Het einde van de routine: Dit gewicht training tips zorgen voor topprestaties in het zwembad

Ook in het water, de fysieke basis formules: prestaties is het product van kracht vermenigvuldigd met de weg, gedeeld door de tijd. Degenen die willen zwemmen sneller, heeft meer stroom nodig. Maar welke?

Dat brengt Vermogen
"Als zwemmen is in het bijzonder het uithoudingsvermogen van belang", aldus gezondheidsopvoeder Sascha Wingenfeld. Wie werkt drijvende specifieke krachttraining moet dit altijd rekening houden. Het is niet ongewoon dat je moet te voltooien tot 50 herhalingen en tien sets voor elke oefening (zie ommezijde). "Deze training model geldt vooral voor die oefeningen die een drijvende gelijkaardig effect te simuleren", zegt de expert. Hij beveelt dan ook aan de training met speciale rubberen banden (bijvoorbeeld Artzt Vitality tot 20 euro). Het rubber zorgt ervoor dat in tegenstelling gewicht opleiding continu verhoogt de belasting. Dit simuleert de krachtcurve tijdens het zwemmen ideale (water vastgrijpen, trek en druk fase). De voor elke arm een ​​beroerte spieren die betrokken zijn bij de interne rotatie worden deze versterkt. Om een ​​top zwemmers te worden!

Krachttraining voor zwemmers
Krachttraining voor zwemmers
9 foto's
© Christine Richter

Uw zwemmen training in detail
Alleen wanneer het chassis sterk is, kan de motor zijn vol vermogen te ontwikkelen. Als u nu slim te trainen, zal een flits in de zomer!

de oefeningen In ieder geval moet u de vier opgenomen in onze MediaShow krachtoefeningen af ​​te ronden. Als je meer tijd hebt, aan te vullen dit met been oefeningen en crunches.

De training frequentie Ervan uitgaande dat je van plan bent voor de zomer uw beste vorm, zijn de wintermaanden gebruikt voor atletische training aan de wal. Eén keer per week is verplicht, twee trainingen zijn beter.

het alternatief Stel nieuwe stimuli met een Crossfit training: 200 meter zwemmen, 20 push-ups, 200 meter zwemmen, 20 lunges, etc. Doel: de 10 zwemmen en kracht intervallen afwisselend.

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd