Zin in een nieuw kapsel, maar hebben geen idee what's hot? Dan bent u hier! We laten zien wat de mens draagt ​​kapsels nu en wat je moet uw kapper te vertellen om u de salon verlaat precies zoals je wilt

Gelieve niet nauwkeurig! Dit zijn de belangrijkste kapsel trends voor mannen

We vroegen de beste mannen van Duitsland kappers, die kapsels worden aangekondigd 2018 Deze trend prognoses zijn hard-en-strak. Vertrouw op het!

In welke richting wordt het kapsel trend ontwikkelt op dit moment?

"Na een periode van korte geschoren zijkanten en accurate vormen, hebben we nu bewegen in de richting van een onafgewerkte look die veel lengte brengt in de nek en contour," voorspelt Markus Salm, Wella Top speler en voegt eraan toe: "Kapsels modellen zijn voetballers als Atlético Madrid spits Antoine Griezmann. "

Dat wil zeggen, mannen dragen nu lang haar?

"Precies, 2018 man in de trend, toen hij laat zijn haar groeien. Tenslotte zijn er geen beperkingen naar beneden, iets boven de oren liggen over de schouders en verder alles mag. Het is belangrijk dat het haar mogelijk is ongedwongen best gedragen in Undone look, maar nog steeds onderhouden look, "zei Salm.

En als u liever het dragen van uw haar kort?

Daniel Fischer, haar deskundige van Paul Mitchell zei: "De impact op de Styles neemt de Britpop cultuur." In platte tekst: "Boven alles pony kapsels zijn op de stijging! Het haar is langer naar voren. Dit maakt het mogelijk om het haar wild in het voorhoofd te dragen of geveegd je gezicht. "

we zullen nog steeds 2018 Wat trend van vorig jaar?

"Old-school kijkt waarin het haar wordt gekamd met gel terug voor modebewuste mannen te zijn een must-have", zegt kapsels beroepsvissers.

>>> De belangrijkste trends kapsel in 2017 in een oogopslag

Wat is niet langer 2018?

"Draaduitlopen en Menbuns zijn uit," zegt Markus Salm. De trend is duidelijk afstand van de hipster look.

Met kant en ondergraaft aan mannelijke hoofden in de afgelopen jaren toonde geschoren gedeeltelijk kort. Nu haar kan groeien terug2/13
|

Met kant en ondergraaft aan mannelijke hoofden in de afgelopen jaren toonde geschoren gedeeltelijk kort. Nu haar kan groeien terug

© Schwarzkopf Professional / PR

Kapsel-trend voor mannen in 2018: lang haar in Surfer Look

Wat vertel ik mijn kapper? Ten eerste, niet omdat het haar moet nu groeien! Zijn de sloten om de kin, vragen om een ​​"Mannen Bob" met sterke stappen in de buitenste laag, achter het hoofd en rond het gezicht. geknipt met een schaar of een mes.

>>> Hoe maak je haren sneller groeien

Stylingtips? Voor de heup ruwe textuur zoutnevel spuiten in stukken en lucht-droog het haar kan föhn en - waarbij kneden afzonderlijke strengen en draai. Het resultaat is te wild? Dan gewoon wrijf sommige Stylingbalm in de handen en wrijf zachtjes over het haar.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Door de lengte en de stappen die de cut groeit niet zichtbaar. Zodat de tips gezond te blijven, het haar moet nog steeds worden om de 2-3 maanden te snijden.

Kort haar het dragen van de mens in 2018 benadrukt eenvoudig: met zachte cut overgangen en terloops gestyled uit het gezicht3/13
|

Kort haar het dragen van de mens in 2018 benadrukt eenvoudig: met zachte cut overgangen en terloops gestyled uit het gezicht

© Paul Mitchell / PR

De Bro stroom vervangt de Undercut

Wat vertel ik mijn kapper? Het voorhoofd dient tenminste tot neuspunt. Om de zijkanten zijn de haren steeds korter zonder zichtbare Knew. De oren blijven vrij.

Stylingtips? Blaas het haar tijdens het föhnen al weer terug. Als alles droog is, een erwt schar van pommade matten warmte tussen je handen en beweeg je vingers gespreid door de buitenste mantel. Gebruik geen andere producten, anders is de look is snel stijf plek moeiteloos.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Zorg ervoor dat de kapper getextureerde tips zo iets gerafeld bezuinigingen. Zo is de gemiddelde daalt minder nauwkeurig en groeit niet te snel. recut om de 6-8 weken voldoende.

Hetzelfde kapsel, verschillende styling: glad geföhnd aan de achterzijde en zijkant scheiding, Bro stroming optreedt klassiek elegante4/13
|

Hetzelfde kapsel, verschillende styling: glad geföhnd aan de achterzijde en zijkant scheiding, Bro stroming optreedt klassiek elegante

© Goldwell / PR

Kapsel-trend voor mannen in 2018: Blow Dry Swept

Stylingtips? distribueren stoppen met het geven haarlotion gehele haar en de stijl van het haar terwijl föhnen met een platte borstel aan de achterzijde. Na drogen sleept een zijdelingse scheiding, klaar! beter zonder haarlak. Loszittende gezicht strengen geven de klassieke kijken hoe dan ook meer koelte.

>>> föhnen je haar goed Mannen

Wanneer moet ik voor het trimmen? In deze variant, is het voldoende om te laten het haar opnieuw te knippen ongeveer elke 6-8 weken.

Dit kapsel speelt met elementen van de jaren '50: accurate contouren, strikte apex. De gebleekte Bovenvacht eigentijdse accenten5/13
|

Dit kapsel speelt met elementen van de jaren '50: accurate contouren, strikte apex. De gebleekte Bovenvacht eigentijdse accenten

© La Biosthetique / PR

Trendy mannen kapsel 2018: Kort met blond haar bedekking

Wat vertel ik mijn kapper? Vraag om een ​​klassieke mannen snit, met een langere schedel en korte zijden. De bewaker haren worden gebleekt en de aanpak met opzet weggelaten. Zo is de kleur ziet er mannelijk.

Stylingtips? Dit kapsel is zeer veelzijdig. U kunt kammen het gezicht van de pony's en kreukelen zijn haar met pommade, haar styling helemaal nat terug en bevestig het met gel of op de kruin van de grote klap.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Iedere 4-5 weken, moet u een bezoek aan de kapper die u vertrouwt te betalen. Anders wordt de korte nek en de zijdelen kijk snel onverzorgd. De kleur leeft van-out gegroeid look en moet, indien gewenst, worden vernieuwd slechts om de 3 maanden.

Een klassieke, eenvoudige korte kapsel past zowel fijn haar (links) en dik haar (rechts). De look werkt met een baard en geschoren6/13
|

Een klassieke, eenvoudige korte kapsel past zowel fijn haar (links) en dik haar (rechts). De look werkt met een baard en geschoren

© Wella / PR

Classic kort haar zijn de kapsels Evergreen

Wat vertel ik mijn kapper? Vraag om een ​​klassieke korte kapsel met vloeiende overgangen en gerafeld gesneden tips. Over de oren en de nek haar is ongeveer 1-2cm lang, 6-8 cm op de kroon.

Stylingtips? De juiste styling is afhankelijk van de haarstructuur. Fijn haar voller als je in de war met matten styling pasta. Dik haar kunt u föhnen op een stand en stijl met glans wax om een ​​mini-Tolle.

>>> Styling tips voor dun haar

Wanneer moet ik voor het trimmen? Omdat de cut niet te exact uitvalt, is het voldoende om de 6 weken bijstellen.

Met kapsels trends gedraagt ​​het zich als in de mode: Uiteindelijk komt alles terug. Net zoals deze Nineties boyband blik7/13
|

Met kapsels trends gedraagt ​​het zich als in de mode: Uiteindelijk komt alles terug. Net zoals deze Nineties boyband blik

© La Biosthetique / PR

Mid-length mannen kapsel 2018: Boyband kroon

Wat vertel ik mijn kapper? Belangrijk, zodat de styling ziet er mannelijk en lijkt niet op de kinderen kom kapsel: Omzoomd tips en een strakke overgang aan de achterkant.

Stylingtips? Begin met handdoek droog haar, sleept u een scheiding in het midden. Vervolgens föhnen het haar van de kroon begint naar beneden. Wrijf het einde styling pasta tussen de vingers en plukken de tips in de vorm.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Zodat de snede blijft in de vorm, het haar moet worden gesneden om de 4-6 weken.

Mick Jagger zegt hallo: lang haar in de jaren '60 kijken we vaak zien in 20188/13
|

Mick Jagger zegt hallo: lang haar in de jaren '60 kijken we vaak zien in 2018

© KMS / PR

De jaren 60 Shag is het medium-length mannen kapsel in 2018

Wat vertel ik mijn kapper? Vraag je kapper voor een shag. Elke kapper die de moeite waard zijn zout zal begrijpen wat het betekent om een ​​omzoomd pony en lichtniveaus, de structuur en volume aan het haar, brengen zonder dat het te coiffed.

Stylingtips? Salt Spray spray om haar en vochtig bijna (!) Blow droog. Hier tousle met je vingers door zijn haar. Wees niet zo poetsen, dat het haar niet te glad valt. breng het haar met zijn handen in vorm en laat het volledig drogen in de lucht.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Wanneer de Pony in de ogen hangt, is het tijd voor de volgende haar afspraak. Ten minste om de 2-3 maanden en de rest van haar moet worden bijgesneden.

Kort haar met een pony kijken casual en een spoor van brit-pop9/13
|

Kort haar met een pony kijken casual en een spoor van brit-pop

© KEVIN.MURPHY / PR

Kapsel trend voor scheet Hair: De Brit-pop Pony

Wat vertel ik mijn kapper? Zijkanten en achterkant zijn kort geknipt, wordt de buitenlaag trapvormige en pony uit steeds langer. De wenkbrauwen blijven vrij.

