Du og dette vanvid dame forsvandt bare i soveværelset, og de kan aldrig slip skaller. Uanset hvor dine øjne vandre først? Vi har over 12.000 mænd spurgte

For meget videnskabelige formål (eller måske ud af ren egeninteresse), har vi læserne af mænds sundhed spurgte hvor man ser på en nøgen kvinde først. Mere end 12.000 af vores brugere har lavet på kvinders kroppe klare udsagn om de meget interessante steder:   

Kvinder er bevidste om deres fordele 

Så pas på! Det vigtigste fund først: kvinder ved præcis, hvor mænd ser på dem først. For på alle områder, de har kongruent reageret på mændene i undersøgelsen, og meget smart indregnes, når deres fordele sidder. Vi finder, at skriger på en lille prisuddeling for de varmeste dele af kroppen!

>>> Så kvinder nøgne mænd først se

1. plads til brysterne

Din drøm kvinde står splitternøgen i dit soveværelse, hvordan reagerer du? Blikket som de fleste mænd (45%), første gang på din buttet buste? Derimod kan intet argumentere for, at evolutionen er takket. Frem for alle disse ting sidder præcis i centrum for opmærksomhed og skille sig ud fra skulderen og mave fra. Ikke underligt! 51% af kvinderne mener også fast i hendes bryster som en absolut blikfang.

>>> Således kvinder ønsker at blive rørt i brystet

Andenpladsen for abdominal og hofte

Nu, 25% har en visning langsomt, meget langsomt bevæger sig ned. Første stop derefter maven og hoften. Ikke så mærkeligt: ​​navlen endelig en af ​​de seks erogene zoner kvinden. 

>>> De smukkeste kvinder i menshealth.de

Bronze titel til Po

12% har en visning berolige lidt længere vandretur, nu at møde den sexede røv din dame. Mange kvinder kender meget godt (11%), hvad en himmelråbende effekt, har på det mandlige oprindelige sexlyst og sætte hende bag bevidst for dig i rampelyset.

>>> Hvordan skal hylde de kvindelige Po Mænd

Hædrende omtale til ansigtet

Må ikke hænge fra hustagene snarere, at hendes passe kroppen i ansigtet (11%). På den anden side, kvinderne i WomensHealth.de vidste, at selv helt nøjagtige (11%) og føler i en "Wow, du er skide sexet" bestemt ikke fornærmet, men en ærlig-ment kompliment til hendes smukke øjne eller hendes smittende latter kan ikke skade dig sikkert.  

>>> De bedste Flirt ordsprog til mænd

Trøstepræmier til private dele, fødder og lår

Disse 3 zoner besatte eneste værdier på under 10%. Vi har mistanke: Det gør det genitale område fra ingenting, fordi du dedikerer deres ja så stadig en masse fortjente opmærksomhed. 

>>> For at forkæle skeden med dine kære

Mere om10 tegn på, at en kvinde ikke er interesseret i dig
10 tegn på, at kvinden ikke har nogen interesse i dig

For dem, der ikke er på sit varslingssystem i form "ulykkelig kærlighed urolighederne" ønsker at forlade: den 10 sikreste ...

Hvad er kvinder under sex?
Hvad er kvinder under sex?

Hvad kvinder vil have i sengen? 7 kolleger fra vores søster offentliggørelse Kvinder&# 039; s Health har forrådt os, hvad kvinder ...

De smukkeste kvinder i MensHealth.de
De smukkeste kvinder i MensHealth.de
Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd
Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste