Jij en deze waanzin dame verdween net in de slaapkamer en ze kunnen nooit de schelpen te laten vallen. Waar uw ogen eerste dwalen? We hebben meer dan 12.000 mensen gevraagd

Voor zeer wetenschappelijke doeleinden (of misschien uit pure eigenbelang), hebben we de lezers van Men's Health vervolgens gevraagd waar je kijkt naar een naakte vrouw eerste. Meer dan 12.000 van onze gebruikers hebben op het lichaam van de vrouw maakte duidelijk verklaringen met betrekking tot de zeer interessante plaatsen:   

Vrouwen zijn zich bewust van hun voordelen 

Dus kijk uit! De belangrijkste bevinding eerst: vrouwen weten precies waar mannen kijken ze eerst. Want in alle terreinen die zij hebben congruent gereageerd op de mannen in de enquête en zeer slimme erkend waar hun voordelen zitten. We vinden dat schreeuwt om een ​​kleine uitreiking van de warmste delen van het lichaam!

>>> Dan vrouwen naakte mannen eerst kijken

1e plaats voor de borsten

Uw droom vrouw staat poedelnaakt in uw slaapkamer, hoe reageren? Staren als de meerderheid van de mannen (45%) eerst op uw mollige buste? Daarentegen kan niets beweren dat evolutie is te danken. Boven al deze dingen precies zitten in het middelpunt van de aandacht en onderscheiden zich duidelijk van schouder en buik uit. Geen wonder! 51% van de vrouwen geloven ook stevig in haar borsten als een absolute eye-catcher.

>>> Dus, vrouwen willen worden aangeraakt in de boezem

Tweede plaats voor buik- en heup

Nu, 25% heeft een uitzicht langzaam, heel langzaam naar beneden. Eerste stop dan de buik en heup. Geen wonder: de navel eindelijk een van de zes erogene zones van de vrouw. 

>>> De mooiste vrouwen in menshealth.de

Bronze titel voor de Po

12% heeft een uitzicht te kalmeren een beetje verder wandeling, nu naar de sexy kont aan uw dame. Veel vrouwen weten heel goed (11%) wat een flagrante effect dat op het mannelijke primordiale sex drive heeft en zette haar achter met opzet voor u in de schijnwerpers.

>>> Hoe moeten hulde te brengen aan de vrouwelijke Po Men

Eervolle vermelding voor het gezicht

Hang niet van de daken eerder dat haar blik nadat het lichaam in het gezicht (11%). Aan de andere kant, de vrouwen van WomensHealth.de wist dat zelfs vrij nauwkeurig (11%) en voelen in een "Wow, je bent verdomd sexy" zeker niet beledigd, maar een eerlijk-betekende compliment voor haar mooie ogen of haar aanstekelijke lach kan je niet zeker pijn doen.  

>>> De beste Flirt zeggen voor mannen

Troostprijs voor de intieme delen, voeten en dijen

Deze 3 zones bezetten enkel waarden van minder dan 10%. We vermoeden: Dat maakt het genitale gebied uit het niets, want je wijden hun ja, dan nog veel verdiende aandacht. 

>>> Om de vagina verwennen met uw dierbaren

meer over10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou
10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou

Voor degenen die niet op zijn early warning systeem in termen "onbeantwoorde liefde problemen" willen verlaten: de 10 veiligste ...

Wat zijn vrouwen tijdens de seks?
Wat zijn vrouwen tijdens de seks?

Wat willen vrouwen in bed? 7 collega's van onze zuster publicatie Vrouwen&# 039; s Health hebben ons verraden wat vrouwen ...

De mooiste vrouwen in MensHealth.de
De mooiste vrouwen in MensHealth.de
De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen
Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste