Er bryst hår sexet eller et turn-off? Disse fem regler forklare, hvordan, hvor og hvornår brystet hår er en no-go. Og som du ser attraktive trods pels

Denne følelse du kender måske alt for godt: Det er varmt, skjorten sidder forbandet tæt og holde fast i din svedige krop. Klar besked: din overkrop presserende behov køling. Hvad forhindrer dig at åbne de øverste knapper? Ret: Din bryst rulletobak.

Især om sommeren og i hot-fugtigt miljø dette dilemma plager alle mænd, hvis bryst pryder frodig hårvækst. Men før du stoisk udholde smerten eller hektiske flytte brystet pels med en barberkniv til kroppen, bør du vide: brystet hår er ikke nødvendigvis en no-go. ikke dig - også selvom de fleste berømthed mænd præsentere øjeblikket brystet hår gratis eller kun tatoveret, betyder ikke, at alle mennesker har til at gå rundt sådan. Vi erklærer, på hvilke lejligheder mænd bør vise, hvor meget hår på brystet stolt af at være attraktiv 100% på trods af dit hår.

Bryst hår på stranden? Helt i orden!

Du er kun mennesker. Selv hvis din brystet under skjorten ligner en af ​​burst Teddy, bør du på stranden og i poolen giver trivsel forrang for optik. Og hey, er der stadig masser af kvinder, der finder brystet hår sexet. Det eneste krav: Det skal se pæn. Vask dit bryst håret grundigt med shower gel før de går til stranden, og der tage din skjorte.

>>> De bedste krop hårfjerning metoder for mænd

via GIPHY

Bryst hår på en dato? Vis selvtillid!

Selvom mandlige modeller i reklamer i øjeblikket overbringe det modsatte: I det virkelige liv, ikke et par kvinder stående på brystet hår. Især lidt hår på brystet og omkring navlen omkring vil finde kvinder angiveligt særligt attraktive. Psykologer tyder på, at brystet hår understreger maskulinitet uden at være aggressiv. Selvfølgelig, mange kvinder foretrækker en glat mands kiste. Men hvis du ønsker at forføre en kvinde, det vigtigste er, at du handler selvsikker og autentisk. Så hvis krop barbering er ikke din forte, så er du på dit hår!

 

via GIPHY

Bryst hår i baren? Ikke mere end en skjorte knap åben

Hvis du ønsker at få at vide, en kvinde, lad natten bar eller diskotek besøge den øverste skjorte knappen åben - og ikke mere. For meget hår på brystet kan virke skræmmende ved første øjekast. En behåret bryst i langt knappede skjorte vil hurtigere end aggressiv chikane - ikke en god strategi. Bare en lille stillet for at vise brystet hår på den anden side er et blikfang og ophidser fantasien af ​​kvinder. Hvis du kun rejser med fyre på et par af øl, bør du ikke gøre alt for mange tanker om emnet. Læn dig tilbage og lad løs du smage øllet.

via GIPHY

Bryst hår i gymnastiksalen? Tank toppe er det bedste valg for dig

På løbebåndet og vægt værelse du sveder, ingen spørgsmål. Mens en svedig men hårløs brystet mere end "skinnende" går igennem, svedig bryst hår synes absolut frastødende til de attraktive damer ved siden af ​​dig i spinding klasse. Den bedste løsning for dig tanktoppe. Snittet er meget maskulin, præsenterer får det maksimale frisk luft levere din muskuløse arme - og det behårede bryst område er luftige dækket.

>>> Hvorfor mænd bør fjerne din armhule hår

Bryst hår på kontoret? Hold det i det uvisse

Selv hvis du personligt finder et par ud udseende af skjorten hår er ikke så slemt: Jobbet er ikke i orden, uanset om du er en højt betalt direktør eller vente tabeller. Med hår på brystet du kommer på kontoret helt over som usoigneret og uprofessionel. I restaurationsbranchen kropsbehåring er en no-go alligevel og bare ulækkert. Beklager, dette fortsat at være den øverste skjorte knappen.

>>> De bedste deodoranter til mænd

Konklusion

Mens brystet hår er ikke tendens, men helt acceptabel, så længe du hans blik for hver placering passer. Hvem sætter hans bryst hår med skraberen regelmæssigt krop, ved, hvor hurtigt spire dyrene igen. Og kvinder finder kradsende skægstubbe absolut ikke attraktivt. Derfor: Stå med brystet pels - eller lad det sidde weglasern evigt. Men hvem ved, selv brystet hår er igen engang vanskeligt at komme ind i mode, er kun et spørgsmål om tid.

Mere omDen multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste

Fedtet vil smelte og hurtigt? Vi viser dig 5 øvelser, som du i mindre end en fjerdedel af en time ...

Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model
hvorefter kvinder ikke ønsker at blive spurgt seks seksuelle positioner,
Efter disse seks sex positioner kvinder ikke ønsker at blive spurgt