Gewicht te minimaliseren, maximaliseren plezier: Dankzij onze low carb recepten voor ontbijt, lunch & Co. geen probleem

In dit artikel:
 • Wat doet low carb?
 • Recepten voor Low Carb Ontbijt
 • Recepten voor low carb lunch
 • Recepten voor Low Carb Diner
 • Recepten voor low carb salades
 • Vegetarisch Low Carb Recepten
 • Recepten voor low carb snacks
 • Recepten voor Low Carb cake en koekjes
 • Recepten voor low carb brood en broodjes
 • Recepten voor low carb pannenkoeken
 • Recepten voor low carb noodles
 • Recepten voor Low Carb Pizza

Wat doet low carb? 

Low Carb vertegenwoordigt "weinig koolhydraten" - en met slechts twee woorden beschrijven het principe van de low carb dieet heel treffend. Want dat is wie koolhydraten in het dagelijks leven sterk gereduceerd slims ook krachtig uit. En zonder jojo-effect, want zelfs als het grootste deel van de "Lage Dieet Carb" wordt genoemd, dit zijn eerder een lange termijn verandering in dieet, waarin weinig koolhydraten, maar veel eiwitten en gezonde vetten worden gegeten. Ja, je leest het goed: Verwijder met vet - het werkt en is eigenlijk best slim, omdat: Het metabolisme moet worden bepaald door de low carb dieet op het winnen van zijn energie in de toekomst van vetzuren en niet uit suiker (koolhydraten). Het werkt op zogenaamde ketonlichamen, waarbij het lichaam uit vetten om ze te gebruiken als energiebron. Het heet dan "ketogenese", En in de eerste plaats die hij gebruikt, natuurlijk, om de vetreserves van de buik, billen & Co en je neemt bijna automatisch in gewicht zodra de stofwisseling zelf is veranderd. Er is meer informatie over het onderwerp van de low-carb basics.

Maar wat is een gezond dieet met weinig koolhydraten nu eigenlijk precies? Hoe ga je pasta of aardappelen in een recept best, vervangen zonder welke men nog hongerig aan het eind. We hebben samen de beste low carb recepten voor alle gelegenheden te zetten - van low carb pannenkoek voor ontbijt tot low carb pasta in de avond. 

Recepten voor low carbontbijt 

Het ontbijt is - vooral voor low carb nieuwkomers - vaak de grootste uitdaging in het dieet is Want wie heeft, bijvoorbeeld, zijn toevlucht eerder aan de ontbijttafel granen of brood en broodjes klaar, nu moeten heroverwegen leren .. Maar wat low carb voedingsmiddelen zijn, in elk geval voor een low-carb, gezond ontbijt? Het goede nieuws: Er zijn meer dan je zou denken! Het beste voorbeeld is eieren. Veel recepten voor een gezonde low carb ontbijt, dat gebaseerd is op de eieren, in alle mogelijke varianten: Van de klassieke gebakken ei, roerei over de snelle manier om individueel gevuld omelet. Bacon, ham, kaas en natuurlijk alle soorten groenten zoals tomaten ook pimpen elk ei gerecht zonder koolhydraten nog verder op. 

Als u liever een zoete tand in de ochtend, pikt het beste om kwark, yoghurt of kwark (inclusief cottage cheese of kwark genoemd) romen. Op basis van deze eiwitten leveranciers gewoon meng vervolgens hun persoonlijke favoriet ontbijtgranen. Havermout, noten, zaden (zoals lijnzaad of chia zaden), of gedroogde kokos vlokken, vrij mengen en klaar is de perfecte low carb ontbijt. Ook maakte lief en snel: Low Carb pannenkoeken. Bovendien, groene smoothies zijn een geweldig alternatief voor een ontspannen ontbijt in de ochtend. De smoothie je kunt mixen de avond ervoor dat al en het dan 's ochtends "om te gaan" te genieten op de weg naar het werk. Zelfs een gezonde volkoren brood is volkomen toelaatbaar in de ochtend, bijvoorbeeld, overgoten met kalkoenfilet, roomkaas, avocado en tomaat. Nog beter: Een zelfgemaakte low carb brood. Hier vindt u het recept te vinden onze Low carb brood.

30 heerlijke recepten voor low carb ontbijt kunt u vinden in onze galerie: 

Low Carb recepten voor het ontbijt
Low Carb recepten voor het ontbijt
31 foto's
© Michaela Brandl / Shutterstock.com