Der er næppe en begivenhed, der er så radikal umkrempelt hverdagen for en mand: køn, følelser eller fritid, alt ændringer. 

Michael Jackson har oplevet det, ved jeg ikke. Men sandsynligvis ikke ved den klassiske ouverture: "Du ved, jeg er nødt til at fortælle dig noget." Når kvinder skubbe dette forslag med alle dens sproglige op- og nedture forude, i stedet loszureden samme, som de altid gør det ellers så noget i bushen. Faktisk er der kun tre muligheder: enten den nye bil havde voldsom kontakt med en gadelygte eller kæreste kontakt med en elsker, der "selvfølgelig er langt fra øjne og sind" - eller den følger den lige så betydningsfuld sætning: "Jeg tror, ​​jeg er gravid."

Mødre med barnevogne pludselig dukke op i et andet lys
Mødre med barnevogne pludselig dukke op i et andet lys

© Volodymyr Baleha / Shutterstock.com

Ny Bevidsthed: Ændringerne vinkel

Et barn foregiver den nye retning for dit liv. men beslutningerne stadig forældrene. Og det kan være ganske svært

Mit andet forsøg på at far flere år senere og i en anden konstellation skete meget mere bevidst, i det mindste hvad konsekvenserne var bekymret. Pludselig blev det punkt nås, hvor du følte uigenkaldeligt og ubetinget op. Den hemmelige bagdøren i hovedet, kunne det være som eller endda lever meget forskelligt, faldt til at tage fejl af.

én retning blev nu givet. Derfor indledte vi vores lige så fast som lykkeligt forhold hurtigt ind i et ægteskab. de vidste ikke, indtil den afgørende budskab i næste uge ville se ud nu åbnet planen udsigter over de næste 18 år. Forskudt i håndterbare sektioner: Født i otte måneder, børnehave i tre år, folkeskole alderen seks, ferie kun i skoleferierne osv Det var en eller anden måde pokkers alvorligt, og på lang sigt.

Ny lighed
Hvem flabet den gode nyhed til sine forældre med en "Hej Bedstemor, bedstefar hej" passerer, sigter ikke kun på det element af overraskelse, men også markerer nye grænser, gør et generationsskifte. Fordi bedstemor og bedstefar i denne nye rolle, behøver ikke længere har den samme autoritet som før i deres egenskab af far og mor, som regel, i hvert fald, ellers vil der være problemer.

Din plads er i fremtiden til sandkassen, men beslutningerne træffes ved bordet af den nye familie, der er rekrutteret fra et par plus afkom. Jeg kender folk, der kun findes efter fødslen af ​​deres barn en rimelig, dvs. et ligeværdigt forhold med deres forældre.

Hans gangart er under forandring, det er fastere
Kvinden kan ikke se graviditeten i de første tre måneder, manden gør. Hans gangart er under forandring, er det fastere, og i øvrigt han falder bryst pustede på alle mulige lejligheder med stolthed: "Af den måde, vil jeg blive far." han forbandet klapvogn i indkøbscentre endnu overordentlig irriterende trafik obstruktion, den vordende far hæver nu spørgende blikke på nyfødte. "Du, og vi kan ikke røget" han trækker i SKAT hans seneste es ud af ærmet.

Langsomt, kredsen af ​​venner differentieret hos gravide og ikke-gravide mænd. Sidstnævnte falder bag, fordi de ikke kan besvare det afgørende spørgsmål: "Og hvornår er det så langt med dig?"

være en far
Nyd graviditeten af ​​din kæreste

© Shutterstock

Den efterfølgende pause kan være lige dårligt med en "Er du du sikker?" bro. Dumme spørgsmål: kvinder er for det meste sikkert i sådanne situationer har allerede købt en graviditetstest på apoteket, en og en aggregeret. Periode mislykkedes, testet positiv, er der ordkløveri? Nu vil de have et svar, en byge af begejstring, et bud gestus og strålende øjne af barnet far in spe. De er klar til at være far, leverer disse reaktioner spontant. Indtil han opdager i maven, at der er mere end blot, ren glæde.

Hvis man tror forskerne såsom München Evolutionssychologen Andreas Hejj, er hver mand programmeret til at sprede sine gener bredt som muligt for at sikre overlevelsen af ​​den værdifulde arv. Det er derfor han skiftede til bred bassin, lovende ukomplicerede fødsler. Derfor er det store bryster, hvor afkommet kan næres fascinere, gør det skinnende langt hår skør, fordi de signalerer hans underbevidsthed en høj østrogen niveauer og gode befrugtning muligheder. Hvem er far, faktisk et liv mål har opnået, hvad glæden videnskabeligt underbygget.

