het beter als u al voor zorgen, niet in het minst omdat de hoge kwaliteit sperma is ook een teken van een goede gezondheid. Volgens de Universiteit van Marburg levende mensen met top zaad langer dan degenen die minder goed presteren in vergelijking - het gaat om ten minste vier jaar! Reden genoeg om meer over wat er gaande is in je testikels in de voorkant van de impact die je hebt op te leren.

2/13
|

© Shutterstock

kleding:
Verhüterli-Buxen voor hem

Ze bestaan ​​echt, het voorkomen van onderbroek voor mannen.

Het werd ontwikkeld door Franse artsen in Toulouse op basis van de temperatuur methode. Niet voor niets zijn de testikels buiten de rest van het lichaam. Eigenlijk absurd, want ze zijn gevoelig en dienen te beschermen in plaats liggen binnen-gen, zoals in de eierstokken van de vrouw.

Maar de productie van gezonde zaadcellen vereist temperaturen die lager zijn dan die van het lichaam kern. 33-35 graden Celsius voelt het sperma ideaal. Daarom uitbesteed. Slechts een paar graden warmer, en de productie stopt.

Precies bereikte de Franse onderbroek door vaste de testikels in de buurt van het lichaam. Deze vorm van preventie is bijna honderd procent zeker, maar de meeste mensen de voorkeur aan conventionele ondergoed. En omdat het niet een studie van de State University van New York uit, in overeenstemming met het sperma als je lang boxer shorts en strakke slips dragen. In tegenstelling tot wat je te stoppen, "Te strakke jeans, de testikels tegen het lichaam, misschien wel een negatief effect hebben," zei graduate medische Jens Jaco-Beit, Internist op Endokrinologikum Hamburg.

3/13
|

© Shutterstock

roken:
Vruchtbaarheid killer tabak

Oke, zou niemand serieus geloofd hebben dat roken heeft een gunstig effect op de kwaliteit van het sperma. Maar de negatieve gevolgen zijn eigenlijk dramatisch

Zelfs het roken van sigaretten een moeder tijdens de zwangerschap, schadelijk zijn voor de toekomstige vruchtbaarheid van de Zoon.

hij zelf rookt, is het nog erger: het aantal en de concentratie van sperma daling, het sperma zijn langzamer en vaak veranderd morbide. Zelfs rudimentaire - 90 procent van de overgrote meerderheid van het ejaculaat, in totaal 2-6 ml - lijdt.

Doorgaans betreft het voedingsstoffen voor sperma en maakt het meer wendbaar. Geen wonder dat professor Wolfgang Schulze, androloog in het Universitair Ziekenhuis Hamburg, eerst het afzien van fags geroepen om de kwaliteit van het sperma te verbeteren. "Stoppen met roken verhoogt de kans om vader van een kind met 30 procent," zegt hij.

voeding:
BMI van invloed op de vruchtbaarheid

Op twee manieren invloed op de eetgewoonten van de prestaties van de testikels

Enerzijds is er een verbinding met de body mass index (afgekort als BMI, berekend als het gewicht in kilogrammen gedeeld door de lengte in het kwadraat).

Beneden 1500 Deense dienstplichtigen Onderzoekers aan de Universiteit van Kopenhagen gevonden armere Ejakulatwerte bij mannen met een BMI onder de 20 en boven 25. Aan de andere kant zijn de individuele voedingsmiddelen en voedselingrediënten verdacht sperma kwaliteit beïnvloeden - in het bijzonder soja en zijn plantaardige oestrogenen. In grote hoeveelheden oestrogenen vergif voor de testikels. "In principe zal naar verwachting invloed van sojaproducten op de vorming van zaadcellen," zegt professor Walter Krause, androloog aan de Universiteit van Marburg.

Deze negatieve effect wordt ook bevestigd door een Ierse studie van het Royal Victoria Hospital in Belfast. Dr. Sheena Lewis adviseert minder soja, als de mensen hebben hun kwaliteit van het sperma problemen. Om te onthouden is dat soja-eiwitten gemengd als goedkoper vleesvervanger veel voedingsmiddelen, zoals pizza's en andere bereide maaltijden zijn geworden. Maar er is ook goed nieuws. De vitaminen E (zoals in zonnebloemolie en noten) en C (in citrusvruchten, rozenbottels en duindoorn) en zink (oesters, tarwekiemen, kaas) en omega 3-vetzuren (walnoten, lijnzaadolie, vis) een gunstig effect op testiculaire functie.

Foliumzuur (haver, erwten, bonen) en vitamine B6 (zalm, zemelen, kool) en B12 (mosselen, haring, rundvlees) vrolijk op moe sperma. In het algemeen: Een evenwichtige voeding is beter dan het nemen van vitaminesupplementen. Zelfs matig alcoholgebruik is niet schadelijk, van 40 gram alcohol per dag (ongeveer 1 liter bier of 0,5 liter wijn) is echter te verwachten negatieve gevolgen.

Dus uw sperma is vruchtbaar
Dus uw sperma is vruchtbaar

Dus uw sperma is vruchtbaar

Degenen die willen om kinderen te krijgen, moet vruchtbaar sperma. In de video kun je zien hoe je de kwaliteit van het sperma te optimaliseren

Sport:
Beweging maakt sperma fit

Experts zoals Androloge Schulze adviseren mannen uit te oefenen om sperma te laten passen

Tijdens het sporten verhoogt de temperatuur van de testikels, maar zelfs een paar uur training per dag hebben geen schadelijke gevolgen. Bijvoorbeeld, een lopende werklast van 60 kilometer per week veilig is.

"Het probleem alleen ontstaat wanneer extreem hard duursporten," zegt professor Frank Sommer, hoofd van de Clinic for Men's Health aan het Universitair Ziekenhuis Hamburg. Deze atleten symptomen die anders alleen op oudere leeftijd zijn te vinden: lage testosteronspiegel, een hoog risico op osteoporose, verlies van libido - en de slechte kwaliteit van het sperma. En hoewel de mannen zien er gezond uit en voelen zich ook op die manier.

Maar ook hier is er een tegengif. "Indien de betrokken persoon te beperken de units tot 90 minuten, maar voor een intensieve training, kunnen ze hun testosteron te verhogen en zo te stimuleren de productie van zaadcellen." Ook, extra krachttraining - in tegenstelling tot pure endurance units - verhoogt testosteron niveaus en gereactiveerd de testikels. Die toegang heeft tot hormoonpreparaten, moeten zich ervan bewust zijn dat hij een gespierde lichaamsbouw dus wel degelijk kan rijden, maar een daling van rond degradeert snel mannelijkheid. Wanneer de hersenen signalen die voldoende testosteron heden de testes terugrit de lichaamseigen. Dit kan uiteindelijk die ze produceren niet meer sperma. Na het gelag van de voorbereiding van dit negatieve effect is maar gelukkig omkeerbaar.

7/13
|

© iStockphoto

driving:
Warm zetels ongezonde

Zelfs lang in de auto zitten verhoogt de testikels temperatuur

Of de echte effect op de productie van zaadcellen, lijkt echter de factor tijd te bepalen. In afwachting van een spermacel van kop tot staart volledig klaar is, duurt namelijk ruim twee maanden geleden dat niet een paar uur gelijke warmte schade te beoordelen. Concern het kan zijn voor professionals, zoals voor de Italiaanse taxichauffeur. In vergelijking met andere mannen die ze hebben in een onderzoek van de Universiteit van Rome over gemeenschappelijke pathologische veranderingen in het ejaculaat, vooral als ze al lang op het werk en liefde liep de stoelverwarming.

Een aanzienlijke reductie is ook duidelijk wanneer zware landbouw- en industriële machines om verplaatst te worden, waarschijnlijk te wijten aan de sterke trillingen. By the way: Degenen die de hele dag zitten, moet zo nu en dan veranderen de houding. Dus de testes daalt iets. Zelfs lang in de auto zitten verhoogt de testikels temperatuur.

8/13
|

© PA

In het stoombad:
sauna

Hot het is ook een stoombad. Maar er zijn geen studies of lijdt de kwaliteit van sperma

Gezien de tijd neemt om de vorming en rijping van sperma in te vullen, waarschijnlijk is er geen ernstig risico. "De vruchtbaarheid Finse mannen was althans tot nu toe niet zo onder het gemiddelde beschreven," zei Marburger Androloge Krause.SaunaHeiß is er ook een stoombad. Maar er zijn geen studies of lijdt kwaliteit van het sperma.

