Dus uw gift wordt een hit: aan de vriendin, zus maken of moeder is een goede gave is een kunst. We leggen uit hoe je scoren bij uw gift

Waarom zijn geschenken moeilijk voor vrouwen?

Verjaardag, Valentijnsdag, Kerstmis - voor veel mannen zijn deze feestdagen per jaar een nachtmerrie, omdat je altijd opnieuw moeten overwegen een ongewone mogelijke cadeau voor uw geliefde is. Voor de beste vriend of de vader is niet zo moeilijk als voor een vrouw. Mannen zijn meestal goed bereikbaar met praktische geschenken. Echter, als je een vrouw, bijvoorbeeld, een stofzuiger (erg handig!) Geef heerst in je relatie waarschijnlijk maar één keer dik lucht. Waarom? Omdat vrouwen achter een gift vermoeden altijd een boodschap. In het geval van de stofzuiger die zelfs gelijk is aan een aantal van hen zou moeten zijn. Wanneer vrouwen geven, ze willen altijd een bericht naar het heden te brengen. ze willen "Zeggen dat ik hou van je" of herinneringen van gedeelde momenten denken. Natuurlijk, de mensen willen ook hun waardering gaven te uiten, maar ze vermoeden dat niet gelijk een dubbele betekenis achter het cadeaupapier. Als je weet dat vrouwen kruisen dus het is niet moeilijk om cadeau zodat ze het gevoel hebben dat u over wat ze wensen had gedacht.

In 11 stappen naar het ingenieuze gift

de koningin van de harten, zus, vriendin of moeder maken een genot is vrij eenvoudig als je weet dat de trucs van de professionele Schenker. Met onze 10 slagen, kan er niets misgaan.

