Indrømmet, den kvindelige orgasme er svært at tyde. Men med disse tips, er du godt på vej til at føre damen til din destination

 1. Seduce begynder med latter

  Kvinder ønsker at blive underholdt ligesom før de går i seng. Så overbevise gennem humor og lade dig spille din charme. For eksempel starter på din konsol en karaoke spil og synge dig "I Wanna Dance With Somebody" Whitney Houston for kvinden af ​​dine drømme. Du vil ligge på gulvet med latter - det bedste fundament for følsomme højdepunkter.

 2. Fortæl din elskede, bør de tænke på sex

  Og hele dagen lang! Ring til kontoret og ånder hende noget beskidt øre. Stå hustru Job og berøring ved kørsel henkastet hendes knæ. Hver røre tæller! Om aftenen vil de være sikret tidligere.

 3. Slap!

  Afslapning er den vigtigste faktor for den kvindelige orgasme. Så Spred bare intet besvær og give kvinden føler, at hun har hele natten til at gøre det. Ignite nogle stearinlys og sat på blød musik. Jo mere klart du formidle, at du er tålmodig, jo lettere er det for dem at give slip - og til at eksplodere på et tidspunkt.

 4. Kiss med lidenskab

  Dette vækker i hende lysten til at blive forkælet andre steder, som f.eks maven eller mellem benene. Så du slikker en blid tunge i fornøjelsen centrum, på den ydre skamlæber til den interne. Placer din hånd på hendes mave: Hvis du føler en spjæt, hun er næsten klar. Så beslutte, om du vil gemme din partner eller at forlade skælde lidt.

 5. stille sikkerhed

  Nogle kvinde får for meget om hendes udseende og føles nøgen usikker. Giv hende husly og tage deres frygt ved at gøre hendes komplimenter.

 6. Placer hænderne på

  Fortsæt først med fingrene let over hendes bløde hud. Strip delikat og bremse den ydre skamlæber sammen. Øg trykket, indtil spændingen ved din partner stiger. Derefter kan du massere klitoris med fingrene, hvis det er muligt i en konstant rytme. Hvis din pegefinger trænger, drej den opadgående retning G-punkt.

  >>> Sådan finder din G-punkt

 7. Først hun, så

  Hvis du gnider for længe i klitoris, kan det være ufølsom eller ømme. Så alle Orgasm forsøg er dømt til fiasko. Tilfredsstil kun ønsket af den elskede, hvad hun kan lide det. Og så får du dine penge.

  >>> Glem G-punktet: Kvinder ønsker at blive forkælet på CUV

 8. Den subtile forskel

  Mens mænd fra et bestemt punkt på kender ingen vej tilbage og bare komme, kan kvinder decelerere 200-0 brat - for eksempel, hvis du afviger bare en lille smule af det, du gør som bare. Hvis du bare standse op et øjeblik, kan det have været den allerede. Gone! Selvfølgelig, kvinder som den, når du ind imellem variere teknikkerne.
  Men hvis du har fundet en gang på den vindende sti, ophold på det, indtil du har nået din destination.

 9. myldretiden

  Langsomme bevægelser stimulerer kvinder mere end hurtigt. Vil de slå op, vil du bemærke det. Opfordring fladt ind i den første tredjedel af skeden. Der er de mest nerveender - især når det er hævet med spænding.

 10. Sørg for en ændring

  Prøv det en gang, men med rollespil - der lover knitrende erotisk. Arranger at mødes med din flamme til aften. Mød opføre dig som to fremmede, der mødes bare i en bar, i forlystelsesparken eller i biografen, men. Gå flirter aldrig for hurtigt - Forsinkelse øger spændingen, og dermed sikre en mindeværdig finale.

Til fælles orgasme finder du forslag i vores artikel "De bedste sex positioner",

Hvad sker der under orgasme?

Alle kender den ubeskrivelige følelse af klimaks. Men hvad der sker under orgasme faktisk i kroppen? Dr. Moritz Tellmann afslører alt i videoen

Hvad sker der under orgasme?
Hvad sker der under orgasme?