Det ved siden af ​​andre følelser spiller en rolle, har noget at gøre med barnet i manden. Da jeg var ved at forberede for første gang at blive far, jeg var kun 20 og havde ikke bevidst kontrolleret dette spring på trods (eller på grund af) den evolutionære psykologi. Men vi blev derefter fyret op vores første møbler pillet fra appelsin kasser på markedet og besluttede at lægge grundstenen til en ny generation, der ville gøre det bedre end vores forældre med deres verdammtem krig. At vi var forældre på en gang os selv, vi ikke indregnet i det fulde omfang af mening. Forældre var forældre, vi, vi - og alt begyndte forfra fra begyndelsen, næsten på nul time. vi troede og ikke gjorde os en masse hovedpine alt andet.

Ikke romantisk hotspot, men morderiske natur tilfælde
Ikke romantisk hotspot, men morderiske natur tilfælde

© Nikiforov Alexander / Shutterstock.com

Shift in Perception: Overalt er der farer

Den absolutte selvbestemmelse bliver erstattet af de nye rettigheder for en tredjepart

Fra overflod af følelser og fordelene sexliv. Kondomer, der har en begrænset udløbsdato, jord nu i skraldespanden. Slip af med det, har vi ikke brug for. Kærlighed, selv de fysiske, kan aldrig skade et barn, tænkte vi - og kvinden læge sagde, at også. At kvindelige bryster fortsætte med at vokse i omfang, det glæder meste som en behagelig bivirkning. at vænne sig til i kort tid, hvis senere, mor blander sammen den smukkeste kærlighed spil - ved kraftigt spark. Den laterale position i alle variationer giver stabilitet, som vi fandt ud af på et tidspunkt for os.

Som den erkendelse modnet at sæt i et par måneder, den forfatningssikrede ret til selvbestemmelse midlertidigt suspenderet og vil blive erstattet af hanegal diktat af en tredjepart, vi fløj kun én gang på ferie, det sidste for to (for en overskuelig fremtid skal være på en normal graviditet som til finde sted 4 eller 5 måneder, rådgive gynækolog).

La Palma, den grønneste af alle De Kanariske Øer, bragte solskin ved siden af ​​en ny oplevelse - frygten for. se Vordende fædre takkede vulkansk krater kanter først afgrunden og først derefter den naturlige skønhed. Bølger er ikke længere bedømmes ud fra, hvor langt de kører et surfbræt, men hvor hårdt de rammer moderens mave. For at berolige: Alt gik godt. Vi overlevede endda en orkan, og siden da en spændende graviditet historie, som man kan forestille sig uhyggeligt i den kreds af kommende forældre.

Foregribelse af at blive far
Ser frem til den næste generation

© Shutterstock

Diskussionen om, hvordan barnet fordi nu mente hun, kan drive unge familier i den første alvorlige krise. Fordi navngivning proces får en programmatisk karakter hurtigt, projicerede ønsker og forhåbninger. Beate og Felix betragtes godt varsel for lykke senere i livet. Har de rige tante flere boligblokke, kan Hulda stå for en ubekymret ungdom. dem ufødte, navnet teknisk Fürchtegott Herbert Wilhelm III rystes dårligt. bør fortsætte en traditionel frø, uanset om de kan lide det eller ej. er nyttig i hvert fald til at huske deres egen børnehave eller grundskole: Vælg aldrig et navn, der kan være parodi på legepladsen! Åh, med os pigen Stella betød, siger Goethe hej, og Felix drengen. Og så han nu er.

Hvis du har en forkærlighed for spil, bør du helt engagere sig i sex roulette, spille hver emanciperet far i dag. Tving større indsigt, det er faktisk ham, uanset om han er far til en pige eller en dreng. Det vigtigste sundt. Desværre er det kun holde begrænset dette spil, fordi på et tidspunkt en læge, der scanner den unge ultralyd, kan klappen ikke holde. "Det er klart," fnyser han med entusiasme og afslører så, at han har lagt mærke til en lille, men vigtig forskel. Og nu ved du det, på trods af højere indsigt.

dette er ikke ubehagelige mænd. Selvom pigerne forventes at udvikle beviser og personlige erfaringer nemmere at passe end drenge og hurtigere i deres udvikling, men de giver mænd mindre tilbøjelige til at starte deres liv forfra. Fødslen af ​​en dreng er noget som genfødslen af ​​Faderen. Alle spil han ikke har spillet i hans barndom til ophør, kan nu genudgivet. For længst falmet værdier fra den indiske æresord til Piratenmut blive moderniseret. at blive far, den "kongelige vej til manddom" var, siger psykiateren Frank Pittmann. Dette gælder også for piger, for børn, men i særdeleshed.

Født: være der eller ej?
Den helt vigtige spørgsmål om en vordende far: Skal jeg gøre ved fødslen af ​​barnet? Hvis du ikke er sikker, så spørg din bedste partner

© Tyler Olson / Shutterstock.com

Af undervands fødsel til redebygning: Ny verden af ​​værdier

Den vordende far venter en helt ny verden af ​​værdier, fordi de spørgsmål, som står over for ham nu stadig ukendt: Jeg vil være der til fødslen? Hvis alt mig kronen-rump længde med min baby?

Født: under vandet eller fødsel afføring
Hvorfor ikke have et rejsebureau arrangeret et fast hospital turisme, tænkte jeg efter at have set den tredje fødestuen. Vi mødtes igen de samme mennesker, der altid sætter de samme spørgsmål til patient senior læger og jordemødre top - efter forsigtig fødsel, fødslen under vand eller på en fødsel skammel.

Mænd har en tendens til at foretrække højteknologiske hospitaler, står der i den kritiske tilfælde veluddannet personale med alle de muligheder for teknologien medicin til rådighed. Kvinder har ofte er mere interesseret i den tapet mønster på fødestuen - gælder ikke ser ud af hånden logik, en fødsel er endelig ikke en sygdom. Sådanne udvælgelseskriterier er fuldstændig undervurderet i min erfaring som: Er tæt på fødestuen, en koncession stå? Går jeg næsten sultede ihjel under den noget længerevarende fødsel.

Født: være der eller ej
Spørgsmålet om, hvorvidt mænd er at deltage i fødslen, er i dag stort set afgjort. De bør! Kvinder vil have det, og de fleste mænd også. Kun hospitalspersonalet er undertiden tvetydig mening. Sandsynligvis fordi mænd enten fremhæve den stærke og Max reinreden overalt - eller visnesyge. Anyway, er der ingen mangel på gode råd om, hvordan mennesket stabiliseret sin omsætning på grund jordemoderen havde hænderne fulde under fødslen og kan ikke engang tage sig af genoplivning impotente fædre.

CTG: ingen ny software til computeren

Har du været holdt for en U2 irske rockband? Og har mistanke forkortelsen SSL enten Südschleswiger lotteri eller en ny model af Daimler-Benz? Så har du ikke færdiggjort nogen graviditet sats. Ellers ville du vide, at den anden undersøgelse af spædbarnets efter fødslen U2 og den krone-Gump længde forkortes SSL.

CTG er ingen ny software til computeren, men hjertet lyde arbejdskraft-Schreiber. Graviditet satser har ved siden af ​​deres kognitive og en høj underholdningsværdi. For eksempel kan du forsøge der at tilslutte hendes vaginale muskler, som falder mænd naturligt noget vanskeligt. Eller lære at træne din bækkenbund, som senere i livet kan være ganske nyttigt. Virkelig vigtigt er vejrtrækning teknik, selv om hun glemmer igen ved fødslen meste spænding.

nesting
DIY forekom mig lang tid at være den sidste tilflugtssted for frustrerede mænd, hvis liv foregår i Bermuda-trekanten for DIN skruer, firkantet tømmer og terpentin

Graviditet ændrer perspektivet helt. Senest den sjette måned af den mandlige nesting motoren starter. Så den snoede pladen er installeret på Erbkommode, giver nye persienner for blød belysning i fremtiden planteskole eller udkig opbevares i en større lejlighed. Mindst derefter, hvis du bringe venner til at hjælpe bygge en rede, viser det sig, at den højt besungne kongevej til manddom lige gennem hardware butikker.

Et nyt liv: Den fødselslæge

Hjælpeløshed blandet med stolthed, at du vil råbe til verden

Min kone siger, at jeg har fødslen overlevede ret cool og ville have været en reel hjælp. Det meste af det jeg allerede glemt - kun det øjeblik ikke når jordemoderen rakte mig den lille orm med ord armen: "Badning gange ham."

Da det er nu, er blevet en far og ventures næppe til stadig glat, skrøbelig lille. Wipes omhyggeligt den lille ansigt ren og holder lidt skæve ben i vandet. Mærk varmen, ansvaret er ved bevidsthed og føles så nøgen som den nyfødte på én gang. Hjælpeløshed blandet med stolthed, at du vil råbe til verden: Se, det er min søn! Nu begynder et nyt liv!

Efter fødslen af ​​barnet: Den stolte far føler nøgen som hans barn
Deres afkom kort efter fødslen

© iStockphoto

For timer senere du sidder tabt i tanke ved vuggen og set deres eget afkom, lytter til den stadig svag ånde, registrerer den mindste bevægelse og smil i søvne. Indtil indlede de første konflikter i det postnatale periode: Junior har direkte adgang til kvinden i hans drømme og deres bryster, senior ofte tabere. Med sex, det ser et par uger eller endda måneder efter fødslen af ​​ikke meget rigelige, Kabale und Liebe i lukkede rum. Den elsker er primært mor, nætterne er korte, nerverne er til tider tomme, og de mørke rande under øjnene har en meget forskellig oprindelse end før.

Der er timer, når du ønsker at bryde ud af den verden af ​​bleer, Breichen, bøvs og søvnløse nætter, vende tilbage til de gamle vilde dage, hvor væsker ikke var beruset fra sutteflasker, men fra store briller. Ikke mere kravle på maven på jorden, men stå oprejst på en tæller. Gør den stille, hvis du har lyst til det. En lille, bestående af kun fire bogstaver ord bringer dig tilbage, "Far". En forventningsfulde blik, en hånd, der rykker i ryggen og du føler et eventyr af en anden slags begynder: at blive far for hver dag. Men det er en anden historie.