 1. Vergeet elke vakantie! Zodat je niet eindigen met lege handen, moet je hulp inroepen van uw agenda op tijd voor de feestdagen. Voor belangrijke afspraken is het het beste om een ​​meer automatische herinneringen op je telefoon, dus je hebt genoeg tijd om voor te bereiden.
 2. Luister goed! Later dan de datum waarop automatisch uw kalender te herinneren op de komende benoeming, moet je goed luistert in gesprek. Ze praat voortdurend sterk van deze nieuwe fitness-trackers of altijd gaat met grote ogen naar de etalage over de plaats waar deze mooie sneakers zijn? Dan om precies dat te onthouden! Een dergelijk geschenk toont haar hoe de manier waarop je hebt geluisterd en hun smaak te leren kennen.
 3. Brain stam! Maak een lijst waarop zij schrijven alles op wat je maar kunt bedenken van dierbaren - hun interesses, hun hobby's, hun favoriete dingen. Deze visuele voorstelling helpt u om de wensen van de vrouw te verkleinen. Ze gaat elke donderdag naar het zwembad? Dan zou een badseizoen ticket iets. Je bent de beste vrienden zeer belangrijk? geef haar dan een cadeaubon voor de stamkroeg van de meisjes.
 4. Interviews! nog steeds u nog iets? Vraag dan in nood beste vriend of moeder. Echter, je moet eerst proberen om nog een idee te krijgen. Sommige vrouwen zullen interpreteer je deze methode als je niet hun wensen weten of de informant is niet stil. Deze methode is echter de mogelijkheid om gezamenlijke grote geschenken te organiseren geeft.
 5. Vraag me! Het klinkt uncreative, maar is een van de beste methoden: vraag naar de wensen. Als u wilt, bijvoorbeeld giften aan de geliefde, vertel haar dat je al zou een idee, maar je wilt ook lezen elke wens van uw ogen. Veel vrouwen weten precies wat ze willen. Amerikaanse onderzoekers van de Universiteit van Harvard bewezen dat gewenste geschenken zijn het meest succesvol.
 6. ga naar binnen! Nog steeds geen idee? Geef dan iets als je plezier te hebben. Begrijp me niet verkeerd: ze moeten geven haar een ticket voor de voetbalwedstrijd van hun favoriete team. Maar laat me denken, wat ze willen doen met haar. Zo kan je van mooie auto's en zou het glorieuze vind uw koningin van de harten in een cabriolet op de bergwegen te rijden? geef haar dan maar gewoon dat en leg het aan haar precies zo: Je zou het heel heerlijk vinden, voor je geliefde op een dag spelen chauffeur te rijden haar als een dame door het gebied. Twee Amerikaanse psychologen bewezen in een studie in "Journal of Experimental Social Psychology"Dat een geschenk dat een geschenk dat je jezelf weerspiegelt dicht bewijst en versterkt de relatie.
 7. Geld speelt geen rol! Afscheid te nemen van het idee dat een gift een veel te groot effect moeten kosten. Als u van nature hebben gevraagd om een ​​verzoek, en de zak van de favoriete ontwerper wensen, we vinden het jammer. Maak dan nooit de fout en koop een zak die soortgelijke uitziet, alleen omdat het goedkoper is. dan geef je de voorkeur aan iets heel anders. eigengemaakte giften zijn echt goed met vrouwen de weg naar - vooral als de vrouw weet dat je het niet gemakkelijk. Toegegeven, dit vraagt ​​veel, maar heeft een enorme impact!
 8. Geef tijd! Veel vrouwen zijn blij met momenten en ervaringen meer dan materiële dingen. De geliefden kon je bijvoorbeeld geven een gemeenschappelijk avontuur: een gemeenschappelijke kanotocht, een picknick of een musical bezoeken. Maar zelfs zonder tijd voor jezelf is goed, omdat veel mensen nemen zelden de dagelijkse stress tijd voor jezelf. Geef de dame, bijvoorbeeld, een verblijf in het wellness-tempel of film tickets voor haar en haar vriend. Geloof ons: dit onbaatzuchtigheid komt bij vrouwen echt goed in.
 9. Zelfs inpakken! Niets waarnemen vrouwen onpersoonlijk, alsof de gift door de verkoper was gewikkeld en stak een sticker op de business. Zelfs als je twee linkerhanden: je pack ook maar één! De dames waarderen uw gebruik. Zet op een eenvoudig pakket - less is er nog veel meer.
 10. Write kaart! Wat je weglaten in de verpakking, kunt u toevoegen aan de gift card. Een liefdevolle paar geformuleerd rijen kloppen de harten sneller vrouwen. En dat geldt niet alleen voor de vriendin - de zus of moeder tevreden over ernstige woorden. Waarom niet gewoon een keer bedanken.
 11. hand over jezelf! Als u nodig hebt om het geschenk te sturen per post, wat natuurlijk niet werkt. Anders is de handeling van het overhandigen van special. Controleer de ontvanger en aandacht besteden aan hun reacties. Wachten voordat u voor uw gift uit te leggen. Als u ons advies opgevolgd, een uitleg is niet nodig toch.

10 elke dag geschenken met een grote impact

Vrouwen staan ​​op het, als je niet alleen cadeautjes te geven aan de gebruikelijke feestdagen, maar ook tussen de kleine attenties zoeten het leven van alledag. Met kleine betekent dat je zulke grote dingen te doen voor je relatie of liefde.

1. bloemen

De klassieke soms meer dan duizend woorden. Onverwacht krijgt bloemen op zijn best. De roos op het platform is eerder uit in vergelijking met de verrassende anjers op haar bureau.

2. traktaties

Ja, zelfs de chocolade blijft een eeuwige favoriet. Echter, ze zijn slechts symbolisch. Als de dame liever eet rubber dieren, scoor je punten, uiteraard, nog veel meer. Chocolade zou een faux pas dat u blootgesteld als iemand die hun smaak niet kent. U zult verrast zijn als ze plotseling hun favoriete yoghurt in de koelkast ontdekt!

6. doet vervelend

Pick-up haar spullen. Strijken van de wasserij paal, als het in de sport of kies je hun auto te rijden in de wasstraat. Zij zullen u bedanken voor de tijdwinst.

7. Bereid voedsel

Lopen ze naar het diner - op haar favoriete restaurant. Als de tijd het toelaat, u kook zelf.

8. organiseren ontspannende avonden

Je weet dat je geliefde heeft maar een mega stressvolle week op het werk? organiseren dan is hun avonden in de vrije tijd voor de dingen die ze echt willen. Laat haar een bad als u liever een bad of krijgen hun favoriete serie en maakt chips en popcorn klaar of - laat ze gaan slapen - het bepaalt.

9. Breng samen tijd door

Ja, ze zijn toch vaak samen. Maar deze keer zou moeten zijn alleen voor hen beiden: koop filmtickets of geborduurd voor de dierentuin. Belangrijk is, suggesties doen!

10. Post-its en mini-Gifts

Een kleine mini chocoladerepen op je kussen, een briefje met een hart of liefde woorden op de badkamerspiegel of een bloem op haar ruitenwissers onder - meer, duurt het soms om je gelukkig maken is geen vrouw. Neem deze kleine relatie pusher.

5 real eenvoudige doe-het-zelf cadeaus

DIY vrouwen kunnen niet genoeg krijgen. Maar maak je geen zorgen, je niet breien, ambachten of kerving beginnen voor een zelfgemaakte gift. Wij tonen u vijf eenvoudige ideeën die ieder mens riff en zonder al te veel inspanning. En het beste: alle dingen die je nodig hebt voor bent in ijzerhandel.

eerste Hang Christmas Lights Het kan zo simpel zijn draperen een koord van lichten rond het bed, naar de keuken muur of in hun kamer.

tweede opwaarts vogelhuisje Afgewerkte vogelhuisjes zijn verkrijgbaar in alle bouwmarkten. Verf het een beetje met kleur of verf een hart op het.

derde zaaien waterkers Een plaat, een zakdoek, en de zaden. Verberg de plaat en laat je het liefste oogsten, wanneer de tijd komt.

4e sleutelen een kasteel Koop een eenvoudige kelder slot en schrijven met permanent marker haar initialen erop. ontketenen Dan is de goede stukken samen op een brug.

5e kopen werkhandschoenen Een van hun grootte en de grootte van de ontvanger, een notitie naar de plaats waar je schrijft: "Samen kunnen wij alles doen!"

De juiste gift voor elk type vrouw

Als u de 11 stappen om goede gave te volgen, je bent al op de goede weg. Echter, het is ook belangrijk wie je cadeautjes te geven. Wij hebben tips voor elk type vrouw te zetten. 

Cadeaus voor partner

Zeker, dat is waarschijnlijk de moeilijkste categorie. Met het geschenk moet je je liefde te uiten, maar ook aantonen dat u weet dat uw geliefde goed en respecteer ze. Blijf goed op de punten in de bovenstaande lijst te volgen, dan is er niets mis kan gaan. Maar maak je geen zorgen: je hebt een betere onbeholpen gift, dan helemaal geen. En als je het alleen maakt een afspeellijst op uw computer (ja, zelfs vandaag de dag kunt u inspireren met mixtapes of vrouwen). Het gebaar telt! En hoe zit het eigenlijk, als je toegeeft gemeenschappelijke hete uren, bijvoorbeeld door het selecteren van speelgoed in sexshop? 

Voor meer informatie over seks speelgoed te leren!  

Cadeaus voor de goede vriend

Hoewel dit een beetje makkelijker dan minder ingewikkeld voor de partner, maar niet echt. Want hier is het: vinden van de juiste dosis. Over het algemeen hoeft u geen dubbelzinnigheid in gave huid hebben (en je moet niet per se om misverstanden te voorkomen), maar je moet bewijzen dat ze de vrouw niet. Een CD van haar favoriete band of een pakje noedels, als je weet dat ze graag pasta eten voor hun leven.

Giften voor zuster

U kunt net als de huidige voor de goede vriend gaan. Zusters ook kijken ook uit vaak, bij het opnemen van herinneringen delen ze samen uit de kindertijd. Geef haar een foto van een jonge leeftijd door jullie beiden of neem het onderwerp op de gift card opnieuw. omdat de verpleegkundige kan niet verkeerd begrepen worden - Je moet rustig emotioneel dan wanneer goede vriend zijn.

Cadeaus voor moeder

Of het nu Moederdag of verjaardag - de meeste moeders krijgen betaald door hun zonen bloemen. En dus zijn ze ook niet zo verkeerd. Het merendeel van de moeders wil namelijk geen materiële dingen, maar de tijd met de zoon. U kunt bewijzen aan haar dat je nog steeds in staat om plezier te hebben met haar, door haar te betalen een bezoek aan een concert of een sportevenement.