Hoe ik de stijl van het? Alle kam naar voren, zodat het voorhoofd valt in het midden in het gezicht. Een hazelnoot grote dosis styling crème in de handpalmen warm. Dan jas met platte handen boven zijn hoofd. Voor een trendy Messy gemakkelijke blik einzwirbeln afzonderlijke strengen tussen handbereik.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Ongeveer iedere 5-7 weken, ten laatste bij de Pony wenkbrauwen gedekt.

Ze vinden het leuk om face-vrij dragen? Dan bent u helemaal gelijk met een Grote 201810/13
|

Ze vinden het leuk om face-vrij dragen? Dan bent u helemaal gelijk met een Grote 2018

© KEVIN.MURPHY / PR

Modieuze mannen kapsel 2018: kort haar met Tolle

Wat ik vertel mijn kapper: Vraag voor fase buitenste jas, een lange pony en aanzienlijk kortere zijden. Maar: Zorg er altijd voor dat professionele bezuinigingen van de pagina's met een schaar en niet geschoren om uit de mode Undercut randen te voorkomen.

Hoe ik de stijl van het? De natte toplaag over een kleine ronde borstel te blazen droge toestand. In dit werk voor de boeg van achter de pony. Daarna met een Mini-gelijkrichters 45 stijl de pieken graden naar achteren. Tenslotte wrijf een niet-drogende stylingcrème in de handen en drijf slechts door de buitenste laag, en schuif dan de zijkanten. Ja, dat klinkt ingewikkeld, werkt met vaardige handen, maar los in 10 minuten.

Toen heb ik nodig voor het trimmen: Aldus blijft kapsel in de vorm van de zijkanten moet elke 3-4 weken worden bijgesneden. Veel kappers niet vragen voor de prijs van een compleet kapsel, dat is ongeveer om de 2 maanden nodig.

De Undone look is trendy. Het idee achter het lijkt alsof je geen zorgen over je haar en snel durchgewuschelt de pony had gemaakt.11/13
|

De Undone look is trendy. Het idee achter het lijkt alsof je geen zorgen over je haar en snel durchgewuschelt de pony had gemaakt.

© Schwarzkopf Professional / PR

Trend kapsel voor mannen in 2018: kort haar in de stijl Undone

Wat vertel ik mijn kapper? Hou het strak: Korte hals, getrapte buitenste laag, lange pony aan de neus.

Stylingtips? Voor volume en de trendy ruwe textuur al een erwt hoeveelheid Matt plakken in vochtig haar. Het haar tegen de stroom in droge klap. kunnen kammen en borstelen aan uw linkerhand, anders te handelen gaat over gekapte. Wederom een ​​kleine Keck styling pasta wrijven in de handen en het plukken individuele strengen in vorm.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Elke 4-6 weken, zodat de pony niet te lang is en de contouren onderhouden look.

Met een trendy jaren '50 Grote glans in een elegante gelegenheden.12/13
|

Met een trendy jaren '50 Grote glans in een elegante gelegenheden.

© Schwarzkopf Professional / PR

Elegant kort haar voor mannen: fifties Quiff

Wat vertel ik mijn kapper? Vraag om een ​​blik als een jaren '50 film: Top jas lange, precieze contouren, vloeiende overgangen.

Stylingtips? geven volume schuim op vochtig haar en föhn het haar met een kleine ronde borstel. In dit werk voor de boeg van de achterkant van het hoofd naar voren. Tips voor een langdurige volume: Altijd warm anföhnen en vervolgens nachpusten met koude lucht. trek een zijdeel, de lippen met een toupieren engzinkigen kam enzovoort pile de toplaag Tolle. De zijkanten vlakke kam om zijn hoofd en zet alles met haarlak. Geef het maar toe, je tijd en ontspanning nodig.

Wanneer moet ik voor het trimmen? De blik gedijt op accurate knippen, dus het is best om een ​​keer per maand, maar in ieder geval om de zes weken de tijd om de tijd te plannen voor een haar afspraak.

Voor de wet-look haargel zijn strikt terug gekamd.13/13
|

Voor de wet-look haargel zijn strikt terug gekamd.

© La Biosthetique / PR

Trend kapsel voor mannen: old school wetlook

Wat vertel ik mijn kapper? Vraag voor sectie een klassieke mannen, met ongeveer 10 cm lange haren van het hoofd en de zijkanten worden bijgesneden iets korter met ongeveer 4 cm.

Stylingtips? First things first: De styling is complexer dan het lijkt, en nee, kunt u de haren nat niet gemakkelijk te maken - die uiteindelijk droogt. Maar liever als volgt: De buitenste laag met een vlak ijzer in strengen, plat, waardoor een schar haargel in handpalmen, wrijf en wrijf het haar dicht tegen het hoofd. Gebruik geen producten op oliebasis zoals was, anders ziet het meer als vet kijk dan na wetlook: Belangrijke. Als u wilt, maar gaat door met een grove kam.

Wanneer moet ik voor het trimmen? Strikt glad achterover gekamd haar verbergt een low-gegroeid gesneden voor een paar weken. Uiterlijk na twee maanden, het kapsel moet toch terug gebracht in vorm.

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou100g raket bevattende 1,4 mg beta-caroteenDe 10 groenten met de meeste beta-caroteen