Måske ikke dig selv. Blot for at sikre, at vi fortæller dig indehaveren rekord i kroppen discipliner - for eksempel i penis længde. Men du behøver ikke være jaloux!

Den længste penis

Hvem har den længste? Porno skuespiller Lang Dong Silver var, hvordan billeder skulle vise sig at bære løs sin medlem som noder. Angiveligt det var, da opføre 46 centimeter lang. Når den gennemsnitlige europæiske af den erigerede penis måler kun 14,5 centimeter. Hvem lider dets udstyr, kan den forsøge med en Penisextender. Endnu bedre: "hvis hun er tilfreds med længden Spørg din partner"Rådgiver psykolog Shoppe. "Og så diskutere, hvad der gør dem endnu gladere i seng."

PS: Hvis du leder efter billeder af Mr. Silver alias Daniel Arthur Mead, derved at fryse i ærefrygt. Din frygt bør begrænses. Billederne af Jay Myrdal, der gjorde ham berømt berømte, er efter sigende resultatet af en klog manipulation.

Den største mængde af sæd

Mænd ejakulere i gennemsnit 2,7-3,4 milliliter sæd, omkring en teskefuld fuld. efter en uge i afholdenhed er mulig en sæd volumen på 13 ml. Men det er også uden afholdenhed "Den forkæler i en lang, intens forspil, stimulerer testikel, prostata og sædblærer til øget produktion på" Frankfurt lægen siger Dr. Haydar Karatepe.

Den største menneske

Den største nulevende mand, i henhold til "Guinness World Records" den tunesiske Radhouane Charbib med 2,35 meter. Ifølge presseforlydender men kan ikke spytte på hovedet Leonid Stadnik ham. Ukrainerne måler angiveligt 2,53 meter - og stopper ikke med at vokse på trods af sine 33 år. Robert P. Wadlow, der døde i 1940, hidtil ubesejrede målte 2,72 meter.

Gerne Stor kan kirurgisk forny benene eller sluge væksthormoner. Men velrenommerede læger fraråder. Ligesom der sluger hormoner, risikere at alle forhold af led, herunder ansigtet. Og så skal du se noget i retning af, at ligesom det biter med James Bond.

Den tungeste mand

Den tungeste person i verden var den amerikanske Jon Brower (1941-1983), som midlertidigt vejede utrolige 635 kg. Hvad kunne den stakkels fyr have gjort anderledes? "Skriv ned, hvad du ønsker at spise, før den indsættes i munden. Dette forhindrer chip poser og slik bare forsvinder"Siger psykolog Johannes Hoppe.

Den ældste person,

Den ældste mand nogensinde døde i den bibelske alder af 120 år og 237 dage, var Shigechiyo Izumi og var - selvfølgelig - japansk. På grund af den sunde, fedtfattig kost mere end 100 år med at leve andre steder i Japan. De japanske sociale systemer bugner allerede. Udover kost indeholder også mental styrke. "At være aktiv, ser frem til den nye dag, tænk positivt" - det vil sige i henhold til psykolog Hoppe et sandt springvand af ungdommen.

Krop Records: Stærkere, hurtigere, højere!

Den stærkeste muskel

Gluteus maximus ville være et fremragende navn til en gladiator, han stadig kaldes den stærkeste muskel i kroppen. Sidder i den bageste. Takket være sin elasticitet vi kan stå, løbe og hoppe. "Når gamle mænd er ofte set, at det er degenereret: Du har så at sige ikke flere skod i bukserne," siger professor Klaus folks sport medicin ved universitetet i Münster. "Træningen er enkel: ikke elevatoren, men altid tage trappen."

Heart Attack: lindre dit hjerte med vores tip
Den højest skrig var så højt som en plan afgang

© iStockphoto

Den højeste råb

Gud nåde ørerne af deres elever. Den britiske lærer Jill Drake gav højest skrig af hele tiden: 129 decibel - som et fly afgang. Hvem ønsker at skrue op hans personlige volumen, kan lære vejrtrækning teknik støtte de dialogmøder trænere i 10 til 20 timers undervisning. "Hver sanger træner" bekræfter Hamburg talepædagog Ursula Schermuly.

De hurtigste humør

Tophastigheden genie-art partikel er 167 kilometer i timen - at orkanstyrke. Godt for dem, der kan undgå virus og bakterier i tide. Omvendt kan næsen rense bedre. "Børn får snot høj, ren ved vakuum bihulerne og sluge sekretionen. Nogle mennesker spytte det ud. Dette er uappetitlig, men den naturlige måde, "siger ENT ekspert Budde.

Den hurtigste talsmand

Rekorden i hastighed Talk er Brit Steve Woodmore, som nåede en hastighed på 637.4 ord i minuttet på et tv-show i 1990 - normale mennesker ikke engang give det halve. De, der ønsker at fremme i Wood Mores regioner skal øve en masse. "Du starter langsomt, og derefter hæve tempoet. Debatten skal dog altid klar og ren for at blive, "siger Hamburg talen træner Christine Hegeler. Ideel træning objekter er tunge Twisters som "Skrå stjæler Klaus Labskovs" eller "brudekjole forbliver brudekjole og rødkål forbliver rødkål".

4-ugers træningsplan til XL arme
Der er træning nødvendig

© Shutterstock / I T A L O

Den stærkeste mand i verden

Hossein Rezazadeh bærer ikke noget problem, mineralvand kasser op ad trappen: I VM 2002, den iranske vægtløftning hev 263 kilo. Han er den stærkeste mand i verden. Vi almindelige mennesker har et problem, fra 40 års fødselsdag, falder muskelstyrken årligt af en procent. Remedy er i gymnastiksalen. "Interval træning i svømmehallen er lige så nyttig," Köln lægen siger Dr. Frank Sommer. "50 meter hurtigt svømme, 50 langsomt, derefter hurtigt, og så videre."

Den højeste IQ

Den højeste IQ nogensinde målt, er det rekordindehaver 228. er New Yorker forfatter Marilyn vos Savant, der frækt også ser godt ud. Hendes bøger beskæftige - selvfølgelig - med intelligens uddannelse. Folk, der holder deres IQ at være utilstrækkelige, bør ikke sørge alligevel. "Onde tunger siger, at du har opnået 20 forskellige resultater, hvis det gøres 20 forskellige test," siger Johannes Hoppe, chefpsykolog af eliten klub Mensa. En international standard for intelligens målinger, ifølge hans oplysninger findes ikke. Hvad er dog klart, hvad du kan gøre for at øge Craft: opmuntre deres børn bedst.

Hårdest knogle

Temporal knogle er det hårdeste knogle i den menneskelige krop - og så han føler sig. Han dækkede det indre øre, der beskytter naturligt især fordi høringen og balance organer ligger der. "Den tidsmæssige knogle er selvhelende, når en Klitschko det hud," siger otolaryngologist Budde. Er det godt stykke stadig brudt, bil eller motorcykel ulykker er som regel årsagen.

Sådan måler IQ?
Du tror du er en smart fyr? Marilyn vos Savant er en smart fyr!

© Shutterstock

Det hårdeste stof

Den hårdeste stof i vores krop er så hård, at kun diamantbor kan imidlertid anstinken: emalje. Den består af 98 procent mineraler (calcium og fosfat) og beskytter de blødere indre dele. Hvem ønsker at få den smelte bør regelmæssigt børste tænder og lejlighedsvis forkæle i en amerikansk skik. "Tyggegummi stimulerer strømmen af ​​spyt. Spyt reducerer syrer og renser tænder. Det er godt for smeltning, "den Düsseldorf tandlæge forklarer Dr. Wolfgang Richter. Den eneste begrænsning: Gummiet skal være sukker-fri.

Det højeste niveau alkohol

Den tvivlsomme ære for den højeste alkohol niveau nogensinde er registreret i Tyskland, kan en 33-årig hjemløs mand fra Karlsruhe hævder for sig selv. Som det tog op politiet i april i år, dens niveau var en kæmpestor 7,06 promille! 5 promille er allerede betragtes dødelig dosis. Hvem har mistanke på forhånd, at en boozy aften kommer til ham skal regne med konsekvenserne. "Man kan voluminøst og fedtrig mad før drikke," siger professor folk. "Men fuldskab kun forsinket." Efter sporten til at drikke en flaske øl er stadig i orden. Hvem men tre eller fire drikkevarer, versäuft hans træningseffekt. Den genoprettende effekt af hormoner er lige ophævet igen.

Den laveste hvilepuls

Tidligere spansk cykelrytter Miguel Induráin havde sine spillende dage den laveste hvilepuls rente som nogensinde blev målt: 28 slag i minuttet. Da Otto Normalradler hjerte i hvile slår et gennemsnit på 66- til 72 gange i minuttet. Miguel Indurain mytiske værdi er resultatet af sport, sport og sport igen: "Især kombinationen af ​​udholdenhed og styrke styrker hjertet," den Münster sports læge forklarer professor Klaus Völker.

Den højeste bøvs

109,9 decibel Briten Paul Hunn har nået med en bøvs: Optag!

Mere omFanget: Det var en rekord
Det mest imponerende Sex Records verden

Viden er magt, det samme gælder for køn. Vi vil fortælle dig de mest imponerende poster i køn verden

Den multiple mandlige orgasme - en vejledning
Så er flere orgasmer mulige for mænd

Mænd kan også opleve en multiple orgasme. Beviset: Vores forfatteren har&# 039; r prøvet og afslører her ...

Med disse øvelser, du forbrænder kalorier så hurtigt som muligt
Hurtige gange 100 kalorier - med disse fem øvelser værker&# 039; s bedste
Den vigtigste trend frisurer til mænd
Disse 12 sektioner er nu Trend
Før-og-efter sammenligning: Nikolais forvandling
af due "Dickerchen": Leser Nikolai er nu iagtagere og model