Cadeaus voor oma

Oma echt alles. Brandy Beans is ook niet meer nodig hebt. Net als de moeder, de grootmoeder wil meer tijd met haar kleinkinderen. Introduceer hen om samen te lopen en gewoon haar vertellen tijden "dank u wel" - dat je hoe dan ook veel te zeldzaam. iedere oma zoals foto's van de kleinkinderen in uw portemonnee: U kunt de foto booth een goedkope last-minute cadeau te maken.

Cadeaus voor de wet

Very hot spot! Raadpleeg best haar partner wat de vrouw wil. Bloemen eigenlijk zijn er in het algemeen goed. Nodig ze uit naar het diner of neem ze mee op een reis met - ze bewijzen dat je ze waarderen en niet wilt uitsluiten.

Geschenkideeën voor vrouwen: Mighty Purse - de portemonnee voor alle gevallen2/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: Mighty Purse - de portemonnee voor alle gevallen

© PR

Giften voor vrouwen:
Mighty Purse - Wallet Edition

The Mighty Purse is niet zomaar een gewone portemonnee. De Mighty Wallet Purse Edtion heeft een ingebouwde noodaccu. Dus nooit de stroom uitvalt uw zoete opnieuw.

Verkrijgbaar bij voor ongeveer 105 € radbag.de

tips Gift voor vrouwen: de sportieve Women's Health Abo3/41
|

tips Gift voor vrouwen: de sportieve Women's Health INSCHRIJVING

© PR

Giften voor vrouwen:
Women's Health als jaarabonnement in een doos

Maak je vriendin met 10 nrs Women's Health en de edele Women's Health Gift aan ontwerp zelf een groot genoegen. De box bevat de huidige uitgave en een geschenk van uw keuze. Ook kunt u een stickervel in de doos. Hiermee kunt u de doos aan te passen. Levering is gratis verzending naar uw adres. Het abonnement wordt automatisch beëindigd!

Klik hier om te bestellen!

Geschenkideeën voor vrouwen: Erotisch voedsel kookles voor 2 personen4/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: Erotisch voedsel kookles voor 2 personen

© Subbotina Anna / Shutterstock.com

Giften voor vrouwen:
Erotic-food kookles

Breng uw passie voor koken: Weg te geven voor de kerst dit jaar, bijvoorbeeld, een erotische voedsel kookles. Kook scherp om samen te komen om snel de koude, natte winter vergeten.

Beschikbaar voor ongeveer 179 € (2 personen) bij jochen-schweizer.de

Geschenkideeën voor vrouwen: Smartphone geval met hoofdtelefoon Rauf Roller Smart Wind5/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: Smartphone geval met hoofdtelefoon Rauf Roller Smart Wind

© athos

Giften voor vrouwen:
Smart wind

De Smart Wind is een smartphone met geïntegreerde koptelefoon Rauf scooter. Nooit meer knopen en knoeien met de hoofdtelefoon kabels. 

Verkrijgbaar bij voor ongeveer 15 euro athos-c.com

Geschenkideeën voor vrouwen: personalizable poster met uw speciaal bericht6/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: personalizable poster met uw speciaal bericht

© PR

Giften voor vrouwen:
personalizable Posters

Content, kleur, lettergrootte: De poster kan volledig indiviuell worden gevormd. Dus wat dacht je van een song, die zowel verbindt?

Verkrijgbaar via voor ongeveer 25 euro radbag.de

Geschenkideeën voor vrouwen: Women's Run raster voucher7/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: Women's Run raster voucher

Giften voor vrouwen:
Startplaats voor de Barmer Women's Run

De perfecte gift voor de sport-minded moeder of de beste vriend die net is begonnen skiën: Weggeven dit jaar, maar een startplaats voor de Barmer Women's Run 2017. De voucher bevat in aanvulling op de lanceerplaats op de 5 of 8 km run / lopen ook zelfs een hoogwaardig functioneel shirt, een uitpuilende Finishertasche, een certificaat, route en de bestemming board en nog veel meer.

Beschikbaar de voucher voor ongeveer 33 euro is voorbij womensrun.de

Geschenkideeën voor vrouwen: een Siberische Husky sneeuwschoenwandeling8/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: een Siberische Husky sneeuwschoenwandeling

© Michal Vobornik / Shutterstock.com

Giften voor vrouwen:
Husky sneeuwschoentocht

In deze sneeuwschoen tour heb je een trouwe metgezel aan de lijn, die wijst u de weg. De Husky sneeuwschoen tour is het perfecte cadeau voor dieren liefdevol Winterfan.

Reservering via voor ongeveer 50 € jochen-schweizer.de

Geschenkideeën voor vrouwen: rugzak, bijvoorbeeld, de Groenlandse rugzak Fjällräven9/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: rugzak, bijvoorbeeld, de Groenlandse rugzak Fjällräven

© PR

Giften voor vrouwen:
Rugzak Groenland rugzak Fjällräven

Eenvoudig, robuust en geschikt voor dagelijks gebruik. De praktische rugzakken van Fjällräven niet alleen gezien in de vrije natuur van de top, maar laten ook het krijgen van rond de stad een stijlvolle indruk.

Prijs: ongeveer 130 € op www.fjallraven.de

Geschenkideeën voor vrouwen: Fitness Gear Bracelet FIT2 Samsung voor een optimale training resultaten10/41
|

Geschenkideeën voor vrouwen: Fitness Gear Bracelet FIT2 Samsung voor een optimale training resultaten

© PR

Giften voor vrouwen:
SmartWatch: Gear FIT2 Samsung

Het perfecte cadeau voor elke sporter: The Gear FIT2 Samsung verslagen via GPS lopen afstand en snelheid. Een hartslag sensor meet uw hartslag gedurende de dag. De fitness-armband ook laat het me weten hoe effectief u uit te oefenen en of je moet een beetje gas geven. Voor nieuwkomers, de juiste app fitness-programma's, zoals een training plan voor een 10-kilometer run.

Verkrijgbaar bij voor ongeveer 200 € samsung.com

  Geschenkideeën voor vrouwen: inlegzolen "Krijg Long Legs" lange benen11/41
  |

  Geschenkideeën voor vrouwen: inlegzolen "Krijg Long Legs" lange benen

  © PR

  Giften voor vrouwen:
  Inlegzolen Krijg Long Legs

  De inlegzolen van "Krijg Long Legs" Ze zal groter zijn in een klap 4 centimeter. Plus: de deposito's worden ook bij tot een betere houding, en vooral kleinere vrouwen een beter gevoel van eigenwaarde. de "Krijg Long Legs"-Absatzeinlagen kun je gewoon gooi ze in de wasmachine als ze vuil is. Uw geliefde wilde lange benen ooit willen? Deze wens vervullen!

  Verkrijgbaar bij voor ongeveer 27 € getlonglegs.com

  Geschenkideeën voor vrouwen: Sextoy Womanizer12/41
  |

  Geschenkideeën voor vrouwen: Sextoy Womanizer

  © PR

  Giften voor vrouwen:
  Sextoy: Womanizer

  Wanneer komt er een vrouw met een sex toy tot een climax toen bepaald met de Womanizer. De Womanizer behoort tot de hoogste klasse van seksspeeltjes, omdat hij contactloze stiumuliert met drukgolven en veroorzaakt een geheel nieuwe vorm van een orgasme.

  Verkrijgbaar bij voor ongeveer 159 € amorelie.de

  tip Gift voor vrouwen: De selfie-Phone Case CandiCase13/41
  |

  tip Gift voor vrouwen: De selfie-Phone Case CandiCase

  © PR

  Giften voor vrouwen:
  CandiCase

  De CandiCase is geen normale mobiele telefoon shell, maar de uiteindelijke hulpmiddel bij uitstek selfie-Queens. De LED strips langs de zijkant staan ​​namelijk voor een perfecte lichtomstandigheden.

   Ehältlich in voor ongeveer 30 € candicase.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: lichttafel met persoonlijke boodschap14/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: lichttafel met persoonlijke boodschap

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   lichttafel

   Zo'n lichttafel maken niet alleen goed in het appartement. U kunt een persoonlijke boodschap van uw dierbaren te vertrekken. U kunt een persoonlijke boodschap van je beste vriend te vertrekken. Deze kan worden gewijzigd als u namelijk wenst.

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 40 € schoen-und-ehrlich.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: waardebon voor een spa-behandeling15/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: waardebon voor een spa-behandeling

   © VectorLifestylepic / Shutterstock.com

   Giften voor vrouwen:
   Coupon spa-behandeling

   Laat ontspan je geliefde juiste momenten. Kalm zenuwen en gladde huid komen niet alleen haar best. Daarnaast is de gift geeft aan hoeveel u de zorg over hun gezondheid en welzijn.

   Laat Whats-app geschiedenis als Printen Boek: Gift Ideas for Women16/41
   |

   Laat Whats-app geschiedenis als Printen Boek: Gift Ideas for Women

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   WhatsApp geschiedenis in boekvorm

   dacht al eens over het laten WhatsApp afdrukken van de geschiedenis van u en uw dierbaren - als een echt boek? Stuur chatgeschiedenis van je telefoon rechtstreeks vanuit WhatsApp naar ZappTales en al de start-up zorgt voor uw bestelling.

   Verkrijgbaar vanaf € 25 bij zapptales.com

   tip Gift voor vrouwen: The Coupon Drijvende17/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: The Coupon Drijvende

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Coupon voor drijvende

   als drijvende "vlotter" Zodat ze op het oppervlak worden gehouden en kan volledig uitgeschakeld in zout water. pure ontspanning. Het is vooral leuk voor twee, gevolgd door wellness-behandeling. 

   Beschikbaar voor ongeveer 65 € (60 minuten) over float.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: Sport outfit van lululemon18/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: Sport outfit van lululemon

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Sport outfit van Lululemon

   Uw geliefde graag sporten en klaagt regelmatig dat ze per se weer behoefte aan nieuwe sportkleding? zegen hen dan maar met een compleet Sportoutfitt, zoals lululemon.

   Sports Bra (118 €), Cool Racer Back II-shirt (78 €) en Speed ​​Tight (338 €) beschikbaar op eu.lululemon.com. 

   Gift Ideas for Women: uitnodiging voor de donkere restaurant19/41
   |

   Gift Ideas for Women: uitnodiging voor de donkere restaurant

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Uitnodiging voor de donkere restaurant

   Dining donker is verkrijgbaar in vele grote steden, bijvoorbeeld,

   unsicht bar in Berlijn, Hamburg en Keulen
   Noctivagus in Berlijn
   uit het zicht in Stuttgart
   Finster-Essen in Essen
   dialoogvenster Museum in Frankfurt

   Gifts tip voor vrouwen: filterhouder espressomachine van Rancilio20/41
   |

   Gifts tip voor vrouwen: filterhouder espressomachine van Rancilio

   © Mar.K / Shutterstock.com

   Giften voor vrouwen:
   espressomachine

   Uw geliefde wordt gevoed filterkoffie en willen hun eigen gebrouwen koffie in de ochtend eindelijk genieten van de tijd te hebben vergeven zonder het gezicht? Dan is een Siebträgermaschine als Rancilio is precies de juiste geschenk. Stijlvol ontwerp en fantastische smaak - de Italianen weten hoe het gaat!

   Espresso Machines espressomachine van Rancilio verkregen voor ongeveer 540 € coffeecircle.com

   tip Gift voor vrouwen: pocket fotoboek van de beste momenten voor twee21/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: pocket fotoboek van de beste momenten voor twee

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   fotoboek

   Fotoalbums zijn bijna vergeten, maar het is altijd leuk om te zoeken naar twee in de foto's. Met een online dienst bespaart u de creatieve knippen en plakken - bij het ontwerpen van de foto album op de PC en laat het eenvoudig om af te drukken.

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 8 € pixum.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: Self-gesmeed ring of sieraden22/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: Self-gesmeed ring of sieraden

   © Nejron Photo / Shutterstock.com

   Giften voor vrouwen:
   Zelfs gesmeed ring (of sieraden)

   Goud- en zilversmid cursussen worden aangeboden in vele steden, bijvoorbeeld,

   Lechler's Workshop in Freiburg
   juwelen & Kunst in Reilingen (Baden-Württemberg)
   Deense workshop gallery in Regensburg
   Goldsmiths Schiffmann in Nuremberg
   Goldsmiths Hospodarz in Hannover
   Hobby goudsmid in Neurenberg, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg, Keulen, München, Offenbach en Stuttgart

   Als de tijd is niet genoeg voor een goudsmid Natuurlijk, je haar te geven? Hoe zit het met een voucher voor een gemeenschappelijke koers.

   ze denkt altijd sieraden set, zodat u: gift idee voor vrouwen23/41
   |

   ze denkt altijd sieraden set, zodat u: gift idee voor vrouwen

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Jewelry Set

   Jaja, sieraden Kerstmis klinkt heel cliché. Echter, vrouwen zijn blij, maar altijd over het krijgen van schitterende accessoires van hun dierbaren. 

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 167 € thomassabo.com

   Geschenkideeën voor vrouwen: professionele chef-kok thuis24/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: professionele chef-kok thuis

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Professionele chef-kok thuis

   Als de chef-kok neemt dan ook de gerechten, kunt u direct naar dessert.

   Huur een chef-kok (vanaf € 150) ten opzichte van mydays.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: dansles25/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: dansles

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Latino dansles

   In de salsa jullie beiden komen om keer dichter bij een nieuwe, frisse manier - brengt dynamiek in de relatie, in de ware zin van het woord!

   tip Gift voor vrouwen: een leuke Jahresplaner26/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: een leuke Jahresplaner

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   jaar Planner

   Zonder orde en planning is niets in uw geliefde? Dan geef je een jaar planner.

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 10 € schoen-und-ehrlich.de

   Gift tip voor vrouwen: wandsteun voor uw fiets27/41
   |

   Gift tip voor vrouwen: wandsteun voor uw fiets

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Wandhouder voor het wiel

   Erg, erg cool instrument om zijn knappe wiel ook in het appartement scene gezet.

   Yelow voor ongeveer 225 € mikili.de

   Gift Tips for Women: skates (met een voucher voor de ijsbaan)28/41
   |

   Gift Tips for Women: skates (met een voucher voor de ijsbaan)

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Schaatsen (met een voucher voor de ijsbaan)

   Ze rijdt u het ijs prinses en vervolgens lekker warm thuis samen op.

   Cadeautips voor vrouwen: Onesie29/41
   |

   Cadeautips voor vrouwen: Onesie

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   onesie

   Een gezellige avond op de bank schreeuwt om een ​​comfortabele outfit, zoals de Onesies van Onepiece. Gewoon lopen in de één stuk en op de bank!

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 119 € onepiece.com

   tip Gift voor vrouwen: een professionele running coach30/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: een professionele running coach

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Running Coach van Runner's World

   In meinlaufcoach.de kunt u een voucher voor een individuele looptraining voor je geliefde te krijgen. De coach creëerde een opleidingsplan voor een individuele doel en gemotiveerd tijdens de training. 

   Geschenkideeën voor vrouwen: fotoshoot31/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: fotoshoot

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   fotoshoot

   Verhoogt hun zelfvertrouwen en u waarschijnlijk niet alleen profiteren van de hete foto's.

   Geschenkideeën voor vrouwen: robotstofzuiger32/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: robotstofzuiger

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   robotstofzuiger

   gisteren werd zelfs stofzuigen. Je bestuurt vandaag gemakkelijk een kleine stofzuiger robot met de mobiele app. U kunt comfortabel terug lehenen en thee te drinken terwijl de jongen zuigt het appartement. Neem uw dierbaren (en jezelf) in het huishouden een beetje spanning af. Dat blijft er meer tijd over voor andere mooie dingen.

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 749 € kobold.vorwerk.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: City break33/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: City break

   © Alliance / Shutterstock.com

   Giften voor vrouwen:
   Stedentrip

   Citytrips zijn altijd spannend en inspireren de liefde - uit te nodigen in het bijzonder de gezellige hotelbedden één meer. Het hoeft niet altijd een wereldstad te zijn.

   Geschenkideeën voor vrouwen: Smartphone Xperia XZ Sony34/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: Smartphone Xperia XZ Sony

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Smartphone Sony Xperia XZ

   Uw oude telefoon is traag op de geest. zegen hen, maar dit jaar met een nieuwe smartphone dan. De Xperia XZ Sony een 23 effectieve megapixel triple-sensortechnologie, waarin ook bewegende objecten in briljante kwaliteit. Dit geeft spectaculaire 4K-video's, niet alleen op kerstavond

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 699 euro estore.sonymobile.com

   Geschenkideeën voor vrouwen: Candlelight Dinner35/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: Candlelight Dinner

   © Hongee / Shutterstock.com

   Giften voor vrouwen:
   Avond voor twee - diner bij kaarslicht

   In het kaarslicht ze ziet er nog steeds mooi. En de tweede dessert is er thuis.

   Gift Ideas for Women: uitnodiging voor een verrassing dag voor half januari36/41
   |

   Gift Ideas for Women: uitnodiging voor een verrassing dag voor half januari

   © Shutterstock

   Giften voor vrouwen:
   Uitnodiging voor een verrassing dag

   Nog steeds geen gift op 24 en komen langzaam in het zweet? Bijvoorbeeld, wordt een coupon altijd snel gedaan. Maar dan moet er iets bijzonders als u al de gave om uw geliefde hebben geduwd op het laatste moment. Verzin een grote verrassing dag in het nieuwe jaar. Voor de finishing touch heb je natuurlijk, toen nog kocht een beetje tijd.

   tip Gift voor vrouwen: lounge Plaid37/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: lounge Plaid

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Knuffelig deken met mouwen

   Van nu af aan dat ze niet langer vriest! De deken met mouwen is niet alleen ongelooflijk knuffelig, maar houdt ook warm. Misschien in het plafond inderdaad ruimte voor twee.

   Verkrijgbaar via voor ongeveer 20 € coolstuff.de

   tip Gift voor vrouwen: Vitamix voor gezonde smoothies en heerlijke soepen38/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: Vitamix voor gezonde smoothies en heerlijke soepen

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Vitamix

   Met de Vitamix smoothies om dat proces te laten veel meer sappen, dips en spreads, soepen, ijs, beslagen en nog veel, en voor te bereiden. Kortom, de Vitamix is ​​een geweldig hulpmiddel voor degenen die graag om te experimenteren in de keuken.

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 600 € vitamix.de

   tip Gift voor vrouwen: Het bad houder voor twee voor een romantisch uitje39/41
   |

   tip Gift voor vrouwen: Het bad houder voor twee voor een romantisch uitje

   © PR

   Giften voor vrouwen:
   Romantic Bath Caddy

   Wat is er mooier dan een herstellende vriend die is fris gewassen en heerlijk geuren zijn? maar het kan zijn dat je een beetje langer nu om uw geliefde te wachten uit het bad toeneemt.

   Verkrijgbaar bij voor ongeveer 25 euro coolgift.de

   Geschenkideeën voor vrouwen: 3D-figuren40/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: 3D-figuren

   © TWIN KIND

   Giften voor vrouwen:
   3D cijfer

   3D-generatie tot stand gekomen dankzij de nieuwste technologie via 3D-printer uw persoonlijke dubbelganger als een karakter. Niet alleen je geliefde kunt u nu kijken constant, zelfs wanneer u niet rond. In een snuifje, kan het gewoon blokkeren uw figuur pakket in zijn zak en mee te nemen. Voor de kleinste teken dat kan zijn aanpast, meet slechts eenmaal 6 centimeter.

   Beschikbaar vanaf 59 € in 3dgeneration.com

   Geschenkideeën voor vrouwen: Weer Sponsoring41/41
   |

   Geschenkideeën voor vrouwen: Weer Sponsoring

   © Shutterstock / Frank Fiedler

   Giften voor vrouwen:
   weer sponsoring

   Dit is met name Geschnek mislukt: Sinds 2002 kunnen mensen weer sponsoring voor lage en hoge druk gebieden. Koop ster is oud nieuws; vandaag dragen lage en hoge drukgebieden de namen van onze dierbaren!

   Weer Sponsoring bijvoorbeeldmet.fu-berlin.de

   Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou