A Le (c) ctie Geavanceerde

Tussen de benen van een vrouw kussen op zijn best, om echte kunst. Omdat geknoei kan niet langer verdoezelen. Dat is waarom je moet echt orale seks domineren - in al zijn facetten. De hot: zoenen, likken, zuigen, knabbelen - indien gewenst zelfs bijten.

intieme kus

maar het is niet van cruciaal belang dat je ook werken door al deze disciplines, maar dat je het gevoel in die vrouw arriveert welke variant. U moet de reacties van een vrouw te analyseren, dus lees van hun geluiden, bewegingen, spier spel. Het uitgangspunt is in ieder geval het spel van je tong, net als de Franse kus.

Om de bloedsomloop in de vrouwelijke genitale gebied stimuleren tijdens orale seks in Daarnaast is een massage van het bovenste deel van haar billen zeer aan te bevelen. Het is cruciaal dat u werkt op verschillende fronten. Wanneer cunnilingus kun je niet doen zonder uw handen, ze zijn uw belangrijkste assistent. Je zou het moeten gebruiken om de huid van schaamte een beetje schuiven - dan de basis spanning van de clitoris toeneemt. Dit verhoogt het effect van de tong spel - om een ​​orgasme.