9/13
|

© Shutterstock

telefoon:
Geen angst van mobiele straling

In het kader van twee studies werden trager sperma gevonden bij mannen die vaker een mobiele telefoon droeg in uw zak of aan uw riem met hem. Volgens vele deskundigen, is echter geen reden Alarm slaan

De onderzoekers zullen de resultaten van de collega's in vraag te stellen, omdat de onderzoekers hebben een significant verstorende factoren zoals roken, niet beschouwd. De Hamburg Androloge Schulze betwijfelt dat de mobiele telefoon is de testikels ooit te dicht: "En zelfs als dit eenmaal gedaan moet worden, is het resultaat geen grotere bedreiging voor de reproductieve gezondheid van de mens"

10/13
|

© Shutterstock

laptop:
Computer op uw schoot zal niet de testikels pijn

Een studie van de State University van New York tot vrij fris, en het resultaat is veel geciteerde - maar vaak verkeerd. Er werd immers niet aangetoond dat door het gebruik van een laptop af kwaliteit van het sperma

Busy is alleen dat, een laptop op haar schoot einheizt de testikels sterk - vooral als de gebruiker terwijl de dijen gesloten. Mannen arts Schulze verwerpt speculatie dat dit kan invloed op de vruchtbaarheid: "Sommige onderzoekers lijken te veel tijd te hebben en soms gewoon schijn fantasy"

Zeer weinig mensen balancing haar laptop tijdens het werken uren per dag op hun voeten. Aangezien de vruchtbaarheid is waarschijnlijk mislukken van acute pijn in de rug dan verwarmd testikels.

11/13
|

© Shutterstock

Milieu-invloeden:
nare chemicaliën

Benzine loodvrij is al enige tijd. En dat doet de mannelijke brandstof goed, want lood is een cytotoxine, die niet alleen schadelijk voor de testikels. Andere omgevingsfactoren u wordt blootgesteld, maar nog steeds kwetsbaar

zijn gevaarlijk hier weer oestrogenen. De massale verspreiding van de pil krijgen oestrogenen in het grondwater en drinkwater. Daarnaast zijn veel industriële producten bevatten stoffen die fungeren als oestrogenen, zoals polychloorbifenylen (PCB's algemeen gebruikt als weekmakers in plastic) of insecticiden zoals DDT (Dichlordiphenyltrichloretan).

Echter, de kracht van deze zogenaamde xeno-oestrogenen is vaak aanzienlijk lager dan die van de natuurlijke oestrogeen. Om deze reden, zijn Specialist Krause duidelijk: "Over het algemeen is het risico dat de man verwijfd als gevolg van milieu-invloeden of schade lijdt haar vruchtbaarheid, vrij laag." Milieueffect benzine loodvrij is al enige tijd. En dat doet de mannelijke brandstof goed, want lood is een cytotoxine, die niet alleen schadelijk voor de testikels. Andere milieu is men echter nog steeds volledig bloot.

stress:
Wanneer de druk komt niet

Mentale stress vertragen de productie van het mannelijk zaad

De natuur is slim bedacht, toen onze voorouders nog zwierven de wildernis. Als waar de leeuw sprong uit de bush, win ik een man heel weinig te veel sperma te produceren op dit moment. Toen was het ofwel vluchten of vechten, en voor dat het lichaam nodig heeft alle energie, zelfs degenen die anders toe te schrijven aan de testikels.

Voor een goede sperma en voortplanting om beter later, toen de vrede is teruggekeerd verstrekken. Sindsdien hebben de stress waaraan we worden blootgesteld, liep. Stress op de werkvloer wordt vaak gebruikt om continue stress, waarin ontspanning fasen niet meer in te stellen.

Patiënten oefenen voor Reproductieve Geneeskunde BKS in Hamburg vonden de artsen abnormale Ejakulatwerte vooral bij mannen die een sterke line-up op de traditionele mannelijke kenmerken, zoals dominantie, kracht en concurrerende paraatheid. Professor Kerrin Christiansen, de menselijke biologie aan de Universiteit van Hamburg, hier vermoedde dat de wortel van het kwaad: "Always om de positie van alpha male te bereiken, op een wedstrijd te nemen en om succesvol te zijn, is dit niet meer mogelijk is in de huidige maatschappij.

Alles moet weg:
Ga volle snelheid in bed

Aan het einde van seks is! Voer beter in bed vol gas. Sperma is niet beter als het rust in de zaadbal lang

Ook sperma kunnen last hebben van ouderdom, traag geworden, kijk ziekelijk. "Te lang onthouding leidt tot een verslechtering van de kwaliteit", aldus expert Schulze. Een probleem met de Sultan Mulai Ismail had waarschijnlijk nooit te bestrijden.

Voer beter in bed vol gas. Sperma is niet beter als het rust in de zaadbal voor lang. Ook sperma kunnen last hebben van ouderdom, traag geworden, kijk ziekelijk. "Te lang onthouding leidt tot een verslechtering van de kwaliteit", aldus expert Schulze. Een probleem met de Sultan Mulai Ismail had waarschijnlijk nooit te bestrijden.

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou