Denne sommer er det Hawaii-skjorte trend proklamerede! Som det er lykkedes den kortærmet skjorte til det stykke og hvad man skal overveje, når styling, kan findes her

Shirt, der er blevet Lebensphilisophie eller symbol for latterliggørelse? På Hawaii-skjorte er spøgelser. For nogle er det ved siden af ​​Elvis Presley, sæbeoperaer og tegneserier en af ​​de store luftfartsselskaber amerikansk arv, for det andet den mest forfærdelige smagsforstyrrelser af hele tiden.

Prada modeshow Backstage
Backstage område af Prada modeshow

© Prada

Hawaii skjorte trend proklameres

Men da den mode gudinde Miuccia Prada viste en række kortærmede skjorter i den sidste sæson i sin samling, denne beklædningsgenstand blev den absolutte Det-Piece of sidste sommer og blev så rask væk løftet ind i mode Olympus. Det særlige ved de korte ærmer fra Prada: De var fra Berlin-baserede franske kunstner Christophe Chemin designet. Resultatet er fire shirts med print, der omdefinerer komponere menneskehedens historie som et remix: guddom Isis kysse Elvis P., Hercules strejker med Hulk næver Sigmund Freud, mens sangeren Nina Simone einboxt martyren Jeanne d'Arc. Og Che Guevara nok Pier Paolo Pasolini en Oscar. Motiverne ud over enhver historisk kontekst.

>>> De vigtigste modetrends for mænd!

I denne sæson, Hawaii skjorter er alle de vrede!
Catwalk ser ud fra de nyeste kollektioner fra: Missoni, Neil Barrett og Topman

© PR

Hawaii skjorte frem fra souvenir til det stykke

Vi skylder Hawaii skjorte stationeret i Hawaii i det tidlige 19. århundrede missionærer, som sørgede for, at de tidligere vilde, nøgne lokale klædt den. Tidlige 30'erne lykkedes skjorten Hawaii (dengang "Aloha shirt" kaldt) springet til det nordamerikanske kontinent. Mange turister bragte det til sidst som en påmindelse om deres ophold på paradis ø hjem.
Det store gennembrud kom i begyndelsen af ​​1950'erne år, da Hollywood opdagede den farverige kortærmet skjorte. Pludselig bidraget film idoler såsom Burt Lancaster og Elvis Presley i amerikanske produktioner en hawaiiansk shirt. Selv stjerner som Frank Sinatra og Bing Crosby var deri ved deres koncerter. Selv daværende præsident Harry Truman, tilbage i 1951 til titlen som "Life magazine" fotograferet i Hawaii-skjorte.

I Europa Hawaii skjorte var i slutningen af ​​1950'erne kendt af amerikanske film og blade. Og selv om firserne kult-serien "Magnum"Med Thomas Selleck i hovedrollen igen gav myten Hawaii-skjorte gevaldigt løft, det stod for europæiske smag stadig på grænsen mellem kitsch og kult.

>>> Så bukserne til at sidde: De vigtigste denim nedskæringer

I dag håndteres meget afslappet måde og også med amerikansk trivielle og pop kultur. Således blev den Hawaii-skjorte bærende "al Bundy" fra den amerikanske Trash-serien "Gift med børn" en kult stjerne. Og selv den absolutte kult designer af halvfemserne, Helmut Lang, var inspireret af Hawaii-skjorte og trak den samme ironiske version.

I denne sæson, Hawaii skjorter er alle de vrede!
Aktuel designer ser af: Hilfiger Edition, Sandro og Moncler

© PR

Takket Miuccia Prada i Hawaii-skjorte tendens har nu proklameret igen. Derfor øjeblikket mange designere har kortærmede skjorter i programmet. Så hvis du ønsker at komme ud som en rigtig mode offer, derefter afhente denne sommer for Hawaii-skjorte!

6 tips til at bære kortærmet skjorte og kombinerer

  • Hawaii skjorte er slidt kort, så ender i bedste fald lige under talje.
  • Det er altid bæres over bukser - venligst aldrig sat i!
  • Hawaii skjorte er stjernen i dit outfit og er slidt uden en jakke som muligt.
  • Skjorten er bred og løs slidt med plads til at bevæge sig.
  • Kombinationspartnere eventuelt quinonen eller et par jeans, både i moderne cut-stil passer bukser. Vigtigt: bukseben ende ved anklerne!
  • Mønsteret: Man kan bære klassiske Hawaii mønstre som set for eksempel vælge ved Saint Laurent eller endda asiatiske print som på Gucci. Hvem ønsker at møde mindre betydning, rækker ud efter diskret, kortærmet skjorte fra Calvin Klein Collection.

>>> De fedeste solbriller tendenser for mænd

Og nu din mening: Hvad er din mening Hawaii-skjorte? Trend? Eller kitsch? Vil vi se dig denne sommer i det? Bestemt, måske, eller aldrig?

Mere omHvorvidt elegant eller casual: snittet er afgørende
Jeans Cuts: I fire udskæringer de perfekte jeans

Hvorvidt lår som en fodboldspiller eller stork ben: Vores tips vil helt sikkert finde den rigtige form. Vi ...

De nyeste modetrends 2017
Det er de fem største modetrends for mænd i 2017

De nuværende modetrends i 2017 er afslappet end nogensinde! Vi viser dig de fem største modetrends af sæsonen og ...

5 geniale tips til kølig Mænd Style
Disse fem tilbehør gør ethvert outfit øjeblikkeligt stilfuld
Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd
Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste