Banken zijn te onpraktisch voor gamers. Daarom hebben we speciaal ontwikkeld voor Video Player zitzak "Zone3" getest

product: Zone3 zitzak
fabrikant: Nobel Creativ GmbH
Prijs: vanaf 99 €
info:Zone-3.de

Ik speel videospelletjes conventioneel ligt of zit voorovergebogen van mijn bank en heb nog nooit een andere zitplaats varianten overwogen genomen. Ik heb echter gemerkt dat mijn houding voor Daddeln is niet optimaal en ik eigenlijk heel ongemakkelijk opknoping op de bank. Maar vooral voor videospellen schuiven een zitzak in het hart van mijn woonkamer?

Zitzakken kan handig zijn, in mijn geheugen, maar grote, vaak lelijk en vooral te vinden in mannelijke huishoudens zijn meubelstukken die later dan de eerste gedeeld appartement met partners van partners kunnen worden gesorteerd. Bovendien, ze snel hun vorm verliezen, of gewoon barsten uit. Dus ik vroeg me af of het bedrijf Nobel Creativ met behulp van hun Zone3 beanbag up kan reinigen met een paar van mijn vooroordelen.

Zone3 selectie zitzak kleur
De nylon wordt vlekbestendig, wordt het schoonmaken uitgevoerd door afvegen of wassen op 30 graden. Vijf verschillende kleuren zijn beschikbaar. Bovendien kunt u de tas af te drukken met de naam of het zeggen

© Zone3

De tas houdt zijn belofte

De Zone3 is op het eerste gezicht niet zo groot (85x60x75 cm) en lelijk als gevreesd verrassend licht (3,7 kg) in plaats van gewoon (omdat zwart) en goed gevormd. Hij lijkt zeer stabiel en goed gemaakt: een geweven nylon omhulsel dat gevuld is met EPS microparels.

De buitenste huid is veerkrachtig, omdat er geen sleutel stands door zo eenvoudig, zelfs springen en rijst testen overleven zak, stof en naden zonder enige problemen.

Zone3 zitzak modulesysteem
Non-slip en modulair uit te breiden dankzij "onbreekbaar" Snaps. Wel moet de modules afzonderlijk worden besteld (module 2 kost 59 euro, module 3 mislukt met 39 euro aan de prijs)

© Zone3

Modules, modules, modules

De binnenkant van de Zone3 is bereikbaar via een ritssluiting en bestaat uit een witte doek zak, die is gevuld met microparels. Micro EPS kralen zijn 0,1-1,5 mm, recyclebaar polystyreen korrels, de anti-allergische, hygiënische en warmte-isolerende eigenschappen en zijn b.v. worden gebruikt in voedingskussen als vulmateriaal. Na langdurig gebruik van een micro-korrel vulling iets kunnen krimpen, in dit geval de korrels te bestellen in 20 liter zakken.

Een hoogtepunt: De Zone3 zitzak is modulair uit te breiden. De basis (module 1) de daadwerkelijke zak. Hiertoe een rechthoekig bodemdeel (module 2) kunnen nog worden aangesloten, waardoor de schanze gevormde module past. 3 Door snap de andere modules kan dan worden gekoppeld naar behoefte. Dus Zone3 is in snel tempo het logeerbed.

Snap van Zone3
De robuuste metalen drukknopen verborgen in onopvallende zijzakken bij Zone 3 zitzak

© Zone3

Nieuwe perspectieven: diagonale

Nu naar de eigenlijke test: de stoel fitting. Het ding is verdomd gezellig, de micro kralen vastklampen aan het lichaam. En omdat de zak met zijn 20 centimeter zithoogte is zeer laag, zult u nooit weer opstaan.

Dit is ideaal wanneer Daddeln en televisie. De zitplaatsen ligpositie automatisch een houding die een goede behandeling van de controller en de afstandsbediening mogelijk maakt. Aan de andere kant kan men niet van plan om de plaatsing van zijn tv-toestel te heroverwegen, anders kun je altijd ziet de beelddiagonaal. Bovendien is het moeilijk om geparkeerde drankjes en / of ander voedsel buiten de zak te bereiken. Niet te vergeten het eten in de stoelen.

Zone3 zitzak Zwart met Jan
De redactie elke dag een verleiding: sag in Zone3

© Zone3

Conclusie: een slaapmutsje

De Zone3 is extra ontworpen voor gamers, maar waarom? Om te ontspannen de Zone3 is super: Koptelefoon op, boek in de hand, en dat is het. Ik zou het me meteen bestelt de tweede module, zoals u intuïtief wilt uw voeten.

Over het geheel genomen de Zone3 maakt een zeer goede indruk in de praktijk. absoluut geschikt voor Daddeln, televisie, ontspannen, lezen en verslapping. Als gevolg van de goede afwerking en slim geïmplementeerde modulaire idee van de zitzak heeft me overtuigd en wordt direct verwerkt in de planning van mijn hobby kamer met. Maar of hij kan in het heilige lounge entertainment naast de bank? twee andere stof patronen, het kon men nog steeds beschikbaar die misschien een meer casual te maken in het appartement. Dit zou de kans dat de tas is niet een enkel stuk gereedschap te verhogen. Waarom zijn daar vinden plaats geen Zone3 op de twee mensen?

plus:

  • zeer goed vakmanschap en kwaliteit
  • intelligente modulaire oplossing
  • erg handig
  • ideaal voor gaming
  • nachbestellbare kralen
  • Promotions "Personaliseer uw stijl": Bestellen tot 31.12.2009 de zitzak is individueel stroomden

minus:

  • Seat diep
  • Bereiken in chips en popcorn eerder beperkt
  • Kleur selectie te klein

meer overAlles over Games
Games voor de console, online en smartphone

. PC, PS4, Xbox One en Co: In ons spel gids is over de hele wereld van games - met inbegrip van een goede ...